Moje typy na jutro:
Wawrinka - Raonic @2 4.0
Czepiliście się wszyscy tego Wawrinki, a nikt nie widział spotkania z Ciliciem. Oprócz tego czy Wawrinka ostatnio grał dobrze? Nie. Przegrał na Davisie z Gołubevem, stracił seta z Kukushkinem. Hmm, a Raonic w sumie typowaliśmy go, że szybko odpadnie, w sparingach przegrywał, pisaliśmy, że clay to nie jego nawierzchnia, i co? rozjechał dzisiaj Robredo, miał sporo szans na przełamanie, dobrze serwuję, potrafi kończyć, zaprezentował się dzisiaj całkiem nieźle. Jak dla mnie bez sensu jest granie 1.25 na Wawrinkę, więc wolę już zaryzkować za średnią stawkę i zagrać ładny kurs 4.0, a może się uda.
Nadal - Ferrer+5,5 @2 1.66
Rafa ok, zagrał dzisiaj super mecz z Seppim, Włoch przegrał*z nim ten mecz jeszcze przed rozpoczęciem, z reguły tak jest, że Ci zawodnicy przegrywają psychicznie, jak np. Rosol dzisiaj z Federem gdzie już prowadził bodajże 4-3 i serwował.. jakby tam był Jasiu, który gra tak samo jak RF, to mogłoby być inaczej.
A co do tego meczu, Ferrer potrafi wygrać czasami z Rafą, jest waleczny, dobrze biega, wygrał dzisiaj w 2 setach z Dimitrovem. A Nadal? miał*Seppiego, który przegrał z nim jeszcze przed spotkanie, z Gabashvilim stracił aż 4 gemy w 1 secie.
Myślę, że ten mecz będzie wyrównany, wygra pewnie Rafael, ale handi +5,5 na Ferrera można spróbować.
Tsonga - Federer @2 0:2 1.66
Jak dla mnie bet dnia, Federer, który jest w formie, gra jutro z Tsongą, który dzisiaj wygrał mecz z Fogninim, który przegrał ten mecz na swoje życzenie. Włoch wygrał 4 punkty w 3 secie, robił łaskę, że w ogólę gra.. on jest zaburzony emocjonalnie, potrafi odpalić w nieoczekiwanym momencie jak i zrobić coś nieobliczalnego.
Typuję tutaj 2:0 RF, dla mnie bet dnia, po kursie 1.66 bet365.
Garcia Lopez - Djoko @2 0:2 1.10
To też kolejny pewniak żeby grać djoko, że wygra w setach 2:0. Jutro bym uważał z under na 17.5 ja tego nie stawiam. Myślę, że Garcie stać na to żeby wygrać więcej niż 1 gema, nie pójść w ślady kolegów Montanesa i Carreno ????