>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Monte-Carlo 13-20.04.2014

Status
Zamknięty.
R 50

radeknic

Użytkownik
Witam, obstawiłem Lopeza w tenisa. Oglądam spotkanie live i słuchając teraz w przerwie (1-1) rozmowy Berdycha z nie wiem kim(czy trener czy ktoś) i jeśli dobrze zrozumiałem to Berdycha coś bolą lekko plecy więc można chyba za drobne zaryzykować na Lopeza na live.

Edit// dodam iż kurs był 3 na live na bet365 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Y 35

yanusz

Użytkownik
Dzięki radeknic za cynk. Byłem poza domem i nie mogłem oglądać meczu na streamie, zastanawiałem się własnie dlaczego Berdych od połowy 2 seta gra jak kaleka przegrywając praktycznie wszystkie swoje serwisy. A tu kontuzja.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Witam,
zanim kursy spadna proponuje grac Staska 1.25 + Federera 1.33 ako 1.66✅✅, chyba bardzo rozpisywac sie nie trzeba, Raonic dzisiaj co prawda odprawil faworyzowanego przez bukow Hiszpana, ale Stas mimo takiego samego bh to przynajmniej o dwie klasy lepszy zawodnik (oczywiscie w formie), ciezko pisac o jego formie na podstawie jednego meczu, chociaz jak dla mnie zwyciestwo jutro Szwajcara jest niemal pewne, poza tym dzisiaj troche pomogl Robredo swojemu przeciwnikowi, ktory poza serwisem ma tylko fh i nie zrobil nawet dzisiaj z teoretycznie lepszym rywalem na mnie zadnego wrazenia.

jesli chodzi o Rogera to chyba kompletnie nic nie trzeba pisac, dla mnie 1.33 to ogromne value, Francuza juz nie tylko po dzisiejszym meczu nie powinno byc, ale i po wczesniejszych rundach... do tej pory dopisywalo mu szczescie, ktore przy meczu z Federerem nie ma szans byc na tyle wielkie, zeby w jaki kolwiek sposob bym Tsonga w stanie zagrozic dobrze dysponowanemy Rogerowi.

jak dla mnie 1.66 za wieksza kwote do wziecia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
greeey 1,5K

greeey

Użytkownik
Witam,
zanim kursy spadna proponuje grac Staska 1.25 + Federera 1.33 ako 1.66, chyba bardzo rozpisywac sie nie trzeba, Raonic dzisiaj co prawda odprawil faworyzowanego przez bukow Hiszpana, ale Stas mimo takiego samego bh to przynajmniej o dwie klasy lepszy zawodnik (oczywiscie w formie), ciezko pisac o jego formie na podstawie jednego meczu, chociaz jak dla mnie zwyciestwo jutro Szwajcara jest niemal pewne, poza tym dzisiaj troche pomogl Robredo swojemu przeciwnikowi, ktory poza serwisem ma tylko fh i nie zrobil nawet dzisiaj z teoretycznie lepszym rywalem na mnie zadnego wrazenia.
jesli chodzi o Rogera to chyba kompletnie nic nie trzeba pisac, dla mnie 1.33 to ogromne value, Francuza juz nie tylko po dzisiejszym meczu nie powinno byc, ale i po wczesniejszych rundach... do tej pory dopisywalo mu szczescie, ktore przy meczu z Federerem nie ma szans byc na tyle wielkie, zeby w jaki kolwiek sposob bym Tsonga w stanie zagrozic dobrze dysponowanemy Rogerowi.
jak dla mnie 1.66 za wieksza kwote do wziecia.
Trudno się z tym nie zgodzić, wydaję się że jest to jedyne słuszne rozwiązanie na jutro, ewentualnie jeszcze jakiś handicap na Djokovic&#39;a lecz linie gemowe nie zostały jeszcze wystawione. Djokovic prezentuje na prawdę bardzo wysoki poziom i zapewne zmierza po swój drugi z rzędu tytuł w Monte Carlo.
Dubelek w postaci Roger i Stasiek jest do gry jak najbardziej i tylko jakaś tragedia sprawić może iż faworyci nie zameldują się w 1/2 turnieju. Pewne wątpliwości mogą być co do dyspozycji Staśka, dzisiaj awans za darmo, nie pograł sobie chłopak. Lecz to tylko dodatkowy dzień odpoczynku dla Stanislasa i powinien to wykorzystać

seba6 533

seba6

Użytkownik
Naprawdę warto grać Federera ?
Nie znam się zbytnio na tym kto jak gra na danych nawierzchniach więc prosiłbym o wypowiedzenie się ludzi którzy wiedzą o co kaman (do głosu nie dopuszczam Dawczana bo on na bank się zna ale nie chce jego porad bo trzeba mu za nie płacić).
Lepiej zagrać Federera czy Wawrinkę?
Federer powinien spokojnie wygrać . Tsonga od dłuższego czasu nic specjalnego nie gra , dzisiaj Fognini podał mu rękę nie łamiąc go przy 6 BP w drugim secie i dlatego widzimy go dalej. Może sie ktos nie zgadzać, ale tam powinno skończyć sie 2:0 dla Foga.
Wawrinke oceniając po tym meczu z Cilicem stwierdzić można że jest w gazie i powinien tez spokojnie poradzic sobie z Raonicem .
Osobiście jakbym miał wybierać kogo zagrać, to chyba Federera.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Zostało ich ośmiu, kogo bukmacherzy widzą w roli faworyta do zwycięstwa turnieju w Monte Carlo?

Wygra ATP Monte Carlo wg bet365

Rafael Nadal: 1,72
Novak Djokovic: 2,50
Roger Federer: 11,00
Stanislas Wawrinka: 17,00
David Ferrer: 23,00
Jo-Wilfried Tsonga: 41,00
Milos Raonic: 81,00
Guillermo Garcia-Lopez: 101,00

Uni bet

Rafael Nadal: 1,70
Novak Djokovic: 2,50
Roger Federer: 10,00
Stanislas Wawrinka: 15,00
David Ferrer: 30,00
Jo-Wilfried Tsonga: 40,00
Milos Raonic: 60,00
Guillermo Garcia-Lopez: 100,00

Przy ewentualne wygranej jutro Ferrera nad Nadalem ciekawe jaki kurs będzie na Davida, i jego końcowy triumf, a Wasze spostrzeżenia?

F 263

fidelio

Użytkownik
Federer powinien spokojnie wygrać . Tsonga od dłuższego czasu nic specjalnego nie gra , dzisiaj Fognini podał mu rękę nie łamiąc go przy 6 BP w drugim secie i dlatego widzimy go dalej. Może sie ktos nie zgadzać, ale tam powinno skończyć sie 2:0 dla Foga.
Wawrinke oceniając po tym meczu z Cilicem stwierdzić można że jest w gazie i powinien tez spokojnie poradzic sobie z Raonicem .
Osobiście jakbym miał wybierać kogo zagrać, to chyba Federera.
No ale zaraz, Fedka nikt tu jeszcze nie sprawdził tak naprawdę. Z kim on grał - Rosol, Stepanek, trudno tych gości zestawiać z Kohlschreiberem czy Fogninim, których pokonał Tsonga. Po drugie rok temu na French Open Fedek nie ugrał nawet seta z Tsongą. Także patrząc na kursy granie Federera jest nieracjonalne. Czysty win Tosngi zbyt ryzykowany, ale z handi to jest całkiem realne i bardziej opłacalne niż ten żałosny kurs na Federera.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
czy Fogninim, których pokonał Tsonga
Tsonga dziś - z całym szacunkiem dla niego - nie pokonał Fogniniego. Ciężko opisać co Włoch wyczyniał, bo szczerze mówiąc to był chyba jego jeden z &quot;lepszych&quot; wyczynów na kortach. Generalnie widzowie po prostu już na niego buczeli. Płacą za bilety, żeby zobaczyć dobry sport a widzą cyrk i klauna. Gość pokpił totalnie dzisiaj i po prostu to by trzeba zobaczyć. Dopóki nie dostanie jakiś kar, albo nie zaczną na niego gwizdać wszędzie i co chwila to się nie opamięta.

seba6 533

seba6

Użytkownik
No ale zaraz, Fedka nikt tu jeszcze nie sprawdził tak naprawdę. Z kim on grał - Rosol, Stepanek, trudno tych gości zestawiać z Kohlschreiberem czy Fogninim, których pokonał Tsonga. Po drugie rok temu na French Open Fedek nie ugrał nawet seta z Tsongą. Także patrząc na kursy granie Federera jest nieracjonalne. Czysty win Tosngi zbyt ryzykowany, ale z handi to jest całkiem realne i bardziej opłacalne niż ten żałosny kurs na Federera.
Fakt że Federer miał słabszych przeciwników , ale Tsonga z taką formą nie ma co szukać w tym meczu , dzisiaj takie błędy robił aż szkoda było patrzeć .

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Tsonga J-W. - Federer R. 2 @ 1,30 Expekt ✅ 1-2
Oglądałem mecz Francuza z Fogninim. Bardzo dziwne spotkanie, obaj popełniali mnóstwo UE. problemy z utrzymaniem serwisu. Oczywiście Włoch nie mógłby być sobą, gdyby nie pajacował. Nie wiem na ile była poważna ta kontuzja, ale spodziewałem się kreczu przy stanie np. 5*-1 dla Tsongi. Ugranie bodajże 4 pkt w secie mówi samo za siebie. Jak dla mnie Jo grał naprawdę słabo. Z kimś takim jak Fabio to mogło przejść. Federer wraca do formy. Oglądam go od początku sezonu i wygląda naprawdę dobrze. Zmiana trenera, koniec perturbacji z rakietami i od razu inaczej to wygląda. Tamten sezon był chyba najsłabszy w jego wykonaniu. W tym ruszył ostro z kopyta. Przejechał się po Sexi Radku, z Rosolem miał spore problemy w 1 secie, a potem jakoś zaskoczyło. Miło jest oglądać Rogera w dobrej formie, bo to wciąż świetny gracz. Z Tsongą grał większość meczy na nawierzchni twardej i tam Francuz potrafił powalczyć. Jego styl pasował do takiej nawierzchni. W Monaco jest jedna z wolniejszych nawierzchni ziemnych w całym tourze i tutaj to nie przejdzie. Regularność Rogera powinna wziąć górę nad siłowym stylem Jo-Wilfried&#39;a. Na clay&#39;u prowadzi Szwajcar 2-1. Ostatnie spotkanie gładko wygrał Francuz u siebie podczas zeszłorocznego French Open. Jak pisałem wcześniej Fedex był wtedy w dużo słabszej formie niż teraz. Dodatkowo Tsonga nie jest w pełni dyspozycji po kontuzji kolana. Na koniec można dodać fakt, że Roger rozważa wycofanie się z turnieju na kortach Rolanda Garrosa z powodu planowanego przyjścia na świat dziecka. Teoretycznie więc powinien skupić się na jak najlepszym występie w Monako.

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 263

fidelio

Użytkownik
Tsonga dziś - z całym szacunkiem dla niego - nie pokonał Fogniniego. Ciężko opisać co Włoch wyczyniał, bo szczerze mówiąc to był chyba jego jeden z &quot;lepszych&quot; wyczynów na kortach.
No jak to co, przecież to kwintesencja Fogniniego.

greeey 1,5K

greeey

Użytkownik
Tylko że Federer w tamtym sezonie był cieniem samego siebie i każdy kto śledzi tenisa wie o tym bardzo dobrze i nie ma co się sugerować tym jak grał Federer w tamtym sezonie. Tsonga jest wyraźnie bez formy a to że awansował tak daleko to tylko zasługa szczęścia, dzisiaj przeszkadzało mu nawet słońce, które co prawda jest uciążliwe ale jeśli porównywać to do tego że Fognini przełamywał Tsongę właśnie grając po stronie gdzie grał pod słońce i nic sobie z tego nie robił. Ciężko twierdzić że jest w stanie zdziałać coś z Ferdkiem. Fabio przegrał mecz tylko i wyłącznie na własne życzenie. Od samego początku turnieju, w moim odczuciu jakoś dziwnie grał i pajacował i wreszcie się doigrał. Taka włoska mentalność. Granie Ferdka po 1.30 moim zdaniem jest to spore value biorąc pod uwagę jak obecnie grają obaj zawodnicy, tutaj powinno być max 1.15. Nie mówię że mecz zakończy się gładkim zwycięstwem Federera ale Roger spokojnie wygra 2:0.
Odnośnie zwycięstwa w całym turnieju ja zdecydowanie w roli faworyta widzę Serba Novaka. Jego poziom gry na prawdę mi imponuje to co pokazuje w trakcie meczu. Djokovic już w tym roku kilkukrotnie pokonał Nadala bez większych problemów (fakt że było to na hardzie) ale w moim odczuciu nawet na faworyzowanej mączce Nadal nie ma szans. Nie zdziwię się jeśli nawet Ferrer jutro pyknie Nadala. A jeśli się tak nie stanie to na pewno zrobi to Novak. Widać że chłopak wziął sobie do serca aby wreszcie zdetronizować Rafę na kortach ziemnych i solidnie trenował właśnie na tej nawierzchni. Sam wpis Novaka na fejsie jakiś czas temu kiedy jeszcze trwał sezon na hardzie gdzie Novak napisał (że jego głównym celem jest wreszcie wygranie RG) i wrzucił fotkę jak trenuje na kortach ziemnych. Tutaj w MC jeśli obaj panowie spotkają się w finale będzie to decydujący test który z nich jest tak na prawdę lepszy i jeśli Novak upora się z Nadalem tak jak przed rokiem, jestem niemal pewien że na Roland Garrosie zrobi to samo. Już rok temu był bardzo bliski tego ale jego forma z przed roku była zdecydowanie słabsza do tej którą prezentuje obecnie.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Co do meczu Federera to nawet się nie zastanawiajcie i wchodźcie grubo szwajcara. Jest to tzw peffka. Chcąc nie chcąc Tsonga gra żenadę i całkowicie się zgadzam ze stwierdzeniem, że to nie on wygrał mecze a jego przeciwnicy przegrali(nie tylko Fognini ale Kohl też). Teraz porównując grę obu panów sprzed ostatnich paru miesięcy nie sposób się oprzeć wrażeniu, że Fedex zdecydowanie przewyższał na przestrzeni tego czasu. dw 2-0 @1.66 wchodzi jak w masło. Wawrinka ten sam typ bo nie sądze by Raonic zagrał znów tak dobrze a nawet jeśli to Wawrina &gt;&gt;&gt; Rao

Co do zwycięzcy turnieju - Nadal zostanie sprawdzony jutro, Djoko dopiero w półfinale. Niemniej jednak moje oczy spoglądają na kursy na szwajcarską parę. Zainwestowanie tych 10 czy 20 zł w Ferdka @11 czy Wawrinke @17 wydaję się być niezłym pomysłem. Pieniądz mały a prawdopodobieństwo jest. To nie jest tak jak w WTA, że Serena i długo długo nic. Pojedynki Wawrinki i Djoko zawsze są zacięte, a Ferdek przy tej dyspozycji może wiele namieszać.

domel206 802

domel206

Użytkownik
na początek taki mały żart :d sory ale naprawdę jak to czytam to śmiać przestać się nie mogę, myslę że dla tego typera należy sie tytuł znawcy :d podoba mi sie jego analiza prosze was przeczytajcie sobie tą analizę GWARANTUJE poprawę humoru :d
Witam wszystkich dziś poraz pierwszy ja dodam swój typ w tenisie, owszem nie interesuję się nim za bardzo, ale bardzo dużo razy obesrwowałem gry na live takich typów jak chcę wam dziś zaproponować a mianowicie Carreno-Busta - Djokowic Novak over 17.5 gema kurs 2.2 Unibet Według mnie typ jak najbardziej do grania, kurs bardzo zachęca. Bjokowic nie przegrał ostatnio żadnego spotkania i myślę że i dziś powalczy chociażby o te 6 gemów
ogólnie widzę tutaj różne analizy niektórzy mają swoich wysłanników w Monako tylko pozazdrościć ja nikogo w Monako nie mam ale za to mam pare własnych uwag i propozycji :d

Wawrinka : Raonic / 2:0 Dla Sztacha :d kurs 1.84 Unibet
✅ BH stacha wygrał !
grałem już na Raonica lubię tego chłopa ale nie wyobrażam sobie jutro żeby ten człowiek o charakterze Janowicza poradził sobię z Wawrinką przecież on go jutro zamęczy a Milos podda się psychicznie. Serwis tylko to przemawia za Raonicem ale Warinka przebijać piłke potrafi a na jutro to powinno wystarczyć ???? nie będe pisał o ich grze itp bo każdy kto to będzie czytał za pewne wie o co chodzi w tym spotkaniu i kto co potafi ???? 1.30 w spotingbecie na czysty winn to okazja niczym ocet w biedronce :d
Ten sam Typ polecam również w meczu Federer : Tsonga / 2:0 1.84 Unibet ⛔ cienko
Tsongę również lubię dziś grałem na tego Pana ale że wygra w 2 setach niestety Fogi za późno zwariował ???? co do samego typu Federer w formie, może być ciekawy mecz jak Francuz dotrzyma kroku i nie będzie świrował pawiana tylko będzie grał w tenis : pomimo wszystko liczę na 2 :0 dla Szwajcara słaba głowa Tsongi przegra z doświadczeniem Szwajcarskiego zegarka ????
na koniec zaproponuje ako wawrinka
nadal ⛔ tego miało nie być w sumie ;d na taśmie miałem ferrera po kursie 7.50 ale co z tego że weszło jak kurs 1.95 nie wszedl ????
federer
djoko
ako = 1.73 stawiajcie żony dzieci, domy jak macie ????

F 263

fidelio

Użytkownik
Tylko że Federer w tamtym sezonie był cieniem samego siebie i każdy kto śledzi tenisa wie o tym bardzo dobrze i nie ma co się sugerować tym jak grał Federer w tamtym sezonie. Tsonga jest wyraźnie bez formy a to że awansował tak daleko to tylko zasługa szczęścia, dzisiaj przeszkadzało mu nawet słońce, które co prawda jest uciążliwe ale jeśli porównywać to do tego że Fognini przełamywał Tsongę właśnie grając po stronie gdzie grał pod słońce i nic sobie z tego nie robił. Ciężko twierdzić że jest w stanie zdziałać coś z Ferdkiem. Fabio przegrał mecz tylko i wyłącznie na własne życzenie. Od samego początku turnieju, w moim odczuciu jakoś dziwnie grał i pajacował i wreszcie się doigrał. Taka włoska mentalność. Granie Ferdka po 1.30 moim zdaniem jest to spore value biorąc pod uwagę jak obecnie grają obaj zawodnicy, tutaj powinno być max 1.15. Nie mówię że mecz zakończy się gładkim zwycięstwem Federera ale Roger spokojnie wygra 2:0.

Odnośnie zwycięstwa w całym turnieju ja zdecydowanie w roli faworyta widzę Serba Novaka. Jego poziom gry na prawdę mi imponuje to co pokazuje w trakcie meczu. Djokovic już w tym roku kilkukrotnie pokonał Nadala bez większych problemów (fakt że było to na hardzie) ale w moim odczuciu nawet na faworyzowanej mączce Nadal nie ma szans. Nie zdziwię się jeśli nawet Ferrer jutro pyknie Nadala. A jeśli się tak nie stanie to na pewno zrobi to Novak. Widać że chłopak wziął sobie do serca aby wreszcie zdetronizować Rafę na kortach ziemnych i solidnie trenował właśnie na tej nawierzchni. Sam wpis Novaka na fejsie jakiś czas temu kiedy jeszcze trwał sezon na hardzie gdzie Novak napisał (że jego głównym celem jest wreszcie wygranie RG) i wrzucił fotkę jak trenuje na kortach ziemnych. Tutaj w MC jeśli obaj panowie spotkają się w finale będzie to decydujący test który z nich jest tak na prawdę lepszy i jeśli Novak upora się z Nadalem tak jak przed rokiem, jestem niemal pewien że na Roland Garrosie zrobi to samo. Już rok temu był bardzo bliski tego ale jego forma z przed roku była zdecydowanie słabsza do tej którą prezentuje obecnie.
To grajcie sobie Fedka po 1.30. Ja wolę zagrać over w 1 secie 9,5 gema po 1,70. Skoro nawet Rosol zrobił taki over to Tsonga też spokojnie jest w stanie. Tsonga mógł mieć zwyczajnie gorszy dzień, jutro może być odwrotnie więc granie Fedka po takim kursie jest śmieszne.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
T Tsonga mógł mieć zwyczajnie gorszy dzień, jutro może być odwrotnie więc granie Fedka po takim kursie jest śmieszne.
Raczysz żartować? Tsonga ma słabszy dzień już od 2013ego... Szwajcar jutro gładko wygra i nie ma innej możliwości wg mnie i wszystkich, którzy choć trochę śledzą tenisa. kurs na 2-0 jest spokojnie do grania a przy dużym kapitale i takim prawdopodobieństwie również 1.30 na czysty win jest nie do pogardzenia.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
ATP Monte Carlo
Zwycięzca: Novak Djokovic @2,53 Pinnacle
Po oglądnięciu dotychczasowych meczów na mączce w Monte Carlo, muszę stwierdzić jedno- Nole wygra ten turniej. Jego główny rywal, czyli Nadal nie jest w wybitnej formie. Może jest w dobre, ale to nie jest ten poziom &quot;galaktyczny&quot;, na który się np. wspiął w poprzednim sezonie. Serwis bez rewelacji, dokładność uderzeń także, a już gra z samej końcowej lini naprawdę średnia. Gaba pokazał, co można z nim zrobić uderzając mocno pod koniec kortu. A kto tak właśnie gra? Ano Nole pokazuje od paru tygodni, że to on jest obecnie galaktyczny, jego niezmordowana kondycja, gibkość i najlepsze podejmowane decyzje- to normalka. Ale jeśli facet trafia wszystko idealnie tam gdzie chce, przy samych liniach i to już od dłuższego czasu, to nie ma na niego siły. W ostatnim finale po prostu zniszczył Nadala, pokazał, że Hiszpan ma jeszcze wiele do poprawy. Mimo gładkich wygranych w pierwszych 2 meczach ja jej nie widzę u Rafy. Ktoś może powiedzieć, że to mączka, tam Rafa nie przegrywa. Otóż Nole broni tu tytułu z finału, w którym wygrał właśnie z nim. Zresztą to co wyprawia Serb ostatnio może skłaniasz do wniosku, że wygra obecnie z każdym na każdej nawierzchni,
Jeśli chodzi o innych kandydatów, to ich nie widzę. Federer ma formę, ale Nole mu ewidentnie nie leży- po prostu jest zbyt regularny. Fedex może mieć chwilową, może nawet &quot;setową&quot; przewagę, ale prędzej czy później wychodzi ta niebywała siła Serba- regularność i perfekcja.
Polecam gorąco!

aviciii 516

aviciii

Użytkownik
Moje typy na jutro:
Wawrinka - Raonic @2 4.0
Czepiliście się wszyscy tego Wawrinki, a nikt nie widział spotkania z Ciliciem. Oprócz tego czy Wawrinka ostatnio grał dobrze? Nie. Przegrał na Davisie z Gołubevem, stracił seta z Kukushkinem. Hmm, a Raonic w sumie typowaliśmy go, że szybko odpadnie, w sparingach przegrywał, pisaliśmy, że clay to nie jego nawierzchnia, i co? rozjechał dzisiaj Robredo, miał sporo szans na przełamanie, dobrze serwuję, potrafi kończyć, zaprezentował się dzisiaj całkiem nieźle. Jak dla mnie bez sensu jest granie 1.25 na Wawrinkę, więc wolę już zaryzkować za średnią stawkę i zagrać ładny kurs 4.0, a może się uda.
Nadal - Ferrer+5,5 @2 1.66
Rafa ok, zagrał dzisiaj super mecz z Seppim, Włoch przegrał*z nim ten mecz jeszcze przed rozpoczęciem, z reguły tak jest, że Ci zawodnicy przegrywają psychicznie, jak np. Rosol dzisiaj z Federem gdzie już prowadził bodajże 4-3 i serwował.. jakby tam był Jasiu, który gra tak samo jak RF, to mogłoby być inaczej.
A co do tego meczu, Ferrer potrafi wygrać czasami z Rafą, jest waleczny, dobrze biega, wygrał dzisiaj w 2 setach z Dimitrovem. A Nadal? miał*Seppiego, który przegrał z nim jeszcze przed spotkanie, z Gabashvilim stracił aż 4 gemy w 1 secie.
Myślę, że ten mecz będzie wyrównany, wygra pewnie Rafael, ale handi +5,5 na Ferrera można spróbować.
Tsonga - Federer @2 0:2 1.66
Jak dla mnie bet dnia, Federer, który jest w formie, gra jutro z Tsongą, który dzisiaj wygrał mecz z Fogninim, który przegrał ten mecz na swoje życzenie. Włoch wygrał 4 punkty w 3 secie, robił łaskę, że w ogólę gra.. on jest zaburzony emocjonalnie, potrafi odpalić w nieoczekiwanym momencie jak i zrobić coś nieobliczalnego.
Typuję tutaj 2:0 RF, dla mnie bet dnia, po kursie 1.66 bet365.
Garcia Lopez - Djoko @2 0:2 1.10
To też kolejny pewniak żeby grać djoko, że wygra w setach 2:0. Jutro bym uważał z under na 17.5 ja tego nie stawiam. Myślę, że Garcie stać na to żeby wygrać więcej niż 1 gema, nie pójść w ślady kolegów Montanesa i Carreno ????

gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Bryan B./Bryan M. - Benneteau J./Roger-Vasselin E. @ 1,18
Arneodo R./Balleret B. - Nestor D./Zimonjic N. @ 1,18
Mirnyi M./Youzhny M. - Peya A./Soares B. @ 1,57
@ 2,19 BetVictor
Bryany niezmiennie na dobrym poziomie.Żeby wygrać z nimi trzeba zagrać kapitalne spotkanie. Benek i Vasselin to nie jest para, która może to uczynić. Szybkie 2-0 i pod prysznic.
Arneodo i Balleret sprawili solidne niespodzianki. Jakby jednak przyjrzeć im się bliżej to trochę ze sobą pograli. Co prawda nie na takim poziomie, aby walczyć z najlepszymi, ale przy grze u siebie wchodzi się na całkiem inny poziom. Nie tylko ten sportowy, ale przede wszystkim mentalny. Nestor i Zimonjic dzisiaj jednak pokazali klasę, wygrywając super tb ze stanu 2-7 i notując 8 kolejnych punktów na swoje konto. W takich sytuacjach zawsze jest dylemat. Czy klasę pokazuje odrabiający stratę, czy brak klasy pokazuje trwoniący przewagę ?? Tak czy siak wyczyn niezły, a ogólnie rzecz biorąc mączka to królestwo Nestora i Zimonijca. Doświadczenie, umiejętności - powinno starczyć na zwycięstwo.
Przechodzimy do bardziej wymagającego meczu. Powiem szczerze, miałem lekkie obawy co do postawy pary Peya/Soares w meczu z Włochami. Zaskoczyli in plus i gładko ograli rywali. Świetny prognostyk i mam nadzieję, że to powrót na właściwe tory. Mirnyi i Youzhny dosyć niespodziewanie ograli Francuzów i grają dalej. Mączka faworyzuje jednak Austriaka i Brazyliczyka, którzy dobrze spisują się na tej nawierzchni.

Y 35

yanusz

Użytkownik
Ja także uważam, że Tsonga nie będzie miał czego szukać w meczu z Rogerem. Czas na pajacowanie się skończył. Na Fogniniego taka gra mogła wystarczyć, bo od początku właściwie Włoch mi się tu nie podobał. To, co wczoraj obaj wyprawiali na korcie (szczególnie Fognini) to totalny anty-tenis i aż cud, że publika nie opuściła z trybun.

Federer za to spokojnie realizuje plan dotarcia do finału odprawiając szybko swoich rywali.
Nie bardzo wiem jaki sens ma przywoływanie zwycięstwa Tsongi nad Federerem prawie rok temu w RG. Po pierwsze Federer znajdował się w dołku, za to Tsonga nabrał wiatru w żagle grając u siebie i niszczył wszystkich rywali do zera, dopiero trafił na Ferrera, który także do zera wygrał z Tsongą.
Obecna forma obu zawodników to trochę przepaść. Owszem, Tsonga dalej dysponuje mocnym serwisem, ale to w zasadzie wszystko. Poza tym mocny serwis nie ma az takiego znaczenia na tak wolnej nawierzchni jak w Monte Carlo.
A nawet na hardzie w Australian Open w tym roku Roger nie przeląkł się serwisu Francuza i ograł go gładko 3:0.

Kurs na win Rogera niezły @ 1,25
Ale jeszcze lepszy na zwycięstwo Szwajcara 2:0 @1,76

Moim zdaniem oba są do wzięcia. Ten pierwszy za grubą kasę, ten drugi a trochę mniejszą.

-----------
kursy wzięcie z ComeOn.com

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom