>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Monte-Carlo 13-20.04.2014

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Fernando Verdasco który wygrał w Niedziele turniej w Houston wycofuję się z Monte Carlo. W miejsce Hiszpana zagra Marinko Matosević.

K 6

kondzio1610

Użytkownik
zmina tematu;)
co sądzicie Panowie o meczu D. Ferrer z J. Chardym? a mianowicie zagrać tu under 19,5 1,80 kurs? jak wiadomo Ferrer na mączce jak ryba w wodzie, po przegrnaje z Japoniczykiem gdzie na prawde byla walka i to ostra, miał dłuższa przerwe na odpoczynek i szykowanie pod Monte, jak z Chardym...? nie ogladałem meczu także nie wiem jak prezentuje się, proszę o opinie dotyczące tego meczu;)
i na dokładkę:
F. Foginni - Bautista -1 1,55 kurs
Fabio stawiany w roli faworyta wczoraj mial nie lada problem z Suosa, ale jak wiadomo portugalczyk do walecznych należy więc łatwo broni nie złożył i napsuł krwi Fognniemu, naszczeście talent włocha pomogł uporać sie. myśle ze Fabio zagra zdecydowanie lepiej i upora sie z rywalem, co wy sadzicie?

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Tomas Berdych vs Dmitry Tursunov dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 9.160
PinnacleSports
Tomas Berdych (-1.5 Sets) vs Dmitry Tursunov (+1.5 Sets) dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 3.440
PinnacleSports

Moim zdaniem mocno przesadzone te kursy na Berdycha. Tursunov postawi się postawić najlpeszym i jak ktoś oglądał jego mecz z Fedexem w tym roku na IW to wie o czym piszę ???? Dla mnie Rusek jest mocno nieobliczalny ale też i umiejętności posiada bardzo duże - tylko niestety czasami zawodzi łeb... No ale z psychą u Berdycha też najlepiej nie jest, mimo iż wyniki w tym roku nadzwyczaj dobre (bo gra już nie taka cudowna). Jakoś Tomasowi się fajnie wszystko układa w tym sezonie (stosunkowo łatwe drabinki) ale zaliczył też wpadkę na IW. W zeszłym roku Berdych w Monte Carlo jakoś za wiele nie pograł i trochę sensacyjnie odpadł już w R3. Dziś wg mnie też mu łatwo nie będzie a Tursunov na CLAY potrafi pokonać faworyzowanego rywala (jak np rok temu w Bercelonie) i na pewno Czecha się dziś nie przestraszy... Wynik moim zdaniem wcale dziś nie będzie w tym meczu taki oczywisty jak wskazują na to kursy i moim zdaniem warto delikatnie spróbować w stronę Tursunova dziś.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Montanes Albert-Djokovic Novak Under 17.5 gemów, Pinnacle Sports 1.99
1:6, 0:6 ✅
VS.

Montanes potrafi grać na mączce ale dzisiaj zmierzy się z jednym z najlepszych zawodników na świecie. H2H 0:5 dla Serba, czterokrotnie grali na clayu, ostatni raz w 2013 roku w Rzymie, gdzie Djoko wygrał 6:2, 6:3. Moim zdaniem wszystko będzie zależało od Novaka,czy będzie mu zależało na zniszczeniu przeciwnika,ponieważ moim zdaniem Albert nie ma czym zagrozić Serbowi. Hiszpan przechodząc przez kwaliikacje pokonał Bellucciego 2:0, Matosevica 2:0 oraz w I rundzie Paire 2:1. Dla Djokovica będzie to pierwszy mecz na nawierzchni ziemnej. Ogólnie spodziewam się pogromu.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Fyrstenberg M./Matkowski M. 2,10 bet365✅

Marcel po finale Casablanki i dzisiejszym spotkaniu z Dimitrovem zdecydowanie nie wytrzymał fizycznie. Kontuzja uda w meczu był masowany a w 3 secie juz ledwo zył na korcie, 6 gemow pod rzad mowi samo za siebie... Zobaczymy czy wogle zagra bo wyglądał naprawde marnie. Co do naszych jak by nue patrze sezon słaby za cegłe nie przepadaja ale to nadal klasowy debel i taka sytuacje muszą wykorzystać...

Otrzymane punkty reputacji: +36
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Mathieu Paul-Henri-Almagro Nicolas 0:2, Unibet 1.96

3:6, 2:6 ✅

VS.

Francuz przechodząc przez kwalifikacje pokonał najpierw Kukushkina 6:3,6:4 który sezon ma bardzo zły 4/13 oraz w później kelnera Arneodo (547 ATP) 6:4, 6:2. Mathieu nie jest wielkim graczem w chwili obecnej na kortach ziemnych,lecz raz na jakoś czas napsuje nerwów dobrym zawodnikom np. rok 2013 pokonanie Wawrinki, Gulbisa. Alamagro w tym jak i poprzednim roku grał w Houston,dotarł do finału i odpadał następnie przenosząc się do Europy na Monte Carlo. Moim zdaniem jedyne co może wybić z rytmu Hiszpana to właśnie podróż z kontynentu na kontynent,bo umiejętnościami Nicolas przewyższa o klasę jak nie o dwie Francuza. Jeśli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to Almagro powinien wygrać w dwóch setach i tak też stawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +3
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Llodra M. - Rosol L. @ 2,2 BetVictor ✅
Llodra w oczekiwaniu na start deblowych zmagań postanowił pograć w singlu. Sam chyba nie oczekiwał, że to będzie dłuższy pit stop, bo zdążył już ograć Starace, czy JJ. Ograć Janowicza, to w tym momencie jednak żaden problem, co pokazują ostatnie wydarzenia.
Rosol grajkiem jest solidnym, co pokazał niejednokrotnie. Lubi sobie pograć na cegle i robi to całkiem nieźle. W pierwszej rundzie zgodnie z planem wygrał z Donskoyem, a w tym sezonie zdążył już nawet wygrać challengera, skądinąd nieźle obsadzonego. Na innej nawierzchni, ale zawsze to wygrany turniej.
Kurs moim zdaniem na Rosola nieco zawyżony i spróbuję to wykorzystać.

Otrzymane punkty reputacji: +17
F 29

flamingo

Użytkownik
No no Aviciii pięknie wszystko trafione, moje gratulacje. Szkoda że nie poczekałem do rana z obstawianiem bo umoczyłem na tym nieszczęsnym Delbonisie, ale później przeczytałem tego posta i odrobiłem plecy na Monfilsie. Widać ile daje obserwacja na żywo, z taką skutecznością to bratu pewnie nie dość że zwrócą się koszty wyjazdu to zarobi na następny. Pozdrowienia dla brata i z niecierpliwością wypatruje kolejnych jego spotrzeżeń ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Llodra M./Mahut N. - Mirnyi M./Youzhny M. @ 1,6 Bet-at-home

Zacne grono deblistów znalazło nam się w tym zestawieniu. Dwaj Francuzi, którzy pokazują w tym sezonie kawał dobrej gry i dają znać, że będą się liczyć w walce o najcenniejsze trofea kontra magiczny Rosjanin i popularna &quot;Bestia&quot; z Białorusi - Max Mirnyi. O tym, który z zawodników jest lepszy, który gorszy nie ma co dyskutować. Jako całość - lepiej wyglądają Llodra i Mahut. Dobre turnieje w wykonaniu francuskiej pary dobrze rokują na przyszłość. Ja nie widzę innej możliwości niż zameldowanie się w kolejnej rundzie duetu Llodra/Mahut :cool:

aviciii 516

aviciii

Użytkownik
No więc kontaktowałem się z bracholem i rzucam typy na jutro. Mam nadzieję, że będą tak dobre jak te z ostatnich 3 dni, szkoda dzisiaj tylko tego Tursunova, ale miał swoje szanse. No to lecimy ????

Bautista - Fognini @2 1.5 ✅✅✅
Bautista przegrał sparing z Robredo bodajże 6/4 6/0 czy 6/2 drugi set. Fognini ograł Tsongę 6/2 6/2. Ostatnio wygrał Fognini, broni on też tutaj punktów, typujemy jego.

LLodra - Rosol @2 1.85 ✅✅✅
Tutaj gramy na Rosola, który serwuję nawet po 248 km/h. Dobrze się spisuję, Llodra wygrał dzisiaj z jurkiem ale Rosolovi powinien ulec.

Lu - Raonic @1 4.8 ⛔⛔⛔ 1 seta wygrał, ale powalczył.
Lu gra nieźle, Raonic przegrał z kimś seta gładko na sparingu, mączka to nie jest jego nawierzchnia, kurs wysoki, typ ryzykowny, będzie ciężej niż z Delbonisem, ale za drobne można spróbować.

Robredo - Benneteau @1 1.25 ✅✅✅
Tutaj Robredo bardzo dobrze się prezentuję na treningach, a benek ledwo ograł Melzera dziś.

Stepanek - Federer @2 1.07 ✅✅✅
Widzę, że kurs lekko podszedł na RF, gramy to, Roger w formie, Karlovic podobno dno, słabo serwuję, do skrótów nie biega, łatwa wygrana Radka, ale Rogerowi ulegnie.

Dimitrov - Ramos @1 1.28 ✅✅✅
To zdarzenie zagrałem tylko na jednym kuponie, powinien Dimitrov wygrać, ale nie jest to typ jak dla mnie pewny, Ramos potrafi grać w tenisa, szczególnie na mączce to potwierdza ostatnimi czasy.

Mahut - Almagro @2 1.11 ✅✅✅
Mahut słabiutki, Almagro powinien go tu bezstresowo i gładko przejechać.

I to zdarzenie ode mnie: ale to ryzyk fizyk
Garcia Lopez - Dogolpolov handi @1 ✅✅✅
Dogolpolov gra podobno bardzo dobrze, wręcz wyśmienicie, ale Garcia ostatnio prezentuję się nieźle. Może to wejść, ale nie musi, to ryzyk fizyk. Kurs na samego Garcię wysoki dość bo widziałem 3,5, z handi pewnie będzie koło 2.0 można próbować ale lekko.

Denerwuję mnie strasznie bet-at-home, czekałem na wyniki innych meczów jak się potoczą, żeby później zagrać Garcię, no i nie ma liva.. Bardzo słaby jest ten bukmacher, mało wydrzeń na live, szczególnie tenisa, nie ma wszystkich spotkań, jeszcze mała oferta na tenis.????

Otrzymane punkty reputacji: +69
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Fognini - Bautista Agut @1.5 ✅
bet365
jeden typ ale konkretny . Fognini to absolutny top ATP na tą chwilę jeśli chodzi na granie na clayu .
h2h 4-1 dla Włocha , jeden mecz na clayu gdzie Fabio zdeklasował Hiszpana 6-3 6-1 .
Bautista Agut to nie jest typowy Hiszpański zawodnik , clay to nie jest jego ulubiona nawierzchnia . W tym roku 1 mecz na clayu w Monte Carlo , pokonał Pospisila który jest w strasznym dołku i pokonanie go było formalnością .
Fabio pomęczył się z Sousą , ten sezon na mączce to fantastyczne wyniki , pokonanie Berlocqa i Monaco w Davis Cup , wygrana w Vina Del Mar gdzie pokonał Bedene , Chardy , Almagro i L.Mayera . W Beunos finał przegrany z Ferrerem , wygrał tam z Robredo , Mayerem i Andujarem .
Niedawno zdeklasował na DC Murraya ogrywając go w 3 setach .
Fognini broni tutaj pkt z półfinału , widać po pokonanych w tym sezonie rywalach jak trudny jest do ogrania na tej nawierzchni . Włoch powinien sobie poradzić bez większych problemów a kurs jak dla mnie bardzo atrakcyjny .

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Fognini✅+Almagro+Monfils+Dimitrov+Dolgopolov+Robredo+Federer✅+Rojer/Tecau= 5,20 bet365

Myśle że w tych spotkaniach nie powinno być żadnych niespodzianek, Dimitrov na mączce gra bardzo dobrze i taki challengerowy Ramos nie jest w stanie z nim wygrać, Fognini wiadomo profesjonalista na tej naiwerzchni tak samo Robredo i Almagro, Federer klasa światowa, obawiam sie troche klauna Monfilsa ale po tym co widziałem w meczu Carreno z Nedovesovem i beznadziejnym Granollersem sumienie karze mi grać na tego zawodnika, Dolgopolov moim zdaniem zamiecie gładko Garcia-Lopeza, wychowany na tych kortach mieszka w Monte Carlo to jego turniej, Rojer Tecau odprawią 2:0 tamtych amatorów
Co do meczu Raonica to nie potrafi grać na Clay ale Lu słabo serwuje może jest regularny potrafi grać kątowo ale z graczami o mocnym podaniu i kick serwisem jest bezradny prędzej czy później sam sie wykończy przez df lub dobrze returnującego Raonica, Delbonis bez formy cudem wygrał z Peliwo i Hanescu, wyrzucał wszystko po autach z beznadziejnym Granollersem który potrafił przebijać piłkę i nie był takim nieudacznikiem jak wyżej wymienieni, więc taki Lu go ograł...
Co do kursu to zastanawiam się gdzie zagrać ten pik więc rano napiszę.

Y 35

yanusz

Użytkownik
A ja trochę idę na przekór temu ci piszecie i zagram

Fabio Fognini - Roberto Bautista Agut (+ 1,5 set)

@ 1,67

Niewiele brakowało, tak samo, jak wczoraj. 5:3 dla Bautisty, własny serwis i.. przegrany set w tie-break&#39;u :-|

Pinnacle

Nie byłbym takim huraoptymistą i stawiał wszystkich pieniędzy na Włocha, bo po tym, co wyprawiał wczoraj z Sousą, to tak po szczerości Fogniniego nie powinno w dzisiejszym meczu być.
Pierwszy set, prowadzenie Włocha 5-3 i przegrany set 5-7
Drugi set prowadzenie Sousy 5-2 i nie wiem jakim cudem Fognini wyciągnął ten set na 7-5...
W trzecim już wyrównany bardzo mecz i jedno przełamanie zdecydowało, że dziś przeciwnikiem Hiszpana jest Włoch, a nie Sousa.

Bautista Agut za to gładko wczoraj ograł Pospisila 6:2 6:2, wzmocnił się psychicznie i zachował z pewnością więcej sił, niż Fognini, który musiał wczoraj zagrać na 130%, żeby wyjść zwycięsko z wczorajszego meczu.
Nie mówię, że Hiszpan wygra, ale opcja, że ugra choć 1 seta jest dla mnie pewniejsza, niż to, że Fognini wygra 2:0. ????
A ponieważ kursy na czysty win Włocha lecą na łeb, na szyję (pewnie zejdą sporo poniżej 1,40), to jakoś nie opłaca mi się to grać, szczególnie po tym, co widziałem wczoraj.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Bautista-Agut R. - Fognini F.
Fognini F. ::: 1,47 ::: Pinnacle ::: 3/10

H2H 1:4 i nie oszukujmy się, ale od jakiegoś czasu, a dokładnie od poprzedniego roku Włoch Fabio Foginini zrobił duży postęp w swojej grze. Ostatnio jak przegrywał to tylko z zawodnikami znacznie lepszymi od siebie, bądź będącymi w formie. Coś czuje, że teraz w tym tourne po Europie na kortach ziemnych Włoch może nabić sporo punktów. Jak będzie? To się okaże, ale rzeczywiście on na mączce gra bardzo dobrze. W tym roku bilans na clay 15:2 mówi sam za siebie. Bautista-Agut również w tym sezonie prezentuje się solidnie, ale nie oszukujmy się, jest to jeden z nielicznych Hiszpanów który radzi sobie lepiej na hardzie niż na nawierzchni ziemnej.
Wynik: (6)6:7 4:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
A ja trochę idę na przekór temu ci piszecie i z
Fabio Fognini - Roberto Bautista Agut (+ 1,5 set)
@ 1,67
Pinnacle
Nie byłbym takim huraoptymistą i stawiał wszystkich pieniędzy na Włocha, bo po tym, co wyprawiał wczoraj z Sousą, to tak po szczerości Fogniniego nie powinno w dzisiejszym meczu być.
Pierwszy set, prowadzenie Włocha 5-3 i przegrany set 5-7
Drugi set prowadzenie Sousy 5-2 i nie wiem jakim cudem Fognini wyciągnął ten set na 7-5...
W trzecim już wyrównany bardzo mecz i jedno przełamanie zdecydowało, że dziś przeciwnikiem Hiszpana jest Włoch, a nie Sousa.
Bautista Agut za to gładko wczoraj ograł Pospisila 6:2 6:2, wzmocnił się psychicznie i zachował z pewnością więcej sił, niż Fognini, który musiał wczoraj zagrać na 130%, żeby wyjść zwycięsko z wczorajszego meczu.
Nie mówię, że Hiszpan wygra, ale opcja, że ugra choć 1 seta jest dla mnie pewniejsza, niż to, że Fognini wygra 2:0. ????
A ponieważ kursy na czysty win Włocha lecą na łeb, na szyję (pewnie zejdą sporo poniżej 1,40), to jakoś nie opłaca mi się to grać, szczególnie po tym, co widziałem wczoraj.
Ktoś napisze, że się czepiam, ale.. ;)
Wg mnie analiza podciągnięta pod typ. Nie wiem jak można porównywać Pospisila, który w 2013r. na mączce miał bilans 4/5 (3 zwycięstwa to w kwalifikacjach French Open) nawet do Sousy, który jest walczakiem i na ziemi się wychował, a co dopiero do Fogniniego!
Piszesz, że nie wiesz jakim cudem Włoch wygrał 2 seta 7-5 ze stanu 2-5? To ja Ci powiem złośliwie takim samym cudem jak przegrał pierwszego 5-7 ze stanu 5-3 :razz:
Nie ma co ukrywać, że poprzedni mecz Fabio nie układał się po jego myśli i męczył się strasznie, ale szczerze drugi raz tak psuć nie będzie :grin: Odpuścić nie odpuści bo broni półfinału z przed roku, a jest czego bronic bo w końcu to Masters ;) Ziemia to jego żywioł i bilans w tym roku na ziemi to 15/2, w 2013 - 28/10.
Z kolei tak jak już wyżej maroon pisał Bautista to nie jest typowy Hiszpan i preferuje grę na kortach twardych w ostatnim czasie, a na ziemi w ubiegłym roku 8/7, natomiast mecz z Vaskiem był jego pierwszym w tym roku.
Kursy na zwycięstwo Foga poleciały z @1,5 na @1,38 ( bet365 ), sam pograłem wczoraj po tym wyższym ;) Jak dla mnie dzisiaj będzie przekonywujące zwycięstwo Fabio, a oddanie chociażby seta Hiszpanowi będzie małą niespodzianką.

Otrzymane punkty reputacji: +3
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Co do całej dyskusji Fognini - Bautista to w mojej ocenie jest to klasyczny no-bet. Kursy zostały ustalone adekwatnie do aktualnej dyspozycji i umiejętności obu graczy (szczególnie jak było 1.50 na Fogniniego, obecnie granie Fabio jest nieopłacalne). Faworytem bez dwóch zdań jest Włoch, jednakże Hiszpan parę razy w tym sezonie pokazał pazur. Mnie osobiście gra Bautisty nie przekonuje. Ot taki typowy ballbasher, którego regularność może wybić Fogniniego z równowagi psychicznej. Ciekawy mecz do oglądanie i może do gry na live.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Stepanek Radek-Federer Roger 1 handicap +5.5 gemów, 1.75 Unibet

1:6, 2:6 ⛔

Stepanek zgrał bardzo słabo,a Federer wyśmienicie !

VS.

Pojedynek dwóch &quot;starszych&quot; Panów na korcie czyli król Roger kontra solidny &quot;rzemieślnik&quot; z Czech. H2H 2:14 na korzyść Federera, lecz wiadomo każdy mecz jest inny. Panowie ostatni raz grali ze sobą w tym roku,w Dubaju gdzie Federer wygrał 6:2, 6:7, 6:3 a mógł przegrać ten mecz. Szwajcar gra fenomenalnie w tym roku,odbudował się ponownie po trudnych chwilach,będzie to jego pierwszy mecz w sezonie na clayu. Stepanek w I rundzie ograł gładko Karlovica dla którego mączka jest czarną magią. Stawiam w tym meczu na wyrównane widowisko i zawsze dochodzi aspekt,pierwszego meczu na innej nawierzchni nawet mimo,że dla Rogera w Monte Carlo jest jak w domu.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Seppi - Andujar 1.88 6/10 pinn ✅
Slabo Hiszpan zaprezentowal sie w pierwszej rundzie. Wielkie meczarnie z przecietnym na piasku Edu Rogerem Vasslinem. W zasadzie to juz Francuz mial wygrany mecz. Pod koniec 3 seta totalna zalamka Edu, problemy z poruszaniem, zmeczenie i pare bledow zdecydowalo o tym, ze wygral Pablo. Jednak z taka gra nie widze duzych szans dla Hiszpana. Zupelnie inaczej wygladal Seppi. Niesamowita regularnosc, precyzja zagran i wygrana z Misza Juznym 6-3 7-6. Ruski nawet nie gral zle ale rywal byl zdecydowanie lepszy. Andujar sporo bledow, Seppi jesli zachowa regularnosc z pierwszego meczu to powinien awansowc. Solidny z obu stron, dobrze sie czuje na tych kortach i wyzsza forma.

Otrzymane punkty reputacji: +27
K 6

kzo555

Użytkownik
odemnie Seppi@ 1.76 fortuna
co tu duzo mowic, seppi super mecz zagral malo bledow, wykorzystal slabsza dyspozycje youznhego ktory na maczce taki slaby nie jest. z drugiej strony pablo ktory dal sie polamac 5 razy vasselinowi ktory wirtuozem na maczce nie jest. seppi ogolnie ostatnie wyniki calkiem calkiem zafundowal murrayowi 1.5h set na davisie. gram na niego
@ do usuniecia roxane napisal w trakcie mojego tworzenia postu ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Monte Carlo
Godzina: 13:30
Spotkanie: Robredo - Benneetau
Typ: Benneteau
Kurs: 4.5
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś moim zdaniem ciekawy mecz na mączce w Monte Carlo. Spotykają się specjalista od kortów ziemnych Robredo obecnie 18 w rankingu , który ostatnio ma bardzo dobry okres gry. Półfinał i ćwierćfinał W Buenos Aires oraz Rio de Janeiro. Udany turniej w Miami na kortach twardych i porażka z Djokovicem w III rundzie. Natomiast Benneteau to prawie rówieśnik Hiszpana obecnie 51 miejsce w rankingu. Francuz potrafi zagrać bardzo dobre mecze zarówno na kortach ziemnych jak i twardych. Francuz dobrze grał w Indian Wells ćwierćfinał. W Miami porażk a z Robredo. Jednak moim zdaniem po wysokim kursie warto zagrać Francuza. Bilans bezpośrednich meczów 5-2 dla Robredo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom