No to i ja coś skrobnę na jutro, zgadzam się z większością kolegów.
Robredo - Raonic @1 1.61
Szkoda, że nie udało mi się jeszcze złapać po kursie 1.72, no ale cóż. Robredo widziałem dzisiaj 2 sety z Benneteau, gra dobrze. Raonic męczył się*z Lu, to nie jest jego nawierzchnia, to nie hard. Szczerze mówiąc, widzę to jutro raczej pewne zwycięstwo Robredo.
Tsonga - Fognini @2 1.66
Oglądałem dzisiaj mecz Fogniniego - Bautista i mogło być róznie, w 1 secie strasznie wiało, Fognini dostał nawet krople do oczu. Był zaspany, psuł dużo, głównie z bekhendu. Męczył się, miał 3 setballe, w tie breaku przegrywał 4-2, by wygrać 8-6. Bautiście brakło lepszego serwisu i więcej winnerów i mogło się skończyć inaczej. Z kolei Tsonga też gdyby nie widownia, mógł polec przeciwko Kohlschreiberowi. Jutro myślę, że Fognini zagra dobry mecz, potrafi trzymać piłkę i zagrać winnera, to na Tsongę wystarczy, zwłaszcza dłuższe wymiany.
Wawrinka - Almagro @1 1.33 WALKOWER
Kurs już poszedł z 1.4 na 1.33. Wawrin rozniósł Cilić, nie widziałem meczu, ale wynik robi wrażenie. Almagro męczył się z Mahutem, gdzie ten miał nawet setballa w 1 secie, jeśli Wawrin rzeczywiście w takiej formie to jutro go rozjedzie.
Rosol - Federer @2 1.05
Ja tu gram 2:0 na Federera po kursie 1.22. Podziwiam ludzi, którzy dzisiaj grali na Stepanki czy jakieś handi na Stepanka, dobrze liva nie zdążyłem odświeżyć a już było po meczu ???? Roger w formie, widać, że znów się może równać z najlepszymi.
Dimitrov - Ferrer @2 1.3
Tutaj gram Ferrera, Dimitrov 2 spotkania i 2-1 z dwoma Hiszpanami, umówmy się średnimi graczami, jutro zmierzy się z Ferrerem, który na mączce czuję się jak ryba w wodzie, myślę, że Ferrer go ogra.
Carreno Busta - Djokovic under 17.5
Nie wiem jaki będzie under, ale widziałem dzisiaj Carreno z Monfilsem, miał trochę szczęścia, zagrał udany mecz. Ale Djokovic to co robi to nie mam pytań, Montanes 6-1 6-0. Jutro będzie podobnie.
Berdych - Garcia Lopez @2
Brat oglądał sparing Garcii z Rosolem, gdzie Garcia przegrał 7/6 7/5. Nie oglądałem dzisiaj meczu z dolgo, ale Garcia jest w formie, wygrał turniej w Casablance, dobrze gra z tyłu, potrafi serwować wyrzucająco, zagrać volleya. Berdych nie miał*wcale takiej łatwej przeprawy z Tursunovem, dla mniej zdecydowanych warto spróbować handi 2, ja pewnie stawiam i to i to.
ogólnie czarny czwartek dziś...
fognini w 3 secie, wygrał 4 punkty, co on potrafi odwalić to tyle
a robredo w ogóle nie radził sobie z returnem raonicia..
edit; nie widziałem twojego posta kirgassin, ale zgadzam się w 100%.