>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Miami - 22.03-02.03.2017

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Schwartzman vs Goffin over 21.5 @ 1.80 BET365 ✅

Czuję tutaj długi pojedynek, w którym ciężko wytypować zwycięzcę. Argentyńczyk jest walecznym zawodnikiem, który dużo przebija i dużo biega, widać że mu zależy. Belg z drugiej strony to, dla mnie, taka trochę niewiadoma. Patrząc na niego nie potrafię stwierdzić czy mu zależy czy nie. W każdym razie wiem że ma słabsze momenty. Utwierdza mnie w tym przekonaniu fakt że dał się Kingowi przełamać w pierwszych 2 gemach serwisowych, w poprzednim meczu. Ok przyznaję nie oglądałem tego spotkania, ale widziałem Kinga kilka razy w akcji i uważam że ten gość jest totalnie słaby (zwykły przebijacz). Z tego co widzę po przebiegu spotkania potem Goffin już go pozamiatał, co mnie zbytnio nie dziwi bo jak mówię, uważam że King to drewno okrutne. Myślę że Argentyńczyk się tak nie da i jeśli przełamie Belga to zrobi wszystko żeby przewagi nie stracić. Panowie grali ze sobą kilka miesięcy temu 3 setówkę w Belgii i pomimo grania u siebie Goffin przegrał więc na bank chce się zemścić, ale wierzę że będzie mu ciężko. Myślę że jest nawet value w graniu na Schwartzmana po kursie 4 ale chyba wolę bezpieczniejszą opcję i overek.

Wawrinka vs Jaziri (Jaziri + 4.5) @ 2.0 BET365 ⛔ fuck wielka szkoda, Jaziri grał naprawdę fajne piłki, a w 2 secie był kilka razy o włos od przełamania powrotnego, wielka szkoda :-(

Kurde fajny kurs a typ, według mnie, bardzo prawdopodobny. Wiadomo nie od dzisiaj że Szwajcar swój top tenis gra dopiero od półfinałów w turniejach, a Jaziri już od jakiegoś czasu bardzo pozytywnie zaskakuje. Jeżeli Zeballosowi, który ostatnio kiepsko sobie radzi, zabrakło jednego gema do pokrycia takiego handi, to jestem wręcz spokojny że Tunezyjczyk podoła. Waham się trochę między handi a overem (linia 20.5) bo boję się że Jaziri się mocno skupi i wywalczy pierwszego seta,a potem Wawrinka się wkurzy i zmiecie Tunezyjczyka ale na handi wyższy kurs so fuck it ;)

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Dodam tylko od siebie, że nie grałbym Zvereva - chyba, że na żywo.
Isner jaki jest każdy wie. Formy wielkiej nie ma, ale serwis odpali i tie - breaki całkiem możliwe. A problemem Niemca i największym jego ogranicznikiem nadal jest głowa. Przegrał już wiele wygranych spotkań, bo coś przestało szwankować w tie - breaku czy też ogółem - gdy np. nie wykorzystał okazji do złamania. Isner będzie w deciderze trafiał pierwszym serwisem i młody się podpali. Chyba, że zobaczę, że Amerykanin jest w słabej formie serwisowej (ale jakoś trzyma podanie), wtedy bym uderzał w Niemca na żywo, bo w meczu ,,na przełamania&#39;&#39; daje mu większą szansę niż ,,na tie - breaki&#39;&#39;.
Ale to tylko takie moje odczucia. Myślę, że z przebiegu meczu (nawet pierwszych gemów) będzie wiele widać ,,czy da radę&#39;&#39;.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Federer - Del Potro(+1,5s) 2 1.70 Sbobet ✅ on jest niesamowity

Del Potro to jeden z tych zawodników, który potrafi ograć każdego tenisistę. Federer wciąż w formie, jednak regres musi przyjść. Argentyńczyk to bardzo wymagający rywal i myślę, że może dojść tutaj nawet do niespodzianki. Nie chce mi się wierzyć, że Federer wygra kolejny wielki turniej w tak krótkim okresie czasu. Del Potro to ktoś kto spokojnie może zatrzymać Szwajcara, a przynajmniej powalczyć z nich jak równy, z równym.

Rozegrali ze sobą 20 spotkań. Ostatnie pod koniec 2013 roku. Bilans 15-5 dla Federera. Wiele spotkań było bardzo zaciętych, a i to nie zapowiada się do jednej bramki.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Federer- Delpo
Zverev-Isner
AKO @ 2,14 bet 365 ✅

Fedek-Delpo. Czy Federer ogarnie dwa wielkie turnieje pod rzad? No niewykluczone. Dzis ladny meczyk sie zapowiada. Fedek na dzis jest graczem kompletnym. Ten bekhend , no masakra, gdzie i kiedy on sie tak nauczyl uderzac z lewej strony na starosc? Reka Ljubicica?
Delpo ma duzo w Polsce fanow, jednak jego szanse dzisiaj marne. Niestety na bekhendzie moze byc kopalnia punktow. Juz nigdy nadgarstek nie dojdzie do pelnej sprawnosci, te uderzenia sa bardziej pchane i slajsowane. Ciezko bedzie tym zrobic krzywde i mijac Fedka przy sieci.

Zverev-Isner. Amerykanin mnie swoja gra nie-prze-ko-nu-je. Serwis nieraz bywa juz sredni, a na odbiorze jest coraz gorzej. Widac u niego wiecej zastanawiania, kalkulacji,wachania, ta reka jest zwalniana. Duzo pilek ktore kiedys konczyl, dzis jest przebijanych. Ruski Niemiec powinien poradzic sobie z Johnem na lajcie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Malek Jaziri 5.50 bet365
Te dwa turnieje IW i Miami mają swoje prawa. Często jak komuś pójdzie lepiej w pierwszym turnieju to gorzej w drugim i przeciwnie. Czasem jest taka zależność. Wawrinka finał w IW. Stan oczywiście jak wszyscy wiemy rozkręca się podczas turnieju. Z rundy na runde widzimy bardziej zmotywowanego zawodnika. Stanimal gra jako turniejowa jedynka. Szczerze mówiąc nie widze tego kompletnie i typowalem, że może wcześniej już Zeballos sprawi sensację.
Dzisiejszy rywal Wawrinki to Malek Jaziri. Nie będe tutaj się wymądrzał i opisywał jaki to cudowny zawodnik bo po prostu nie wiem. Typ jest bardziej przeciwko szwajcarskiemu tenisiście. Tunezyjczyk podczas IW pokonał Mahuta, Granollersa Pujola, oraz Fritza. Zwyciężył z nim Sock, który w tym turnieju znajdował się w doskonalej dyspozycji.
W Miami powalczył z Dolgopolovem i pokonał bo zaciętym meczu Feliciano Lopeza. Także widać, że Jaziri przeżywa dobry okres swojej gry i zawodników średniej klasy pokonuje. Czy dziś uda mu się zdobyć skalp na 3 kronym zwycięzcy Wielkiego Szlema? Liczę, ze obaj zawodnicy będą mieli różne poziomy motywacji w tym spotkaniu i Jaziri będzie sensacją dnia.

rickross 71

rickross

Użytkownik
⛔Fognini F.-Young D. 2 bet 365 2.0 6-0 6-4
Turniej w Miami zaczyna wchodzic w decydujaca faze.W oczy rzucił mi się mecz gospodarza z włochem,dwóch niskich zawodników bazujących na solidnosci z głębi kortu zapowiada się więc ciekawe widowisko dla kibiców.Young zaczął grać niezły tenis pod koniec roku ale w Bazylei odbił się od Wawrinki co wstydu mu nie przynosi.W 2017 bardzo dobre występy przegrywa z samym topem nishikori,sock,kyrgios.Biorąc pod uwage że będzie miał za sobą cały stadion ja tu widze duże szanse na wyprowadzenie z równowagi jego rywala Fogniniego, a gorącą głowe włocha znają wszyscy . Warto tez wspomnieć o h2h 2-0 Donalda. Ja w to wchodze

M 23

mambak

Użytkownik
Fredzio-fe no me na lny...momentami przypomina gościa za czasów swoich najlepszych lat, kiedy wygrywał szlema za szlemem...szacun. Widać, odpoczynek dobrze mu zrobił. Na ten moment najlepszy player w turze i nawet obecność Szkota i Serba nie przeszkodziłaby w zdobyciu tytułu w Miami...nie widzę tutaj grajka, który mógłby mu zagrozić. Dziś odprawia mojego ulubionego Delpo jak na treningu...swoją drogą mecz mu dziś zupełnie nie wyszedł ale to Ferdynand nie pozwolił mu się powąchać. . Federer win Miami.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Fredzio-fe no me na lny...momentami przypomina gościa za czasów swoich najlepszych lat, kiedy wygrywał szlema za szlemem...szacun. Widać, odpoczynek dobrze mu zrobił. Na ten moment najlepszy player w turze i nawet obecność Szkota i Serba nie przeszkodziłaby w zdobyciu tytułu w Miami...nie widzę tutaj grajka, który mógłby mu zagrozić. Dziś odprawia mojego ulubionego Delpo jak na treningu...swoją drogą mecz mu dziś zupełnie nie wyszedł ale to Ferdynand nie pozwolił mu się powąchać. . Federer win Miami.
Nie widzisz innego grajka? A kangur?

D 15

dabrosik

Użytkownik
Nie widze tutaj Nicka który eliminuje Rogera, mimo ze to moi dwaj ulubieni zawodnicy to Roger go wykończy precyzja i wszechstronnością ???? czekam aż Bet wrzuci kursy na wygrana Miami i jadę grubo na Fedexa

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Monroe/Sock-Dodig/Granollers 2-0
Dodig/Granollers 1.72 b365
⛔
Jedyny mecz ATP dzisiejszego wieczora i uważam, że warto go ugryźć. W mojej opinii Ivan z Marcelem są parą bardziej wszechstronną. Nick mnie nie przekonuje na tak wysokim poziomie. Fakt, potrafili z Jackiem ograć Kontinenów, jednak kangur z Finem byli sobie sami winni. Prowadzili 1-0 w setach i mieli przełamanie w drugim, a oddali breaka i polegli później w meczowym taju. Jednak jedna jaskółka wiosny nie czyni i popatrzmy, że w poprzednim tygodniu niewysoki Amerykanin w parze z niezłym Bakerem potrafił polec w challku w Irving z takimi tuzami jak Raja i Sharan. Wiadomo, że zdarzają się lepsze i gorsze mecze, ale dla mnie Nick to poziom takich 250-tek. Partneruje mu Sock, który jest genialnym deblistą i pokazywał to dobitnie w parze z Pospisilem. W tym sezonie jednak postawił na singla, przez co rzadziej występuje między liniami deblowymi. Tutaj przed tym meczem wyjdzie jeszcze na kort na swój pojedynek gry pojedynczej z Donaldsonem. Zauważmy, że Sock z Monroem skończyli swój mecz deblowy wczoraj przed północą czasu polskiego, a młodszy z Amerykanów wychodzi już po 18 naszego czasu na kolejny mecz, a po kilku godzinach czeka go jeszcze omawiane spotkanie. Wiadomo, że tenisiści pod względem kondycyjnym i wytrzymałościowym są przygotowani na bardzo wysokim poziomie, ale taka intensywność musi chociaż w jakimś małym procencie rzutować na formę fizyczną zawodnika. Poza tym same aspekty sportowe stoją po stronie Chorwata i Hiszpana. Obaj nieźle czują się na hardzie, a ostatnio mieli trochę pecha, bo trafiali od razu na niewygodne pary. W IW był to Qureshi z Mergeą, a w Dubaju Matka z Bopanną. Tutaj w poprzedniej rundzie przeszli zawsze groźnych, szczególnie na serwisie, Mullera i Querreya. Tutaj większym zagrożeniem ze strony pary jankesów może być return, gdyż podanie Nicka nie polega na wbijaniu gwoździ. Pamiętajmy jednak, że tak Marcel, jak i Ivan potrafią grać w wymianach, a do tego ich sporym atutem jest return. W obliczu wszystkich faktów to właśnie oni są tutaj dla mnie może nie bardzo pewnymi faworytami, ale na tyle wyraźnymi, żeby kurs 1.72 był warty gry.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Federer vs Bautista DW 2:0 @ 1.40 BET365 ✅
Pewnie 90% typerów na świecie gra dzisiaj ten bet, a public bety mają to do siebie że nie wchodzą, ale nie da się tego nie zagrać. Federer wraca na szczyt. Patrząc na grę Novaka i Murraya, Szwajcar bardzo możliwe że wróci na fotel lidera. Ten rok będzie pod jego dyktando. Mistrz wraca w wielkim stylu i jeśli taki kozak jak Del Potro dostał soczyste bęcki to Bautista nie ma w tym meczu czego szukać według mnie.
Sock vs Donaldson over 21.5 @ 1.80 BET365 ⛔ Też mi kuchwa show ????
Myślę że to może być długi pojedynek trochę pod publikę. Obaj grają u siebie więc na korcie i trybunach będzie wielki piknik. Amerykanie lubią oglądać show, a Skarpeta lubi odstawiać show. Myślę że Sock to weźmie ale będzie to długi mecz. Donaldson świetnie sobie radzi w Miami, gdzie odprawił Edmunda, zaliczając w tym meczu niesamowity comeback (dzięki czemu pewnie podbił serca publiczki w Miami), Zvereva i Kozlova. Młody ma niezły serwis, a jak wiadomo Sock mistrzem returnów nie jest. Nie zdziwiłbym się jakbyśmy zobaczyli 3 sety pełne zwrotów akcji. Jak mówię dwóch Amerykańców grających przed Amerykańską publiką, to musi być show ;)

J 47

januszo

Użytkownik
Fognini : Young
polecam overy gemowe, niższe do ako czy wyższe do solo. Będzie to zacięty mecz, Fognini ani trochę nie jest stabilnym zawodnikiem, ale oglądam go i stawiam konsekwentnie od początku tego turnieju. Widać u niego determinacje, a to jest podstawa żeby grać w jego kierunku. Young w tym turnieju także bardzo stabilny, bardzo dobry przy swoim serwisie. Będą grać długo, mogą być tie breaki @2.30
Wawrinka : Zverev też overy, też tie breaki
Zaimponował mi wczoraj Olek, myślałem że przegra to w głowie i po 1 secie się nie podniesie. Jak mu się coś odpali to gra niesamowite piłki. Przy swoim serwisie także bardzo porządny. Na przeciwko wiewiór ,który tanio skóry nie sprzeda.
nie lubię pisać analiz ????

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Fognini - Young
Typ: Poniżej 22.5 gemów @1.99 ✅
Korzystny typ, pomimo, że wiekszość ludzi spodziewa się tu 3setówki i niektórzy overu gemowego. Jednak większość meczów kończy się w dwóch setach. Panowie mają słabe serwisy, będą się łamać jak kobiety, nie spodziewam się tu tie-breaka, więc w domyśle stawiam, że będą 2 sety. Po lepszym kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +52
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Kyrgios - Goffin(+3,5g) 2 1.80 Sbobet ⛔ brakło gema

Nie mam wątpliwości, że Kyrgios to bardziej utalentowany gracz od Goffina. W tenisie jednak talent to nie wszystko... Goffin to solidny i waleczny tenisista. Brakuje mu warunków fizycznych, ale nadrabia to szybkością i regularnością.

Natomiast z Kyrgiosem nigdy nic nie wiadomo. Na pewno odradzałbym go grać po takim kursie. Obaj w zeszłym roku byli tutaj w półfinale.

Moim zdaniem bukmacherzy przeszacowali szanse w tym meczu. Jak dla mnie sprawa zwycięstwa w tym spotkaniu jest otwarta. +3,5 gema to spory handicap na Goffin i biorę go z pocałowaniem ręki.

--------------------------------------

Zastanawiam się też nad typem na debla Murray/Soares. Mecz dopiero jutro, a kursy idą w dół na Polaka i Brazylijczyka, więc się wstrzymam do jutra z decyzją.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Panowie co myślicie na jutrzejszy debel Polsko/Brazylijski?
Oglądałem mecz poprzedni i co prawda, nie należał jakoś do najlepszych, ale wygrali...
Pójdą za ciosem i według Was wygrają? bo kurs interesujący.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Panowie co myślicie na jutrzejszy debel Polsko/Brazylijski?
Oglądałem mecz poprzedni i co prawda, nie należał jakoś do najlepszych, ale wygrali...
Pójdą za ciosem i według Was wygrają? bo kurs interesujący.
Dla mnie no bet. Fajnie, że wreszcie Łukasz z Marcelo zaczynają coś grać i oby tak było dalej, ale pamiętałbym o tym, że miewali problemy ze znacznie słabszymi parami. Miewają jeszcze przestoje i potrafią w banalny sposób oddawać swoje podanie. Fakt, wygrali w IW właśnie z Jamie i Bruno, ale w dwóch pierwszych setach o losach decydowało tylko jedno przełamanie, co w rozgrywkach ATP nie oznacza tak wiele, gdy nie gramy na przewagi. Meczowy taj często jest już sprawą losową, więc równie dobrze ten mecz może pójść w drugą stronę. Polecam skupiać się nad meczami, gdzie łatwiej jest ocenić sytuację i łatwiej jest wybrać dobre bety. Tutaj mamy dwa deble, które nie pokazały nam ostatnio wszystkiego, co potrafią, więc ukrywają w swojej grze sporo niewiadomych.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
Federer-Berdych
Typ: Federer 2-0 @1.73 unibet
⛔ Drugi set dla Tomasa

Ile to już razy wierzyłem w Tomasa i stawiałem na niego w meczach z silnymi rywalami, a to, że wygra seta, a czasami nawet i mecz, gdy kurs mocno kusił. Ale koniec z tym. Czech jest dobrym zawodnikiem, cały czas utrzymującym się w okolicach TOP 10 rankingu. Ale gdy przychodzi zagrać z kimś mocniejszym, to najprościej w świecie pęka. Wiadomo, że od czasu do czasu zdarzy mu się wygrać z lepszym tenisistą, jak chociażby pamiętne 3-0 z Nadalem w Australian Open 15. Ale jest to rzadkość. Bilans z Nadalem: 4-19. Z Djokovicem: 2-25! Z Murrayem: 6-11 (niby nie taki zły, ale 7 ostatnich meczy wygrał Szkot, a w 6 nie stracił seta). Nishikori 1-4, Wawrinka 5-11 (6 ostatnich meczy na korzyść Szwajcara). Można tu jeszcze przytoczyć kilka statystyk na niekorzyść Berdycha, ale nie będę się już nad nim znęcał, bo w ogóle nie wyjdzie do meczu z Rogerem ????

Z Federerem bilans Czecha to 6 zwycięstw i 17 porażek. Z tym, że ostatnie zwycięstwo Tomasa to rok 2013, a ostatni wygrany set 2014. Początek tego sezonu jest dla Czecha słaby. Wystąpił w 5 turniejach i najlepszym osiągnięciem są 2 półfinały. W Wielkim Szlemie przegrał już w 3 rundzie z ... Rogerem (tam właśnie straciłem całkowicie zaufanie do czeskiego tenisisty). Poza tym, w 2017 przegrywał już z takimi tenisistami jak Robin Haase, czy Yoshishito Nishioka. Z kolei Federer w tym sezonie gra koncertowo. 2 turniejowe zwycięstwa, 18 Wielki Szlem. Zwycięstwa z Nadalem x2, Wawrinką x2, Nishikorim. Jedyna porażka z Donskoyem, ale chyba wszyscy się zgodzą, że był to wypadek przy pracy. Szwajcar znów błyszczy na korcie i odprawia z kwitkiem kolejnych rywali.

Nie spodziewam się w tym meczu niespodzianki. Federer powinien wygrać i myślę, że zrobi to bez straty seta. Samo doprowadzenie do tie-break&#39;a powinno być dla Tomasa niezłym osiągnięciem.

S 47

szymonex0

Użytkownik
Co sądzicie o ugraniu seta dzisiaj przez Foginiego? Nishi regularnie tutaj traci seta,a Fogini widać,że jest w gazie.Boję się tylko o psychikę Włocha,może mu coś odwalić i pozamiatane.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Federer-Berdych
Typ: Federer 2-0 @1.73 unibet

Ile to już razy wierzyłem w Tomasa i stawiałem na niego w meczach z silnymi rywalami, a to, że wygra seta, a czasami nawet i mecz, gdy kurs mocno kusił. Ale koniec z tym. Czech jest dobrym zawodnikiem, cały czas utrzymującym się w okolicach TOP 10 rankingu. Ale gdy przychodzi zagrać z kimś mocniejszym, to najprościej w świecie pęka. Wiadomo, że od czasu do czasu zdarzy mu się wygrać z lepszym tenisistą, jak chociażby pamiętne 3-0 z Nadalem w Australian Open 15. Ale jest to rzadkość. Bilans z Nadalem: 4-19. Z Djokovicem: 2-25! Z Murrayem: 6-11 (niby nie taki zły, ale 7 ostatnich meczy wygrał Szkot, a w 6 nie stracił seta). Nishikori 1-4, Wawrinka 5-11 (6 ostatnich meczy na korzyść Szwajcara). Można tu jeszcze przytoczyć kilka statystyk na niekorzyść Berdycha, ale nie będę się już nad nim znęcał, bo w ogóle nie wyjdzie do meczu z Rogerem ????

Z Federerem bilans Czecha to 6 zwycięstw i 17 porażek. Z tym, że ostatnie zwycięstwo Tomasa to rok 2013, a ostatni wygrany set 2014. Początek tego sezonu jest dla Czecha słaby. Wystąpił w 5 turniejach i najlepszym osiągnięciem są 2 półfinały. W Wielkim Szlemie przegrał już w 3 rundzie z ... Rogerem (tam właśnie straciłem całkowicie zaufanie do czeskiego tenisisty). Poza tym, w 2017 przegrywał już z takimi tenisistami jak Robin Haase, czy Yoshishito Nishioka. Z kolei Federer w tym sezonie gra koncertowo. 2 turniejowe zwycięstwa, 18 Wielki Szlem. Zwycięstwa z Nadalem x2, Wawrinką x2, Nishikorim. Jedyna porażka z Donskoyem, ale chyba wszyscy się zgodzą, że był to wypadek przy pracy. Szwajcar znów błyszczy na korcie i odprawia z kwitkiem kolejnych rywali.

Nie spodziewam się w tym meczu niespodzianki. Federer powinien wygrać i myślę, że zrobi to bez straty seta. Samo doprowadzenie do tie-break&#39;a powinno być dla Tomasa niezłym osiągnięciem.
Zdecydowanie zaczekalbym i obstawil ten mecz na live. Roger wczoraj już tak nie błyszczal i gdyby nieco więcej szczęścia i umiejętności miał Bautista to by wczoraj pokonał króla. Ten sezon jest niesamowity dla Federera ale kiedyś musi złapać zadyszke i czuję że będzie to w najmniej spodziewanym momencie. NA IW wyglądał nieco lepiej. W Miami nieduże problemy z Tiafoe i Bautista, zobaczymy jak to będzie z Czechem

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Fognini vs Nishikori over 2.5 @ 2.75 BET365
Liczę w tym meczu na 3 setówkę. Patrząc na grę Włocha widać, że mu zależy na tym turnieju. Może odkąd Penetta skończyła karierę to $$ się w domu zaczął kończyć i mąż musi coś zarobić. W każdym razie Włoch gra bardzo solidnie i wierzę że seta Japończykowi urwie. Nishikori z drugiej strony bardzo nieregularny. W każdym meczu się męczy. Liczę na to że z Włochem też mu będzie ciężko, z drugiej strony nie wierzę aby przegrał w 2 setach, stąd mój typ.
Kubot/Melo vs Murray/Soares over 20.5 @ 1.80 BET365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom