ted
Forum VIP
Krecze są tylko z powodu kontuzji.Pranowie, jakies info dlaczego P. Gajowczyk kreczował?
Krecze są tylko z powodu kontuzji.Pranowie, jakies info dlaczego P. Gajowczyk kreczował?
Oprócz tego ze zobaczyłeś wynik na flashscore możesz powiedzieć coś o grze laaksonena i kecmanovica? Myślę ze nie ale musisz podać bezsensowny typ bo "pokonal lepszsgo"Lacko vs Kecmanovic 2 @ 3.00
Po tym jak wczoraj młody Serb rozjechał Laaksonena aż głupio nie spróbować na niego postawić w meczu z Lacko, który jak najbardziej jest w zasięgu. Lacko w poprzedniej rudznie ledwo wygrał z gościem z 1000+ rankingu więc nie prezentuje wielkiej formy. Trochę głupio stawiać na typa, którego nie bardzo znam, ale wczorajszy mecz pokazał że Serb papier na gre ma, więc po taki kursie próbuję.
Jeżeli zaskakuje cie wygrana Escobedo z Evansem czy Donaldsona z Edumndem no to chce ci tylko powiedzieć żebyś sobie dal spokój z obstawianiem tenisa ????Witam,ostatnie dni, zaczynając od kwali w Miami to dla mnie jakaś tragedia i totalna loteria, powoli zaczynam tracić wiarę w tenisa jak mi przegrywa taki Evans z Escobedo czy Edmund z Donaldsonem. W końcu wychodzi tak że mecze które odpuszczam bo wydają się niepewne, wchodzą gładko a moje "super extra pewniaki" dostają w dupe. Chociażby wczoraj miała pójść intuicyjna taśma Mahut, Fognini, Paire i Delbonis, ale odpuściłem bo gdzie tu stawiać na Fogniniego czy Paire, typowe no-bety. Myślałem że mnie kurwica zaleje jak to wszystko zaczęło siadać a moje pewki w dupe. Ale ok, koniec płaczu, dzisiaj postanowiłem się poradzić Was, troche bardziej doświadczonych typerów, co myślicie o takim tasiemcu? Od razu mówie że nie będę sie rozpisywać bo nie chce nic sugerować, chce poznać wasze opinie.
Dzumhur - Chung 1 @ 1,65
Chung niby wygrana w challengerze Maui bez straty seta ale nie miał tam wymagających przeciwników, potem porażki z Coppejansem czy Kozlovem 2-6, 2-6... A Dzumhur ostatnio chyba łapie dobrą formę.
Khachanov - Schwartzman 2 + 1,5 set @ 1,43
Diego niby ziemniak ale myślę że kaczce spokojnie seta ugryzie.
Elias - Zeballos 2 @ 1,60
Nie oglądałem ostatnio żadnych meczy Eliasa, ale widziałem Zeballosa z Kyrgiosem i Coricem, może nie zachwycał ale całkiem nieźle sobie radził, myśle że zje rywala.
King - Lacko 1 + 1,5 set @ 1,35
Tu wielka rozterka czy nie pokusić się na czysty win, ale jednak chyba pójde bezpieczniej w handi setowe. Lacko ostatnio nie zachwyca, a King wręcz przeciwnie, pozytywnie zaskakuje.
Haase - Ymer 1 @ 1,27
Ymer pierwszy mecz w sezonie, Haase ostatnio mnie trochę zaskoczył przegrywając z Lorenzim ale Ymera zje.
Buk betsafe
Możesz napisać coś więcej o tym spotkaniu czy tylko tyle żeby nie grać ?Osobiscie odradzam wszystkim przegladajacym granie na Dzumhura
Co ty kurna blać czytać nie potrafisz? xD Kolega nic nie radzi, tylko sam pyta o radę. Czego nie rozumiesz w zdaniu "nie chcę nic sugerować, chcę poznać wasze opinie" ?Jeżeli zaskakuje cie wygrana Escobedo z Evansem czy Donaldsona z Edumndem no to chce ci tylko powiedzieć żebyś sobie dal spokój z obstawianiem tenisa ????
A od siebie polecam zagrać Tomica po kursie 2,25, po kilku porażkach z rzędu czas na przełamanie. Okazją będzie ku temu przeciwnik który gra serię meczów z rzędu i może odczuwać zmęczenie. Osobiscie odradzam wszystkim przegladajacym granie na Dzumhura tak jak kolega wyżej radzi, bo jedyne co on wie o tych graczach to wyniki z flashscore