Krótko mowiąc TWIERDZĘ, że nie ma sensu stawiania ŻADNYCH pieniędzy na Włocha...nigdy...w żadnych okolicznościach.Krótko mówiąc liczysz na to, że będzie pajacował bo inaczej musisz przyznać, że przy normalnej postawie jest tutaj faworytem.
Najlepiej stawiać po kursie 1.3 na Japońca, mimo że prezentuje się nie najlepiej w Miami. Mógłby i spać na tym korcie, ale żadnych pieniędzy bym na niego nie postawił. Tak samo Kyrgios to świr, a mimo wszystko niektóre kursy na niego są niezrozumiałe i z miłą chęcią je pobieram, bo zakładając, że ktoś będzie świrował to żadnego meczu nie można obstawić. Tak samo w innych dyscyplinach zakładasz, że drużyna A zagra słabo bo kiedyś tam przydarzył im się słaby mecz? Proszę Cię ..Krótko mowiąc TWIERDZĘ, że nie ma sensu stawiania ŻADNYCH pieniędzy na Włocha...nigdy...w żadnych okolicznościach.
w którym miejscu napisałem że stawiam na Japońca? porównanie Kyrgiosa z Fogninim jest trochę nie na miejscu btw. a tym bardziej porównanie tenisa do sportów drużynowych...Najlepiej stawiać po kursie 1.3 na Japońca, mimo że prezentuje się nie najlepiej w Miami. Mógłby i spać na tym korcie, ale żadnych pieniędzy bym na niego nie postawił. Tak samo Kyrgios to świr, a mimo wszystko niektóre kursy na niego są niezrozumiałe i z miłą chęcią je pobieram, bo zakładając, że ktoś będzie świrował to żadnego meczu nie można obstawić. Tak samo w innych dyscyplinach zakładasz, że drużyna A zagra słabo bo kiedyś tam przydarzył im się słaby mecz? Proszę Cię ..
Ojj no nie wiem czy oglądałem te same mecze co kolega, bo powiedzieć, że Rafa wygląda solidnie to chyba za dużo powiedziane. Najwyżej, że pomylił ktoś tutaj Hiszpana z 35-letnim Szwajcarem, albo młodziutkim Niemcem, bo tak może wyglądać solidność. Rafa od początku się meczy, o ile 1 mecz jeszcze przeszedł to im dalej w las tym ciężej. Katorgi z Kolbą, z Mahutem też wcale tak kolorowo nie było, a nawet myślałem, że Francuz ogarnie jeszcze Hiszpana, bo naprawdę miał szanse. W nocy mierzy się z nieźle wyglądającym Amerykaninem. Na IW grał w kratkę, ale mimo wszystko awansował do półfinału, gdzie postawił się królowi, który wtedy grał fenomenalnie(i gra do teraz). W Miami 1 "mecz" zaczął słabo, na szczęście Japoniec skreczował. Jack gra u siebie i na pewno powalczy z nie tak solidnie dysponowanym Rafą. Pobieram +1,5 seta na Socka po kursie 1,80 na Betssonie.Na dzis jeszcze polecam Rafe 1.35 bet365 ..
Sock umiejetnosci ma mniejsze od RAfy.. Rafa narazie w tym turnieju solidny.. Ograc Nadala jest bardzo ciezko, trzeba wspiac sie na wyzyny umiejetnosci i walczyc jak lew.. Sock wg mnie nie jest tak mocno charakternym graczem, zeby walczyc z Rafa o kazda pilke.. brak mu umiejetnosci jesli chodzi o gre na wymiany. W wymianach Rafa jest lepszy a samym serwisem ograc hiszpana jest po prostu ciezko..
Pewne to jest to , ze ktos predzej czy pozniej szostke w totka trafi Mecz Nick vs Zverev bedzie zaciety i zadecyduja detale o zwyciestwie jednego badz drugiego.. Moze 3 tie breakija idę w odwrotną stronę na Kyrgiosa serwisy lepsze chłodniejsza głowa niż Zvereva i wymiana na podobnym poziomie tyle że co może być atutem? a to że Zverev się tak wymęczył że byłem niesamowicie zaskoczony jak wygrał w z Wawrinką on chyba złamał coś czy co ? że dał się zjechać 6:2 6:1 w dwóch ostatnich setach coś Wawrinka napewno odwalił Kyrgios jest świeży i napewno doprowadzi do pojedynku z Rogerem!! to jest pewne!!!