seboafc
Użytkownik
Ram-Haider Mauer 2. 2.15 STS mogłem Was posłuchać ????????????????????Zawodnicy o podobnym poziomie, Amerykanin lubitwarde nawierzchnie, a Austriak najczęściej gra na clayu. W pierwszej rundzie reprezentant gospodarzy pokonał Schwartzmana 6-4 6-4, mecz patrząc na statystyki był bardzo wyrównany, a Ram zdobył tylko 4 ptk więcej od młodego Argentyńczyka. Ram miał bardzo dobry początek sezonu, ale ostatnio nie jest w najlepszej dyspozycji. Austriaka oglądałem parę razy w tamtym sezonie, solidny tenisista, myślałem że od początku sezonu będzie grał w ważniejszych imprezach ale myliłem się, początek sezonu całkiem nieudany. Wczoraj pokonał Berrera 4-6,6-4,6-1. Zanotował 8 asów i popełnił aż 7 podwójnych błędów. Austriak dał się przełamać tylko raz na pięć okazji, sam przełamał Niemca 5 razy na osiem okazji. Uważam że obaj są w nie najlepszej dyspozycji, ale nawierzchnia która jest wolna skłania mnie do postawienia na Austriaka, ponieważ to jest plus dla niego. Ram nie będzie mógł wykorzystać w pełni swoich możliwości w Miami. Do tego uważam że w końcu pora aby Austriak zagrał w większej imprezie i uważam że stać go na pokonanie Amerykanina. Kurs jak najbardziej do pobrania!
powinien sobie skreczować oszczędzić sobie wstydu chyba że ktoś z jego grona obstawił wynik u buka bo naprawdę żenujące to jest... mieć 0-40 na wyrównanie przy serwisie Rama i nic z tym nie zrobić
powinien sobie skreczować oszczędzić sobie wstydu chyba że ktoś z jego grona obstawił wynik u buka bo naprawdę żenujące to jest... mieć 0-40 na wyrównanie przy serwisie Rama i nic z tym nie zrobić