>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Memphis, Buenos Aires, Rotterdam - 08.02-14.02.2016

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
zwroccie uwage na mecz Almagro - Delbonis.
Argentynczyk ma tutaj dobre plecy bo wczoraj Fognini mu oddal mecz a dzisiaj cygan

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Zasadnicze pytanie brzmi, po co się pchał Jo Wilfried Tsonga na 250-tkę na nawierzchni ziemnej w Buenos Aires, w sytuacji, gdy mógł grać w bardziej odpowiadającej jego charakterystyce hali w Rotterdamie i turnieju rangi ATP 500.
No bo gra od wtorku w Rio de Janeiro. Wybrał grę w Ameryce Południowej to w Buenos przygotowuje się do występu w 500 Rio. Wczoraj był urywek treningu Tsongi na pobocznym korcie wiec przygotowuje się do gry na clayu, także z tymi niczym nie popartymi domysłami z imprezowaniem bym nie przesadzał.
zwroccie uwage na mecz Almagro - Delbonis. Argentynczyk ma tutaj dobre plecy bo wczoraj Fognini mu oddal mecz a dzisiaj cygan
A czy tu tak ciężko zauważyć, że po prostu Delbonis bardzo dobrze gra !? Publiczność go wspiera, gra u siebie, wiadomo, ale ponad wszystko bardzo dobrze gra!

M 53

magicpl

Użytkownik
Gael Monfils - Borna Coric
Typ: over 2.5 s - @2.75✅✅
over 21.5 g - @1.80✅✅
Coric +3.5 g - @2.20⛔ 3. set przegrany tylko i wyłącznie przez błędy Corica :]
Buk: bet365

Najciekawszy pojedynek dzisiejszego dnia w Rotterdamie. Młody i jeszcze nieopierzony Chorwat vs. Monfils. Gael świetny mecz wczoraj przeciwko Gulbisowi. Szybkie, dość łatwe 2-0. Borna przedwczoraj zagrał bardzo dobry mecz z trochę słabszym przeciwnikiem, z dziką kartą - De Bakker&#39;em, mimo to gospodarzem. Wg mnie szykuje się ostry pojedynek.
Gdyby Coric więcej trafiał ostatnio, rozprawiłby się znacznie szybciej z Thiemo. Potencjał jest ogromny w tym młodym człowieku. Miesiąc temu finał w Chenai przegrany z Wawrinką. Później parę porażek, aż do teraz.
Co do Monfilsa, to jak już wspomniałem świetny wczorajszy mecz, w którym momentami bawił się, jak to on. Nie widziałem w nim oznak odczuwania po kontuzji.
Nigdy nie rozgrywali ze sobą meczu, ale na pewno obaj dzisiaj powalczą o wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +4
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Tak jak wczoraj fajnie wyglądał dla mnie Dzumhur, tak dzisiaj widzę w Memphis Nishiokę. Czemu? Jest kilka powodów, a chociażby takie:
- Nishikori Japończyk dobrze tutaj gra, Nishioka to również Japończyk.
- Yoshihito ma dopiero 20 lat (rocznik 1995), ranking robi aż miło, gra tutaj od kwalifikacji, już 3 zwycięstwa.
- Fajny kurs na niego.
- Marchenko? Dajcie spokój, typowy jednostrzałowiec. Genialny występ w Doha, półfinał z Nadalem. Przychodzi Australian Open i bęcki Omara Jasikę +250 ranking, 18 lat chłopak. Ukrainiec pokonał tutaj Grotha czyli jeden z największych dębów w tourze. W tym roku bilans Australijczyka wynosi 1-4.

Dla mnie spokojnie Azjata urwie seta, widzę też tutaj jakiś over gemowy. Jeżeli wygra Marchenko to moim zdaniem w tym roku zrobi najlepszy wynik w karierze w tym sezonie, ale to na razie jest jak wróżenie z fusów. ;)
Tak gwoli ścisłości to o ile dobrze pamiętam Ukrainiec od turnieju w Dausze zmagał się z urazem pleców, który bądź co bądź przeszkadzał mu w grze, stąd mogła się wziąć ta porażka z Jasiką.

Większość zawodników z roku na rok jest w innym miejscu swojej kariery, a pełnoletność nie stanowi tu jakiejś magicznej granicy. Vasek ma 25 lat więc też jeszcze nie jest w recesji. Cilic w tym roku nie gra najlepiej. Młody wygrał z Chorwatem, a przegrał z Mathieu. Grałem bo kurs wydawał się dobry. Zawiódł, typ nie wszedł, trudno. ;)

Może i tak, ale zwróć uwagę, że Alex jest bardzo młody, rok w jego przypadku czyni zdecydowanie większą różnicę niż w przypadku Vaska, który jak sam wspomniałeś ma 25 lat, czyli jego poziom już się stabilizuje na pewnym poziomie, już nie będzie tak gwałtownie wzrastał jak w przypadku Niemca. Dlatego nie uważam za istotne pisać o tym, co grał w 2015 roku. W tym przypadku nie liczą się zeszłoroczne wyniki, tylko tegoroczne. Bo postęp jaki poczynił w ostatnim czasie jest spory.
Cilic najlepiej nie gra, ale też nie stał się nagle gościem grającym na poziomie gościa z np. 50 miejsca rankingu. A Mathieu akurat w tamtym miejscu czuje się bardzo dobrze a i jego gra dobrze wyglądała.

D 319

defox

Użytkownik
A czy tu tak ciężko zauważyć, że po prostu Delbonis bardzo dobrze gra !? Publiczność go wspiera, gra u siebie, wiadomo, ale ponad wszystko bardzo dobrze gra!
wybacz ale to nie zasluga Delbonisa ze wynik jest jaki jest. To ze almagro nie dak mu zadnego bp do stanu 4:5 w drygim secie mowi samo za siebie. Delbonis to zwykly mierny challangerowiec ktory robi mase ue. Almagro robi wszystko zeby ten mecz przegrac.

mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Kohlschreiber P. - Cilic M. 1 @ 1.5 BET365
Nie będę się rozpisywał na temat H2H, ani na tym co osiągnęli oboje Panowie itp itd. Przejdę do obecnych form obu Panów. Cilic od początku sezonu nie zachwyca tak samo jak i Kolba. Obaj grają mocno w kratkę i przeplatają wygrane z szybkimi przegranymi. Tak więc dlaczego Cilic? Stawiam na Chorwata, bo jak dla mnie w tym turnieju w końcu wchodzi w swój optymalny rytm gry. Przynajmniej jeżeli chodzi o serwis, który dał mu nie mało, bo między innymi wygraną USO. Do tej pory Cilic bez straty swojego podania w tym turnieju, Niemiec w każdym meczu tracił swoje podanie.
Teraz chwilkę na temat Kolby. Nie podoba mi się jego gra w tym sezonie kompletnie. Strasznie dużo błędów, przede wszystkim często ma problem z &quot;domykaniem&quot; swoich uderzeń, często jest spóźniony. Piłki, które powinien kończyć lecą często w aut. Tak jak to miało miejsce ostatnio z Troickim kiedy to miał 3 okazję na brejka podczas gdy Troicki serwował na mecz. Z czego dwa pewniaki do skończenia. Jak to się skończyło, a no autami i to skorymi. 2 wygrane w tym turnieju jak dla mnie nic nie znaczą. Bennetau? Który już w singlu ma same porażki i Dodig, który nie ma co, ale jednak jest typowym deblistą i skupia się bardziej na grze podwójnej.
Podsumowując. Dla mnie Cilic wygra ten mecz i to nawet w dwóch setach. Przede wszystkim da mu tą wygraną jego podanie. Kolba albo złamie się sam swoimi błędami, a nawet jak nie to będzie musiał uznać wyższość Chorwata w tie breaku.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Coric @3.75 bet365
Ciężko mi tu prorokowac zwyciezce tego meczu, bo jak wiadomo Gael potrafi grac swietnie, zeby nastepnego dnia spac na korcie i pajacowac zamiast grac... Ostatnio forma bardzo przyzwoita, wyniki byly, wygral z kim wygrac mial, ale dzisiaj gramy na jednego z najlepszych mlodych zawodnikow, ktorzy niestety, albo stety nie moga sobie odpuszczac meczow i wychodzic olewczo, mowie to, bo jeszcze nic nie osiagnal wielkiego, a na pewno jest glodny sukcesow, co za tym idzie wiem, ze da z siebie maksa, a jak da z siebie maksa i troche mu szczescie pomoze mysle, ze jest w stanie wygrac, a kurs zacny! ???? ja probuje.

niestety dupa, w trzecim secie zasnalem, ale tak czy siak w plecy ;/

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Kohlschreiber P. - Cilic M. 1 @ 1.5
Jak dla mnie ani &quot;Kolba&quot;, ani Cilic nie zachwycają w tym sezonie. H2H 5:3 dla Niemca, ja tu widzę value w nim, a tak racjonalnie to over gemowy pasuje jak ulał w tym meczu.
AKO MORDERCA jak na razie w głębokich tarapatach przez Thiema ;).
Schwartzmana już podał dx2, Mayera zabrał mi Valverde więc podaję:
???? Baghdatis M. - Klizan M.
Baghdatis M. -1,5 gema ::: 1,86 ::: 1/3 PinnacleSports ⛔
O dobrej formie Baghdatisa to ja już pisałem przy okazji jego meczu z Gasquetem w Montpellier. Tak naprawdę gdyby Cypryjczyk na Australian Open trafił na kogoś innego niż Tsongę w 1 rundzie to kto wie jaki etap osiągnąłby na tym turnieju, a warto dodać, że urwał seta Francuzowi. Później jak już wyżej wspomniałem ćwierćfinał we Francji i tak naprawdę w drugim secie mógł przełamać Richarda (zwycięzcę tego turnieju) przy stanie 1:2 0:40. Jednak skończyło się to tak jak wszyscy wiemy. Tutaj w Rotterdamie zwycięstwo nad Goffinem i trzeba przyznać, że w pełni zasłużone, pomimo tego morderczego tie-breaka w 3 secie. Oliwa sprawiedliwa, zawsze na wierzch wypływa. Z tego co pamiętam to Goffin chyba nawet już w 2 secie bronił kilku BP. Widać, że Baghdatis ewidentnie jest w dobrej dyspozycji.
Klizan również coś tam gra, nawet w ostatnim czasie z fajnymi wynikami, bo półfinał w Sofii to niezły wynik, a tutaj po 3 setach w pełni zasłużenie pokonał doświadczonego Robredo. Jednak co mnie skłania by postawić swoje pieniądze na Marcosa? Otóż jego bilans z graczami leworęcznymi 6-2 z ostatniego roku. Pokonał między innymi 2x Mullera, Verdasco, Younga na Wimbledonie, a Nadalowi urwał seta na trawie, oraz Bellucciemu w Genevie który wygrał cały turniej na mączce.
Wynik: 3:6 2:6

Otrzymane punkty reputacji: +5
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mayer +1,5 seta @1,60 Pinnacle ⛔ 1/6 2/6 najlepsza wersja Tsongi
hmm. równolegle jest grany Rotterdam, uznana pięćsetka w hali, a Francuz wybiera Buenos Aires. nie jest to oczywiście wyznacznik tego, że przyleciał oddać pierwszy mecz, ale i tak warto pograć coś w stronę Argentyńczyka. Mayer najlepiej czuje się na piasku. Finalista Vina del Mar i Nicei, zwycięzca Hamburga, także to jest dobry materiał. Leo jest wybiegany, regularny i potrafi dostosować swój tenis do przeciwnika. To uniwersalność, która często przynosi mu sukces.
liczę co najmniej na wygranie jednej partii. nawet jeżeli Jo przyjechał tutaj zmotywowany, to to nic mu nie gwarantuje. dostaje na sam początek klasowego w tych warunkach rywala. rywala, który gra na własnych śmieciach. to może być dobry handicap na korcie.

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Lajović 2,50 bet 364+1 ✅✅

Przesledziłem ostatnie lata gry Isnera na ziemnej i sezon mączkowy rozpoczynał turniejem w Houston, który odbywa się w kwietniu. Jak dla mnie to Isner zabłądził albo przyjechał typowo rekreacyjnie. Klimat średni i nawierzchnia nie ta a druga runde ma za free bez meczu. Lajović to taki przeciętniak, który potrafi czasem zagrać przyzwoity mecz. Myśle, że zdecydowanie zagra lepiej z Isnerem notowanym na 12 miejscu rankingu niż jakby grał z jakąs poczciwą rankingową 40.
Jedynym atutem Isnera jest serwis a tutaj będzie on zniwelowany do granic możliwości. Z nawierzchnia ziemną nie jest dwumetrowiec za pan brat. Jakoś mi nie pasuje jego pobyt w Buenos Aires.
Czy Lajović może się postawić Isnerowi? A czemu nie. Kursy nie są wysadzone w kosmos, powiedziałbym, że dość asekuracyjne wystawione przez bukmachera. Absolutnie żadnego value tu nie ma bo to ciężki mecz do typowania. 2,5 przeciwko Isnerowi na mączce w Buenos Aires - brzmi dobrze

Otrzymane punkty reputacji: +17
polikum 54

polikum

Użytkownik
AKO MORDERCA jak na razie w głębokich tarapatach przez Thiema ;).
No i chyba się odratował, ale ogólnie mecz piękny. Jak wspomniałem powyżej - wspaniała, klasyczna mączka. Jedna z wymian w tym meczu (w połowie drugiego seta) najlepsza jaką widziałem może od roku nawet. Wielka szkoda, że już coraz mniej takich kortów. Paryż już od dawna na betonie, stracił swój urok.

Żeby pozostać w temacie bukmacherskim: na poczet przyszłych typów - ten kort naprawdę bardzo, ale to bardzo premiuje &quot;ziemniaków&quot;.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Vesely -Bautista 2 @ 1,25 Bet365 - 8j
Vesely - Bautista(-3,5g) 2 1,78 Pinnacle - 4j

Zacznijmy od tego, że Vesely słabo prezentuje się w tym roku i wygrał zaledwie jeden mecz i to z Rosolem, który wgl jest tragiczny. Jest to leworęczny zawodnik, lecz z takimi graczami Hiszpan radzi sobie bardzo dobrze i jego bilans wynosi 41-25. Bautista dziś niełatwy mecz z groźnym Sousą, ale złapał taką formę i na tyle pewności siebie, że będzie go tutaj ciężko pokonać i wyrasta na faworyta turnieju. Jak dla mnie będzie różnica, Vesely chimeryczny i tutaj Roberto załatwi sprawę w dwóch setach.

Otrzymane punkty reputacji: +3
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Querrey-Lakssonen +4.5 gema TYP 2 Pinnacle @ 1.50

Zapowiada sie piekny meczyk w Memphis.
Najwieksze drewno w cyrku ATP kontra anonimowy Szwajcar..
Querreyowi wyszedl rok temu ten turniej , o maly figiel nie ogral Nishikoriego i jest dzisiaj murowanym faworytem tego meczu. Oczywiscie jesli bedzie mu siedzial serwis....bez niego gosciu jes bardzo nieporadny. Jesli Laaksonen bedzie mial chlodna glowe to powinnien spokojnie pokryc handi...

⛔ boze , dzisiaj juz nikomu nie mozna wierzyc

Otrzymane punkty reputacji: +3
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Cwany Lajovic, w 3 secie w tie-breaku przy 4-2 Isner zaserwował mu jedynke w taśmę, piłka aż było widać na powtórce się krzywo odbiła, Isner był przekonany, że jest już 5-2, to Dusan pokazał jakiś ślad i poszedł 2 serwis punkt dla Lajovicia, decydujący moment tego tie breaka.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Isner nie trafił 1wszym serwisem a że na mączce widać ślady i łatwo to można sprawdzić nikogo nie powinno dziwić.
Mnie zawsze przypomina się przezabawna sytuacja z meczu Bozoljac-Brown na którymś czelku, Bozo bodajże dwa albo trzy razy kiedy przegrał punkt po swoim pierwszym serwisie, zakwestionował jego poprawne trafienie , po czym za każdym razem miał rację, akcja została cofana i zaczynał drugim serwisem , oczywiście punkt wtedy już zdobywał ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Isner nie trafił 1wszym serwisem a że na mączce widać ślady i łatwo to można sprawdzić nikogo nie powinno dziwić.
Mnie zawsze przypomina się przezabawna sytuacja z meczu Bozoljac-Brown na którymś czelku, Bozo bodajże dwa albo trzy razy kiedy przegrał punkt po swoim pierwszym serwisie, zakwestionował jego poprawne trafienie , po czym za każdym razem miał rację, akcja została cofana i zaczynał drugim serwisem , oczywiście punkt wtedy już zdobywał ????
uważasz, że tam wtedy przy 4-2 dla Isnera nie trafił jedynki? na powtórce było widać jak piłka odskoczyła od taśmy

to musiało być dawno, teraz nie ma na to szans, nawet jak się weźmie auta i się gra to piłka jest ważna, a ślady rzeczywiście tylko na mączce

edit; ee Kicker wlasnie wyrzucil na aut a zlapal punkt na 5-2, hernandez nie szukal sladu, a zagral pilke, a ludzie z trybuny auta auta

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Amadeusz, sorry ale pieprzysz głupoty.
Co do sprawdzania własnego serwisu - jeśli serwujesz, jest aut, sędziwie nie wywołali a twój przeciwnik zareturnował i wygrał punkt to prosisz o challange i jak masz racje to mu go nie uznają. Była taka możliwość zawsze od wprowadzenia systemu challenge. Tylko, że jak potem ty odbijesz to co returnował przeciwnik czyli będzie już kolejne uderzenie to nie można sprawdzać tego serwisu, tak jak w normalnie zasady challengu.
Dwa, oglądałem końcówkę Isnera i też od razu po serwisie wydało mi się, że może być zbyt długi, Lajovic też momentalnie poszedł do kara serwisoweg, a John już sobie przerzucał piłeczki na drugą stronę i potem był niezadowolony, że musi serwować drugi serwis.
Trzy, odnośnie Kickera, sędzia nie wywowłał autu nawet jeśli takowy był. Zawodnik jeśli jest pewien to może przerwać i wołać sędziego do sprawdzenia śladu, jesli się pomyli to traci punkt, nie wiem jak tam było, ale może Hernandez nie był pewien i wolał grać, ludzie sobie mogą krzyczeć.
Sorry, ale piszesz tak jakbyś tenis zaczął oglądać od wczoraj

Otrzymane punkty reputacji: +10
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Amadeusz, sorry ale pieprzysz głupoty.

Co do sprawdzania własnego serwisu - jeśli serwujesz, jest aut, sędziwie nie wywołali a twój przeciwnik zareturnował i wygrał punkt to prosisz o challange i jak masz racje to mu go nie uznają. Była taka możliwość zawsze od wprowadzenia systemu challenge. Tylko, że jak potem ty odbijesz to co returnował przeciwnik czyli będzie już kolejne uderzenie to nie można sprawdzać tego serwisu, tak jak w normalnie zasady challengu.

Dwa, oglądałem końcówkę Isnera i też od razu po serwisie wydało mi się, że może być zbyt długi, Lajovic też momentalnie poszedł do kara serwisoweg, a John już sobie przerzucał piłeczki na drugą stronę i potem był niezadowolony, że musi serwować drugi serwis.

Trzy, odnośnie Kickera, sędzia nie wywowłał autu nawet jeśli takowy był. Zawodnik jeśli jest pewien to może przerwać i wołać sędziego do sprawdzenia śladu, jesli się pomyli to traci punkt, nie wiem jak tam było, ale może Hernandez nie był pewien i wolał grać, ludzie sobie mogą krzyczeć.

Sorry, ale piszesz tak jakbyś tenis zaczął oglądać od wczoraj

a co ja napisałem? nawet jak się weźmie auta i się gra to piłka jest ważna

czyli jak zaserwuję aut serwis, przeciwnik odbije i ja wyrzucę, to zaakceptowałem już ten aut i graliśmy akcję i piłka jest ważna.

ja to wszystko rozumiem, moim zdaniem u Isnera ta jedynka była dobra, było słychać gwizdy, tam mógł pokazać inny ślad i taka jest moja wersja, bo ta jedynka skoczyła po taśmie

kicker wyrzucił, ale hernandez musnął rakietą i się już nie rzucał, na tym zielonym gównie co oni grają to tam akurat śladów tak dobrze nie widać, zresztą nieważne

znam zasady w każdym bądź razie.

Lajović, ze wygrał to akurat przypadek, a nierozsądny typ, bo był dużo słabszy od Johna, 1tiebreak Isner przegrał na własne życzenie, a serwisem niszczył, wcale John nie jest taki słaby na mączce w wymianach, jedynie, że jest wolniej to go minąć zdążą czasami. Ale połamał go, ta piłka była kluczowa Isner się wtedy zapalił, bo miałby mecz 5-2

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Jeremy Chardy - Nicolas Mahut Typ: 1 @ 1.71 Pinnacle ⛔
Chyba jestem nieuleczalnie chory, gdyż o wczorajszych &quot;przebojach&quot; z Chardym ponownie stawiam na Francuza. Dlaczego - otóż pamiętam starcie oby zawodników z Mastersa w Montrealu, w którym Chardy bardzo pewnie pokonał Nicolasa w dwóch setach. Wtedy bukmacherzy płacili około @0,10-0,15 mniej niż dzisiaj. Pytam więc cóż takiego się zdarzyło, jaka zaszła zmiana w grze obu zawodników, która mogła spowodować zmianę tej wyceny. Chardy Rotterdam traktuje na pewno poważnie. To dla niego w pierwszej rundzie wycofał się jego rodak Gasquet, by Jeremy mógł nieco nabić punktów po porażce w pierwszej rundzie Australian Open. Z Donskoyem miał problemy, ale bądź co bądź pokazał charakter wychodząc z opresji. Mahut forma też raczej bez zmian od ich ostatniego starcia. Wygrane z Gabashvilim, czy Pouille, porażka z Struffem. W mojej ocenie jeśli spotkanie rozstrzygnie się w czystej sportowej walce należy spodziewać się kolejnego, pewnego zwycięstwa Chardy&#39;ego, który ponownie powinien dominować w wymianach.

Otrzymane punkty reputacji: +9
M 676

mmichael83

Użytkownik
[B]Simon + Ceuvas + Nadal + Ferrer
[/b]

1,3 x 1,3 x 1,07 x 1,07 = 1,91 b e t 3 6 5

Czas na trzecią i ostatnią taśmę w tym tygodniu ( oby też było na zielono )

Simon Gilles - Zverev Alexander

Kolejna runda, walka o QF o dużą ilość pkt do rankingu . Ponownie idę w stronę francuza który zagrał tak z hasse jak sądziłem, holender nie miał pomysłu i cierpliwości. Dzisiaj przeciwnik wydaje sie być trudniejszy, ponieważ młody zawodnik ma nie ma kompleksow bo nie ma presji że musi wygrać, szaleńcza młodość. DObrze serwuję i potrafi ustawić wymianę, uderza mocno kątowo . ALe scenariusz może być podobny i zabraknie mu cierpliwości na przebijanki Simon-a .

Cuevas Pablo - Giraldo Santiago ✅✅ 6:4,6:2

Stawiam w tym meczu na Urugwajczyka głównie z 3 powodów. Pierwszy to H2H 5:2 . Drugi to wysoka forma Pablo w ostatnich 2 sezonach. po trzecie słaba forma w ostatnich msc Santi ( chociaz ten rok zaczął całkiem nieźle ) styl panowie mają bardzo podobny, natomiast wydaje mi się że Pablo gra bardziej agresywnie podczas wymian, dąży do winnerów, przygotowując sobie akcje na finał. Natomiast santiago raczej liczy na pierwsze kilka uderzeń, potem czeka na błąd przeciwnika .

Rafael Nadal - Juan Monaco

Co tu wiele pisać, Rafa od miesięcy staje na głowie by wrócić na szczyt ( nawet wyniki są niezłe ) więc taki Monaco który non stop się boryka ze zdrowiem nie powinien mu sprawić wielkich problemów

Dawid Ferrer - Renzo Olivo ✅✅ 6:2,6:2

Tutaj sytuacja podobna do meczu Simona, weteran kontra młodzian gospodarzy . Klasa którąma Hiszpan powinna wystarczyć w tym meczu na walczącego ( podobnie grającego ) argentynczyka

Taśmy 2016 : 2:0

Otrzymane punkty reputacji: +19
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom