Mahut - Troicki -3,5 2 1,95 sportingbet
zajechał go kompletnie Mahut
Serb jest w dobrej dyspozycji, zanotował dobre wyniki w ostatnim turnieju. Gdyby Chardy zagrał wczoraj porządny mecz to Mahuta by dzisiaj tutaj nie było. Wydaje mi się, że robota tutaj zrobi to, że Troicki będzie jednak lepszy w dłuższych wymianach, gdyby przegrał podanie czy seta, bezpieczniej zagrać handi moim zdaniem.
Klizan - Bautista 1 3,10 betsson +1,5s 1,62 +3,5
niesamowite ????
Klizan wczoraj bardzo dobry mecz, trochę*go nie doceniłem. Typ jest głównie przeciwko Agutowi, który wygląda na przemęczonego, jeszcze wczoraj miał jakieś drobne problemy, wygrał z Veselym, bo się*czech spinał, a agut w 3 secie się rozruszał. Jeśli będzie zmęczony jak wczoraj to Klizan ma tutaj szanse i to spore. Już z Sousa agut miał przestoje i okresy zmęczenia, lepiej dać +1,5s Klizana, bo jak się*Agut rozrusza to może tak jak wczoraj nawet handi -3,5 pokryć, a przypomnę w 1 secie przegrywał już 5-2.
Kohlschreiber - Cilic 1 2,50 bet365
kolba wyciagnal a w 1 secie sobie w ogole nie radzil ????
Niemiec dzisiaj ten mecz bierze i nie ma innej opcji. Cilic oprócz tego, że kiedyś złapał formę i wygrał US Open, to już opuścił loty, bazuję głównie na serwisie, a w wymianach ostatnio jest bardzo drewniany. Miał ogromne problemy przełamać Istomina, Mullera nawet nie dał rady przełamać, a z młodym Zverem był gorszy w wymianach i przegrał mecz. Niemiec jest porządnym zawodnikiem, który potrafi nawet powalczyć z zawodnikami jak Murray. Na pewno będzie trzymał serwis i mijał Cilicia, a przy serwie Marina, jeśli jedynka nie wejdzie to będzie problem. Ogromne value w tym kursie.
Monfils - Zverev 2 3,7 betsson +1,5s 2,1
niestety ale alexander powalczyl
Zverev jest w świetnej dyspozycji jak już pisałem wczoraj, chłopak wczoraj mi zaimponował, bo w 3 secie wyszedł ze stanu 4-2 i AD Simona przy swoim serwisie. Wygrywając ostatnie mecz w tie-breaku. Monfils jest niechlujny od jakiegoś*czasu, potrafi walić siła razy ramię, wyrzucić, przegrać wygranego seta albo nie wiem co jeszcze. Niemiec wbrew pozorom jest bardzo solidny, dobrze broni się serwisem, a w wymianach potrafi nawet mijać z trudnych pozycji. Jeśli utrzyma dyspozycję to seta jest w stanie zrobić, a jak zrobi seta to czemu miałby nie wygrać mecz jak wczoraj?
Lajovic - Thiem 2 -3,5 1,77
unibet łatwo
Jak na Thiema jakoś nie lubię stawiać to z Lajoviciem powinien się rozprawić w 2 setach, wole bezpieczniej znowu handi. Dlaczego taki typ a nie inny? Thiem przegrał juz tutaj seta z Eliasem, gdzie miał dużo pecha, a z Bustą - hiszpan zaczął walczyć. Dzisiaj na przeciwko Lajovic, który miał trochę szczęścia z Isnerem, a z Arguello jednak się męczył. Myślę, że Thiem jest jednak bardziej solidny, potrafi mocno walić z tego jednoręcznego backhandu i nieźle porusza się po korcie. Lajović na
ATP potrafi zebrać lanie jak kiedyś od Nadala, wydaje mi się, że Thiem może mu dać jakieś 6-2 w którymś secie, nawet jakby przegrał tego seta, ale raczej liczę na 2-0.
Nadal - Lorenzi -5,5 1,67 bet365
brakło gema, po secie na
live można było -3,5 łapać po 2,75 nawet, a weszło -4,5 ????
Nadala widzialem wczoraj z Monaco i trzeba przyznac, ze Argentynczyk gral przez 1,5s kosmos jak na niego, Nadal nie robil furory, ale watpie, zeby Lorenzi postawil az tak ciezkie warunki, ladowal strasznie mocne pily, mysle, ze Lorenzi nie podejdzie az tak zmotywowany do tego meczu, do tego on serwis bedzie oddawal latwiej niz wczoraj Monaco i licze na to, ze dzisiaj Nadal juz pokryje handi.
Almagro - Tsonga -3,5 1,83 betsson
dobry mecz Almagro
Tsonga w gazie, serwis siedzi, do tego świetnie się*porusza korcie i sadzi bomby. Almagro brakuję przede wszystkim chłodnego łba i spokoju w grze, do tego błędy mu się*przytrafiają czy jakieś dziwne zachowania. Myślę, że skoro Tsonga zlał tak Mayera to z Almagro powinno być bardzo podobnie, jedynie Cygan ma serwis ponad 200 i jak będzie trafiał, jednak za całokształt to Tsongę*widzę tutaj faworytem.
Becker - Fritz 2 1,5 bet365
ledwo
Fritz młody chłopak, ale gra fenomenalnie. Świetny serwis, ogromne przyśpieszenie w ręcę i zagrywa piłki nieziemskie, do tego ma łeb jest spokojny, broni break point jak najlepsi. Dowód na to jak wczoraj w meczu z Johsonem, myślę, że pociśnie Beckera skoro jest w takim gazie.
Berankis - Young 1 2,2 betsson
ogromnie mnie tutaj cieszy ta wygrana!
Berankis w świetnej formie, co prawda Younga nie widziałem wczoraj, ale naprawdę Łotysz robi na mnie wrażenie świetne, myślę, że z taką grą i jak skraca wymiany, chodzi do siaty, poskłada Younga, który ma dziwne odchyły, zresztą każdy czarny tak ma, nawet Monfils ????
Querrey - Nishioka 2 2,7 betsson
Querreya tak grajacego to jeszcze nie widzialem, dosyc, ze nawala tym serwisem to w wymianach skladal japonczyka, a winnery po 102mph/164km/h mowia same za siebie, chociaz Klizan dzisiaj zapodal 186 ???? ????
Nishioka w świetnej dyspozycji, co w wymianach daję to po prostu przypomina Nishikori vol. 2, a nawet jakby był bardziej regularny, wynik z Marchenko mówi za siebie, jak Querrey nie da asa to w wymianach go japończyk zniszczy, bardzo dobry bet, o ile zachowa nerwy na wodzy.