>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 12.03-22.03.2015

Status
Zamknięty.
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Bautista – Istomin / Seppi – Hanescu
Proponowane typy: 1 / 1 @ 1,69 ✅ / ✅
Bet365

Pisałem już wielokrotnie o Istominie, że to zawodnik solidny, który wygrywa, kiedy jest to od niego wymagane. Gdy jest faworytem to przeważnie zwycięża, ale ten sezon dla niego udany nie jest. Słabsza dyspozycja niż chociażby rok temu, a i dziś czeka go ciężki pojedynek. Bautista może nie osiąga spektakularnych wyników, lecz nie przegrywa z nikim słabym, więc można powiedzieć, że równa forma i Istomina powinien pokonać bez większych problemów.
Drugie spotkanie to pojedynek Włocha znajdującego się w świetnej formie w tym roku czyli Seppiego z Victorem Hanescu. Seppi naprawdę dobra forma, choć szczęścia do losowania nie ma. W Rotterdamie 2 runda z Berdychem i 1 runda z Gasquetem w Dubaju, mimo to w każdym z tych meczów solidnie napsuł krwi faworytom, co potwierdza moje słowa. Hanescu to zawodnik za dobry na Chelki i kwale, ale za słaby na turnieje wyższej rangi, jak dla mnie dość pewny bet.
Całość solidną stawką, ale sądzę, że warto.

Otrzymane punkty reputacji: +6
conors 5,6K

conors

Użytkownik
Zarówno Simon jak i Robredo są mocno przeszacowani przez bukmacherów. Moje poniższe typy to tylko pewne propozycje, odważniejsi moga pograc ostrzej albo singla. Generalnie to faworyci tych meczów moim zdaniem mocno się napocą...

Robredo-Golubev, 2 (+4,5)@1,75 ✅✅✅✅ /6:4, 5:7, 6:4/
Robredo niedawno wyleczył kontuzję. Wraca, od niczego wielkiego nie gra. Ostatnio obskakiwał tylko na clayu. W Indian Wells w pierwszej rundzie miał wolny los, a teraz czeka go przeciwnik, który może sprawić mu kłopot. Trudne warunki atmosferyczne, korty typu hard – Robredo nie jest moi zdaniem takim murowanym faworytem, jak go buki malują.
Golubev (92 ATP) to gracz przeciętny, w Indian Wells ne przeszedł nigdy I rundy, ale jak poczuje swoją szanse może byc niebezpieczny. Jest tenisowo słabszy, ale seta Golubev - biorąc pod uwagę te wszstkie okoliczności – powinie ugrać. Powroty po kontuzji, w tak zaawansowanym jak na tenisiste wieku nie są latwe. Dodatkowo warunki atmosferyczne też nie są jego sprzymierzeńcem.

Jaziri – Simon, 1 (+1,5)@2,03
✅✅✅✅ /6:3, 4:6, 6:2/
Simon, Simon. Wszyscy się nim zachwycaja i mocno faworyzują, ale to przecież gracz nierówny, słaby fizyznie, dość delikatny. Będzie grał co prawda nocą, ale Francuz miewa zapaści i choć jest faworytem, to kursy na Jazirie&#39;go na poziomi 4,5 to moim zdaniem lekka przesada. W Indian Wells niczego wielkiego nigdy nie zwojował.
Tunezyjczyk jest na fali wznoszącej, potrafi dobrze grać, ma mocne uderzenia, walczy – to wszystko może spowodwać, że subtelny Francuzik może poczuć trudny tego meczu. A jak się zrobi bijatyka, set dla Marokańczyka (88 ATP) powinien stać się faktem.
Ako@3,55

Otrzymane punkty reputacji: +45
gooster 343

gooster

Użytkownik
Monaco vs Kokkikanis 1 @ 1.8 Pinnacle ⛔ Pokonac cilica, przegrać z leszczem.

Monaco w świetnej dyspozycji. Oglądałem jego mecz z Cilicem i jego gra mogła sie bardzo podobać. Kokkikanis dobrze sobie pogrywa ostatnio, ale czy i tym razem to wystarczy. Moim skromnym zdaniem nie ma na to szansy. Monaco w tym momęcie prezenetuje wyższy poziom niż kokk. Szczególnie jeśli chodzi o grę z głębi kortu. Kursy jakie wystawili bukmacherzy to gruba przesada. Moim zdaniem 75/25 dla Monaco.

Otrzymane punkty reputacji: +3
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Tomic B. - Ferrer D. 1 @3.70 Marathon ::: 2/10j✅✅
Tomic B. +4.5 gema - Ferrer D. 1 @1.67 Pinnacle ::: 3/10j✅✅
Takiego kursu żal nie pobrać. Ferrer bardzo nie lubi grać na IW. Najlepszy rezultat osiągnął w 2007 roku gdy doszedł do ćwierćfinału. Później był jeszcze raz w 4 rundzie a później już odpadał bardzo szybko. Priorytetem dla niego jest raczej turniej w Miami, który jest po IW właśnie. Z Dodigiem wygrał, ale po zaciętym i ciężkim dla niego meczu. Wiadomo, jak szybką mamy tutaj nawierzchnię. Ferrer to przede wszystkim przebijak a tutaj tenisowe akcje nie trwają z reguły zbyt długo. Mimo, że David ma ten rok bardzo udany - oprócz przegranej na AO wszystkie pozostałe mecze wygrał - dzisiaj będzie mu bardzo ciężko zwyciężyć.
Po drugiej stronie siatki staje młody Australijczyk Tomic. Od tego roku zaczął traktować tenis naprawdę na poważnie. W tym chłopaku jest potencjał na jednego z najlepszych. Mocny serwis dobrze funkcjonujący w tych warunkach sprawia, że ciężko go przełamać. Dodatkowo mocne uderzenie i wiadomo, że Hiszpan będzie miał problemy z młodym Kangurem. Więcej argumentów przemawia w tym pojedynku na korzyść Tomica. Stawiam na niego - handi powinno spokojnie wejść a on sam na pewno pokusi się o wygraną.
Djokovic N. -6.5 gemów - Ramos A. 1 @1.62 Unibet ::: 3/10j⛔⛔
Co można pisać o Novaku Djokoviciu? Chyba tylko to samo, co zawsze, więc nie będę się powtarzał. A Ramos? Typowy clayowiec, pokonał tutaj zaskakująco Troickiego i wracającego po kontuzji i będącego bez formy Benneteau. Z Djokoviciem nie wygra na pewno ???? Djoker w pierwszym meczu pokonał Baghtadisa oddając mu ledwie 4 gemy. Jest to zdecydowanie lepszy gracz na hardzie niż Ramos. Skoro z Cypryjczykiem potrafił wygrać różnicą 8 gemów, to na pewno potrafi również z Hiszpanem.

Otrzymane punkty reputacji: +14
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Lopez F. - Cuevas P.
Lopez F. ::: 1,65 ::: Pinnacle ::: 2/10

H2H 1:0 z 2010 roku. Hiszpan Lopez to gracz uniwersalny na każdą nawierzchnię, na hardzie potrafi grać, zresztą co tu dużo pisać, nie bez powodu jest 12 w rankingu ATP. W pierwszym meczu przeciwko Francuzowi zagrał genialnie na serwisie, 21 asów przy tylko 2 podwójnych błędach to musi na pewno budzić podziw. Cuevas co prawda to również solidny gracz, który pokazał się z dobrej strony w 2014 roku, a w 2015 wygrał już jeden turniej w Sao Paulo, ale teraz gramy na hardzie gdzie ewidentnie to nie jest nawierzchnia sprzyjająca jego grze.

Wynik: 6:2 4:6 6:3 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? INDIAN WELLS (Pinnacle)
Ferrer vs Tomic
[email protected]
5:7 4:6 ⛔
Tomic niebezpieczny, w tym roku w końcu coś gra, ale moim zdaniem nie stać go na sprawienie niespodzianki w postaci wyeliminowania Ferrera. Panowie grali ze sobą niedawno w Acapulco gdzie po 3 setach górą był oczywiście Hiszpan. Jak wiadomo Australijczyk lubi zwalniać grę, w każdej wymianie gra slajsem, a tak sprytny zawodnik jak Ferrer raczej nie ma problemów z neutralizowaniem takich uderzeń. Tomic powygrywa trochę gemów serwisem, ale koniec końców to Ferrer powinien zwyciężyć, za sprawą swojej regularności i ataków do backhandu Tomica.
Nishikori vs Verdasco
Nishikori @1.272
6:7 6:1 6:4 ✅
H2H 2:0 dla Verdasco, ale w jednym meczu Nishikori skreczował po 6 gemach, a drugi był rozgrywany 4 lata temu na AO. Wiadomo jak wielkie postępy poczynił od tego czasu Kei. Nishikori jest obecnie jednym z najlepszych zawodników w tourze i Verdasco, choć grać dobrze wciąż potrafi, nie ma tutaj większych szans na sprawienie niespodzianki. Nishikori w tym roku nie zwalnia tempa i zalicza bardzo udane turnieje. Ostatnio świetnie spisał się również w Pucharze Davisa pokonując Raonica i Pospisila. Jeśli Japończyk utrzyma taką dyspozycję to Fernando nie będzie miał argumentów, żeby coś w tym meczu ugrać.
AKO: 1.69

Mannarino vs Gulbis
Mannarino (+1.5s) @1.49
6:4 6:4 ✅
Francuz już od dłuższego czasu w bardzo dobrej dyspozycji, za to kompletnie odwrotnie sprawa ma się z Gulbisem. Łotysz zanotował ostatnio serię 7 porażek pod rząd, aż w końcu udało mu się wygrać z Gimeno Traverem w 2 rundzie Indian Wells. Gulbis jest graczem nieprzewidywalnym. Stać go na genialną grę - jaką prezentował w ubiegłym roku choćby w Roland Garros - ale jego styl gry to taki trochę Fognini, czyli ciągle maksymalne ryzyko i albo wchodzi albo nie. Myślę jednak, że Ernests jest daleki od swojej najlepszej dyspozycji, a Mannarino spokojnie będzie w stanie się jemu dzisiaj postawić. Adrian jest w bardzo dobrej formie.
Lopez vs Cuevas
Lopez (+1.5s) @1.281
6:2 4:6 6:3 ✅
Hiszpan lepiej spisuje się na hardzie od swojego przeciwnika i to powinno w tym spotkaniu zaważyć. Cuevas nie jest asem ofensywy i raczej rzadko będzie spychał Lopeza do rozpaczliwej obrony. Feliciano gra bardzo techniczny tenis, dysponuje fantastycznym slajsem i świetnie gra przy siatce. Do tego dokłada bardzo skuteczny serwis, a do tego jest leworęczny co jest zawsze utrudnieniem dla przeciwnika. Na pewno spodziewam się tutaj walki, ale przypuszczam, że do Hiszpan wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. Ja oczywiście gram bezpieczne handi +1.5s.
AKO: 1.91

Isner vs Anderson
Isner (+1.5s)@1.386
7:6 6:2 ✅
Oczywiście na papierze jest to bardzo wyrównany mecz i ciężko wytypować zwycięzcę tego pojedynku. Anderson wydaje się być w lepszej dyspozycji - na 19 spotkań wygrał aż 13, natomiast Isner w 16 meczach tylko 7 razy wychodził zwycięsko. Myślę jednak, że akurat w tym przypadku kolosalne znaczenie będzie miał tu fakt, że gramy w Stanach. John doszedł tutaj w ubiegłym roku do półfinału, także broni całkiem sporej liczby punktów, a w 2012 osiągnął tu nawet finał, więc po prostu IW bardzo mu odpowiada. H2H 7:4 dla Isnera i Amerykanin wygrywał 3 ostatnie pojedynki. Mecze jak przystało na serwismanów bardzo wyrównane i dzisiaj zapewne będzie podobnie. Liczę tutaj na większą motywację Johna, a także na publiczność, która może mu bardzo pomóc.
Monaco vs Kokkinakis
Monaco (+1.5s)@1.308
2:6 7:5 6:7 ✅
Monaco może i nie jest asem na hardzie, ale już nie raz osiągał ciekawe wyniki na tej nawierzchni. Natomiast Kokkinakis błyskawicznie się rozwija i pokonuje coraz to lepszych zawodników. Na ten moment to jednak Monaco jest wciąż lepszym graczem od młodego Australijczyka. W przypadku Juana pojawiły się ostatnio symptomy powrotu do bardzo dobrej gry, a z obserwacji zauważyłem, że Argentyńczyk gra seriami - jeśli mu nie idzie to potrafi zaliczyć żenujący ciąg porażek. Teraz jego forma uległa znaczącej poprawie, pokonał już groźnego Gabashvilego i powracającego do gry Cilica, więc czemu miał się nie postawić młodemu Kokkinakisowi?
AKO: 1.81

Otrzymane punkty reputacji: +8
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Kokkinakis (+1,5s) + Isner (+1,5s) @ 2,07 ✅✅
Młody talent z Australii Thanasi Kokkinakis zagra z doświadczonym Juanem Monaco. Wygrane Australijczyka ze Struffem i Garcią-Lopezem świadczą, że jest dobrze dysponowany i Monaco wcale nie będzie miał tu łatwej przeprawy. Argentyńczyk pokonał w IW do tej pory Gabashvilego i Cilica, który miał długą przerwę. Moim zdaniem to Kokkinakis miał tu trudniejszych rywali i może z Monaco powalczyć bo forma jest, zwłaszcza, ze Argentyńczyk lepiej czuje się na clayu.
Amerykanin John Isner zagra z Kevinem Andersonem z RPA. Obaj dysponują świetnym serwisem i o przełamania będzie tu ciężko. Zapewne będzie jakiś tie-break i tam zdecydują o wygranej koncentracja i opanowanie w kluczowych momentach. Reprezentanci USA przeważnie lepiej prezentują się na swojej ziemi, dlatego myślę, że Isner jednego seta zdobędzie, zwłaszcza, że w kwestiach zachowania należytej koncentracji jest lepszy niż jego przeciwnik.

K 49

kamilekw2

Użytkownik
Monaco vs Kokkinakis
----&gt;Monaco&lt;----
1,73
fortuna
Konsekwentnie przeciwko młodemu Australiczykowi. Monaco może nie ma wybitnego serwisu, ale jeżeli będzie trafiał pierwszym podaniem to powinien je utrzymać. Argentyńczyk ma za to inną zaletę, potrafi świetnie returnować, a z mojej obserwacji Kokkinakis bez pierwszego serwisu nie istnieje. Wymiany, technika, wszystko na korzyść tego starszego zawodnika. Widać, że Juan złapał dobry wiatr.
Gulbis vs Mannarino
----&gt;Gulbis&lt;---- 1,77
fortuna
Ja gram w stronę Ernetsa, który jeżeli gra na swoim normalnym poziomie, jest zawodnikiem co najmniej o jedną klasę lepszym. To co Łotysz miał przegrać już przegrał, teraz czas się zmotywować i wziąć do roboty. Fakt, że Łotysz serwować potrafi, grać kątowo też potrafi, backhand dużo lepszy od przeciwnika. Ja chyba nigdy nie zrozumiem tylko tego forehandu, to ustawienie się do piłki zajmuje tyle czasu, że w defensywie to zagaranie jest bezużyteczne. Ciekawe, jakiego Gulbisa dzisiaj zobaczymy, skoncentrowany nie będzie miał problemów z Francuzem.
AKO ; 3,06
Ferrer vs Tomic
----&gt;Tomic&lt;---- 3,35
fortuna
Śledziłem mecz Davida z Ivanem Dodigiem, nie zrobił na mnie jakiegoś super wrażenia i tak na prawdę, gdyby Dodigowi nie zabrakło przysłowiowych jaj, Hiszpana nie byłoby już w tym turnieju. David traci swoje podania, zresztą nigdy podczas Indian Wells nie grało mu się wybitnie, bardziej stawia na turniej w Miami. Zalety Tomica to na pewno forehand, siła zagrań i bardzo dobre 1 podanie. Obawiam się tutaj tylko backhandu Bernarda, który rzeczywiście często gra slajsem, a może to być za mało na Hiszpana. Mimo wszystko uważam, że kluczowe będzie wygranie swoich podań, a łatwiej w tym wypadku powinien mieć Australiczyk. Oczywiście David to walczak, na pewno nie odpuści, forma dobra itd, ale jeżeli Bernard ugrał ostatnio seta, to teraz na jeszcze szybszej nawierzchni jego szanse będą dużo większe.
Powodzenia!

93glowa 768

93glowa

Użytkownik
To ja dodam coś od siebie jeszcze. Nie ryzykowałbym grania na Lopeza, bo gdzieś była informacja o jego kłopotach zdrowotnych(tak mi powiedzieli na HP ja teraz nie mogę znaleźć ale coś musi być na rzeczy bo kurs na Felka w meczu 2 rundy wzrósł z 1.4 do 1.6), fakt Cuevas powinien odpaść z Nieminenem który sprzedał mecz(kto nie widział niech przejrzy sobie przebieg, tak perfidnie sprzedać masakra) bo nie widzę innej możliwości no i normalnie jakby Felek był zdrowy to myślę że bez problemu by sobie poradził ale tak to nie wiemy jak poważna jest kontuzja, więc ja bym odradzał granie tam czegokolwiek. No ale kurs kusi, ale ja mimo wszystko to spotkanie omijam...

Gulbis - Mannarino to już wogóle odpuścić. To będzie spotkanie klaunów i każdy wynik jest możliwy. To co robi Gulbis w tym sezonie przekracza granice, ale tutaj najpierw dostał ziemniaka którego ograł no i wiadomo zwycięstwo może mu dać kopa, czasem potrzeba tej jednej wygranej. Z przymrużeniem oka czytałem z nim wywiad gdzie mówił że wystarczy że wygra raz i zaczyna się SZTORM (????). Ale to co robił Francuz w meczu z kolejnym klaunem Fogiem przedwczoraj to była jedna z najlepszych komedii w tym roku. To co się tam działo w TB to przechodzi ludzie pojęcie, oczywiście Włoch przegrał a miał setbole a później grał na wyjebce, zrobiło się 0:5 i nagle Francuz z niczego oddał 3 gemy i dał Fogowi 2 break pointy na 4:5, oczywiście Fog nie wykorzystał jak to on, ale ciekawe co by się stało jakby jednak połamał. Ja jak już bym tu cokolwiek grał to właśnie zwycięstwo Łotysza który lubi ten turniej, osiąga tu niezłe wyniki no i w końcu wygrał a jest o klasę lepszym graczem od Francuza. W każdym razie ja odpuszczam te mecze i radzę się w nie nie pchać tam mogą się dziać niestworzone rzeczy.

Dobra to może teraz co popieram bo wszystkich odstraszę tak że nikt nic nie zagr ???? Idę dzisiaj w zwycięstwo Isnera - on tu osiąga najlepsze wyniki i myślę że Kevinka powinien odprawić, mimo że z Delbonisem zagrał całkiem ładnie(widziałem połowę meczu) wszystko kontrolował ale z takim beztalenciem to raczej nie jest problem. Magician wszystko opisał (mam nadzieje że nie potopie Ci znowu kuponu ???? ), ja już też wcześniej o nim pisałem przed meczem z Melzerem oraz Djoko z handi -6,5g albo -7,5g - Ramos nie ma ŻADNYCH ARGUMENTÓW na Serba, to się nie może skończyć inaczej niż pogrom i nawet nie ma się co rozpisywać.

Tutaj co polecam na dzisiejszy wieczór oraz noc, te wyższe kursy za mniejszą stawkę można
Djokovic(-6,5g) - Ramos 1 @ 1.6 Pinnacle ⛔
Djokovic(-7,5g) - Ramos 1 @ 2.5 Pinnacle ⛔⛔
Isner - Anderson 1 @ 1.85 Pinnacle ✅
Isner - Anderson 2:0 @ 3.1 Pinnacle ✅

Djoko zawiódł, nie spodziewałem się tu takiego wyniku zupełnie, a szczególnie tego 7:5 w pierwszym secie, za to Isner odpalił serwis w decydujących momentach w TB.

Pozdrawiam &amp; Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
conors 5,6K

conors

Użytkownik
Gulbis +Nishikori+Monaco+Ferrer=Murray@ 1,71+1,27+1,75+1,33+1,14 ⛔⛔⛔

ako@5,76

Taki oto łamaniec dnia proponuję. U mnie wersja z czystymi winami, ale dla mniej odważnych, słabsze modyfikację zalecam...

Gulbis prezentuje wyższą kulturę tenisową. Oczywiście czajnik mu czasami jak na syna miliardera przystało paruje, ale ostatnio nabieram do niego zaufania. Od Mannatino jest zawodnikiem lepszym. Dzisiaj to udowodni na korcie.⛔⛔⛔

Samuraj to klasa sama w sobie. Verdasco też chłopcem do bicia nie jest, ale Kei zrobi z niego wycieraczkę i na tym się skończy (nawe 2:0 w setach dla odważnych). ✅✅✅

Monaco złapał zaś taką lekkość i radość gry, że też mnie kupił. Nie wierzę, żeby dobra zabawę z gry w tenisa na najwyższym poziomie popsuł mu dzisiaj australijski młodziak Kokkinakis. Trochę nerwów nas tu pewnie czeka, ale Monaco górą! ⛔⛔⛔

Ferrer? Nawet jak nie gra dobrze (a na razie szału nie ma), to Tomica i jemu podobny garnitur ogrywa solidnością i powtarzalnością.
⛔⛔⛔

A Murray?
O niego martwię się tu najbardziej... ✅✅✅✅

Uwaga: każdy gra na własną odpowiedzialność. Wczoraj zawiódł mnie Warinka (zamulony chodził od dawna oraz Karlovic, ale to było do przewidzenia).

Tragedia... Po raz kolejny okazuje się, że nazwiska nie grają. Siła, młodość w natarciu... Taki wnioski wyciągam na kolejne mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
namemartin 550

namemartin

Użytkownik
Indian Wells
Fernando Verdsasco v Kei Nishikori
Typ: powyżej 21,5 gemów ✅
Kurs: 1,72
Buk: bet365

Ed: Wynik: 7-6 ; 1-6 ; 4-6
Kei nie jest w swojej najlepszej formie co można było zaobserwować w meczu z Harrisonem, który powinien od Japończyka baty dostać duże, a tu jak dla mnie niespodzianka. Gra Harrisona z Fishem tragiczna i byłem pewien, że Kei zniszczy Harrisona &quot;za karę&quot;. Niestety, ale Nishikori nie zagrał koncertowo, a nawet powiem, że &quot;porwał struny&quot;. Serwis kompletnie nie funkcjonował, Harrison troszkę poganiał Japończyka po korcie, było widać problemy. Jeśli Kei nie poprawi serwisu na mecz z Verdasco to Hiszpan niezłego namieszania z pewnością narobi. Fernando dobrym serwisem swoje podania powinien trzymać dość długo, a w miarę płaskie mocne forhendowe zagrania powinny kończyć się punktami.
Jeśli chodzi o aktualną formę Hiszpana to nie jest ona oczywiście w fazie szczytowej, ale pozwala powalczyć z nie najlepiej wyglądającym Japończykiem i urwać seta, a może coś więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +33
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Young - Nadal =&gt; Young+5,5 =&gt; 2,1 ⛔⛔⛔ 4:6 2:6 w pierwszym secie powalczył, w drugim już nie istniał...

Amerykanin spotka sie z Hiszpanem z którym grał tylko raz w 2008 w tym samym turnieju - przegrał gładko 6:1 6:3. Dzis nie wróże podobnego scenariusza, ponieważ Rafa nie wydaje sie być w tak genialnej formie jak w tamtych latach, nie gra już jak maszyna. W pierwszej rundzie ograł Sijslinga 6:4 6:2 - aktualnie 134 rakiete rankingu. Donald natomiast jest 47 i jego forma zwyżkuje, łatwe zwyciestwa z Carreno Busta i Chardym w dwóch setach. Widać, że Amerykanin dobrze czuje sie na amerykańskich kortach. Jest wstanie sprawic sporo problemów Nadalowi, takie mam nie odparte przeczucie, że powalczy dziś z Rafa może urwie seta, a może nawet wygra. Wybieram jednak bezpieczniejsza opcje po ciekawym kursie...

M 676

mmichael83

Użytkownik
Raonic Milos Dolgopolov Aleksandr
handicap +2,5 gema
bet365 2,00
Rewanż za QF 2014 ?? Być może, ale kto to wie, na pewno Kanadyjczyk nie będzie miał łatwo, ponieważ ukrainiec zaczyna normalnie grać to co potrafi, czyli szybki forhend, dobry serwis, walczy i nie wyrzuca seriami w aut. Oprcz tego potrafi utrzymać serwis, natomiast Kandyjczyk nie jest masowym łamaczem tychże serwisów oponentów .
Nawierzchnia jest szybka , co sprzyja że mecz będzie szybko leciał bez przesadnych wymian.
Uważam to na bet dnia
stawka 7/10

Pomogłem? kliknij + ( scigam się z żona kto będzie miał więcej )

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 123

bambino21

Użytkownik
ATP Indian Wells
17.03.2015 22:30
Donald Young - Rafael Nadal
Typ: Donald Young +6 gemów
Kurs: 1.77
Buk: Betsson
Dzisiaj wieczorem dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy Youngiem i Nadalem. Young notuje ostatnio dobre wyniki, w tym turnieju wygrał już 2 mecze i oba 2-0. Rafa ograł Sijslinga 6-4 6-2. Wg mnie kursy są trochę zbyt duże na Younga a handicap +6 po kursie @1.77 wydaje się znakomity do gry. H2H 1-0 dla Nadala 6-1 6-3 w Indian Wells, ale w 2008 roku. Jak wiemy Rafa ostatnio ma wyraźny spadek formy, na kortach szybkich nigdy nie dominował nad rywalami, będzie grał również z leworęcznym zawodnikiem, który posiada dobry serwis. Jeśli tylko Young nie spali się przed Rafą to powinien bez problemu pokryć ten handicap

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Matkowski/Zimonjic 1,57 bet365✅

Zacznie od tego, ze Matka znalazl chyb a najlepszego partnera jakiego mógl i jak chłopaki się zagrają to mogą być naprawdę jedna z najlepszych par na świecie. W 1r pokonali Federera po mega zaciętym meczu, powinno się skończyć w dwoch setach ale nagle po tym jak mieli przewage przełamania w drugim secie to nie wygrali juz gema... dziwne ???? ale wygrali mecz z Rogerem wiec na pewno ma dla nich duze znaczenie, dobry początek wygrany mecz na noże...

Za rywali mają gwiazde Murray&#39;a i gwiazdeczke Kokkainakisa, który wczoraj zagrał po prostru morderczy mecz z Monaco, grubo ponad 2h na korcie mial problemy zdrowotne. Nie do konca wiadomo o ci chodzilo zle sie czul, skrajnie wyczerpany kilkanasie godzin to na pewno za malo... no i po takim wyniku jak awans do 4r bedzie sie skupial na deblu? Tak samo Andy wczoraj bardzo nierowny mecz z Kolba, i teraz pelna napinka na debla po 3 setowym meczu a jutro duzo wazniejsze single dla oby panow... zreszta widzialem kilka meczy Andego w deblu raz z Djoko tu chyba dwa lata temu i wogle mi nie pasuje do gry podwójnej, jeszcze z jego fochami itp. W 1r pokonali mega mocna parę ale to byli na poczatku turnieju, teraz minelo kilka dni zagrali ciezkie mecze i naprawde nie wierze zeby sie napinali na ten mecz tym bardziej ze aby nawiazac rowna walke to będą musieli zagrac na maxa. Andy to nie Nadal ktory sie napina na kazdy mecz nie wazne czy to sparing czy debel. A Kangur mlody talencik wczoraj pewnie dlugo nie umial zasnac po takim meczu i w glowie ma juz mecz w 4r. Przynajmniej ja tak to widzę. A Polak i Serb to jedni z najlepszych deblistow na swiecie i wszyscy w otoczeniu tenisowym sie zastanawiaja jak im to wypali, bo moze byc to naprawde strzal w 10 i bedzie to najlepsza para na swiecie bo poza bracmi Bryanami nie ma drugiej czy trzeciej nawet pary co by osiagala rowne wyniki przez sezon czy dwa...

Otrzymane punkty reputacji: +41
atena 160

atena

Użytkownik
Raonic Milos Dolgopolov Aleksandr
handicap +2,5 gema
bet365 2,00
Rewanż za QF 2014 ?? Być może, ale kto to wie, na pewno Kanadyjczyk nie będzie miał łatwo, ponieważ ukrainiec zaczyna normalnie grać to co potrafi, czyli szybki forhend, dobry serwis, walczy i nie wyrzuca seriami w aut. Oprcz tego potrafi utrzymać serwis, natomiast Kandyjczyk nie jest masowym łamaczem tychże serwisów oponentów .
Nawierzchnia jest szybka , co sprzyja że mecz będzie szybko leciał bez przesadnych wymian.
Uważam to na bet dnia
stawka 7/10

Pomogłem? kliknij + ( scigam się z żona kto będzie miał więcej )
Typ wydaje się racjonalny, nie zgadzam się tylko co do szybkości nawierzchni jest wolniejsza niż w tamtym roku i do szybkich zaliczyć jej nie można.
Robert Bautista-Agut vs Jack Sock 4,00 Pinnacle Sports✅
Po takim kursie warto wejść w młodego Amerykanina po słabym początku w meczu z Lu złapał rytm i jego gra wygląda coraz pewniej. Sock opiera swoją grę na forehandzie i przyzwoitym serwisie. Jego głównym mankamentem jest bardzo słaby backhand, który najczęściej obiega. Jego rywal miał w tamtym roku sezon życia a teraz powoli wraca do swojego przeciętnego poziomu. Solidny z obu stron, swoją grę opiera na defensywnie i rozprowadzaniu przeciwnika po korcie, gdy nadarzy się okazja przechodzi do ofensywy. Jack bardzo dobrze gra przy swojej publiczności, ewidentnie niesie go doping do tego dysponuje kończącym uderzeniem i w moim odczuciu ma duże szanse z Bautista, który nie gra już tego do czego przyzwyczaił nas w tamtym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +23
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Robredo - Dimitrov typ 1 kurs 3.31 Pinnacle✅6-4 1-6 7-5
Według mnie kursy zdecydowanie przesadzone bilans bezpośrednich meczów 1-1. Jedyny mecz na hardzie wygrany przez Bułgara w trzech setach. Obaj ostatnio bez formy Robredo zaliczył porażki na mączce dwa razy z Almagro oraz Haider Mauerem wcześniej krecz w Melbourne. Dimitrow występ w Australii udany i czwarta runda w Rotterdamie i Acapulco szybkie porażki w II rundach z Mullerem oraz Harrisonem. Dimitrova kreuje się na wielki talent jednak mimoim zdaniem pierwsza dziesiątka na dłużej to będzie dużo dla tego gracza główny problem to głowa. natomiast Robredo to doświadczony solidny gracz kiedyś grał głównie na kortach ziemnych teraz bardzo dobrze radzi sobie na hardzie. Moim zdaniem szanse wyrównane warto spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +7
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Bautista-Agut - Sock - over 21 gemów @1,68 ✅✅
Ciekawy mecz się zapowiada. Faworytem jest Bautista, ale nie aż tak wielkim. Co prawda grać na hardzie potrafi, ale nie dysponuje mega serwisem i można go połamać, do jego zalet można zaliczyć waleczność i grę w wymianach. Co do młodego Amerykanina to jest to typowa amerykańska szkoła tenisa - serwis + forehand. W Indian Wells gra teraz przyzwoicie i może postawić Hiszpanowi bardzo duży opór, a nie zdziwię się jeśli wygra to spotkanie. Publiczność będzie wspierać swojego i liczę tu na dobry mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +4
conors 5,6K

conors

Użytkownik
Wczoraj pograłem za ostro, zachłysnąłem się interesującymi meczami. Wyciągnąłem wnioski i dziś gram bardziej rozważnie.

Wnioski są takie: w Indian Wells panują trudne warunki atmosferyczne, do głosu dochodzą zawodnicy operujący silnym serwisem i kończącą piłką. Generalnie silni fizycznie i bezkompromisowi w swoim tenisie. Wygrywa Mannarino, Kokkinakis, Isner, Tomic. No właśnie – Tomic ogrywa Ferrera. Czyżby granie nie przerzut, na zmęczenie przeciwnika się tu na kalifornijskiej pustyni nie sprawdzało? Coś w tym jest. Idzie młodość i dlatego Bautista Agut nie jest takim wielkim faworytem jak go malują. Sock seta co najmniej powinien ugrać. Nishikori z Lopezem też łatwo mieć nie będzie. Mecz dopiero jutro, ale tu ewentualnie można poszukać Niespodzianki, bo Japończyk bardzo słabo się prezentuje w Indian Wells.

A z dzisiejszych meczów proponuję dość ostrożne typy:

Haase – Rosol, [email protected] ⛔⛔⛔

Rosoła nie cenę. Tu miał przeciętnych rywali, gra solidny tenis bez fajerwerków. A Haaese zagrał ze Szwajcarem znakomicie. Wawrinka starała się jak mógł, szarpał się, próbował pzyspieszać, ale to Holender de facto dyktował w ich meczu warunki. Mam wrażenie, że na fali ogrania czołowego gracza świata, Haase z Rosłołem poradzi sobie bez problemów.

Young – Nadal, 2, Young +1,5 seta@3,25
Young – Nadal, [email protected]
⛔⛔⛔

Obaj leworęczni, niech Nadal zobaczy jak trudno gra się z mankutem. Young (47 ATP) ograny na hardzie w tym roku aż miło – 13 meczów (wygrał 9). Nadal szukał formy na clayu, a na hardzie grał mniej – rozegrał 9 meczów (wygrał 6). Obaj podobnego wzrostu. Oglądałem Younga kilka razy. Dobry grajek. Nie pęka. Jak dojdzie do wymiany potrafi grać świetnie. Ma szybką rękę, dobrze serwuje. Gorzej z siatką. A Nadal – w tym roku słabiej. Serwis nigdy nie siał spustoszenia, za hardem nie przepada. Yaung jest u siebie. Podejrzeam, że do meczu podejdzie prestiżowo. Jak widac defensorzy w Indian Wells odpadają. Dlaczego Nadal ma nie zakończyć dziś przygody z tym turniejem?

Kurs jakiś niezrozumiały. Nadal mimo swoich kłopotów jest faworytem, ale wg mnie nie jest to przewaga mieżdżąca, którą kurs sugeruje.

Powodzenia i jestem ciekawy Waszych typów.

Otrzymane punkty reputacji: +4
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Berdych -1,5s - Johnson @ 1,54✅
Unibet

Faworyt jest jeden i jedynie to, ze gramy w USA daje mozliwosc nawiazania jakiejs walki przez Steve&#39;a jednak jest to dla nie jedyny argument za nim. Amerykanin jest graczem raczej suchym technicznie i bazuje jedynie na w miare dobrym serwisie oraz forheandzie. Berdych ma serwis jeszcze lepszy a w wymianach Jankes nie powinien miec zadnych szans. Miedzy nimi jest roznica dwoch klas, jezeli Berdych bedzie uwazny i nie bedzie pajacować to powinien to spokojnie wygrac 2-0.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom