>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Indian Wells, 07-17.03.2013

Status
Zamknięty.
S 11

seaars

Użytkownik
G. Simon - K. Anderson 2 1.4 Unibet
G. Simon - K. Anderson 0:2 2.0 Unibet
Anderson poza wpadka z Isnerem w Delray Beach gra wysmienicie. Jest w tzw. &quot;gazie&quot;. Swietny serwis moze moze zgubic nieregularnego Simona . Gra francuza przypomina bardziej gre Ferrera tylko kilka klas nizsza. Widzialem ostatni mecz z Paire. Szczerze to po ilosci przelaman bardziej przypominal potyczke WTA. Paire zabraklo zimnej krwi poniewaz mial wygrany mecz. Simon troche sie pobudzil po wygranym drugim secie. Zdecydowanie zimnej krwi nie zabraknie dzisiaj Andersonowi, ktory powinien dzisiaj wygrac. Mam przeczucie ze skonczy sie ten mecz w dwoch setach. Pozdrawiam;)

D 2

dziedziczens

Użytkownik
Popieram koziro co do typu na Raonica. Nawierzchnia w IW jest jaka jest, i nie premiuje markowego forehandu Tsongi. Skazywany przez wielu na porażkę we wczorajszym starciu z Cilicem, Raonic prezentuje się na pewno nie gorzej od Francuza. H2H to 0-1 dla Tsongi. Gdyby nawierzchnia w IW była inna, to ta statystyka by mnie niepokoiła - nie dlatego, że poprzednio wygrał Jo, lecz dlatego, że grali ze sobą tylko jeden raz, i Kanadyjczyk mógłby mieć kłopoty z wyrzucającym forehandem Tsongi. Ale korty tutaj są wolne - w tym upatruję zguby będącego w nienajlepszej dyspozycji ulubieńca kibiców. I właśnie - w związku z tym ostatnim stwierdzeniem, ja poczekam z graniem na Raonica. Teraz kursy na niego idą lekko w dół, ale uważam, że przed meczem pójdą do góry. Dlaczego? Bo Jo-Wilfried Tsonga to nie tylko &quot;ósemka&quot; rankingu ATP, ale też morowy chłop, i czuję, że wielu &quot;luźniejszych&quot; kibiców tennisa pogra go z sentymentu i nazwiska.
Powodzenia!

roy. 187

roy.

Forum VIP
Raonic - Tsonga 1 @2.37 bet365

Nie wiem jak w tym turnieju radzi sobie Rao, bo jego meczy nie oglądałem. Tak czy inaczej jego forma w ostatnim czasie nie jest zła. Wygrana w San Jos w imponującym stylu bez straty seta a następnie głupia wpadka z Sockiem. Wczoraj wyeliminował Cilica choć łatwo nie było no ale przede wszystkim w tym typie jest więcej grania przeciwko Tsondze. Wczoraj zagrał jak dla mnie tragicznie. Fish, który wrócił po półrocznej przerwie nie dość, że grał z nim jak równy z równym to mógł ten mecz wygrać. Nie wspominając o tym, że po prostu nie wiem jakim cudem on nie wygrał drugiego seta. W 1s. co gema Tsonga bronił break pointów, których miał 5 Mardy. Następnie w tb miał 4**-3, żeby oddać 4-7. W 2 secie prowadził 4-0 i nic nie zapowiadało, że zaraz odda na 4-4 i gdy myślałem, że już mu padnie psycha on jeszcze raz połamał Tsonge no ale nic mu to nie dało bo w ostateczności skończyło się na przegranym kolejnym tb. Tsonga grał słabo, nie wchodził mu pierwszy serwis, który był na poziomie 55%!!! masa prostych błędów. Nie wytrzymywał długich wymian. Zresztą z weteranem Blakiem też mega męczarnie z którym również miał tragiczne staty serwisowe. 1st 53%, 2nd 45% gorzej niż źle. Rao niby też 1st miał na podobnym poziomie co Tsonga bo 58% ale jak już trafiał to wygrywał 88% piłek po 1st a Tsondze serwis wczoraj nie pomagal kompletnie. Jeśli nic się nie zmieni w tej grze Francuza to nie wróżę mu dzisiaj awansu. Poza tym nawet jeśli to i tak Rao ma szanse na wygraną.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
R.Federer vs S.Wawrinka. Total Games: Over [email protected] Marathonbet ✅
Cos czuje, ze dzisiaj sobie Szwajcarzy powalcza, kurs bardzo przyjemny Stan w niezlej formie, Roger zanim sie rozpedzi moze zostac juz zlamany, tie-break w meczu jak dla mnie bardzo mozliwy, Mysle, ze Roger tu nie jest az takim faworytem do 2:0 jak oceniaja to bukmacherzy. Na pewno motywacja Wawrinki bedzie ogromna od poczatku, a z Fedexem jest roznie, do tej pory nie mial jakiegos wymagajacego przeciwnika i mysle, ze dzisiaj sie troche pomeczy.

Otrzymane punkty reputacji: +7
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
G. Simon - K. Anderson 2 1.4 Unibet
G. Simon - K. Anderson 0:2 2.0 Unibet
Anderson poza wpadka z Isnerem w Delray Beach gra wysmienicie. Jest w tzw. &quot;gazie&quot;. Swietny serwis moze moze zgubic nieregularnego Simona . Gra francuza przypomina bardziej gre Ferrera tylko kilka klas nizsza. Widzialem ostatni mecz z Paire. Szczerze to po ilosci przelaman bardziej przypominal potyczke WTA. Paire zabraklo zimnej krwi poniewaz mial wygrany mecz. Simon troche sie pobudzil po wygranym drugim secie. Zdecydowanie zimnej krwi nie zabraknie dzisiaj Andersonowi, ktory powinien dzisiaj wygrac. Mam przeczucie ze skonczy sie ten mecz w dwoch setach. Pozdrawiam;)
Widzę, że tym razem idzie GRUBA masówka na Andersona ... Ja bym był baaaaaardzo ostrożny, gdyż wcale nie jest takie pewne że Kevin to wygra - moim zdaniem jednak Simon pokaże na co go stać...
Owszem, może i ostatnio nie gra rewelacyjnie, ale to bardzo chimeryczny zawodnik, często gęsto się wkurwia, łapiąc przy tym bordowe kolory na twarzy ???? Z drugiej jednak strony jak ma dzień to jest nie do zajechania w wymianach i potrafi przebijać do bólu, czego na pewno nie można powiedzieć o Andersonie, któremu jak pierwszy serwis nie wejdzie to może być problem... Oczywiście, jak narazie serwis Andersona prosperuje rewelacyjnie, a ilość zdobytych punktów po pierwszym serwisie jest bliska 100% (mecz z Nieminenem) !! To na pewno robi wrażenie, ale czy Anderson poradzi sobie z presją awansu do QF ? Tutaj bym się zastanowił...
Simon jak gra tak gra, każdy wie jaki ma styl, ale jakby nie było to w ostatnich turniejach przegrywał w półfinałach, po walce i moim zdaniem tak tanio skóry dziś nie sprzeda i wiele osób może wtopić sporo kasy przez niego dziś ????
Nie wiem czy się zdecyduję na jakiś TYP w tym meczu, ale jakbym miał stawiać to stawiałbym w kierunku SIMONa mimo jego postawy w poprzednich dwóch meczach - tym razem przyszedł czas na nieco lepszy mecz!

nalog 40

nalog

Użytkownik
Podbijam Typ toolmajstera Blake/Fish vs Huey/Janowicz 1 ???? skorzystałem poprzednio więc i tym razem popieram jego analizę.
Raonic M. (Can) - Tsonga J-W. (Fra) ✅
Typ: Tsonga
Kurs:1,53 bet365
Wydaje mi się że Tsonga ma tu odrobinę większe szanse serwis ma przyzwoity oraz potrafi prowadzić dobre wymiany, co do Kanadyjczyka utrzymuję pewny dystans... Raonic ma niesamowicie silny serwis ale poza tym nic szczególnego w nim nie widzę, przy dłuższych wymianach Raonic będzie perfekcyjnie umieszczał piłki w siatce takie jest moje zdanie, być może się nie znam ale nawet spadające kursy na Kanadyjczyka w żaden sposób nie zmienią mojej decyzji. Pozdrawiam.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Presja awansu do QF? Moze nie przesadzajmy kolego, ze Anderson moze odczuwac jakakolwiek presje. To nie jest zawodnik, ktory od wczoraj gra w tenisa wiec jaka presja? Dla mnie zdecydowanie Anderson i co z tego, ze idzie masowka na niego? Jest w o wiele lepszej formie niz Simon a jedynym argumentem za Francuzem jest to, ze bedzie przebijal? Co mu z tego przebijania skoro Anderson raz dwa skonczy go winnersem. Lorenzi, ktory jest clayowcem łamał go jak zapałki, Paire to samo. Obaj przegrali wygrany mecz. Paire to w ogole ma niepokolei w glowie. Anderson na pewno nie odda tak frajersko meczu jak poprzednicy. Ktos tam na gorze dal niezly popis wyjezdzajac z rankigiem Simona. To tak samo jak Tipsar gral z Gulba. Gulba byl faworytem a ranking jaki jest obu panow kazdy wie. Ranking nie gra, gra forma ktora jest zdecydowanie po stronie uszatka. Jeszcze zaznacze, ze Simon nie dorasta do pięt Ferrerowi, ktory z Andersonem przegral prowadzac 1-0 w setach - to chyba o czyms swiadczy. Predzej spodziewalbym sie niespodzianki w meczu Nadala niz tutaj. Tylko niech tu nikt nie wyjezdza z tekstem, ze David nie w formie bo jesli on nie jest w formie to jak nazwac polozenie Gillesa? Ciezko znalezc jakies pozytywy po stronie Francuza. Na koniec dodam, ze Paire mial 7/15 bp z nim a Lorenzi 6/14 istne wta.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
No i co z tego, że &quot; Paire mial 7/15 bp z nim a Lorenzi 6/14 istne wta&quot; ?? To oznacza, że SIMON i w meczu z Andersonem zagra tak samo ?? Czemu nie weźmiesz pod uwagę meczu z DelPotro na przykład, gdzie Simon zagrał dobre spotkanie, lub turniej w Rotterdamie, w którym też grał całkiem nieźle???
Mecz meczowi nierówny, zwłaszcza na dużych imprezach i nie podniecałbym się tak bardzo stylem gry Andersona, który jak nieco gorzej serwis będzie mu siedział, to już takich skutecznych winnersów nie będzie miał i na pewno pojawi się znacznie więcej UE...
Simon to już taki typ, że z graczami słąbszymi się meczy, nie potrafi się skupić, wszystko go wkurwia ale ... ale wygrywa ... Moim zdaniem w meczu z Andersonem będziemy oglądać znacznie innego Francuza niż do tej pory w tym turnieju.
Każdy oczywiście ma prawo do własnego zdania, ale granie na WIN Andersona po takim kursie to wg mnie spooooore ryzyko i ja bym złotówki na taki typ nie postawił, wole już zagrać na WIN SImona jak miałbym zagrać cokolwiek w tym meczu...

Ciekawie również wygląda typ na OVER 22.5 po fajnym kursie w
PinnacleSports 2.050 ✅ ✅ ✅ WYNIK 63 16 64 dla Andersona
Wieczorkiem zobaczymy jak będzie ...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nadal 1.35 10/10 DOXXbet ✅

Nikt tu nie podał tego typu? No ja prosze.. Gulbis wreszcie &quot;zapalił&quot; gra na miare wielkiego talentu, mówi sie, że rodzinna odcieła go od kasy, ale to ploteczki. Nie pokonał nikogo z czołówki. Tipsarevic bez formy tak samo Querrey... Widziałem jego mecz z Seppim. Słabiutki mecz, zaskoczył mnie Włoch, grał strasznie nerwowo, Gulbis masa szczescia, nie powinno go już być w turmieju moim zdaniem. No ale passe wygranych ma naprawde świetną i nie przerwie jej byle kto bo sam Nadal. Rozegrał tylko jeden mecz na hardzie to dla niego świetna wiadomość, z meczu na mecz tutaj będzie mu pewnie coraz cięzej a raczej jego kolaną. Spokojnie sobie tutaj trenuje, jest mega świezy i pewno gdzes w głowie ma mecz z Federerem. Nadal będzie grał spokojnie, prowokował Gulbisa do błedów, coraz więksej flustracji tak widze ten mecz. Nie widze argumentów u Gulbisa, no musiałby zagrać naprawde na 100% swojego talentu, wtedy będzie miec wspaniałe spotkanie. Czekam na ten mecz od dwóch dni, ciekawe jakiego Gulbisa zobaczymy. Nadal już chyba jest w niemal optymalnej formie po tym co zrobił z Fererem...

Otrzymane punkty reputacji: +8
roy. 187

roy.

Forum VIP
A po co mam brac pod uwage mecze na hali skoro tutaj graja na hardzie i po za tym wspominasz mecz z DelPo ale juz z Tsonga nie wspomnisz, wiec stop z hipokryzja. Moze i mecz meczowi nie rowny ale skoro 2 zawodnikow pod rzad mialo tyle szans na breaka to czemu nie Anderson? Granie Andersona po kursie 1.4 to ryzyko, ale granie Simona po 3.0 ryzykiem nie jest tak? Ciekawa teza.

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Czemu nie weźmiesz pod uwagę meczu z DelPotro na przykład, gdzie Simon zagrał dobre spotkanie, lub turniej w Rotterdamie, w którym też grał całkiem nieźle???
Dlatego, że narzeka na ból w plecach i gra na pół gwizdka. Ma bardzo duże problemy z serwowaniem i nie może serwować tak jak gdyby był w pełni sił. Sytuacja podobna jak z US Open z meczu z Fishem, taki koneser tenisa jak Ty na pewno oglądał tamto spotkanie. Dziś prawdopodobnie też gra Simona może tak wyglądać.
http://www.youtube.com/watch?v=AxsonR2JC0Y
@Widzu
Zgadzam się co do Gulbisa, jednak nie widziałem Rafy tutaj w IW dlatego to odpuszczam. Typ jak najbardziej słuszny, Łotysz nie gra niczego niesamowitego, żeby dawać taki kurs na Nadala.

midq 677

midq

Użytkownik
Podbijam typ na Nadala, passa Gulbisa dzisiaj powinna się skończyć a kursy piękne.
Nadal -4 @ 2,02
⛔

JMDP zagra mecz z Haasem, który wczoraj bardzo męczył się z Almagro. Hiszpan cudów nie grał, a mimo to miał piłki meczowe. Myślę, że Argentyńczyk będący w całkiem dobrej formie nie powinien mieć problemów z doświadczonym niemcem.
JMDP -4 @1,847✅

oba pinnacle, ja zagrałem dubla ako 3,73

fajny kurs jeszcze na tripla Nadal+JMDP+Federer@1,9✅ w pinnaclu, tez pograne

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 40

gunslinger

Użytkownik
Nadal 1.35 10/10 DOXXbet
Nikt tu nie podał tego typu? No ja prosze.. Gulbis wreszcie &quot;zapalił&quot; gra na miare wielkiego talentu, mówi sie, że rodzinna odcieła go od kasy, ale to ploteczki. Nie pokonał nikogo z czołówki. Tipsarevic bez formy tak samo Querrey... Widziałem jego mecz z Seppim. Słabiutki mecz, zaskoczył mnie Włoch, grał strasznie nerwowo, Gulbis masa szczescia, nie powinno go już być w turmieju moim zdaniem. No ale passe wygranych ma naprawde świetną i nie przerwie jej byle kto bo sam Nadal. Rozegrał tylko jeden mecz na hardzie to dla niego świetna wiadomość, z meczu na mecz tutaj będzie mu pewnie coraz cięzej a raczej jego kolaną. Spokojnie sobie tutaj trenuje, jest mega świezy i pewno gdzes w głowie ma mecz z Federerem. Nadal będzie grał spokojnie, prowokował Gulbisa do błedów, coraz więksej flustracji tak widze ten mecz. Nie widze argumentów u Gulbisa, no musiałby zagrać naprawde na 100% swojego talentu, wtedy będzie miec wspaniałe spotkanie. Czekam na ten mecz od dwóch dni, ciekawe jakiego Gulbisa zobaczymy. Nadal już chyba jest w niemal optymalnej formie po tym co zrobił z Fererem...
10/10 Naprawde ? Moim zdaniem dużo rzeczy w tym meczu przemawia za Gulbisem.Fakt że dla Nadala będzie to drugi mecz w tym roku na hardzie na pewno nie jest na plus dla Rafy,jak sam mówił on potrzebuje gry,a przerwa spowodowana kreczem Mayera mogła go troche wybić z rytmu,jestem pewien ze Nadal nie wejdzie mocno w ten mecz,co daje duże szanse na ugranie pierwszegoseta przez Gulbisa.Nadal mówił w wypowiedziach przedturniejowych że najważniejsze są dla niego kolana i jeśli odpadnie w pierwszych rundach to nic sie nie stanie.Gulbis ma o wiele wieksza motywacje,ta wspaniała seria którą kontynuuje dodaje mu pewnosci siebie i pozwala wyjsc z nie lada opresji.Przecież w Delray Beach przegrywał 4:0 w 3 secie(bodajże z Rogerem Vasselin,nie jestem pewien) a mimo to wygrał.Z Seppim grał fatalnie ale było to głównie spowodowane faktem że serwis nie funkcjonował tak jak wcześniej,jednak gdy w 3 secie owe podanie wróciło,wygrał bez problemów.Co najważniejsze na pewno jest to prestiżowy mecz dla Gulbisa,jak sam mówił nie boi się Nadala,jego mecze z Nadalem zawsze były zacięte a było to w czasach gdy Nadal był w o wiele wyższej formie,łotyszowi gra Nadala po prostu leży,szczególnie leży mu spin Nadala który jest atakowany niemiłosiernie przez Gulbisa i pozwala mu rozpedzic sie w grze ofensywnej.Podsumowując wcale nie twierdze że Gulbis ten mecz wygra,i na pewno nie ryzykowałbym po mało atrakcyjnym kursie jakim jest 2,35 ale myśle że jest na tyle argumentow przemawiajacych za Ernestsem że nie można tutaj robić pewniaka z Nadala.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Tsonga - Raonic @ 1 (1.73) Pinnacle ✅
Pinnek jak to ma w swoim zwyczaju lubi sypnąć absurdalnym kursem i tak jest też w tym wypadku. Raonic ma bardzo przeciętną formę, długo przed IW nie występował po tym jak skompromitował się przegrywając z Sockiem w Memhis. Wczoraj męki z Cilicem i trzysetówka, miał spore problemy z gładkim utrzymywaniem swoich serwisów. Oczywiście nie można tutaj nie wspomnieć o wolniutkiej nawierzchni co jest sporym problemem dla Raonica.
Berdych - Gasquet @ 1 (1.55) Pinnacle ✅
Berdych jest w wybitnej formie, ostatnio porażki zdarzają mu się jedynie z Djokiem i jedno przegrane spotkanie z Tsongą. Czech gra chyba obecnie najlepiej w karierze, bez najmniejszych problemów łamie rywali, jak na siebie popełnia mało błędów. Francuz gra fajnie, ale również bez większej rewelacji. Swoją drogą nie przypominam sobie kiedy ostatnio Gasquet odprawił rywala z tego ścisłego topu, z reguły zawodnicy z pierwszej 10 nie dają mu żadnych szans.
Federer (-3.5) - Wawrinka @ 1 (1.68) Pinnacle ✅
Kurs piękny jak na tak nizutkie handi. Fedex gra tutaj genialnie, dawno nie widziałem go w tak dobrej dyspozycji. Przez wolną nawierzchnie popełnia bardzo mało błędów returnowych, często łamie co z reguły jest jego bolączką. Jak do tej pory jedynie 9 gemów straconych w dwóch meczach. Wawrinka genialnie to się tutaj nie prezentuje. Na początku trzysetowe męczarnie z Odesnikiem, potem odprawił Hewitta który ledwo żył po meczu z Isnerem. Federerem ma H2H z Wawrinką prawie jak Nadal z Ferrerem, to identyczna sytuacja gdzie mistrz cały czas daje lekcje gry uczniowi :]

D 2

dziedziczens

Użytkownik
Tsonga - Raonic @ 1 (1.73) Pinnacle
Pinnek jak to ma w swoim zwyczaju lubi sypnąć absurdalnym kursem i tak jest też w tym wypadku. Raonic ma bardzo przeciętną formę, długo przed IW nie występował po tym jak skompromitował się przegrywając z Sockiem w Memhis. Wczoraj męki z Cilicem i trzysetówka, miał spore problemy z gładkim utrzymywaniem swoich serwisów. Oczywiście nie można tutaj nie wspomnieć o wolniutkiej nawierzchni co jest sporym problemem dla Raonica.
Nie mogę się z Tobą zgodzić Dawid, być może trochę dlatego, że sam mam w planie Raonica;) Owszem, przegrał z Sockiem - ot, gorsza dyspozycja, normalka w tym sporcie. Wczorajszy mecz to nie były żadne męczarnie z Cilicem. 2 i 3 set to była gra prowadzona przez Kanadyjczyka. Bardzo przeciętna forma? Wygrana niedawno w finale w SJ z Haasem, który jest w gazie. Na AO urwany set Fedexowi. Bardzo przeciętna forma? Tego bym nie powiedział. Nie wspomniałeś za to o formie Jo-Wilfrieda. Kto ma wiedzieć, to wie, w czym rzecz;) Co do nawierzchni, to ta również nie faworyzuje Francuza. Wczoraj grał padakę, ale dziś wcale nie musi tak być. Tak naprawdę to sPinnacz dobrze wystawił kursy na ten mecz, i ja nadal się waham, czy cokolwiek tu ruszać. Jeśli jednak ruszę, to Milosa. Powodzenia!

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Kompletnie nie zgodzę się z typami na Tsonge i Berdycha. Moim zdaniem obaj dziś wtopią.
Jak ktoś widział w tym turnieju Tsonge to widział jaki piach grał. Z taką grą nie powinno byc go juz na tym etapie, ale trafil na Blake i Fisha po półrocznej przerwie. Nawierzchnia również na pewno mu nie odpowiada, te jego forhendy na tak wolnej nawierzchni nie robily zadnego wrażenia, do tego praktycznie w każdym gemie serwisowym miał problemy. Raonic te woli szybsze nawierzchnie, ale pisanie, że jest bez formy to przesada. W końcu ostatnio wygrał turniej w San Jose bez straty seta, potem w prawdzie porażka z Sockiem, ale nie traktowałbym tego meczu poważnie. Moim zdaniem dziś Kanadyjczyk zrewanżuję sie Jo za porażka na igrzyskach ( 3 set- 25-23)
Tsonga - Raonic 2 Bwin 2.28
Tsonga - Raonic DW: 0:2 Bwin 3.75

Co do Berdycha to niby zagrał w 2 finałach, ale kogo tak naprawdę pokonał poza Federerem, który miał wygrany mecz (6:4 w tie break) ? Odpowiedz brzmi nikogo kto mógłby równać się z Gasquetem. Obydwu widziałem w tym turnieju i zdecydowanie lepsze wrażenie robi Francuz, który po lekkiej zadyszce wraca do optymalnej formy. Ostatnio spotkali się pół roku temu w Toronto gdzie Richard wygrał bardzo pewnie 6:4 6:2. Dziś będzie podobnie.
Berdych - Gasquet 2 Bwin 2.65
Berdych - Gasquet DW: 0:2 Bwin 4.2

Do tego warto dziś zagrac 2 deble
Peya/Soares - Fleming/Hanley 1 Bwin 1.53
Blake/Fish - Huey/Janowicz 1 Bwin 1.53

no i oczywiście Del Potro i Anderson, bo to jak dla mnie najpewniejsze spotkania na dzis ( nie licząc Djoko itp)

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
gunslinger Spoko, że masz inne argumenty. Inaczej widzisz ten mecz. Nie chce ich kontrować itp. Mecz nam wszystko powie, kursy na Nadala ostro poleciały teraz max 1.25 a i to za dużo ????

Del Potro 1.25 9/10 DOXXbet ✅

Po podobnym kursie obstawiałem na Delpo w meczu 1r z Davydenką, teraz podobna motywacja. Argentńczyk to po prostu wyższa. Meski tenis to wielka 4 która miedzy sobia rozdaja najważniejsze trofea, wyraznia odstają od reszty i 3,4 nazwiska które ich gonią, czyli Ferer, Berdych i własnie Delpo, ale w meczach w wielka 4 raczej nie maja czego szukać pdobnie jak reszta stawki z tymi goniącymi. Tak najprościej. Po co mam opisywać gre itp. Po prostu jak Delpo ma odpaść to z kimś z wielkiej 4, a w meczech z reszta kursy powyżej 1.20 o biore. Dla Haasa ogromny szacunek na takie wyniki, mimo takieg wieku i tylu kontuzji. Ostatnio ma trochę spotkać w mogach no i wczorajszy maraton z Allmagro i TB w 3 secie, to na pewno będzie miało dzisiaj znaczenie...

dx2 285K

dx2

Użytkownik
Berdych-Gasquet 1 @1.45
Berdych w ostatnich tygodniach gra naprawde dobrze i musi byc faworytem. Narazie obydwaj tenisisci zrobili swoje w tym turnieju. Czech pokryl juz ubiegloroczny wynik i wszystko co ugra dalej dziala juz na jego korzysc. Martwi tylko troche spora liczba wystepow Czecha w ostatnich tygodniach (final w Marsylii, final w Dubaju i od razu IW), wiec jezeli nie przyjdzie jakies duze zniechecenie czy kryzys fizyczny u Czecha to raczej ogra Gasqueta. Tutaj zawodnicy graj wlasciwie co 2 dni w pierwszych fazach turnieju (plus wolny los w 1 rundzie dla rozstawionych zawodnikow), wiec raczej mowimy o kontrolowanej eksploatacji organizmow, ze sie tak wyraze. Ok, jest ten bilans h2h 4-2 na korzysc Gasqeta, w tym dwa ostatnie wygrane pojedynki przez Gasqueta, ale to tym bardziej bedzie moblizowac Czecha do tego meczu i uwazam, ze to raczej za wczesnie dla niego na wyjscie z turnieju.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Indian Wells
???? Wawrinka S. - Federer R.
Wawrinka S. +4,5 gemów ::: 1,71 ::: Pinnacle ::: 5/10

H2H 1:14, ale im dalej w las tym gorzej dla Federera. Ostatnie ich 3 pojedynki były zacięte, w Szanghaju 2012 Wawrinka urwał set, a w każdym z trzech ostatnich meczy był rozegrany tie-break. Kurs na Wawrinkę w Pinnacle i tak spadł z granicy 7,20 do 4,90. Stanisław w tym roku naprawdę solidnie się prezentuje, nie patrzę na jego wyniki w mniej prestiżowych turniejach, ale to co wyczyniał na AO z Djokovicem każdy pamięta. W Buenos Aires doszedł do finału gdzie przegrał z kapitalnym na mączce Ferrerem. Wcześniej przegrał na David Cupie z Berdychem który jak na razie w 2013 roku prezentuje się znakomicie. Wychodzi na to, że Wawrinka przegrał w 2013 z graczami dość solidnymi i to po walce. Federer nie pastwi się nam rywalami, a jak przyjdzie mu zmierzyć się z kimś lepszym niż Dodig Ivan czy Denis stomin to zaczynają się kłopoty (Berdych, Benneteau, Tsonga, Murray). Stanisław nie jest w tym meczu na pewno bez szans, nie liczę tutaj na pogrom i gładki mecz 4:6 4:6.

Wynik: 3:6 7:6(4) 5:7 ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Wawrinka S. - Federer R.
Wawrinka S. +4,5 gemów ::: 1,71 ::: Pinnacle ::: 5/10

H2H 1:14, ale im dalej w las tym gorzej dla Federera. Ostatnie ich 3 pojedynki były zacięte, w Szanghaju 2012 Wawrinka urwał set, a w każdym z trzech ostatnich meczy był rozegrany tie-break. Kurs na Wawrinkę w Pinnacle i tak spadł z granicy 7,20 do 4,90. Stanisław w tym roku naprawdę solidnie się prezentuje, nie patrzę na jego wyniki w mniej prestiżowych turniejach, ale to co wyczyniał na AO z Djokovicem każdy pamięta. W Buenos Aires doszedł do finału gdzie przegrał z kapitalnym na mączce Ferrerem. Wcześniej przegrał na David Cupie z Berdychem który jak na razie w 2013 roku prezentuje się znakomicie. Wychodzi na to, że Wawrinka przegrał w 2013 z graczami dość solidnymi i to po walce. Federer nie pastwi się nam rywalami, a jak przyjdzie mu zmierzyć się z kimś lepszym niż Dodig Ivan czy Denis stomin to zaczynają się kłopoty (Berdych, Benneteau, Tsonga, Murray). Stanisław nie jest w tym meczu na pewno bez szans, nie liczę tutaj na pogrom i gładki mecz 4:6 4:6.

Wynik:
Zgadzam się z SHAKALem i moim zdaniem też łatwo Fedex nie będzie miał. Mój typ jest nieco odważniejszy, bo gram na wygranie przez Wawrinkę przynajmniej jednego seta, po lepszym kursie:
???? S. Wawrinka (+1.5 Sets) vs R. Federer (-1.5 Sets) dla Mecz. WYNIK 36 76 57 ✅ ✅ ✅
KURS:
2.370
PinnacleSports

Stan w tym roku gra na prawdę super, dobry występ na AO (który większość oglądających na długo zapamięta), finał z Ferrerem w Argentynie ... Z Fogniniem może i ostatnio przegrał, ale Włoch zagrał bardzo dobre spotkanie i jakoś do tego meczu większej uwagi bym nie przywiązywał.
Oczywiście H2H po stronie Fedexa ale w zeszłym roku Wawrinka już nawiązywał walkę, tiebreaki, ugrał seta nawet więc czemu teraz miało by się to nie powtórzyć, skoro Fedex już taki rewelacyjny i bezbłędny nie jest ??? Jasne że Fedex to klasa sama w sobie, ale w tym roku coraz częściej przydarzają mu się wtopy (Benek,Berdych). Oczywiście nie twierdzę, że STan ten mecz wygra, ale seta przy odrobinie szczęścia i woli walki jak najbardziej może ugrać...
Jak będzie, zobaczymy!

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom