B
955
H2H 1:2 dla VerdascoBautista - Verdasco 1 1,37 Unibet
Nie wierzę że wiekowy Fernando popełniający - jak się go zmusi - błąd za błędem wygra z regularnym do bólu Robertem. Spoglądam i nie widzę Verdasco dotychczas w Dubaiu, ale Roberto w poprzednim roku ćwierćfinał...
Oglądałem cały mecz. Wawrinka nie grał na 100%. Grał wolno i asekuracyjnie, a Dzumhur zmotywowany, grał mocno w obronie. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że Stanowie nie chciało się to Dzumhur ładnie grał. Grałbym w jego stronę z Marcelem.Pytanko do kogoś kto oglądał pojedynek Wawrinki i Dzumhura. Dzumhur zagrał łądny mecz, czy Wawrinka po prostu mega cienko? Pytam tak pod kątem stawiania dziś na Dzumhura z Granollers Puyol (1~1,66 lub 2+1,5seta ~1,41) //po odpowiedzi do usuniecia oczywiscie
MarinCilic dzięki, zobaczymy czy czas pozwoli. U mnie często na forum jest tak, że raz 5 z rzędu się trafi i raz się przegra 5 z rzędu, taki urok bukmacherki.Shakal, świetne typy, mam nadzieję, że będziesz postował z tą samą regularnością.
Tak tak, masz racje. Zaryzykowal dozywotni ban od tenisa na oczach calego swiata, zeby zarobic na chleb. W koncu to bardzo ubogi gracz, ktory na samym korcie zarobil ponad 28 milionow dolarow, a z tytulu reklam pewnie tez grubo uzbieral. Tak ewidentnie sprzedal. Tak dla adrenaliny i dozywotniego zawieszenia, bo moglo mu nie starczyc do 1-ego. Poza tym Wawrinka to gracz, ktoremu nigdy w zyciu zapewne nie zabraklo mobilzacji. Co tam, ze sam mowil niejednokrotnie o tym szczerze, ze ma z tym czasem problem, ale to prawdopodobnie sobie wymyslil.Ewidentnie Wawrinka sprzedal mecz
Sock wczoraj do pewnego momentu nie miał z Japończykiem żadnych problemów, łamał go jak chciał. Po wygranym 1 secie miał BP w 1 gemie, przegrał go i w tym momencie zaczął się jego "koncert". W 2 setach ugrał 3 gemy. 1 serwis nieco ponad 50%. Mecz ewidentnie "puszczony". Sock w tym sezonie doszedł już do 3 finałów, więc zapewne chciał odpocząć. Poza tym w tenisie można sobie oddawać mecze bez żadnych konsekwencji, więc takie zagrywki to normalka. Tak więc tą wygraną brałbym z przymrużeniem oka.Pokonal dwoch bardzo dobrych graczy w Acaulco tj. Socka i Harrisona. Sock wygral w tamtym tygodniu turniej w Delray, wiec tutaj jeszcze mozna podejrzewac, ze braklo mu cierpliwosci w tym meczu, poniewaz taki wlasnie jest Nishioka, ze rywale musze duzo tych wymian zagrac.
To będzie mecz amatora z pro, bo na inny statut GGL nie zasługuje i to już od jakiegoś czasuGgl @17
Mecz za moment, dlatego szybko i na temat, takie kursy to mogą być na meczach amatora z profesjonalista, ale nie tutaj, odpadają rozstawieni jeden za drugim, dzisiaj wydaje mi się, że Andy się nie zmobilizuje, ostatni ich mecz to win GGL'A, po kursie 19, ja czuję pismo nosem i próbuje delikatnie. Nie pisze tu o aspektach czystki sportowych, bo wiadomo co by z tego wyszło, ale nie kurs 1.02 w turnieju rangi 500...