@mrbrightside, naprawdę jesteś w stanie stwierdzić, że Cuevas to sprzedał? Ja zauważyłem, że jak próbuję dostrzec takie rzeczy to źle to wpływa na moje wyniki. Mam wrażenie, że sobie dopowiadam pewne rzeczy. Dziwi mnie, żeby chciał fixować akurat finał przy takich kursach. Trochę mnie to nie przekonuje.
Zarzucano też Sousie, że się podłożył z Ramosem. I tak sobie myślę, że Sousa tam miał piłkę meczową przy swoim serwisie. Ramos wygrał tę piłkę grając agresywny backhand po linii. Takie uderzenie spokojnie może się nie udać. Czy ryzykowaliby tak bardzo, jeżeli spotkanie było ustawione? Jakoś nie chcę mi się wierzyć.
Skończyłem z zakładami, gdzie pod uwagę biorę podejrzenie fixu bo tyle razy mnie to już przewiozło, że lepiej wychodzę na braniu pod uwagę tylko czynników sportowych.
Czysto sportowo jestem sobie w stanie wyobrazić, że Ramos wygrywa z Cuevasem, jednak wolałem tutaj zagrać Pablo. Oglądałem powtórkę jego meczu z Carreno i wyglądał dobrze, a Ramos miał dwa trzysetowe pojedynki za sobą.