wyczarowałem coś z Darta na dzisiaj, jestem dobrej myśli, mimo że sporo tego.
Nicholson - Beaton 1 @ 1,44
Bet365
Nicholson - Beaton najwięcej '180 1 @ 1,615
SB
Jak Paul dobrze wejdzie w mecz, to o wynik powinniśmy być spokojni. Zdecydowanie lepiej prezentuje się od rywala, który tylko potrafi się poderwać, nic więcej. W '180 do tej pory bije rywala na głowę, 13-4.
Grzech nie pobrać kursu, jaki oferuje 'niebieski' buk.
Webster - Philips najwyższy checkout under 125 @ 1,833
SB
Granie 1 2 w tym spotkaniu coś mi się nie widzi. Obaj na podobnej, średniej skuteczności. Webster dopiero w ostatnim meczu grupy z Dekkerem odpalił i zagrał na swoim dobrym poziomie, ale i Martin zanotował jeden fajny występ. W spotkaniu z Lewisem pokazał, że potrafi złapać przyzwoitą średnią. Jednak to za mało, cieniutko jeśli chodzi o maxy, całokształt po grupówce - średniawka. Jeśli nie trafią na swój dzień, to nie będziemy świadkami wysokiego zjeżdżania. Do tej pory najwyższy checkout u nich to 111. Myślę, że dzisiaj nie poprawią tego wyniku.
Taylor - Newton najwyższy checkout 1 @ 1,40
SB
Taylor - Newton suma '180 under 9 @ 1,66
Bet365
Wiadomo, że peFFeczka, ale tutaj polecam łapanie handi na
live, jak i granie w ogóle na
live. Newton nie zachwycił, na koniec grupy tylko zjechał ze 'stówki' , a wcześniej rzucił najwięcej 3 maxy (z Nicholsonem). Średnia słaba, nawet nie ma o czym gadać. 'The Power' raz zjechał ze 107 i również max 3 '180 rzucił. Checkout gram, ponieważ Taylor ma min. 10 legów na zrobienie go na przyzwoitym poziomie. Średnią ma lepszą, a jak będzie trafiał, to spokojnie zjedzie z większego. Jeśli chodzi o '180, to nie sądzę, że Wes poprawi swój wynik, mimo że ma na to więcej legów niż w poprzednich pojedynkach. Jak Phil będzie trafiał, to szybko mecz się skończy i nie będzie okazji do przeskoczenia linii.
Lewis - Part najwięcej '180 1 @ 1,333
SB
Lewis - Part suma '180 9 lub więcej @ 1,727
SB
Nie ma o czym pisać, kolejna peFFka. Znowu polecam granie na
live i łapanie tam handi. Co do typów, to sypnę tylko statystykami: 14-6 w '180.
Jeśli chodzi o ich ilość, to jestem pewien, że 'Jackpot' sypnie więcej. Czy zrobią over ? Powinni, tym bardziej, że mają na to sporo legów. Lewis robił ~5, a John ~2 do 5 legów. Teraz grają do 10, więc liczę że przy utrzymaniu skuteczności dorzucenie tych 3-4 '180 nie będzie problemem.