[...] "Mój" typna dziś w Portugal: Primeira Liga
Nacional Benfica to 1:1
Ciekaw jestem co pokaże program.[...]
Typ 1 jako podstawowy, oraz X jako dodatkowy. Całość można odczytać jako 1X.
Natomiast wczoraj w
Ekstraklasie wskazał możliwy remis Wisły ze Śląskiem a konkretnie: zwycięstwo Gości jako podstawowy ale ryzykowny (2R) oraz remis jako uzupełnienie typu głównego.
Pzdr.
Edit: to co uważa o meczu Użytkownik, jest zupełnie odrębną sprawą. Powtarzam, że prognozy dotyczą gry drużyn, które są reprezentantami pewnej klasy, reprezentantami pewnej grupy drużyn. Tak skonstruowałem
algorytm stanowiący "jądro" programu.
I taka prognoza jak np. na ten mecz ligi portugalskiej dotyczy drużyn o takich cechach jakie posiadają Nacional i Benfica. Nawet jeśli ten wynik nie wejdzie (wydawał się z "Kosmosu", prawda?) to w większości meczów z udziałem drużyn o takich cechach, może wejść.
Gdyby to wszystko było tak proste, że faworyt musi wygrać to większość Userów forumowych byłaby milionerami. Rzeczywistość jest inna. Większość stanowią najprawdopodobniej biedacy (w rozumieniu: osoby na utrzymaniu rodziców, studenci, bezrobotni) myślący o tym jak wycisnąć z buka fortunę.
To nic złego. To tylko stan kieszeni. Gorzej, gdyby to był stan umysłu.
Natomiast, podobne programy mają za zadanie pomóc w "wyciskaniu".
Jednak, nie pomogą w sytuacjach gdy Użytkownik nie uruchomi swoich własnych komórek
Nikt bowiem nikomu nie każe grać każdego typu prognozowanego przez algotypera.