>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Do Usera japan93,
ponieważ nie mogę wysłać Do Ciebie wiadomości:
nie zaakceptuję w tym momencie Twojego akcesu do grupy (czyt.: do możliwości pobierania programu via grupa) bo minimalnie ale nie spełniasz jeszcze ustanowionych tutaj kryteriów.
Tymczasem, możesz ściągnąć program tak jak każdy Uczestnik Forum,
i działać na nim do niedzieli. Linki kierujące do pobrania są tutaj w wątku.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Bardzo bym prosił o przesłanie loginu i hasła.Te dane które wpisałem z &quot;O mnie&quot; nie pozwalają mi przetestować programu.
Pozwalają ;). Próbowałem przed momentem - nic się nie zmieniło.
Mogę Ci przesłać ale dokładnie takie same hasła.
Być może przekopiowałeś z jakimś dodatkowym elementem np. odstępem, zrobiłeś spację albo zamieniłeś hasła? (Są dwa).
Może odznacz przy otwieraniu programu opcję &quot;Mask&quot; i sprawdź czy skopiowałeś dokładnie?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
i kicha ????
Tak jest dobrze.
Hasło użytkownika:
862 ...
Natomiast to, 831 ...
służyło tylko i wyłącznie do pobrania pliku.
Edit: już rozumiem. Próbujesz się zalogować do hostingodawcy ;)
Tymczasem należy (nie logując się do e-Dysku), wpisać hasło do pobrania pliku w pole pn. &quot;Hasło do pliku&quot;.
Tutaj.
Klikasz następnie na &quot;Pobierz Plik&quot;. I pobierasz.

lizak335 5

lizak335

Użytkownik
Tak jest dobrze.
Hasło użytkownika:
862 ...
Natomiast to, 831 ...
służyło tylko i wyłącznie do pobrania pliku.
Edit: już rozumiem. Próbujesz się zalogować do hostingodawcy ;)
Tymczasem należy (nie logując się do e-Dysku), wpisać hasło do pobrania pliku w pole pn. &quot;Hasło do pliku&quot;.
Tutaj.
Klikasz następnie na &quot;Pobierz Plik&quot;. I pobierasz.
I stała się jasność ????
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Korzystając z chwili, zrobiłem wgląd w program.
Zawisza - Legia. Jeszcze wczoraj nie było typu. Dziś po ostatnich roszadach w tabeli jest tak jak poniżej.
Zawisza Bydgoszcz - Legia Warszawa (1:2)
Typ: 1 ⛔, Over 2.5 ✅, czerwona | żółte✅ :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka:
Tak wychodzi, prawda?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Korzystając z chwili, zrobiłem wgląd w program.

Zawisza - Legia. Jeszcze wczoraj nie było typu. Dziś po ostatnich roszadach w tabeli jest tak jak poniżej.

Zawisza Bydgoszcz - Legia Warszawa
Typ: 1, Over 2.5, czerwona | żółte

Tak wychodzi, prawda?
Zgadza się ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie można mieć wszystkiego ;)
Wszedł Over, kartki.
Algorytm programu działa w taki sposób, że nie są to &quot;spersonalizowane&quot; typy dotyczące konkretnych, z nazwy drużyn.
To są typy dotyczące pewnych zbiorów (drużyn) z ich specyficznymi cechami.
Zawiszy się tym razem nie udało ale zapewne udało się innym drużynom o podobnych cechach, walczących z drużynami o przymiotach takich jakie posiada akurat Legia.
Edit:
jeśli chodzi o Overy, to prawdopodobnie przy okazji przytoczonych meczów Wisły i Legii można było ugrać kursy odpowiednio, powyżej 3.00 i powyżej 1.70 ...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ponieważ program pobrało jednak i znowu (... no cieszę się) kilkadziesiąt osób,
to może coś powiecie jak się na nim pracowało?
Przy okazji, zapytam tutaj ludzi, którzy dobijają się do grupy z między innymi zerową liczbą postów i punktów &quot;reputacji&quot; na swoim koncie:
potraficie czytać ze zrozumieniem czy jesteście idiotami?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Yar000, nie wiem jak reszta, ale ja czasem po prostu program ściągam i zdarzy się, żę nawet nie dam rady z niego skorzystać w wersji, w której go ściągnę... :razz:

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
StraszakSam jasne, są ograniczenia czasowe.
Jednak osoby, które nie należą do w grupy a skorzystały (bo nie są w grupie - dlatego pobrały program na ten weekend) wiedząc przecież, że plik jest &quot;czynny&quot; do niedzieli - mogłyby się w końcu odezwać.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Prognoza na jedno z dwóch spotkań dzisiejszej nocy (wg ostatniej i niestety niezaktualizowanej jeszcze o kilka spotkań, wersji programu).

2,40 Arsenal Sarandi 2,85 Gimnasia LP 3,00 Mecz sąsiadów w tabeli.
Typ: 1 ✅, Over 3.5 ⛔ (jak wpadnie Over 2.5 też się będę cieszył i postawię &quot;plusika&quot;), czerwona | żółte. ⛔

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
algotyper 9.0.1. do pobrania w grupie.
Zapis algorytmu nastąpił tylko w zakresie aktualizacji baz danych o dosłownie 10 wyników (w sumie, w bazach jest pewnie ponad 1100 wyników) i danych okołowynikowych.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Przy okazji, zapytam tutaj ludzi, którzy dobijają się do grupy z między innymi zerową liczbą postów i punktów &quot;reputacji&quot; na swoim koncie:
potraficie czytać ze zrozumieniem czy jesteście idiotami?
Od teraz będę wywalał tutaj na wierzch Wasze przymioty bo lgniecie jak ćmy do światła. Ludzie, skąd Wy przylatujecie, z Kosmosu?
Z teraz:

agent8403

Ostatnio aktywny: Dzisiaj 22:08

• O Mnie
  • Statystyki
  • Znajomi
  • Kontakt

Wszystkich postów

Ogólne Informacje
  • Ostatnio aktywny: Dzisiaj 22:08
  • Osoby Polecone: 0

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Po wielu trudach - w końcu udało mi się otworzyć program! Zatem na świeżo:
Arsenal - Burnley - brak
Chelsea - QPR - 1
Everton - Swansea x / 1
Hull - Southampton brak
Leicester - WBA x / 1
Stoke - West Ham x / R
Newcastle - Liverpool 1 - czerwone i zolte
Pozdrawiam,
ksznicz

Otrzymane punkty reputacji: +5
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Thx ????

Dodam jeszcze, że literka &quot;R&quot; oznacza: &quot;ryzykowny&quot;. Aczkolwiek ciekawy ;)
(Natomiast remisów wyskakujących przy jedynkach lub dwójkach, również można używać opcjonalnie. Nikt nikogo nie zmusza do obstawiania dwudrogowego).
Przy Newcastle - Liverpool jest też chyba jeszcze, Over 3.5?
Na pozostałe nie patrzyłem.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Newcastle - Liverpool 1 - czerwone i zolte
Pozdrawiam,
ksznicz
Pewnie przydałyby się wysokości kursów także ;) ...

Wynik 1:0 (3.75 M a r a t h o n B e t) ✅ . Tyle żółtych: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka::zoltakartka: ✅
[...] Stoke - West Ham x / R [...]
2:2 (3.50 B e t 365) ✅
Pozostałe:
Chelsea - QPR - 1, 2:1 (1.18 B w i n) ✅
Everton - Swansea x / 1, 0:0 (1X=1.25 B w i n) ✅
Leicester - WBA x / 1, 0:1 ⛔
--
Potencjalny zysk za ten pakiecik, 468 j. (grając jednolitą stawką 100 j. każdy mecz).

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
To tyle ode mnie. Dorzuciłem te informacje ponieważ mija właśnie piłkarska sobota (wiem, że szczególne Święto, które i mnie osobiście dotyczy - ale nawiązuję tu w ogóle do sytuacji występującej nieodświętnie), pewnie z setką meczów.
I zero ruchu.
Uważam, że &quot;swoje&quot; w wątku zrobiłem a program jest do pobrania. Więcej wtrącał się nie będę.

Do góry Bottom