>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
@Yar000
Swietna praca i dokonania! Gratuluje!
Niestety wiele roznych czynnikow sprawilo, ze pisze dopiero teraz. W chwili obecnej, jesli moj udzial w testach jest wciaz mozliwy i aktualny, w koncu zaopatrzylem sie w 32-bitowca wraz z MSO2007, i jestem zwarty i gotowy do testowania.
Pozdrawiam serdecznie,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
@Yar000
Swietna praca i dokonania! Gratuluje!
[...]
Dzięki ksznicz
ale chyba ten algotyper z bazą danych, nie spełnia oczekiwań, które miałem wobec niego :-(
Pomyślałem, &quot;ma bazę danych, będzie lepiej&quot;.
Tymczasem, z algorytmów nie posiadających baz danych, trafne typy wychodziły jak świeże bułeczki.
Z tego #3279 komentarza z prognozami,
po poprawkach w programie, które teraz wprowadziłem, nietrafionych byłoby pięć wyników. Dwa lub trzy spotkania nie byłyby w ogóle &quot;grane&quot;.&quot;Kartki&quot;, jak na razie, wchodzą ładnie.
Myślę, tak jak do tej pory, że Twoje problemy z otworzeniem algotypera wynikają właśnie z &quot;bitów&quot; i teraz będzie ok.
Pzdr.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W próbach z kartkami: &quot;czewona|żółte&quot; było do tej pory, tak:

1,60 Wacker Innsb. 3,75 TSV Hartberg 4,70
:zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka:

2,00 Wohlen 3,30 Lausanne 3,30
????
4,45 Jong Fc Twente 3,70 Roda 1,65
????

1,60 Fortuna Dusseldorf 3,60 St Pauli 4,90
:zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka:

2,90 Valenciennes 3,00 Dijon 2,50
:zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka:

1,55 Lask Linz 3,95 Sv Horn 5,00
:zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka: :zoltakartka:

1,80 St Polten 3,50 FAC Team fur Wien 4,00
:zoltakartka: :zoltakartka:

3,20 Mpumalanga Black Aces 3,05 Orlando Pirates 2,20

2,45 Rotherham 3,20 Fulham 2,70
:zoltakartka:

1,70 Ponte Preta SP 3,35 Avai SC 4,75

1,70 Almirante Brown 3,30 CA Fenix 4,90
Brak info dot. kartek

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na ten weekend, aktualną wersję wrzucam dla zachęty, dla wszystkich Użytkowników Forum.
Link do pliku
Hasła znajdziecie w moim forumowym profilu (zakładka &quot;O Mnie&quot;).

W ogóle i ponadto,
program jest dostępny permanentnie, dla Użytkowników forumowej grupy społecznościowej.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Usunąłem z programu tymczasowo (wiem, że np. na takiej sprawie opierały się testy StraszakaSama), wartości procentowe.
Nie chciałbym wprowadzić Was w błąd, zasugerować &quot;procentami&quot;. Poza tym, tak naprawdę nie wiem jeszcze, może to zabrzmi dziwnie ale, które procenty powinienem tam &quot;wsadzić&quot;.

Typ z literką &quot;R&quot; oznacza co prawda ciekawy a może nawet oczywisty ;), aczkolwiek ryzykowny.
Komunikat &quot;czerwona | żółte&quot; sugeruje, że sędzia wyciągnie w konkretnym meczu co najmniej jedną czerwoną kartkę lub/i co najmniej jedną żółtą kartkę.
(Dwa posty wcześniej ukazują, że tych żółtych może być naprawdę dużo).
Innych opcji &quot;kartkowych&quot; w programie nie ma.
Overy. Tutaj przy wystąpieniu komunikatu &quot;Over 3.5&quot; lepiej jest zawsze przyjąć, że może jednak wpadnie nam w ręce Over 2.5 a niekoniecznie 3.5.
Czy to wszystko zda jakikolwiek egzamin na szerszą skalę? Szczerze mówiąc, nie wiem.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nowym Użytkownikom polecam po już otworzeniu programu,
najechanie kursorem na pole pn. &quot;ZASADY&quot; i przeczytanie tego co tam wysmarowałem.
Później, na drugie pole, pn. &quot;AKTUALIZACJA&quot;.
Tam prawdopodobnie dowiecie się prawie wszystkiego, co dotyczy prawidłowego użytkowania programu algotyper.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Fajna sprawa z overami. Nie wiem czy nie pobawię się z nimi, jak tylko skończę swój test (kolejna tura typów być może pójdzie w ten weekend, chociaż w sumie to nie wiem jak to zrobię, jak nie ma wartości procentowych :razz: )

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przepraszam Cię za te procenty, ale w zasadzie mam jakby podwójne :grin: wartości i nie wiem, na które się zdecydować.
Nie chciałbym, żeby się okazało, że któreś z nich prowadzą wprost do bukmacherskiego piekła.
Edit: chyba, że ... pozostawię dla Ciebie tę wartość (tzn. tę opcję), która była w poprzednich wersjach.
I ryzyk, fizyk?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tymczasem, na noc, (ubolewam, że nie ma tej tabeli ligowej a w konsekwencji ligi, w programie):

1,30 Cruzeiro MG 4,55 Palmeiras SP 8,40 1,01 2,95 1X ✅ (ten dodatkowy komunikat, &quot;X&quot;, pojawia się lub się nie pojawia, w okienku na samej górze). (1:1)
Edit: to chyba dobrze, że się pojawia? To są te sytuacje, gdy można zagrać remis. Czysty, jak kto chce, (a tutaj wyjątkowo wysoki kurs).

2,15 Criciuma SC 3,10 Atletico PR 3,15 1R ⛔ (czyli ryzykowny) (0:1)
Edit: miał być ryzykowny i był.

1,95 Flamengo RJ 3,15 Internacional RS 3,65 1 ✅, Over 2.5 ⛔, ????⛔ ale za to: :zoltakartka::zoltakartka::zoltakartka: ✅ (2:0)
Edit: over nie wszedł ale nie można mieć wszystkiego. Czerwonej kartki nie było, gdzie indziej sędzia wyciągnął więcej żółtych ale tutaj, co miało być w kartkach, to jest.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Brazylia dziś cienko śpiewa. Jak na złość ;)
Edit: w sumie, nie najgorzej. Grając każdy mecz jednolitą stawką, pakiecik jest na plus więc się broni zyskiem i tyle.
Jeśli natomiast ktoś ominąłby typ ryzykowny z racji samego oznaczenia tego typu, ma z pozostałych dwóch spotkań zysk bardzo solidny.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Edit: chyba, że ... pozostawię dla Ciebie tę wartość (tzn. tę opcję), która była w poprzednich wersjach.
I ryzyk, fizyk?
Mnie to rybka ;)
przecież test miał nie być tylko dla mnie. Jeśli tak jest lepiej i program w obecnej formie nie pozwala na wypisanie procentów ze wzgledu na swoja formułę, to niech tak będzie. Ja i tak nadmiaru czasu nie mam, więc na mnie nie patrz ;)

antares80 0

antares80

Użytkownik
Caly ten temat to jedna wielka tragikomedia ???? najgorsze jest to ze ktoś moze grac te typy ...no chyba ze w przeciwnym kierunku. Skutecznosc tego pozal sie Boże algorytmu jest tak smieszna ze...początkujący , pierwszy z brzegu typer ma lepsza..haha autor tego wątku zmienia co chwile jakieś śmieszne zapisy i każdą wtope tłumaczy ...to naprawdę jest żałosne. .na poprawę humoru ten temat jest w sam raz :-D

S 440

straszaksam

Użytkownik
Caly ten temat to jedna wielka tragikomedia ???? najgorsze jest to ze ktoś moze grac te typy ...no chyba ze w przeciwnym kierunku. Skutecznosc tego pozal sie Boże algorytmu jest tak smieszna ze...początkujący , pierwszy z brzegu typer ma lepsza..haha autor tego wątku zmienia co chwile jakieś śmieszne zapisy i każdą wtope tłumaczy ...to naprawdę jest żałosne. .na poprawę humoru ten temat jest w sam raz :-D
Chyba masz zły dzień kolego, ale wybaczamy. Przynajmniej ja ;)

@edit
aaa nie, spojrzałem na historię Twoich postów... w ciągu ostatnich 3 lat wypowiadałeś się praktycznie tylko w tym temacie, regularnie go krytykując... oczywiście bez jakichkolwiek argumentów. Więc chyba to nie kwestia złego dnia, a czego innego ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak jest. Ja też wybaczam.
Powiem więcej, przygotowałem już dość dawno taki odnośnik w sygnaturce, dla przykładu, na dole komentarza dla wpadających tutaj czasami podobnych osobników.
Najzwyczajniej nie rozumieją, że algorytmów tu było multum. Tak jak ich wyników.
Niestety, zamiast to wpierw przeczytać, najpierw się odzywają ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przypominam wszystkim Użytkownikom Forum bez względu na forumową rangę, także Użytkownikowi antares80
że obecna wersja programu jest do pobrania.
LINK.
I możecie z niego w weekend korzystać. Klucze, w moim profilu forumowym.
Użytkownicy należący do grupy, korzystać mogą z programu nieprzerwanie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Pytanie o program i typy. Czy ktoś gra, grał? Wychodzi coś z tego? Jestem zwyczajnie ciekaw.
Sam niestety nie mam czasu grać i sprawdzać.
Z tego też powodu,
przepraszam StraszakSam, nie tym razem, nie dam rady się teraz zająć tą przeróbką (procenty).

S 440

straszaksam

Użytkownik
Spoko, nie ma sprawy. Ja i tak chyba porwałem się z motyką na słońce z tymi testami, bo jednak ciężko mi wygospodarować codziennie tyle czasu, żeby rzetelnie wszystkie ligi i mecze przejrzeć.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Sprawdziłem teraz kontrolnie Wisłę z Podbeskidziem (mecz trwa). Ostatecznie 3:2.
Typ: 1✅, dodatkowy: X, over 3.5✅
Mogłem sobie pozwolić na sprawdzian podczas trwania meczu a nawet w jego końcówce, ponieważ program jest dostępny do pobrania i nie mam czego ukrywać czy &quot;fałszować&quot;.

Edit: sorry. Wyszedł Wam w komunikacie Over 3.5 i typ 1, ale nie wyskoczył komunikat z kartkami. Poprawiam to wszystko w niniejszym komentarzu. U siebie się pomyliłem.

Do góry Bottom