>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

klejna 108

klejna

Użytkownik
Witam
Jeżeli nie chcesz udostępniać za free program to po co ciągniesz ten temat na tym forum. Równie dobrze możesz pisać to wszystko na forum kobiecym &quot;porozmawiajmy o niczym i o wszystkim&quot;. Albo udostępnij link bez wymagań które masz w profilu. Albo udostępniaj typy jak na forum bukmacherskie przystało. Ten dział to programy bukmacherskie więc albo udostepnij program albo weź idz w las lub na allegro

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam
Jeżeli nie chcesz udostępniać za free program to po co ciągniesz ten temat na tym forum. [...] Ten dział to programy bukmacherskie więc albo udostepnij program albo weź idz w las lub na allegro
Zamiast mędrkować, czytaj ze zrozumieniem.
Program jest udostępniony w obrębie Forum i za free. W grupie społecznościowej.
Ciebie jak na razie, kwestia udostępnienia nie dotyczy. Czytaj ze zrozumieniem .., albo może idź w ten las? Wyjątkowo dzisiaj nie będę wulgarny.
Edit: ... a przeoczyłem. Bez &quot;wymagań&quot;, mówisz? Nie stary. Nie Ty stawiasz warunki.
Natomiast, po typy to nie do mnie. Program jest dostępny, droga otwarta do wrzucania tutaj typów.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Od teraz będę wywalał tutaj na wierzch Wasze przymioty bo lgniecie jak ćmy do światła. Ludzie, skąd Wy przylatujecie, z Kosmosu?
Z teraz:
adi2803

Ostatnio aktywny: Dzisiaj 14:41

• Statystyki
  • Znajomi
  • Kontakt

Wszystkich postów

Ogólne Informacje
  • Ostatnio aktywny: Dzisiaj 14:41
  • Osoby Polecone: 0

klejna 108

klejna

Użytkownik
&quot;Program jest udostępniony w obrębie Forum i za free. W grupie społecznościowej.&quot;
Kliknąłem dodaj do grupy społecznosciowej

klejna 108

klejna

Użytkownik
Dobrze że wszyscy w tym dziale służą pomocą innym i udostępniając linki nie stawiają warunków. Tylko ty jeden wstawiasz link z którego nie można skorzystać. Prosżę o usuniecie tematu z tego działu i przeniesienie go do innego.
Hydepark albo do Ogólnych rozmów o bukmacherstwie

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=klejna;4863186]Dobrze że wszyscy w tym dziale służą pomocą innym i udostępniając linki nie stawiają warunków. [...]
To sobie korzystaj, ze &quot;wszystkich&quot;. Czy ktoś Ci tego zabrania?
[...] Tylko ty jeden wstawiasz link z którego nie można skorzystać.
klejna
masz prawo skorzystać.
Sęk w tym, że przez 7 forumowych lat zdołałeś napisać kilkanaście postów zanim tutaj zaglądnąłeś, do tego tematu.
Masz jakieś socjalistyczne roszczeniowe pretensje w sytuacji, gdy Twoja aktywność na Forum zależy tylko od Ciebie a udostępnienie programu zależy ode mnie. I od Administracji rzecz jasna (w sensie wyrażenia zgody).
I powiem Ci szczerze bo to nie jest tajemnica: te &quot;obostrzenia&quot; w dostępie do programu są właśnie dlatego, aby Userzy z podobnym do Twojego dorobkiem na Forum, nie mogli go pobierać.
[...] Prosżę o usuniecie tematu z tego działu i przeniesienie go do innego.[...]
Faktycznie, tym samym ta Twoja prośba do Moderatorów lub Administracji i ewentualna wymiana zdań z Administracją/Moderatorami powinna wpłynąć na Twoje ochłonięcie.
[...] Hydepark albo do Ogólnych rozmów o bukmacherstwie
Rozmawiam tutaj z Tobą rekreacyjnie, bo lubię sobie pogadać.
Jednak hydeparkowo :grin: robi się za sprawą Twoich komentarzy.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ad vocem derbów Manchesteru.
Osoby, które pobrały program wiedzą, że przed tą kolejką ligową (nie wiem jak dzisiaj),
program wskazał typ: 1 i &quot;czerwona | żółte&quot; (kartki).
I tak chyba było.
Edit: kurs, np. 2.06 w M a r a t h o n B e t

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dodaj więcej &#39;?&#39; to może uzyskasz odpowiedź.
Poza tym... jakie Twoje dane, człowieku.
@edit
no jak jakiś modek kasuje posty jakiegoś spamującego kolesia, to mój też mógł...

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Arsenal - Burnley - brak - wedle wskazan programu
Chelsea - QPR - 1 2-1 - 1,16 ✅
Everton - Swansea x / 1 0-0 - 3,50 ✅ (lub 1,28 przy opcji zakladu 1x)
Hull - Southampton - brak - wedle wskazan programu
Leicester - WBA x / 1 - 0-1 ⛔
Stoke - West Ham x / R 2-2 - 3,20 ✅ (lub grany za polowe stawki z racji litery R daje zysk w postaci wygranego zakladu o kursie 2,10)
Newcastle - Liverpool 1 - czerwone i zolte - 1-0 - 3,50 ✅ oraz kurs na kartki 1,90 ✅
Podsumowanie:
Ilosc predykcji: 6
Predykcje trafione: 5
Stawka calkowita: 600 j.
Wygrana: 1326 j.
Zysk: 826 j.
Yield: 121 %

Przy uwzglednieniu wszelkich &#39;podporek&#39; (wliczajac oznaczenie R oraz zaklad na kartki grany za polowe domyslnej stawki):
Stawka calkowita: 500 j.
Wygrana: 849 j.
Zysk: 349 j.
Yield: 69,8 %

Pozdrawiam serdecznie,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
StraszakSam, chyba masz rację ???? .
Z moim tutaj galimatiasem jak jest, widzimy ;)

Dzisiaj powinienem wrzucić program, zaktualizowany dosłownie o 6 spotkań ale zawsze to coś, zamiast niczego.
Ważność pliku zostawię powiedzmy do końca roku (?) i w tym czasie nie będę dokonywał zmian.
Ma już przecież w bazie ponad 1000 wyników.
Chyba, że wpadnę znowu na jakiś &quot;genialny&quot; pomysł ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
algotyper 9.0.2. jest do pobrania w grupie.

Przypominam o tym, że do uruchomienia jest niezbędny Excel (optymalną jest wersja 2007. Wyższa zupełnie odpada a w niższej mogą być zakłócenia typu oczojebne klolory albo nawet skrajnie, brak możliwości uruchomienia programu).
Oprócz dodania kilku dosłownie wyników do bazy danych, zmiany pozostałe mogę nazwać kosmetycznymi.
Dołożyłem ponadto funkcję z zakresem minut kiedy padnie bramka, ale nie przejmujcie się nią zanadto. Stworzyłem ją właściwie intuicyjnie a nie &quot;naukowo&quot;.
Czasem się będzie pojawiać ;)
Wartości procentowe. Będą sytuacje kiedy zauważycie, że inaczej się one &quot;rozkładają&quot; niż typ główny a bardziej właściwie, typ wiodący.
Wynika to ze specyficznej interpretacji danych.
Przez prawie dwa miesiące nie zamierzam dokonywać zmian w programie.
Miłego korzystania ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak tylko .., sprawdzę funkcję, którą zamontowałem jedynie intuicyjnie. Bez poparcia jakiegoś &quot;naukowego&quot;. Nie zaprzątajcie sobie tym głowy ;)
Przewidywany gol. Wybiórczo.

Mam możliwość &quot;wklepywania&quot; danych (ręcznego) tak więc, moje wyniki mogą się nieco różnić od tych &quot;automatycznych&quot; z programu.
Ponadto, w zw. z tym &quot;wklepywaniem&quot; danych, mam dostęp do szerszego spectrum lig.
Stąd te ligi, których program nie obsługuje.

Nottingham Brentford 61-75 (17&#39;, 35&#39;, 48&#39;, 82&#39;) ⛔
Boca Unidos Instituto 61-75 (25&#39;, 82&#39;, 90+3&#39;) ⛔

Vendsyssel FF Horsens 1-15, 46-60 (to nie znaczy, że dwa gole) (33&#39;, 67&#39;, 78&#39;)⛔
Hvidovre If Gvi 1-15, 46-60 (uwaga jw.) (14&#39;, 55&#39;, 62&#39;, 63&#39;, 89&#39;) ✅
Wr. Neustadt Grodig 1-15, 46-60 (jw) (4&#39;, 8&#39;, 31&#39;, 40&#39;, 83&#39;, 88&#39;) ✅
Tristan Suarez Deportivo Espanol 1-15, 46-60 (jw) (13&#39;, 25&#39;, 87&#39;) ✅
Uniao Madeira Maritimo B 61-75 (29&#39;, 52&#39;) ⛔

Benfica B Olhanense 61-75 (40&#39;, 51&#39;, 65&#39;, 69&#39;, 71&#39;, 90+3&#39;) ✅

FC Porto B Tondela 61-75 (45&#39;, 59&#39;) ⛔

Sundowns Fc Mpumalanga Black Aces 61-75 (wynik: 0:0) ⛔

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] 61-75
[...]
Pewnie nie uwierzycie, że w podstawowej wersji było od 60 min.
Zmieniłem (o jedna minutę do przodu) aby się dostosować do oferty buków. Taka prawda ????
--
Edit: na początku chciałem pozostawić tylko zakres 1-15, którego jestem najbardziej pewny choć to wszystko jest oparte o moją intuicję a nie obliczenia.
Ponieważ taki zakres wyglądał dość blado więc zacząłem trochę na siłę &quot;rzeźbić w g ... ie&quot;.
Sam jestem ciekaw co wyjdzie z pozostałych zakresów minut.

S 440

straszaksam

Użytkownik
oj chyba nie oferty buków, a buka (williamhill) bo tam z tego co kojarzę, są rynki 15 minutowe :razz:
na bet366 jest na przyklad juz rynek 10 minutowy.

Do góry Bottom