>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak, być może buka ;), bo pierwszy zamysł to były typy na zakres minutowy strzelenia pierwszej bramki.
I kursy mimo specyfiki tego buka były ładne.
Poza tym, 15 min. mi odpowiada. W zw. z tym co widzę w programie.
Dziesięć minut, nie obejmie mi goli w pierwszych kilku minutach i w kilkunastu minutach, łącznie - a na takim zakresie mi zależy.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Być może do obserwacji pozostanie tylko: 1-15, 46-60.
Edit: nieważne. Coś z tym zrobię.
Jest program, są typy 1X2. To jest sedno programu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Muszę się zastanowić czy ostatecznie 10 czy 15 minutowe odstępy czasu (gole).
Niekoniecznie pierwszy gol, tylko gol.
Oprócz S p o r t i n g b e t u, który ma co 15 min., z polskich buków ma też F o r t u n a.
---
Zrobię prawdopodobnie szersze zakresy. Np. od 11 - 30. I guzik mnie to obchodzi jak to rozplanuje grający (czy 11-15 | 16-30, czy 11-20 | 21 | 30 lub dowolnie inaczej) i gdzie zagra. Grający się musi dostosować do (możliwości) programu a nie odwrotnie.
Nawet tak szeroki przedział czasowy mógłby być dobrym wskaźnikiem. Np. w grze na Live.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie no, ja nie krytykuję tych przedziałów 15 minutowych ;) to było luźne spostrzeżenie. Tak naprawdę, to przecież wiadomo, że to będzie bardzo niedokładne narzędzie i może być traktowane bardziej jako ciekawostka... a przynajmniej w obecnym, początkowym stadium.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie no, ja nie krytykuję tych przedziałów 15 minutowych ;) [...]
Spoko ;), nie potraktowałem tak tego ...
Ogólne moje podenerwowanie na samego siebie, że nie wygląda to wszystko tak, jakbym chciał.
Poza tym, słuszne Twoje spostrzeżenie, w zw. z dziesięciominutowymi.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Póki co program sobie jest w formie jakiej jest i dobrze. Do końca roku będzie można podziałać na tym i coś pokombinować. Ja sam, być może, w grudniu postaram się coś wymyśleć i potestować, z racji niemożności kontynuowania testu, który chciałem zrobić pierwotnie (aczkolwiek tak czy inaczej uważam, że on byłby kiepski).
W międzyczasie możesz coś tam kombinować i myśleć nad zmianami/ulepszniami i co jakiś czas wrzucać nową wersję programu, od nowego roku (o ile masz taki zamiar).
Wydaje mi się, że byłoby to najwygodniejsze dla nas i dla Ciebie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak. Będę coś tam kombinował ale jedynie pewnie w tymi przedziałami czasowymi na wystąpienie gola.
I dodawał kolejne wyniki do bazy danych.

Mam też nadzieję, że uaktywnią się pozostali Użytkownicy.
Ewentualne próby tutaj czy w swoich osobnych wątkach, mogą się przyczynić tylko do zwiększenia stanu posiadania środków na koncie.
Już nie mówię o tym, że publiczne wrzucenie (w domyśle, trafionego później) typu pomaga innym.
W ogóle, podawanie typów i sumowanie wyników daje obraz z czym Użytkownik ma do czynienia i na co właściwie może liczyć.
Teraz, tego do końca nie wiadomo.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lizak335 5

lizak335

Użytkownik
Ciekaw jestemco wygeneruje Wam program.&quot;Mój&quot; typna dziś w Portugal: Primeira Liga
Nacional Benfica to 1:1
Ciekaw jestem co pokaże program.Sam osobiście nie mam dostępu do grupy,ale na bieżąco śledzę Wasze posty.
Pozdrawiam.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] &quot;Mój&quot; typna dziś w Portugal: Primeira Liga
Nacional Benfica to 1:1
Ciekaw jestem co pokaże program.[...]
Typ 1 jako podstawowy, oraz X jako dodatkowy. Całość można odczytać jako 1X.
Natomiast wczoraj w Ekstraklasie wskazał możliwy remis Wisły ze Śląskiem a konkretnie: zwycięstwo Gości jako podstawowy ale ryzykowny (2R) oraz remis jako uzupełnienie typu głównego.
Pzdr.
Edit: to co uważa o meczu Użytkownik, jest zupełnie odrębną sprawą. Powtarzam, że prognozy dotyczą gry drużyn, które są reprezentantami pewnej klasy, reprezentantami pewnej grupy drużyn. Tak skonstruowałem algorytm stanowiący &quot;jądro&quot; programu.
I taka prognoza jak np. na ten mecz ligi portugalskiej dotyczy drużyn o takich cechach jakie posiadają Nacional i Benfica. Nawet jeśli ten wynik nie wejdzie (wydawał się z &quot;Kosmosu&quot;, prawda?) to w większości meczów z udziałem drużyn o takich cechach, może wejść.
Gdyby to wszystko było tak proste, że faworyt musi wygrać to większość Userów forumowych byłaby milionerami. Rzeczywistość jest inna. Większość stanowią najprawdopodobniej biedacy (w rozumieniu: osoby na utrzymaniu rodziców, studenci, bezrobotni) myślący o tym jak wycisnąć z buka fortunę.
To nic złego. To tylko stan kieszeni. Gorzej, gdyby to był stan umysłu.
Natomiast, podobne programy mają za zadanie pomóc w &quot;wyciskaniu&quot;.
Jednak, nie pomogą w sytuacjach gdy Użytkownik nie uruchomi swoich własnych komórek
Nikt bowiem nikomu nie każe grać każdego typu prognozowanego przez algotypera.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] jesli mozna to chciałbym aby moderator grupy dodał mnie do niej .
Cześć.
Nie wiem z jakiego powodu ale wyskakuje mi komunikat, że nie możesz zostać dołączony do grupy. Powinieneś też mieć u siebie aktywną opcję &quot;dołącz do grupy&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Yar000;4859217]Od teraz będę wywalał tutaj na wierzch Wasze przymioty bo lgniecie jak ćmy do światła. Ludzie, skąd Wy przylatujecie, z Kosmosu?

pawelinho

Ostatnio aktywny: Dzisiaj 18:07

• O Mnie
  • Statystyki
  • Znajomi
  • Kontakt

Wszystkich postów

Ogólne Informacje
  • Ostatnio aktywny: Dzisiaj 18:07
  • Osoby Polecone: 0

Medic78

Ostatnio aktywny: Dzisiaj 16:38

• O Mnie
  • Statystyki
  • Znajomi
  • Kontakt

Wszystkich postów

Ogólne Informacje
  • Ostatnio aktywny: Dzisiaj 16:38
  • Osoby Polecone: 0

osom 36

osom

Użytkownik
Mysle ze na dzis wg prognozy dobry mecz do zagrania to Yeovil - Fleetwood Town. Wg prognozy wychodzi remis. Dwie underowe druzyny z brakami w ofensywie. Under2.0 @2.5
Doncaster - Sheffield Utd
Wyglada na duzy value wg prpgnozy 1 @4 u pinnacle

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Yeovil - Fleetwood Town, chyba to był typ ryzykowny (R).
&quot;Kartkowo&quot; prawdopodobnie dobrze, prognozował w którymś ze spotkań nawet czerwoną?
Piszę &quot;chyba&quot; i &quot;prawdopodobnie&quot; bo nie wiem jak to było na pewno.
Niemniej, ani ten mecz nie wszedł, ani ten drugi.

osom 36

osom

Użytkownik
ale skończyło się underem jak się spodziewałem.
Będzie trzeba poczekać aż się skończą rozgrywki miedzynarodowe

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Do góry Bottom