>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

pankoperek 158

pankoperek

Użytkownik
A ty kim w takim razie jesteś?
Frustratem? Mam wrażenie , że płaczesz bo nikt się nie interesuje twoim programem ,, dokręcić śrubę&#39;&#39;
Nie obrażaj ludzi i nie wyładowuj się na nich ze względu na swoje typy.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Uderz w stół ..? ????
Może zajmij się swoim mistrzowskim typowaniem, bo rozpoczynasz wątki i ich nie kończysz.
----
Powyższe, odnosi się też po części (bo kolejny komentator w ogóle nie posiada swoich wątków tematycznych) do niejakiego stefan3124,
który zaśmieca swoją osobą mój drugi wątek.
Czy jesteś dodatkowo Stefanie wtórnym analfabetą i nie zdajesz sobie sprawy, że w drugim moim wątku, nie zgadzam się na Twój komentarz?
PROGRAM VALUETYPER - (&quot;zakaz&quot; komentowania).

S 3

stefan3124

Użytkownik
czy panie troglodyto to jest pana forume?
tam gdzie jest zakaz komentowania w działach to nie komentuje
a tu gdzie można to możesz sobie rozkazywać
także tego
no
powodzenia w powielaniu tematów bez sensu

S 3

stefan3124

Użytkownik
czekam na następne ciepłe słowa
na mój temat
i tutaj komentujących
śmieć-człowieku, ile ty masz lat?
na krytykę myślałem że ludzie dorośli potrafią odpowiadać
a ty do mnei od śmieci
nie ładnie

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
śmieć-człowieku, ile ty masz lat?
[...]
Masakra normalnie.:razz:
Śmieciami są Twoje komentarze w miejscu gdzie ich sobie nie życzę.
Komentarze.
Nie życzę, wypada to uszanować nawet, jeśli w Dziale nie ma takiego wymogu formalnego.
Jarzysz już?
------------------------------------------------------------------
Edit: specjalnie dla osób nie rozumiejących albo nie chcących zrozumieć mojej intencji.
W bliźniaczym wątku użyłem w jego tytule terminu &quot;zakaz&quot; a celowo ująłem go w cudzysłów.
W tym momencie, dokonałem zmiany na określenie: prośba o ....
Teraz mam nadzieję zrozumiecie i uszanujecie.
Jest zresztą takie moje działanie (jak i samo wydzielenie tematu o valuetyperze) odpowiedzią na apele o przejrzystość tematu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Panie i Panowie, plik został wczoraj pobrany. Przez jednego Użytkownika ale jednak.
(Tutaj był screen. Usunąłem.)

W godzinach umożliwiających wygenerowanie wyników na niektóre wczorajsze spotkania.
Informacji o problemach technicznych nie otrzymałem. Prognoz zamieszczonych w wątku, brak.
Przypominam jeszcze ten temat: #5

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Panie i Panowie, plik został wczoraj pobrany.
[...]
Przechodzę nad tym. Biorę pod uwagę, że treść dotycząca użytkowania valuetypera, nie została jeszcze dostrzeżona. W każdym razie zasady te nie zostały opisane w grupie. Teraz już są opisane.
Będą egzekowane od momentu zamieszczenia do pobrania, następnej wersji programu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Do pobrania wrzucę w zw. z jutrzejszymi (niedzielnymi) meczami dla próby, valuetypera w wersji 7.0.0.
Szczegóły dot. pobierania pliku wszyscy Zainteresowani znają.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Plik jest już do pobrania w grupie.

Potencjalne typy, wrzucajcie (w bliźniaczym wątku o valuetyprze) z takim komunikatem jaki się pojawia.
Jest to pomocne przy ogarnięciu sytuacji.
Jeśli to jest typ &quot;zwykły&quot;a nie &quot;value&quot; to też proszę o zaznaczanie, że to typ &quot;zwykły&quot;.
I zobaczymy jak to dzisiaj wygląda. Po ostatniej &quot;wycince&quot; (szczegóły w wątku z prognozami valuetypera) typów można generować, pewnie niestety o połowę mniej niż zwykle.
Co jeszcze .... Może o kursach. Wpisujecie kursy ręcznie. Z racji faktu, że algorytm był konstruowany w oparciu o statystyki T o t o l o t k a to kursy też najlepiej byłoby z oferty tego buka (grać przecież można ew. gdziekolwiek indziej).
Zresztą, dzisiejszy test to tylko ... test.
Nie namawiam, ale nie biorę odpowiedzialności za poprawne działanie programu, z kursami z oferty innych buków.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Kolejny kwiatek sprzed chwili. Ośmieszajcie się dalej ???? (wiadomości o przyłączenie do grupy). Potraficie czytać? Chyba nie za bardzo.

eaz

Ostatnio aktywny: Dzisiaj 20:48
Obecnie przegląda: Przegląda Temat PROGRAM VALUETYPER - (&quot;zakaz&quot; komentowania).

• Statystyki
  • Znajomi
  • Kontakt

Wszystkich postów

Ogólne Informacje

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dzisiaj (o ile zdążę to ogarnąć). Nie zakończyły się spotkania typowane przez wersję 11.0.0.
Nie wiem jeszcze, którą wersję programu przeznaczę do pobierania.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
valuetyper 12.0.0. jest do pobrania w grupie.
Forumowicze spoza grupy i nie spełniający wymogów &quot;formalnych&quot; mogą pobrać valuetypera 12.0.0. na obecny ligowy weekend, zgłaszając swój akces tutaj w wątku.
(Zrobił to już Sznikersik, zarówno tutaj jak i poprzez wiadomość PW).
Jeśli chodzi o kursy to przypominam, że valuetyper nie &quot;odpowiada&quot; za kursy, z oferty innego buka niż T o t o l o t e k. Ewentualne żale, kierujemy wówczas do samych siebie ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik

Na świecie odbyło się dziś ok. 500 spotkań piłkarskich, które można było obstawiać u większości buków.
Typów zamieszczonych przez osoby, które program pobrały - brak.
Zasady były jasne. Nie zamierzam się powtarzać.
Straconych dzisiaj zostało sporo meczów. W celu &quot;uratowania&quot; chociaż kilku, sam przed chwilą zamieściłem również z tych lig, które są zaimplementowane w udostępnionym programie.

Z mojej strony możecie liczyć na stuprocentowy brak udostępnienia programu do pobrania.
Do odwołania.
Przy okazji, możecie podziękować za koleżeńską postawę Kolegom, którzy program dzisiaj pobrali.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam. Skladam chec [...]
Miło.

Jednak po pierwsze, program jak wynika z mojego komentarza powyżej, nie jest aktualnie udostępniony.
I nie wiadomo kiedy będzie.

Po drugie, gdyby program był udostępniony musiałbyś wstrzelić się w taki okres jak w istocie teraz, kiedy weekendowo udostępniłem go wszystkim Użytkownikom Forum albo spełnić ogólne kryteria dotyczące pobierania programu (tj. 80 postów, 20 pkt &quot;reputacji&quot;).

S 8

sznikersik

Użytkownik
Sory że Ci dupę zawracam ale jest taka sprawa, otóż na weekend byłem u dziewczyny i zobaczyłem że podesłałeś mi link tylko że ściągnąłem go u niej bo niby ma excela ale coś nie chciało działać, a teraz u siebie patrzę i nie mogę ściągnąć, podeślesz linka czy nie da rady? :smile:

Do góry Bottom