mogę wyrazić swoja opinię o Twoich poczynaniach?
Jasne. Każdy może.
Skoro pytasz, są krytyczne.
Uprzedzę Cię troszkę bo one się powtarzają:
za szybka ingerencja w zapis algorytmu. Potrzeba prób na większej liczbie meczów itp, itd.
Wydaje się też, że niszczę szybko coś, co tak naprawdę nie wiadomo czy jest złe czy dobre, bo za mała próba ...
Otóż: ten
algorytm jest pisany na kolanie. I na kolanie będzie zmieniany.
Można z zewnątrz odbierać wrażenie takie, że ja psuję coś co dobrze się zapowiada a jestem zbyt niecierpliwy.
To tylko wrażenie, ponieważ "siedząc" w zapisach algorytmu, widząc te zapisy, naprawdę wiem co robię a nie jestem "samobójcą".
Poprzednie algorytmy, z nielicznymi wyjątkami, posiadam.
Także te, które dawały b. dobre, wymierne efekty (np. z okresu pojedynku algorytmu z Człowiekiem - próba na setce spotkań). Działają one na innej zasadzie niż ten
algorytm a
praca nad nimi była długa, mozolna. Nie zniknęły. Niedawno wrzuciłem któryś z nich, do pobrania.
--------
Sprawa wygląda tak, że mógłbym tutaj podawać typy najlepszego z dotychczasowych algorytmów albo np. typy algorytmu na "dwójki" bo b. dobrze się sprawował (ten program akurat gdzieś posiałem i nie mogę go znaleźć).
Zamiast tego, napisałem
algorytm "na kolanie". I sobie przy nim grzebię. Oczywiście, równie dobrze mógłbym to robić bez upubliczniania ale robię to publicznie. Tak to wygląda.
Pewnie, że fajnie gdy temat świeci na zielono. Po to aby były efekty, musi też świecić na czerwono.
Cóż jeszcze ... Naprawdę uważam, że te programy prognozują lepiej niż przeciętny Użytkownik tego Forum. Egzaltacja bez pokrycia? ???? Oczekiwałem kiedyś, że najbardziej zaciekli krytycy wpadający tutaj z naprawdę wielką furią na ustach (niektóre, bo o niezbyt przyzwoitej treści, posty wielowykrzyknikowe a pisane czerwonym kolorkiem i wielgachną czcionką były usuwane przez Moderatora) przystąpią do "pojedynku" z programem, ale widać woleli tylko krzyczeć.
-----------------------------------
Oczywiście, słucham Cię.
Napisałem powyższe, bo pytania/uwagi często się powtarzają.
Chyba, że uważasz, iż ten temat jest zupełnie zbędny.
Wtedy jednak postulaty należy kierować do Administracji aby usunąć podforum pt. "Programy
bukmacherskie" ????