[...]
to przypomnę typy na dwójkę albo udostępnię program na zwycięstwo Gości.
Gdzieś zapodziałem niestety pliki, o których mowa.
Zresztą, nieważne. Nie za bardzo mam czas.
Dla osób, chcących sobie "popróbować",
powrót do względnie dalekiej przeszłości. Do algorytmu w wersji 2.1.0.
Usunąłem z niego opcję na strzelenie gola przez Gospodarzy/Gości. Chociaż była to opcja widowiskowa, to jak słusznie zauważono, dla grających "płaską stawką", nieefektywna.
Ponadto, usunąłem komunikaty o "ryzykowności" meczu. Takie mecze ryzykowne się będą pojawiać ale Użytkownik nie będzie wiedział, które to spotkania ???? . I tak prawdopodobnie nikt na takie komunikaty wcześniej uwagi nie zwracał.
Edit: pomyłka ???? . To z innego algorytmu usunąłem. Tak czy siak, otrzymujecie program bez ww. funkcji.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Udostępniam więc plik z algorytmem i opisem w jaki sposób tego algorytmu "używać" (koniecznie należy przeczytać) na zewnętrznym hostingu, żebyście się nie musieli logować na jakieś moje strony. Ważność pliku, do końca tygodnia.
Poniżej link.
Edit: link w tym momencie (wieczór, 24.11.2013 r.)
usunąłem. Mam nadzieję, że plik był pomocny dla tych, którzy z niego skorzystali.
Natomiast hasło do niego w moim profilu na Forum (dostępne tylko dla Userów Forum) w opisie moich "zainteresowań"
Program prognozy podaje w nast. postaci: "1", "2", "1X", "X2", "12/over"
(dotyczy over 2.5).