Nie pogratuluję.[...]
Swoją drogą .., ilu z Was obstawiało dzisiaj wygraną Malagi? :wink:
Witaj Yar000,Sprawdzam w tym momencie/porównuję te typy Algorytmu do typów przykładowej strony prognozującej wyniki Online vitisport.cz (jest chyba/podobno jakąś jedną z najsensowniejszych?) ...
Wg vitisport.cz:
Boulogne Cote D´Opale - AS Monaco, typ 1
LB Chateauroux - EA Guingamp, typ X2
FC Lustenau - TSV Hartberg, typ 1
TSV 1860 München (A) - FSV Frankfurt, typ 1X
Typy Algorytmu w świetle ww. przykładów były dokładniejsze (bo "czyste" typy) oraz bardziej trafne.
Oraz ten zapis (to prawdopodobnie ten sam).... I jeszcze dramat Schweinsteiger'a przy rzutach karnych ...
---
Dzięki Lajzon za tę deklarację ????
Użytkownicy, którzy otrzymają Algorytm będą oczywiście mieć prawo do korzystania z niego w ogóle a nie tylko do podawania typów
--
Przy okazji, tak naprędce taki typek mi wyszedł na dziś (Algorytm nie typuje remisów już ... Hm. kto wie czy remisu nie będzie właśnie ...):
Polonia Bytom - Arka Gdynia 2 (4,10)
i jeszcze takie:
Warta Poznań - Zawisza Bydgoszcz 2 (2,30)
AJ Auxerre - HSC Montpellier 2 (1,60)
FC Stade Rennes - Dijon Football Cote D´´or 1 (1,65)
FC Toulouse - AC Ajaccio 1 (2,15)
Cześć,Witaj ziz99.
Jesli przybliżysz mi nr cytowanych postów, byłoby mi lepiej szukać ... Jeżeli gdzieś w postach zawarłem nr wersji algorytmu to jest dość duże prawdopodobieństwo, że znajdę ten zapis. jeżeli w postach nie ma zawartego nr wersji algorytmu w odniesieniu do ww. spotkań, to niestety nie ma szans abym odnalazł zapis tego algorytmu.
Niestety,Cześć,
posty 762 i 775.
Pozdr
Jeśli w taki sposób opisuję prognozy wyników, to raczej rozsądnym byłoby gdybyście "łapali" szansę[...]
------
Jeśli nie będzie jakiejś szalonej fali remisów to można oczekiwać, że to ww. w większości wejdzie ...
Niestety, nie jestem w stanie przysiąść nad tym ... Brak czasu. Faktycznie coś z tymi "dwójkami" chyba jest na rzeczy ...Ostatnie 3-4 kolejki są raczej tylko dla spekulantów, matematyka zdecydowanie odpada.
Jeżeli to ten zapis, to warto się przyjrzeć tym typom na "2"-ki.
Mam nadzieje, że się przydało komuś. Wstawiłem mecze w system więc jestem na plusie a konkretnie ugrałem 2x więcej niż wynosił wkład.[...]
Dep.Cali-Millonarios X
Jun.Barranquilla-Tolima 2
Santa Fe-Chico X Jakiś dziwny albo dramatyczny ten mecz ... Wynik 4:3, 9 żółtych kartek, 1 czerwona ... Nie weszło, szkoda.