>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
20.12.2011. r.

Francja Ligue 2

✅ SC Bastia - Tours FC 1X (1,11)
1 (1,65) X (3,30)
⛔ Boulogne Cote D´Opale - ES Troyes AC X2 (1,53)
X (2,85) 2 (3,25)

Włochy Serie A

✅ Cagliari Calcio - AC Milan X2 (1,08)
X (3,70) 2 (1,50)
---------------------------------------------------
20.12.2011. r.
Anglia Conference South
✅ Sutton United - Truro City 1X (1,11)
1 (1,55) X (3,75)
Francja Ligue 1
✅ AS Nancy Lorraine - Olympique Marseille X2 (1,18)
X (3,20) 2 (1,85)
Francja National
✅ AS Beauvais - Chamois Niort FC X2 (1,31)
X (2,90) 2 (2,35)

Otrzymane punkty reputacji: +4
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
21.12.2011 r.

Anglia Premier League

⛔ Newcastle United - West Bromwich Albion 1X (1,24)
1 (1,95) X (3,30)
✅ Fulham FC - Manchester United X2 (1,16)
X (3,50) 2 (1,70)
Turcja Süper Lig
✅ Kayserispor - MKE Ankaragücü 1X (1,11)
1 (1,60) X (3,50)
--------------------------------------
✅ Sivasspor - Samsunspor 1X (1,18)
1 (1,80) X (3,30)
✅ Antalyaspor AS - Fenerbahce X2 (1,20)
X (3,30) 2 (1,85)

Włochy Serie A

✅ Inter Mediolan - US Lecce 1X (1,01)
1 (1,25) X (5,00)
-------------------------------------
✅ SS Lazio Roma - AC Chievo Verona 1X (1,08)
1 (1,50) X (3,70)

Francja Ligue 1

✅ AJ Auxerre - Dijon Football Cote D´or 1X (1,14)
1 (1,75) X (3,20)
⛔ Evian Thonon Gaillard FC - HSC Montpellier X2 (1,35)
X (3,00) 2 (2,40)
----------------------------------------
✅ OSC Lille - OGC Nice 1X (1,03)
1 (1,35) X (4,20)

Francja National

⛔ Frejus Saint-Raphael FC - FC Rouen X2 (1,54) ... No ciekawe te dwa ostatnie ...
X (3,00) 2 (3,10)
✅ Le Poire Sur Vie - Olympique Nimes X2 (1,57) ... a tu się ostatecznie zrobił wynik 0:3
X (3,10) 2 (3,10)
----------------------------------------

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jeśli chciał(a)byś aby program sprawdził Twoje mecze, to zaproponuj te spotkania tutaj w wątku.
Jeżeli będę zalogowany, &quot;przemielę&quot; je algorytmem.
Zwłaszcza, ze nie wiadomo jaki czas jeszcze będę ten temat kontynuował. W nieskończoność na pewno nie ;).
Ew. proponowane spotkania podawaj proszę wg oferty &quot;B A H&quot; (będę miał mniej zamiast więcej, szukania).

T 4

tempozan

Użytkownik
Człowieku a co ten twoj algorytm ma przemielac?Udowodniles jego przydatność?Gdy grałes kursy wyzsze niz 1.4 to wiekszosc to były wtopy.Teraz podajesz kursy 1.1-1.2 w wiekszosci na pewniaczkow tak zwanych a i tak ci sporo stosunkowo nie wchodz.tak grajac to ani single ani nic nie przyniescie w daajcym sie pzrewidziec okresie czasu zyski.Ty po prostu nie masz zadnego dzialajacego algorytmu.Zreszta kto normalny wypiuje tu jakies pirdoly o 3 w nocy...Ja ci dam algorytm na zarabianie jako takich pieniedzy w przyszłosci ???? O NAUKI A NIE JAKEIS BZDURY TU WYPISUJESZ????⛔⛔

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Człowieku a co ten twoj algorytm ma przemielac?Udowodniles jego przydatność?Gdy grałes kursy wyzsze niz 1.4 to wiekszosc to były wtopy.Teraz podajesz kursy 1.1-1.2 w wiekszosci na pewniaczkow tak zwanych a i tak ci sporo stosunkowo nie wchodz.tak grajac to ani single ani nic nie przyniescie w daajcym sie pzrewidziec okresie czasu zyski.Ty po prostu nie masz zadnego dzialajacego algorytmu.Zreszta kto normalny wypiuje tu jakies pirdoly o 3 w nocy...Ja ci dam algorytm na zarabianie jako takich pieniedzy w przyszłosci ???? O NAUKI A NIE JAKEIS BZDURY TU WYPISUJESZ????⛔⛔
Jak widać, i o tej porze frustratów nie brakuje.
Zrób łaskawy wypad i nie zaśmiecaj swoją osóbką mojego tematu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jednocześnie,
żadna z uwag i żadne z pytań zaprezentowanych w sposób kulturalny przez pozostałych, mile widzianych Użytkowników, oczywiście nie zostanie zignorowanych.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
22.12.2011 r.

Turcja Süper Lig
✅ Besiktas JK - Kardemir Karabük 1X (1,04)
1 (1,35) X (4,40)

Indie I-League

✅ Mohun Bagan AC - Salgaocar SC 1X (Kurs niewiadomy)
1 (1,50) X (3,55)
Maroko
✅ MAT Maghrib Association Tetouan - Mas Maghrib A Fes 1X (Kurs niewiadomy)
1 (2,25) X (2,55)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jednocześnie,
żadna z uwag i żadne z pytań [...]
Uprzedzę może odpowiedzią, ewentualne niektóre. I ten post zawsze będzie można sobie przeczytać, jeśli ktoś miałby takie pytania. To co napisałem poniżej jest oczywiście truizmem lub faktem opisywanym przeze mnie wcześniej. Mimo to powtórzę:

• Program &quot;nie widzi&quot; i &quot;nie wie&quot; jakie kursy są przyporządkowane do konkretnych meczów. Nie posiada takich danych. Jeśli przy tym wybiera mecze, których wynik później okazuje się trafiony a kurs przy tych meczach był relatywnie niski (chociaż taki kurs nie zawsze świadczy o pewnym wyniku), to tylko dowodzi &quot;inteligencji&quot; programu.

• To nie ja ustalam kurs przyporządkowany do danego spotkania a robi to bukmacher. Kurs nie jest więc zależny ode mnie. Chcę zwrócić uwagę, że oprócz podpórek &quot;tradycyjnych&quot;, podpórkę można sobie łatwo rozpisać na dwudrogowy &quot;surebet&quot;. W efekcie, otrzymujemy typy z wysokimi i średnimi kursami (to też oczywiście zależy, jak kto definiuje te terminy).

• Jeśli ktoś uważa, że kursy podawane przez program są zdecydowanie za niskie? Żaden problem. I oczywiście już dwukrotnie (?) o tym pisałem. Ty proponujesz w niniejszym wątku konkretny mecz a ja w miarę możliwości i czasu, podaję komunikat &quot;zwracany&quot; przez program.

• Starałem się do tej pory (o ile czas pozwalał) obliczyć przy pomocy programu większość meczów przypadających na dany, aktualnie trwający dzień. Program część z tych meczów odrzucił a wyselekcjonował &quot;do grania&quot; te, które później podałem. Uważam poza tym osobiście za (często występujący u &quot;typerów&quot;) błąd, grania wszystkiego co się &quot;rusza&quot;. Zwłaszcza, gdy występują kursy wysokie. I takiego błędu program nie popełni. Zauważcie, jak wielu graczy ma kłopot z wytypowaniem wyników meczów grając podpórkami, a co dopiero grając na &quot;pewniaki&quot; czy na wysokie kursy ...

• Życie jest życiem a obliczenia są tylko obliczeniami. Typy, które proponuje program to właściwie &quot;prognoza&quot;, ukierunkowanie na dany wynik. Takie cuda się nie zdarzą, gdzie jakikolwiek program podawał będzie wyniki meczów ze skutecznością 100%. Ponadto tzw. pewniaki nie istnieją. Kto uważa, że istnieją, może to odczuć w przyszłości na swojej kieszeni. Przekonać się było można o tym choćby i w meczach wczorajszych. W niektórych z tych meczów jakie do tej pory zaprezentowałem, program &quot;zwrócił&quot; wynik taki, który teoretycznie paść nie powinien, a jednak w świecie realnym padł. W innych przypadkach, gdyby nie podpórka przy teoretycznym &quot;pewniaku&quot;, wynik by nie &quot;wszedł&quot;.

• Program przede wszystkim skraca Użytkownikowi czas ludzki, przeznaczony do &quot;zgłębienia&quot; danego, nadchodzącego meczu. Jeśli w tej sytuacji skuteczność programu jest relatywnie duża, to tylko się z tego wypada cieszyć. I ja się cieszę. Jeśli ktoś do tego posiada swój rozum, to może go zwyczajnie &quot;zaprzęgnąć&quot; do współpracy z programem. Nawet powinien.

• Obecnie prezentowane typy meczów, podzielone są po trzy na &quot;kuponach&quot;. W jaki sposób ktoś ewentualnie zagra (podpórki &quot;tradycyjne&quot; czy rozpisowe, brak podpórek, system lub jego brak), za jakie stawki i na jakie kursy - to leży w gestii potencjalnie korzystających z tych prognoz. Sorry, ale nie mam czasu niestety na opracowywanie sposobu gry.

• Potencjalna niewiara w to, że program (algorytm) w ogóle istnieje. Szczerze: to nie mój problem. W odpowiedzi na pojawiające się (w głowach czy realnie w przeszłości lub przyszłości) pytania o ewentualne udostępnienie programu publicznie (byłoby to też &quot;dowodem&quot;, że program istnieje, skoro dla kogoś jest problemem to, że go nie widzi): JEŚLI, to tylko w przypadku gdyby był on zabezpieczony (plik .exe - wersja trial?). Może wersja płatna bo oczywiście, nie zamierzałbym wtedy oddawać w publiczną przestrzeń mojej pracy gratis. (Tylko po &quot;kiego&quot;, skoro zamierzam zarabiać obstawiając wg tego programu?).

Może sprzężenie dotychczasowego arkusza kalkulacyjnego ze stroną internetową? Choćby czasowo, gratis i po to, aby go można było zobaczyć i sobie wypróbować? Nie jestem znawcą tematu, ale chyba takie coś da się zrobić? Na dzisiaj - nie ma tematu.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem sytuację. W Święta nie będę tutaj dostępny i prognozy również nie będą podawane więc uprzedzam &quot;z góry&quot;, iż zadane wtedy pytania pozostaną w tymże okresie bez odpowiedzi.
I na koniec. Analizując nadal typy proponowane przez program wiem już jak zrobić, aby typował on (lub drugi ew. stworzony do tego celu program) &quot;pewniaki&quot;. Mam to &quot;w głowie&quot;.
I być może się zdarzy, że realnie taka sytuacja znowu zaistnieje, iż do tych &quot;pewniaków&quot; przyporządkowane będą nie bardzo wysokie kursy ale ... jednak to krok do przodu.
------------
Edit:
Czy warto koncentrować się na algorytmach, programach, niskich kursach, &quot;mrzonkach&quot; skoro można po prostu wziąć sześć spotkań każde z nich z kursem 2,5, wysłać za 1000 zł i zebrać potężną wygraną? Tak. Warto, bo jeśli to drugie rozwiązanie jest takie proste, to forward ;), do dzieła!
Nie wiem, w którym momencie &quot;wypali się&quot; ten temat ale uważam, że pozostanie po nim chociaż takie przesłanie, że warto próbować.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Udało mi się przekonwertować arkusz kalkulacyjny do pliku .html (Dzięki Użytkownikowi El Nino09 m.in. za link do odpowiedniego programu).
Wcześniej o tym chyba nie pomyślałem, ale jeśli w takiej formie wrzucę program do Sieci to teraz ujawnię jego kod, a tego nie chciałbym.
Chyba, że są jakieś funkcje ukrywania kodu html ..?
---
Edit:
Nie znam się na kodowaniu ale znalazłem taki &quot;blocker&quot; jak poniżej. Działa.
Muszę teraz wiedzieć czy mimo to, wujek Google za jakiś czas nie odczyta kodu źródłowego i nie zostawi go w swojej przepastnej pamięci.
Zna ktoś się na tym?

&lt;script language=JavaScript&gt; &lt;!-- //Disable right click script III- By Renigade ([email protected]) //For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com var message=&quot;&quot;; function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}} function clickNS(e) {if (document.layers||(document.getElementById&amp;&amp;!document.all)) { if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}} if (document.layers) {document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;} else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;} document.oncontextmenu=new Function(&quot;return false&quot;) // --&gt; &lt;/script&gt;

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Pełne ukrycie kodu jest niemożliwe. Tutaj jest parę sposobów ukrycia kodu w jakimś stopniu.
Favago dzięki za link.
Tego się właśnie obawiałem, że obejść &quot;jawności&quot; kodu się nie da ...
---
Pozostaje włączenie arkusza kalkulacyjnego w obręb konkretnego skryptu cms. To przekracza w tym momencie moje &quot;umiejętności&quot;. Jeżeli ktoś potrafi zsynchronizować plik .xls/.xlsx z cms-em na takiej zasadzie, że wpierw załączany jest do cms przykładowy plik .xls lub .xlsx a później ja we własnym zakresie &quot;podmienię&quot; go na właściwy plik programu, to jestem otwarty.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Niestety, w Święta miałem dostęp jedynie do neta z telefonu (i dlatego nie dzieliłem się z Wami prognozami), ale i do tabeli 1 Ligi Angielskiej i Excela ????
W zw. z czym siadły mi wszystkie mecze z tej ligi, którymi byłem zainteresowany i były całkiem przyzwoite kursy ???? .
Na dzisiaj, bo widzę, że coś się - choć niewiele - &quot;gra&quot;:
28.12.2011 r.
Portugalia Liga de Honra
✅ Leixoes SC - Uniao Madeira 1X (1,18)
1 (1,85) X (3,29)
Izrael Premier League
✅ Hapoel Ironi Kiryat Shmona - Hapoel Petach Tikva 1X (1,05)
1 (1,40) X (4,00)
Szkocja Premier League
Motherwell FC - Dunfermline Athletic 1X (1,06) Mecz przełożony
1 (1,40) X (4,15)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ponawiam propozycję:
Jeżeli ktoś potrafi zsynchronizować plik .xls/.xlsx z cms-em na takiej zasadzie, że wpierw załączany jest do cms przykładowy plik .xls lub .xlsx a później ja we własnym zakresie &quot;podmienię&quot; go na właściwy plik programu, to jestem otwarty.
W takiej formie mogę zamieścić program w Sieci. Przynajmniej, na jakiś czas (prób).

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Chętnie widział bym tu zestawienie wszystkich meczów z ligi szkockiej. Jeśli się sprawdzi, to program działa, bo jak wiadomo, Szkocja to zmora graczy. Jak masz czas(a wielu by pewnie hcciało byś miał ???? ) to zrób ,,przewidywania&#39;&#39; dla tych meczów ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Chętnie widział bym tu zestawienie wszystkich meczów z ligi szkockiej. Jeśli się sprawdzi, to program działa, bo jak wiadomo, Szkocja to zmora graczy. Jak masz czas(a wielu by pewnie hcciało byś miał ???? ) to zrób ,,przewidywania&#39;&#39; dla tych meczów ????
Chętnie ????
Szkocką już dziś sobie sprawdzałem.
Tzn. dzisiejsze mecze. I wyszło, w większości
(bo oprócz jednego) &quot;Nie grać &quot;:grin:. (Na wszelki wypadek sprawdzę raz jeszcze czy się nie pomylilem).
W takim razie, po tych dzisiejszych meczach (przed, chyba nie ma sensu ...) wrzucę tutaj typy dla meczów Ligi Szkockiej na dzień 2 stycznia 2012 r.
Program tak w ogóle odrzuca bardzo dużo zdarzeń zanim &quot;wyłuska&quot; coś konkretnego. Trzeba być więc przygotowanym na to, że nie zaproponuje grania wszystkich meczów z tej (lub z jakiejkolwiek innej) ligi.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jeśli się mogę wtrącić do dyskusji to skoro już masz dzisiejsze mecze szkockiej to wrzuć.
Tak jak napisałem w poscie wyżej ;)
program zwrócił niestety komunikat; &quot;Nie grać&quot; (widać pewnie też mu szkocka &quot;nie leży&quot; ???? )

oprócz Motherwell FC - Dunfermline Athletic ale ten mecz został przełożony.
------
Póki &quot;co&quot;:
02.01.2012 r.

Szkocja 3 liga

Cowdenbeath - East File 1X
http://sts.pl/oferta/spotkanie/1340434

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Kurs 1,05. Zauważyłem, że wybiera kurs najniższy i do tego daje X, a resztę omijasz.
Nie, niczego nie omijam. Przekonałbyś się gdyby program był dostępny &quot;publicznie&quot;.
Zresztą napisałem wcześniej w jednym z punktów dot. programu:

Program &quot;nie widzi&quot; i &quot;nie wie&quot; jakie kursy są przyporządkowane do konkretnych meczów. Nie posiada takich danych. Jeśli przy tym wybiera mecze, których wynik później okazuje się trafiony a kurs przy tych meczach był relatywnie niski (chociaż taki kurs nie zawsze świadczy o pewnym wyniku), to tylko dowodzi &quot;inteligencji&quot; programu.
Nie ma sensu przecież żebym podawał komunikat &quot;Nie grać&quot; przy meczach, gdzie program taki komunikat zwrócił.
Np. we wspomnianej &quot;świątecznej&quot; kolejce 1 ligi angielskiej były naprawdę miłe kursy. Już 3 mecze zgrupowane na kuponie dały mi kurs łączny 2,24 i pomnożyłem &quot;wkład&quot;. Jak dla mnie, ok. To było tak na próbę, żeby już nie grać kompletnie &quot;na sucho&quot;. Stawka próbna wynosiła 10 zł, a wygrana prawie (bo byłem w &quot;ziemniaku&quot; poza domem) 20 zł. Równie dobrze, grać moglem za 1000 zł. Wrzucić tu kupon? ;)

Do góry Bottom