yar000
Użytkownik
Przyznam, że równolegle do przedstawianych tutaj typów, prowadzę we własnym zakresie typowanie "prywatnie" (odnosi się ono do aktualnego algorytmu). Z jednego powodu: kursy spotkań, których tutaj nie zamieściłem, mogłyby zostać uznane za bardzo mało satysfakcjonujące (np. typy 1,09 czy 1,10 - choć zdarzyło się, że i tutaj zamieściłem kurs 1,10).
Niemniej, są one odpowiednie do moich statystyk.
Suma summarum, liczba meczów przytoczonych w tym wątku + moje "prywatne" wynosi 62. Z czego: 10 nietrafionych (w tym: 4 spotkania nietrafione, zostały "zakłócone" czerwonymi kartkami i nie wiadomo jak zakończyłyby się gdyby nie gra w osłabieniu).
Możnaby założyć, że przy meczach bez czerwonych kartek i przy tej próbie meczowej, skuteczność algorytmu wynosi:
- na 58 meczów w ogóle, 52 trafione
czyli 90%.
Jednak są to informacje bardziej "dla mnie" bo Userzy już niekoniecznie muszą w nie wierzyć.
----
Edit:
Dla mnie, są to informacje ważne, bo jeśli nie zlekceważę kursu 1,10 to np.:
1,10 x 1,10 x 1,10 x 1,23 x 1,23 daje AKO 2,01 czyli w miarę bezpieczne pomnożenie "majątku".
Niemniej, są one odpowiednie do moich statystyk.
Suma summarum, liczba meczów przytoczonych w tym wątku + moje "prywatne" wynosi 62. Z czego: 10 nietrafionych (w tym: 4 spotkania nietrafione, zostały "zakłócone" czerwonymi kartkami i nie wiadomo jak zakończyłyby się gdyby nie gra w osłabieniu).
Możnaby założyć, że przy meczach bez czerwonych kartek i przy tej próbie meczowej, skuteczność algorytmu wynosi:
- na 58 meczów w ogóle, 52 trafione
czyli 90%.
Jednak są to informacje bardziej "dla mnie" bo Userzy już niekoniecznie muszą w nie wierzyć.
----
Edit:
Dla mnie, są to informacje ważne, bo jeśli nie zlekceważę kursu 1,10 to np.:
1,10 x 1,10 x 1,10 x 1,23 x 1,23 daje AKO 2,01 czyli w miarę bezpieczne pomnożenie "majątku".