Hej , dawno tu nie byłem i niestety nie poprawiłeś sposobu prowadzenia tego tematu. [...]
Hej.
Nigdy nie napisałem, że go poprawię. Ba, napisałem, że go nie poprawię.
[...] To co rzuca się odrazu w oczy to niskie kursy i ten twój sposób okreslania typu. Np. typujesz 1 ale w nawiasie piszesz że nie wykluczasz x. To zdecyduj się czy stawiasz 1 , czy 0 a może 1x!!!!!!!!!!
Od 6 grudnia br. (a może i od 4 ego) typy są z podpórkami, więc nie muszę się na nic decydować. Obowiązuje obecnie najnowszy
algorytm, z podpórkami.
Nie dodaję też jak wcześniej w nawiasach, że nie wykluczam np. "X". Nie muszę, bo po to są podpórki.
Jeśli chodzi o niskie kursy ... Nie mam na nie wpływu, bo to nie ja ustalam kursy tylko bukmacher, nieprawdaż?
Poza tym ten temat nie ma w tytule niczego, co nawiązywałoby do wysokich kursów.
[...] Zaproponuję ci coś i mam nadzieję że w to wejdziesz. Piszesz że dla typów dwudrogowych skuteczność algorytmu może sięgną nawet 93% , ba jesteś tego nawet pewien. No to udowodnij to. Założmy że masz 100 zł , podawaj codziennie przez 10 dni typy z podpórkami ( jak chcesz zresztą , moga być bez) tak aby ako: wychodziło 2,00 lub wyżej [...]
Zaproponuję Ci coś innego. Od 6 grudnia podaję typy zgodnie z moją najnowszą wersją algorytmu. Wystarczy je śledzić. Kursy podaję przecież przy każdym z nich, łatwo wyliczyć AKO 2,00.
I jeszcze jedno. Nie cytujesz mnie dokładnie. Po przytoczeniu przeze mnie wartości 93% nastąpiło zdanie, które nawet zostało w moim tekście wyboldowne:
pod jednym wszakże warunkiem: zasady jakie wypracowałem przy tym algorytmie będą w miarę stałe, stabilne, powtarzalne.
Na początku tego tematu możliwe było wrzucanie wszelkiej maści spotkań i bez opamiętania.
W tym momencie, przy tak ścisłej selekcji spotkań, nie mogę dać gwarancji, że przez 10 dni meczów podam "tyle i tyle" i jeszcze takie aby AKO wychodziło 2,00 lub wyżej.
Poza tym, zima ???? a co za tym idzie, meczów mniej.
I tak w tym momencie, zużywam dość dużo czasu na to, aby np. "przemielić" algorytmem kilkadziesiąt/kilkanaście spotkań i wyselekcjonować z nich cokolwiek.
Podam tyle, ile podam. Tak, jak to robię dotychczas.
[...] Jeśli jesteś tak pewien swojego algorytmu [...]
Pewien jestem tylko śmierci. Z moimi wątpliwościami dzielę się w postach. I nie mam zamiaru rezygnować z ich opisywania, zwłaszcza jeśli się gdzieś pomylę.
[..] Jeżeli będziesz po tych 10 kuponach ( chociarz to i tak za mała proba ) na plusie to myśle żę 90 % uzytkowników tego forum porzuci swoje tematy i zacznie grać twoim algorytmem. [...] bo przecierz
algorytm jest tak cudowny [...]
Jedyna zasada w prowadzonym przeze mnie temacie jest taka: kto chce, czyta, kto nie chce nie czyta. Nikt nikogo, do niczego nie zmusza.
Pozdrawiam.