Nie chcę zapeszać ale chyba znalazłem prawidłowość dla meczów remisowych, ich punkt wspólny. Kiedy odpowiednią wartość będzie wskazywał
algorytm to być może oznaczało będzie wynik remisowy.
Jeśliby ta prawidłowość okazałaby się powtarzalna w następnych spotkaniach to może być ciekawie ...
Czyżby możliwa była 85% skuteczność?
----
Edit:
Niestety, aby nie było zbyt pięknie, ww. prawidłowość zauważyłem teraz w przypadku trzech meczów z wynikami nieremisowymi ???? . Może więc warto tę prawidłowość zastosować do "podpórek" aby mieć jeszcze większą pewność? Za cenę dużo niższego kursu, rzecz jasna.
Czyli, albo większa skuteczność przy "podpórkach" i niższym kursie albo skuteczność uzależniona od trafienia na odpowiednie mecze (remisowe mecze) i przy kursie wysokim.
----------------------------------------------------------------------
Z tego wszystkiego wyłania się obraz bardzo gęstego "sita". Odsiew meczów będzie kilkustopniowy i bardzo duży. Większość meczów nie będzie - wg algorytmu - nadawała się "do gry" ale nikt nie mówił, że ma być lekko
.
Pozytywne są widoki na tę np. 85 ewentualną skuteczność algorytmu. Czy można w ogóle oczekiwać więcej od czysto matematycznych obliczeń? Moim zdaniem, nie.