>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Podążasz w bardzo dobrym kierunku,o ile twoim celem jest zrobienie z siebie najwiekszego klauna na forum⛔⛔
Nie ciebie o kierunek zapytałem frustraciku.
Zrób ładnie w tył zwrot i spadaj ????
Rozmawiam codziennie z podobnymi do ciebie sfrustrowanymi osobnikami, &quot;byznesmenami&quot; prawdopodobnie marzącymi o milionach i ze złotówką w garści. Robię to jednak w godzinach pracy, w gabinecie. Tam się dopiero wyciszacie i w spokoju, potulnie wracacie do domków.
Znaczy to tyle, że nie życzę sobie wtrętów podobnych osobników tutaj, w moim temacie.

T 4

tempozan

Użytkownik
Tak &quot;przy okazji&quot; ... Spróbuję napisać algorytm na mecze remisowe. To mogłaby być niezła rzecz. Właściwie, to byłaby miazga :grin:.
Tak przy okazji sprobuje napisac algorytm na kursy 25 i wiecej.To mogłaby być niezła rzecz.Właściqwie to byłąby miazga:grin:
Poki co twoj algorytm jest taki mega ze wybiera najwiekszych faworytow i grasz ich 1x po kursach ok1,1&gt;grajac w ten sposob singlami trzeba miec ogromny kapitał zeby sie opłacało w to bawic .Ty podajesz po okolo 5 spotkan kurs ako ok 1,5 1,6.ANI RAZU NIE WESZŁY WSZYSTKIE.A to jest sztuka zeby nie trafic 5 spotkan po kursach1.1 i to jeszcz z takim EKSTRA ALGORYTMEM.
Mogłbym tak pisac naprawde dlugo,kazde doslownie kazde twoje zdanie rozłozyc na czynniki pierwsze i cie zgnoic.No ale pisz sobie dqalej fantazjuj rob z siebie pajaca.Szczerze mowiac mam tu niezły ubaw,wiec tak trzymaj
Twoj kochany frustrat.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=tempozan;2611636][...] grajac w ten sposob singlami trzeba miec ogromny kapitał zeby sie opłacało w to bawic .[...]
Widzę, że być może nie zadałeś sobie nawet trudu przeczytania sedna tego tematu.
[...] Mogłbym tak pisac naprawde dlugo,kazde doslownie kazde twoje zdanie rozłozyc na czynniki pierwsze i cie zgnoic. [...]
Brawo ???? . Jesteś bohaterem.
[...] No ale pisz sobie dqalej fantazjuj rob z siebie pajaca.Szczerze mowiac mam tu niezły ubaw,wiec tak trzymaj [...]
Dziękuję. Żyj sobie dalej.
[...] Twoj kochany frustrat.
Polecę cię kolegom.
Niesamowite! Skąd biorą się tacy jak ty? Wychodzicie podczas pełni księżyca ze swoimi żalami do Świata? :grin:
Ilu jeszcze was tutaj wpadnie? Macie jakiś &quot;plan&quot;? &quot;Misję&quot;? Mówią do was &quot;głosy&quot;, że trzeba coś z tym moim tematem zrobić?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]&quot;Czyste&quot; remisy. [...]

Turcja Süper Lig

03.01.2012 r.
⛔ Sivasspor - Kardemir Karabük &quot;średni remis&quot;
Kontynuacja:

Turcja Süper Lig

04.01.2012 r.
✅ Genclerbirligi Ankara - Samsunspor &quot;mocny remis&quot;
(Nie chce mi się w to wierzyć ale tak wyszło. Zobaczymy ...).

Iran Pro League

05.01.2012 r.
⛔ Shahrdari Tabriz FC - MES Kerman FC &quot;średni remis&quot;
(Chociaż, po meczu Sivasspor z Karabuk&#39;iem powinienem zweryfikować klasyf. dot. tego spotkania i napisać ew. &quot;słaby remis&quot;, ale zobaczymy ...).

Anglia Premier League

⛔ 04.01.2012 r.
Everton FC - Bolton Wanderers &quot;średni remis&quot;
(Jeśliby &quot;siadło&quot;, to znaczy, że mogę moje założenia rozszerzyć o jeszcze jedno).

Włochy Serie A

08.01.2012 r.
Atalanta Bergamasca Calcio - AC Milan
(Do tego nie jestem przekonany czy w ogóle powinien tutaj się znaleźć, ale zaryzykuję).
Włochy Serie B
06.01.2012 r.
✅ Vicenza Calcio - Reggina Calcio Wielka dla mnie niewiadoma ale spełniająca przyjęte przeze mnie kryteria.

Hiszpania Segunda Division

06.01.2012 r.
⛔ CD Alcoyano - RC Celta de Vigo &quot;średni remis&quot;
(Czerwona kartka dla gospodarzy).
07.01.2012 r.
⛔ CE Sabadell - Real Valladolid &quot;mocny remis&quot;
08.01.2012 r.
AD Alcorcon - UD Almeria &quot;mocny remis&quot;
--------------

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Kontynuacja:

[...]
W zw. z moimi obliczeniami, spróbuję dla potrzeb przyszłego, ewentualnego programu &quot;postopniować&quot;, dokonać jakiejś gradacji ww. spotkań.
Skala remisów jest więc następująca: &quot;mocny&quot;, &quot;średni&quot;, &quot;słaby&quot;. Zamiast jakiegoś np. procentowego określenia skali prawdopodobieństwa wystąpienia meczu remisowego.
Oczywiście, ucieszę się jeśli w ogóle wystąpią remisy :smile:.
Dodaję także trochę moich przemyśleń (myślę &quot;na głos&quot;). Bardziej dla mnie. Mam nadzieję, że nie przeszkadzają. Jest kilka bowiem spotkań, do których mam jakieś zastrzeżenia ...
Ryzyko &quot;zagrania&quot; remisów &quot;średnich&quot; i/lub &quot;słabych&quot; podejmie lub go nie podejmie, Gracz.

Chociaż każdy mecz piłki nożnej rozpoczyna sie od remisu to sądzę, że to jest trudny temat.
I dlatego m.in. zapewne, najwyższe kursy są przyporządkowane wynikom remisowym.

Żałuję, że dzisiaj i w ogóle początkiem stycznia, odbywa się tak niewiele ligowych spotkań piłkarskich.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przy okazji typowania &quot;czystych&quot; remisów pokuszę się na próbę, o typy na &quot;pewniaki&quot; (w sensie: &quot;1&quot; i &quot;2&quot;).
Notabene,
jeśli któraś z wpadających tutaj od czasu do czasu sfrustrowanych
niegrzecznych osób :grin:
sądzi, że podpórkowy algorytm nie może posłużyć do wyprowadzenia &quot;wzoru&quot; pozwalającego typować &quot;1&quot;, &quot;X&quot;, &quot;2&quot; to jest w bardzo dużym błędzie.
--------------------------------------------------
Kolejne prognozy. Robię to więc niejako przy okazji prognoz remisowych:

Iran Pro League

05.01.2012 r.
✅ Naft Tehran FC - Fajr Sepasi FC 1
(w algorytmie podpórkowym byłoby &quot;1X&quot;).

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Turcja Süper Lig

04.01.2012 r.
✅ Genclerbirligi Ankara - Samsunspor &quot;mocny remis&quot;
(Nie chce mi się w to wierzyć ale tak wyszło. Zobaczymy ...).

[...]
... a jednak ;)
1:1
---
Edit:
Będę zadowolony, jeśli wejdą wszystkie &quot;mocne remisy&quot;. Jeśli &quot;średnie&quot; i &quot;słabe&quot; nie wejdą, to skupię się na &quot;mocnych&quot; i tylko takie spotkania algorytm będzie prognozował.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Kontynuacja prób na &quot;pewniaki&quot;:
Włochy Serie B
06.01.2012 r.
⛔ FC Torino - UC Albinoleffe 1
(w podpórkowym byłoby 1X)

✅ Hellas Verona - Modena FC 1
⛔ US Grosseto - AS Livorno 1

Włochy Lega Pro Seconda Divisione, Girone B
06.01.2012 r.
⛔ Perugia Calcio - SF Aversa Normanna 1
Do tego &quot;eksperymentalnie&quot; (jeśli zadziała tzn., że mogę rozszerzyć algorytm o jeszcze jedno założenie):
Włochy Serie B
06.01.2012 r.
⛔ UC Sampdoria - AS Varese 1910 1
✅ US Sassuolo Calcio - SS Juve Stabia 1
------
Edit:
Przydatne porażki ???? .
Widzę, że te mecze, które zostały tutaj przytoczone a nie &quot;siadły&quot;, są spotkaniami remisowymi w większości.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
08.01.2012 r.
✅ AD Alcorcon - UD Almeria &quot;mocny remis&quot;
--------------
(Fakt, że czerwona kartka dla Gości. Inna rzecz, że ta kartka w 58 min. była &quot;złapana&quot; być może w polu karnym - a gdyby nie faul jest prawdopodobne, że padłby gol - skoro bramka dla Gospodarzy w 58 min. padła z rzutu karnego).

[...] ⛔ Atalanta Bergamasca Calcio - AC Milan
(Do tego nie jestem przekonany czy w ogóle powinien tutaj się znaleźć, ale zaryzykuję). [...]
Nie mogę edytować, stąd cytaty.

Jeśli chodzi o algorytm &quot;czysto&quot; remisowy, będę szedł więc raczej w kierunku takiego rodzaju meczów, które tutaj oznaczyłem jako &quot;mocne remisy&quot;. I oczywiście wyciągnę wnioski ze wszystkich wyników meczów, które ostatnio tutaj zostały zaprezentowane.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zaryzykuję:
Anglia Premier League
14.01.2012 r.
⛔ West Bromwich Albion - Norwich City X (3,20)

Anglia Championship

14.01.2012 r.
✅ Millwall FC - Birmingham City 2 (2,40)
⛔ Portsmouth FC - West Ham United X (3,15)
⛔ Watford FC - Reading FC X (3,20)
Anglia League One
14.01.2012 r.
⛔ Leyton Orient - Chesterfield FC 1 (1,80)
✅ Preston North End FC - Wycombe Wanderers 1 (1,70)
⛔ Rochdale AFC - Stevenage FC X (3,20)
Anglia League Two
14.01.2012 r.
⛔ Accrington Stanley - Barnet FC 1 (1,65)
⛔Macclesfield Town - Torquay United X (3,25)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zaczerwieniło się. Zapewne z podpórkami byłoby bardzo zielono. Mam cały czas ten sam problem: kiedy dać &quot;pewniaka&quot; a kiedy &quot;remis&quot;? Na razie daję odwrotnie.
Trzeba pracować dalej.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Eksperymentalnie wrzucę (w program) mecze hokejowe. Przynajmniej &quot;odpadną&quot; remisy skoro mam z nimi problem. Jednak program podpórkowy był napisany dla meczów piłkarskich więc nie jestem przekonany czy cokolwiek z tego wyjdzie. No ale ...
15.01.2012 r.
Hokej, Szwajcaria NLA
✅ GE Servette HC - HC Lugano 2 (2,65)

Hokej, Polska Ekstraliga

(Kursy są jakie są. To po prostu najbliższe mecze hokejowe ...).
✅ TH Unia Oświęcim - MMKS Podhale Nowy Targ 1 (1,10)
✅ JKH GKS Jastrzębie - TKH Nesta Toruń 1 (1,10)
✅ MKS Cracovia - KH Zagłębie Sosnowiec 1 (1,10)
Hokej, Niemcy 2. Liga
✅ Heilbronner EC - EV Ravensburg 1 (1,70)
✅ SC Riessersee - Landshut Cannibals 2 (2,10)
Hokej, Austria EHL
⛔ HC Orli Znojmo - KAC Klagenfurt 2 (2,05) Z podpórką by weszło ;). Wynik ustalono po rzutach karnych.
✅ SAPA Fehervar AV19 - HK Acroni Jesenice 1 (1,30)
Hokej, Słowacja Extraliga
✅ HC 05 Banska Bystrica - HKM Zvolen 2 (3.00) No ciekawe ...
Hokej, Rosja KHL
✅ HC Lev Poprad - AK Bars Kazan 2 (1,60)
Hokej, NHL
✅ Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 2 (2,30)
✅ Washington Capitals - Carolina Hurricanes 1 (1,80)
------------------------------------
Przy okazji przypomnienia ... Podpórki (piłka nożna):
15.01.2012 r.
Hiszpania Primera Division
⛔ CA Osasuna - Racing de Santander 1X
Portugalia Liga de Honra
✅ CD Aves - CD Trofense 1X
✅ Leixoes SC - Belenenses Lissabon 1X
Turcja 1. Lig
✅ Kasimpasa - Bucaspor 1X
Turcja Süper Lig
✅ Besiktas - Bursaspor 1X

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Eksperymentalnie wrzucę (w program) mecze hokejowe. [...] nie jestem przekonany czy cokolwiek z tego wyjdzie.
[...]
✅ HC 05 Banska Bystrica - HKM Zvolen 2 (3.00) No ciekawe ...
[...]
... a jednak.
Wydaje mi się, że hokej jakoś &quot;wchodzi&quot; ... Zobaczymy co z tymi dwoma pozostałymi, dzisiejszymi meczami NHL.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Zobaczymy co z tymi dwoma pozostałymi, dzisiejszymi meczami NHL.
Pingwiny właśnie elegancko &quot;siadły&quot;. Jeszcze tylko Washington Capitals - Carolina Hurricanes ...

Jeśli zasady obowiązujące w moim algorytmie pasują i do hokeja to bardzo się cieszę ???? .
Dziwne to jest ale jest. W każdym bądź razie, wyeliminowało dylemat następujący: &quot;czysty&quot; typ czy z podpórką (a konkretnie z remisem). Jeśliby znalazło zastosowanie w innych drużynowych dyscyplinach, tym bardziej byłoby miło. Jednakże nie jestem pazerny. Dobrze jest jak jest.
Przypominam, że algorytm nie ma zastosowania do PlayOff&#39;ów piłkarskich. Wnoszę z tego, że do hokejowych również.
--------------------
Czy ktoś chciałby, żebym wrzucił tu jeszcze prognozy dla jakichś meczów hokejowych?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Czy ktoś chciałby, żebym wrzucił tu jeszcze prognozy dla jakichś meczów hokejowych?
Nie widzę,
ale dam taki, najbliższy:

16.01.2012 r.
NHL
⛔ Edmonton Oilers - Los Angeles Kings 2 (2,30) Również i ten wynik rozstrzygnięto po czasie rewgulaminowym :grin:. Nie mylę się &quot;w drugą stronę&quot; - to chyba istotne. Cały czas jest tak, że gdyby grać z podpórką (remisem), byłby trafiony.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Pingwiny właśnie elegancko &quot;siadły&quot;. Jeszcze tylko Washington Capitals - Carolina Hurricanes ...

[...]
Ten mecz również &quot;wszedł&quot;.
Skądinąd trochę dziwny bo wynik chyba powinien być wyższych rozmiarów. Kiedy już zaświecił się na tablicy wynik &quot;1:0&quot; dla Gospodarzy sędzia ... nie uznał tej bramki. Powtórki wykazały, że krążek siedział w siatce więc nie wiem o co chodziło ale być może na hokeju niewiele się znam.
Zakończyło się na 2:1.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
JA się wypowiem. Kibicowałem temu tematowi na początku, nawet ci podpowiadałem w którą drogę trzeba iść najlepiej. Zrezygnowałeś z niej, zacząłeś kombinować z remisami. Ok, może się uda. Ale wiesz co mnie najbardziej wkurzyło? To, że jak tylko trochę się w temacie zaczerwieniło to ty zaczałeś wrzucać śmieszne mecze hokeja z polskeij ligi po kursach 1,1. To już śmieszne jest, pograj NHL programem, wyrównaną w miarę ligę, a nie grasz polską gdzie pomiędzy czołówką a spadkowiczami jest przepaść

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Sikorrrr;2643680]JA się wypowiem. [...]
Dzięki za wypowiedź ????

[...] Kibicowałem temu tematowi na początku, nawet ci podpowiadałem w którą drogę trzeba iść najlepiej. Zrezygnowałeś z niej, zacząłeś kombinować z remisami. Ok, może się uda. [...]
... ależ nie ???? . Równolegle do remisów rozkminiam czyste typy. Jeśli będę coś więcej wiedział niż tylko cyfry, których teraz dużo mam przed oczami, to &quot;zapodam&quot; to. Poza tym, mam teraz naprawdę bardzo ciężki i bardzo poważny okres w życiu.
[...] Ale wiesz co mnie najbardziej wkurzyło? To, że jak tylko trochę się w temacie zaczerwieniło to ty zaczałeś wrzucać śmieszne mecze hokeja z polskeij ligi po kursach 1,1. To już śmieszne jest, pograj NHL programem, wyrównaną w miarę ligę, a nie grasz polską gdzie pomiędzy czołówką a spadkowiczami jest przepaść
To też nie tak ???? choć może i tak wyglądało ... Ja w ogóle nie śledzę hokeja i nie wiem kto spada a kto zostaje. Wrzuciłem te kilka meczów z ligi polskiej bo akurat w tym dniu trwała liga polska. Oprócz polskiej grała także w tym dniu liga
szwajcarska, austriacka, niemiecka 2, słowacka, rosyjska, NHL (co do NHL to 2 spotkania wczorajsze &quot;siadły&quot;) i mecze tych lig także się w wątku znalazły. W słowackiej program trafił np. kurs 3.00 na Gości więc ...
... Czyli wczoraj, pomijając ligę polską było tak:
Hokej, Szwajcaria NLA

✅ GE Servette HC - HC Lugano 2 (2,65)

Hokej, Niemcy 2. Liga

✅ Heilbronner EC - EV Ravensburg 1 (1,70)

✅ SC Riessersee - Landshut Cannibals 2 (2,10)

Hokej, Austria EHL

⛔ HC Orli Znojmo - KAC Klagenfurt 2 (2,05) Tu był remis i rozstrzygnięcie po karnych

✅ SAPA Fehervar AV19 - HK Acroni Jesenice 1 (1,30)

Hokej, Słowacja Extraliga

✅ HC 05 Banska Bystrica - HKM Zvolen 2 (3.00)

Hokej, Rosja KHL

✅ HC Lev Poprad - AK Bars Kazan 2 (1,60)

Hokej, NHL

✅ Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 2 (2,30)

✅ Washington Capitals - Carolina Hurricanes 1 (1,80)

Kursy więc chyba niczego sobie?

F 13

f12

Użytkownik
Się poniecasz jak wejdą mecze , a jak jest czerwono to siedzisz cicho i piszesz że to faza testów itp. Nie musisz dwa razy eksponwać wczorajszego sukcesu. Chodzi o to aby taka skuteczność utrzymywała się ciągle. Rozumiem że spada liczba wejsć bo kolega ,, typy z sieci neuronowej &#39;&#39; ma ciekawszy temat ale naprawdę nie trzeba tak się podpalać. Życzę Ci aby taka skuteczność się utzrymała bo to znaczyłoby że buk jest do pokonania , ale zachowaj zimną krew i nie podpalaj się po wygranej jak dzieciak w piaskownicy. pozdrawiam

A i mam prośbę nie pisz że jestem frustratem tak jak każdemu to piszesz jak dana osoba wyrazi własne zdanie i trochę prawdy napisze. Naucz się przyjmować krytykę.

Do góry Bottom