=Sikorrrr;2643680]JA się wypowiem. [...]
Dzięki za wypowiedź ????
[...] Kibicowałem temu tematowi na początku, nawet ci podpowiadałem w którą drogę trzeba iść najlepiej. Zrezygnowałeś z niej, zacząłeś kombinować z remisami. Ok, może się uda. [...]
... ależ nie ???? . Równolegle do remisów rozkminiam czyste typy. Jeśli będę coś więcej wiedział niż tylko cyfry, których teraz dużo mam przed oczami, to "zapodam" to. Poza tym, mam teraz naprawdę bardzo ciężki i bardzo poważny okres w życiu.
[...] Ale wiesz co mnie najbardziej wkurzyło? To, że jak tylko trochę się w temacie zaczerwieniło to ty zaczałeś wrzucać śmieszne mecze hokeja z polskeij ligi po kursach 1,1. To już śmieszne jest, pograj
NHL programem, wyrównaną w miarę ligę, a nie grasz polską gdzie pomiędzy czołówką a spadkowiczami jest przepaść
To też nie tak ???? choć może i tak wyglądało ... Ja w ogóle nie śledzę hokeja i nie wiem kto spada a kto zostaje. Wrzuciłem te kilka meczów z ligi polskiej bo akurat w tym dniu trwała liga
polska. Oprócz polskiej grała także w tym dniu liga
szwajcarska, austriacka, niemiecka 2, słowacka, rosyjska,
NHL (co do
NHL to 2 spotkania wczorajsze "siadły"
i mecze tych lig także się w wątku znalazły. W słowackiej program trafił np. kurs 3.00 na Gości więc ...
... Czyli wczoraj, pomijając ligę polską było tak:
Hokej, Szwajcaria NLA
GE Servette HC - HC Lugano 2 (2,65)
Hokej, Niemcy 2. Liga
Heilbronner EC - EV Ravensburg 1 (1,70)
SC Riessersee - Landshut Cannibals 2 (2,10)
Hokej, Austria EHL
HC Orli Znojmo - KAC Klagenfurt 2 (2,05) Tu był remis i rozstrzygnięcie po karnych
SAPA Fehervar AV19 - HK Acroni Jesenice 1 (1,30)
Hokej, Słowacja Extraliga
HC 05 Banska Bystrica - HKM Zvolen 2 (3.00)
Hokej, Rosja KHL
HC Lev Poprad - AK Bars Kazan 2 (1,60)
Hokej, NHL
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 2 (2,30)
Washington Capitals - Carolina Hurricanes 1 (1,80)
Kursy więc chyba niczego sobie?