>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

Z 47

ziz99

Użytkownik
:grin:

Poczekamy, zobaczymy ;)
Realnie, dopiero 2 kolejki się odbyły. Danych ma niewiele.
Prognozy matematyczne po 2 meczach mogą być obarczone olbrzymim błędem. Musielibyśmy założyć, że wyniki z poprzedniego sezonu są powtarzalne, a wiadomo, że ma to miejsce bardzo rzadko, zwłaszcza w słabszych ligach.
Jeśli już jesteśmy przy stronach z predykcją, ciekawi mnie ta stronka http://www.4wdl.com/?L=EN&amp;amp;SID=2. Polecana przez stronę surebety.pl, a ponoć oparta o sieci. Kiedyś na wyrywki sprawdzałem te darmowe prognozy (część prognoz jest płatna) i byłem chwilami w szoku. Głębszej analizy nie robiłem, a może warto.

Otrzymane punkty reputacji: +2
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Prognozy matematyczne po 2 meczach mogą być obarczone olbrzymim błędem. Musielibyśmy założyć, że wyniki z poprzedniego sezonu są powtarzalne, a wiadomo, że ma to miejsce bardzo rzadko, zwłaszcza w słabszych ligach.
Jeśli już jesteśmy przy stronach z predykcją, ciekawi mnie ta stronka http://www.4wdl.com/?L=EN&amp;amp;SID=2. Polecana przez stronę surebety.pl, a ponoć oparta o sieci. Kiedyś na wyrywki sprawdzałem te darmowe prognozy (część prognoz jest płatna) i byłem chwilami w szoku. Głębszej analizy nie robiłem, a może warto.
Faktycznie.
Pobieżnie przepatrzyłem tylko stronę główną ale jestem mile zaskoczony.
I nawet jeśli gdzieś dokładny wynik remisowy się nie zgadza, to sam ogólny typ przeważnie jest prawidłowy.

harash 7

harash

Użytkownik
Również od jakiegoś czasu przeglądam portal. Zdarzają się tam typy po ładnym kursie, lecz przy bogatszej ofercie na dany dzień trudniej je wyłapać.
Co do płatnej części nie wiem dokładnie ale też chyba nie jest najgorzej.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wychodzi 3-0 dla Gremio [...] warto sprawdzić czy dziś to Gremio tak jak pisał Yaroo wejdzie też pokazywało win na ten Izraelski co dałem zarówno SAnalyzer jak i algorytm .
Ponieważ ten mecz się zbliża,
powtórzę to co napisałem w poscie #1300.
Dodam jeszcze, że mecz meczowi nierówny. Izraelski wszedł, co nie znaczy, że wejdzie brazylijski.
Ja osobiście zagram, bo lubię grać przeciwko faworytowi a uważam, że przynosi to pozytywne efekty, ale szanujcie pieniądze, i naprawdę przy każdym spotkaniu zaglądnijcie co dzieje się w lidze.
Piszę o tym dlatego, bo czuję się odpowiedzialny za prognozy (w bardzo dużej mierze &quot;emanację&quot; przecież moich myśli) podawane przez algorytmy.
Algorytm proponuje. Decydujecie Wy.

Edit:
I właśnie. Gremio - Nautico ⛔ (2:0).
Oglądałem pokaźną część II polowy. Na &quot;pocieszenie&quot;: to nie była łatwa połowa dla Gospodarzy (prowadzących od 61 min.) a druga bramka wpadła &quot;dopiero&quot; w doliczonym czasie gry. Podobno w Nautico nie miał kto (najlepsi strzelcy nie grali) strzelać. Szkoda.
Czy przez taki mecz wywrócę algorytm do góry nogami? Nie. Nie kiwnę palcem, bo to jest promil pośród pozostałych meczów.
I dlatego należy wpierw zawierzać sobie a później wspomagać się narzędziami.

K 38

kemot2012

Użytkownik
Nie bądź za skromny. Jeżeli chodzi o mecz Toyama - Chiba to pierwszy algorytm dał 1X, a drugi doprecyzował na 1. I tak było. Po kursie sześć z groszami. I niedużo też brakowało do overa na tym trzecim, zremisowanym.

B 34

bsg

Użytkownik
yaroo to misiaczek ;D a algorytm jeszcze większy ;D zarobiłem dziś trochę szkoda że nie dałem czystej 1 :d wtedy to biba była by na max ???? ale wiadomo człowiek bojaźliwy ;D trzeba zaraz zobaczyć co nasz algorytm jeśli mogę go tak nazwać ???? ???? wytypuje na jutro przeanalizować to samemu i ruszyć do buka ! ????

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Typy na jutro.
Japonia.
1.1.2 podaje:
Kobe – Iwata anty 2⛔ over-+✅ (1:2)
2.0.0 podaje:
Kobe – Iwata 12✅/over✅ (1:2)
Kashiwa – Sapporo 12✅/over✅ (3:1)

Brazylia
1.1.2 podaje:
America RN - Sao Caetano ANTY 2 (0:2) ⛔
Guarani - Vitoria ANTY 2 (0:0) ✅
2.0.0 podaje:
America RN - Sao Caetano X2 (0:2) ✅
Guarani - Vitoria brak komunikatu

Łotwa
1.1.2 podaje:
Skonto - Jelgava 1 (2:0) ✅over- ⛔
2.0.0 podaje:
Skonto - Jelgava 1 (2:0) ✅

Singapur
1.1.2 podaje:
Tampines - Geylang ANTY 1 R (2:1) ⛔
2.0.0 podaje:
Tampines - Geylang 1 (2:1)✅

To są wszystkie mecze na jutro z betexplorera, pod uwagę brałem tylko te ligi w których rozegrano już minimum 10 kolejek.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Próba czegoś ... (takie moje &quot;zapiski&quot;). Nie wiem co wyjdzie ...
Dziś:
Niemcy RL południowy zachód
Hessen Kassel - SSV Ulm 1846 Propozycja Gry 1

Niemcy RL Bawaria
SC Eltersdorf - FC Augsburg (A) Propozycja Gry 1

Niemcy NOFV - Nord
1. FC Neubrandenburg 04 - Malchower SV 90 Propozycja Gry 1
Edit:
nie wiem jaki wynik jest w tym ostatnim spotkaniu , niemniej nie jest to co mnie zadowala.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak sobie patrzę np. na mecz (dzisiaj będzie):
Meksyk Primera Division
Club Leon - Guadalajara Chivas
Przykładowe kursy (1X2): 1.65 - 3.50 - 4.50

Multi-Typer 2.0.0. prognozuje &quot;1&quot; a 1.1.2 typuje &quot;ANTY 1 R&quot;.
Dla Osób obserwujących ten wątek: jak to interpretować? Przede wszystkim tak, że to są różne algorytmy ????
I równie ważna rzecz: typy &quot;ANTY&quot; to jest taka próba stworzenia sobie przestrzeni, w której możnaby się pokusić o zawładnięcie (bo nie tylko uszczknięcie) bardzo dużym kursem w stosunku do tego, który jest przypisany faworytowi ...
Możnaby się pokusić ... Skorzystać z szansy ...
Dlatego, tym bardziej nie ma powodów do niepokoju, że jeden algorytm wskazuje zwycięstwo Gospodarza/faworyta (czyli prawidłowo :grin ???? a drugi algorytm liczy na niespodziankę. Rzecz w tym, aby mieć jeszcze do tego przysłowiowego &quot;nosa&quot; i wstrzelić się w ten odpowiedni mecz,
bo najlepszą opcję po ocenie sytuacji wybierasz zawsze Ty, Graczu.
Nota bene, przytoczona meksykańska prognoza posiada dodatkowe oznaczenie &quot;R&quot;, czyli taki typ został uznany za szczególnie ryzykowny.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak sobie patrzę np. na mecz (dzisiaj będzie):
Meksyk Primera Division
Club Leon - Guadalajara Chivas
Przykładowe kursy (1X2): 1.65 - 3.50 - 4.50

Multi-Typer 2.0.0. prognozuje &quot;1&quot; a 1.1.2 typuje &quot;ANTY 1 R&quot;. ✅ (1:2)
[...]
Możnaby się pokusić ... Skorzystać z szansy ...
[...]
Nota bene, przytoczona meksykańska prognoza posiada dodatkowe oznaczenie &quot;R&quot;, czyli taki typ został uznany za szczególnie ryzykowny.
Tak jak powyżej.
Goście grali przez 47 minut w osłabieniu a dwie bramki strzelili w ostatnich ośmiu minutach meczu :grin:

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Typy na jutro.
Brazylia 21:00
1.1.2 podaje:
Cruzeiro - Vasco ANTY 2 ✅ (1:1)
Nautico - Atletico-MG ANTY 2 (1:0) ✅
Flamengo RJ - Gremio ANTY2 ✅ over-+ ⛔(1:1)
2.0.0 podaje:
Cruzeiro - Vasco X2 ✅ (1:1)
Nautico - Atletico-MG brak komunikatu
Flamengo RJ - Gremio 12⛔/over⛔ (1:1)

Wyspy Owcze
1.1.2 podaje:
IF Fuglafjordur - NSI Runavik over- (3:1) ✅
2.0.0 podaje:
IF Fuglafjordur - NSI Runavik 1 (3:1) ✅

Gwatemala
1.1.2 podaje:
Comunicaciones - Xelaju 1 ✅ over- ⛔ (2:0)
2.0.0 podaje:
Comunicaciones - Xelaju 1 ✅

Islandia
1.1.2 podaje:
Vestmannaeyjar - Grindavik 1 ✅ over- ✅(2:1)
Akranes - Valur over-⛔ (1:1)
2.0.0 podaje:
Vestmannaeyjar - Grindavik 12✅/over ✅(2:1)
Akranes - Valur 1 ⛔ (1:1)

Norwegia
1.1.2 podaje:
Ham-Kam - Start ANTY2 ⛔over-+ ✅ (1:2)
Bryne - Sarpsborg 08 ANTY2 ✅ (4:3)
2.0.0 podaje:
Ham-Kam - Start brak komunikatu
Bryne - Sarpsborg 08 12✅/over✅ (4:3)

Korea Południowa
2.0.0 podaje:
Incheon - Gangwon 1 ✅ (2:1)

Szwecja
1.1.2 podaje:
Jonkopings - Trelleborgs 1 ✅ over- ⛔(2:0)
2.0.0 podaje:
Jonkopings - Trelleborgs 1 ✅(2:0)
Djurg&amp;aring;rden - AIK 12✅/over✅ (0:3)

Tajlandia
2.0.0 podaje:
Esan United - Chiangrai Utd 12⛔/over ✅+ &quot;zaczyna się potężne ryzyko&quot; (3:3)
TOT - TTM Chiangmai 1 ✅ (1:0)

*brałem pod uwagę tylko te ligi, w których rozegrano min. 10 kolejek
**na niebiesko zaznaczyłem mecze, które przed rozpoczęciem lepiej sprawdzić jeszcze raz ze względu na rozgrywane w międzyczasie mecze

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Za chwilę możecie wyczesać overki i gdzieniegdzie nieduże kursy na &quot;1&quot; w lidze ukraińskiej i serbskiej ...
Dnipro, Charków, Rad Beograd, Partizan ...
Tylko już nie pamiętam, który algorytm co komunikuje.
(I nie patrzyłem ile kolejek się odbyło).
Ponadto, na dzisiaj na pewno jest coś w brazylijskiej Serie B i argentyńskiej Primera Division.

Do góry Bottom