>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
kurde no chcialem wyslac PW no ale nie da sie ???? , a co do tego pakowania to wystarczy tez dac haslo na spakowany zipem pliczek i poczta hasla nie zlamie i nie sprawdzi co zostalo spakowane :&gt;, a odnosnie 7z to poczta takiego formatu nie umie &quot;odpakowywac&quot; i sprawdzac co jest w srodku dlatego da sie w tym formacie wysyalc exe ; ]
.... a no widzisz, tego nie wiedziałem, że po zahasłowaniu on jest dla poczty &quot;nietykalny&quot; ... Dzięki za info.
Jeśli chodzi o moje PW to faktycznie, inna sprawa :grin:

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam ponownie.
Z wiadomością, która Was być może zainteresuje.

Algorytm Multi-Typer (w obecnej formie czyli typy na zwycięstwo Gospodarzy, typy przeciwko faworytowi oraz typy over 2.5) jest do pobrania. Tylko dla zarejestrowanych Użytkowników Forum.
Bezpłatnie, w pełnej wersji, bez ograniczeń czasowych (a więc nie trial).

Nazwa strony skąd można ściągnąć program, ciąg znaków stanowiący jednocześnie login do strony, hasło do strony oraz hasło do pliku
są dostępne i widoczne tylko dla Userów Forum w moim profilu, zakładka &quot; O Mnie&quot; .
Stony nie znajdziecie w wyszukiwarkach. Takie są założenia, żeby jej tam raczej nie było. Nazwę strony należy więc wpisać do paska adresu w przeglądarce.

Proszę o przestrzeganie warunków użytkowania Algorytmu.
Złamanie ich (przede wszystkim próby wrzucenia pliku na jakiś serwer lub handlowanie plikiem) płazem nie ujdzie ;)
Jeśli poprzez swoje wizyty na stronie przekroczycie transfer niezbędny do funkcjonowania innych serwisów, to po prostu zamkniemy ją :grin:

Nie myślcie, że będzie lekko. Sporo się napocicie, żeby cokolwiek z niego wycisnąć. Ponadto, w założeniach typował będzie prawidłowo, jeżeli stosować się będziecie do tego co jest zawarte w pliku CzytajTo.
Pamiętajcie, że to jedynie narzędzie, które ma pomóc w typowaniu a nie myśleć za Was.

Mam nadzieję, że sprawa jest zrozumiała, iż ww. hasło/login jest nie do upubliczniania.
I mam nadzieję, że to co powyżej napisałem jest jasne.
-----------------
Miłego korzystania. Może ten skromny i prosty Algorytm Wam w czymś pomoże.

Otrzymane punkty reputacji: +13
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie umieściłeś w rar pliku &quot;czytaj to&quot; [...]
Faktycznie. Dzięki za tę uwagę. Zaraz zamieszczę.

[...] jest sam plik do exela [...]
To jest tylko ikonka excela. Jakoś nie dałem rady się jej pozbyć niestety a powinienem.
Plik jest w formacie .exe.

Osoby, które ściągnęły plik bez &quot;CzytajTo&quot; proszę o ponowne ściągnięcie. Bez objaśnienia, to jak bez ręki ????

Jeśli chodzi o szczegóły &quot;techniczne&quot; to spakowane pliki mają łączną objętość bodajże 206 KB.

T 29

tomato99

Użytkownik
Dobra, dalej nie wiele rozumiem ^^, jednak nie wiem czy moge zdać pytanie w tym temacie żeb nie złamać regulaminu xD
Napisze ci Pw, jak możesz odpowiedz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dobra, dalej nie wiele rozumiem ^^, jednak nie wiem czy moge zdać pytanie w tym temacie żeb nie złamać regulaminu xD
Napisze ci Pw, jak możesz odpowiedz
PW mam nieaktywne.
Pytaj o co chcesz, jeśli związane jest z Algorytmem - po to jest ten temat - ale nie podawaj hasła do pliku i strony.

T 29

tomato99

Użytkownik
Pytanie, argumentu jakie mogą podlegać zmianie to tylko liczba zespołów miejsce w tabeli i remisy? Nie łapie tego, dajmy na to gra:
Untied z City i program na podstawie miejsc tych zespołów w tabeli i liczby remisów podaje prawdopodobny wynik?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Pytanie, argumentu jakie mogą podlegać zmianie to tylko liczba zespołów miejsce w tabeli i remisy? Nie łapie tego, dajmy na to gra:
Untied z City i program na podstawie miejsc tych zespołów w tabeli i liczby remisów podaje prawdopodobny wynik?
Pozostałe sprawy są w zapisie Algorytmu, w środku.
Przecież nie będę tego wywalał a cały Świat? :grin:

Tak. Wpisujesz trzy zmienne. To chyba niewiele pracy dla Użytkownika? Ja bym się cieszył :grin:
bo naprawdę solidna mordęga nastąpi podczas wklepywania właśnie.
I w ogóle ucieszysz się, jeśli zobaczysz jakiś wygenerowany typ ;)
Program wybiera już mecze &quot;do grania&quot;, tak więc nie wskazuje wyniku każdego meczu.
Jeśli ryzyko będzie zbyt duże, wynik nie zostanie wygenerowany. Lepiej nie grać niż zagrać i stracić.

&quot;Stopnie&quot; prawdopodobieństwa przy overach też są jakąś wskazówką czy będziesz chciał je zagrać ...

T 29

tomato99

Użytkownik
Zrobiłem mały test:
Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko Biala brak wyniku
Slask Wroclaw - Ruch Chorzow brak wyniku
Lech Poznan - Gornik Zabrze brak wyniku
Jagiellonia Bialystok - Zaglebie Lubin podany wynik
Widzew Lodz - GKS Belchatow brak wyniku
Korona Kielce - Lechia Gdans brak wyniku
Wisla Krakow - Polonia Warszawa brak wyniku
Piast Gilwice - Pogon Szcecin brak wyniku

Cała najbliższa kolejka ligi polskiej

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zrobiłem mały test:
Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko Biala brak wyniku
Slask Wroclaw - Ruch Chorzow brak wyniku
Lech Poznan - Gornik Zabrze brak wyniku
Jagiellonia Bialystok - Zaglebie Lubin podany wynik
Widzew Lodz - GKS Belchatow brak wyniku
Korona Kielce - Lechia Gdans brak wyniku
... No przecież mówiłem, lekko nie będzie :grin:

... a ile to kolejek mamy od początku polskiej Ekstraklasy&quot;? ;)

Niewielu jest ludzkich mocarzy, którzy po dwóch kolejkach podadzą wynik meczów trzeciej,
więc czegóż oczekiwać od ciągu matematycznych znaków?

Jagiellonia z Zagłębiem, tutaj niby wynik jest wygenerowany ale to przecież ... początek Sezonu jest! Ja tego meczu pewnie nie zagram.
----
Naprawdę,
proszę Użytkowników o przeczytanie objaśnień, sugestii, uwag, wskazówek, załączonych do Algorytmu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Yar000 najlepiej to zapodać im gotowe typy hmmmm chociaż to za mało jeszcze lepiej postawić za nich , wygraną wypłacić im na konto a jak przegrana bedzie to oczywiście z naszej kieszeni poleci .
Trochę INICJATYWY własnej proponuje i klikać dzieki człowiek jak widzi Plusa widzi że warto to było robić ,zarywać godziny !!
:razz:

T 29

tomato99

Użytkownik
Spokojnie, skończyłem tech. informatyczne wiem że programowanie to ciężki kawałek chleba ^^ Wy musicie to lubić(jestem o tym przekonany) więc nie potrzebujecie plusów heh(żart)
Program nie ma automatycznej aktualizacji bazy danych więc domniemam że wy tym sie zajmujecie, i będziecie co jakiś czas wypuszczać program z aktualna bazą tak? I dajmy na to w 5 kolejce ekstraklasy już będzie więcej typów?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=B_R_U_T_U_S;3041308]Yar000 najlepiej to zapodać im gotowe typy hmmmm chociaż to za mało jeszcze lepiej postawić za nich , wygraną wypłacić im na konto a jak przegrana bedzie to oczywiście z naszej kieszeni poleci .
[...]
:grin:

[...] Trochę INICJATYWY własnej proponuje i klikać dzieki człowiek jak widzi Plusa widzi że warto to było robić ,zarywać godziny !!
:razz:
Właśnie. To jest bardzo konkretna propozycja ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Spokojnie, skończyłem tech. informatyczne wiem że programowanie to ciężki kawałek chleba ^^ Wy musicie to lubić(jestem o tym przekonany) więc nie potrzebujecie plusów heh(żart)
Program nie ma automatycznej aktualizacji bazy danych więc domniemam że wy tym sie zajmujecie, i będziecie co jakiś czas wypuszczać program z aktualna bazą tak? I dajmy na to w 5 kolejce ekstraklasy już będzie więcej typów?
To działa trochę inaczej. Potrzebne, bieżące informacje Ty mu aplikujesz. Natomiast posiada on pewne wypracowane schematy, oparte na wyselekcjonowanych, reprezentatywnych zbiorach mówiąc oględnie a nie będę tutaj wchodził w szczegóły działania Algorytmu ...
Niemniej, program będzie pewnie aktualizowany w tym sensie, że będą trwały prace &quot;doprecyzowujące&quot;.
Tak. Niezależnie od tego, że program nie łączy się z bazami danych, np. po 5 kolejce powinno być więcej typów.

T 29

tomato99

Użytkownik
Jestem człowiek niecierpliwy więc przeprowadzę typy na lidze Islandzkiej ;D
Cork City FC - Shamrock Rovers Brak
Drogheda United - FC Dundalk Brak
University College Dublin - Bray Wanderers Brak
Shelbourne Dublin - Derry City Brak
Sligo Rovers - Bohemians Dublin Brak

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jestem człowiek niecierpliwy więc przeprowadzę typy na lidze Islandzkiej ;D
Idziesz dobrą drogą, bo ligi nazwijmy je &quot;skandynawskie&quot; właśnie cały czas grają ...

[...] Brak [...]
I tak będzie. Wyobraź sobie, że jesteś na rybach. Jak już &quot;weźmie&quot;, to podskoczysz z radości ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Dobra to tak :
zastanówcie się czy lepiej dostać dziennie 20 typów średnich czy dwa naprawdę dobre i włożyć trochę wysiłku a potem cieszyć się z zł
Sorry za zaśmiecanie
No no i PW ci działa;)
Tylko wiesz te dwa typy też mogą nie wejść więc to raczej słaby argument
jeśli dostajesz dwa typy + sprawdzasz kontuzje , wykluczenia itp masz mniej chyba roboty niż przy 20
bo by powiększyć szansę na typ trzeba trochę się WYSILIĆ

T 29

tomato99

Użytkownik
Dobra to tak :
zastanówcie się czy lepiej dostać dziennie 20 typów średnich czy dwa naprawdę dobre i włożyć trochę wysiłku a potem cieszyć się z zł
Tylko wiesz te dwa typy też mogą nie wejść więc to raczej słaby argument.
Spadam spać, jutro w zaciszu będe sprawdzał ligi które &quot;grają&quot; i wynik jaki wypadnie będe gdzieś zapisywał by zrobić podsumowanie po jakiś 10 typach co do skuteczności programu wtedy ponownie włączę sie do dyskusji a teraz dobranoc! : D

Do góry Bottom