Być może, sam ten temat przez wprowadzoną przeze mnie wielowątkowość albo wprowadzane na bieżąco zmiany nie jest przejrzysty. Jest jaki jest. Nie będę tworzył nowych bytów.
Opcję "stopki" mam zablokowaną. Nawet gdybym miał odblokowaną, nie korzystałbym z niej w takim celu. Nie mam na to czasu.
Tak jak napisałeś, jeśli będą podawane statystyki (ewentualnie przez Kolegów bo ja nie będę miał czasu nad tym czuwać) to pewnie właśnie/albo być może takie będą. Osobne dla jednego modułu, osobne dla drugiego.
Może to przyczyni się do przejrzystości tematu.
Jeśli chodzi o krytykę ... Nie zależy mi na tym, aby zamilkła dlatego, że właśnie podawane są megaekstrawypasione typy, które się sprawdzają.
Niektórym osobnikom ten temat zwyczajnie nie "leży" od samego początku. Ze względu na sposób jego prowadzenia, ze względu na podejście do tematu, ze względu na wiele innych czynników, które w ogóle osobiście mam daleko w tyle.
To nie moje problemy.
Naprawdę nikomu nie robię łaski.
Algorytm lub jego typy mogę zatrzymać dla siebie.
Póki co, jestem ekstrawertycznie nastawiony do Świata, Czasem tutaj wchodzę,
Algorytm działa, wku ... wia pewnych osobników i chwała mu za to. Wku ... wia, czyli jest dobrze.
Mógłbym się tak jak napisałeś skupić znowu na "dwójkach" ale ... jestem teraz w innym punkcie. Jest to połączenia "Antyfaworyta" z typami "zwykłymi" tzn. na "1" i "2". I tak wygląda "dzisiaj" tego Algorytmu.