yar000
Użytkownik
Nie "odwołałem" ale... ale w zw. z brakiem czasu nie będzie "realizowany" publicznie. Do odwołania. Niestety, trochę mi to zajmuje aby typy znajdywać, logować się, zamieszczać, opisywać i "rozliczać"/edytować.
jestem dziś aktywny w tym temacie, więc przy okazji wrzucam:
ANTYFAWORYT
05.08.2012 r.
Japan J2-League
Mito Hollyhock - Montedio Yamagata ANTY 2 (-) (2:2)
Jeśli wystąpi taki wynik, to wystąpienie w jego obrębie typu "1" lub typu "X" oceniam po 50%.
Tokushima Vortis - Oita Trinita ANTY 2 (-)
Tutaj, bukmacher uważa, że faworytem są Gospodarze a program ma opinię przeciwstawną. Tak więc wypada (?) obstawić przeciw ("2" lub "X" faworytowi bukmachera ... (0:4)
Thespa Kusatsu - Ventforet Kofu ANTY 2 (+) (1:2)
Jeśli wystąpi taki wynik, to wystąpienie w jego obrębie typu "X" oceniam na 67%, Typu "1", na 33%. Oczywiście, nie oznacza to nic więcej jak tylko moja ocenę. Czyli nie "jaramy się" , że będzie remis ale raczej modlimy się by w ogóle mecz nie ułożył się po myśli faworyta. Przypominam, że u bukow można obstawiać typy dwudrogowe a w tym przypadku będzie to na pewno powyżej 2.00.
Tajlandia Premier League
Buriram United FC - Tot SC ANTY 1 (-) (2:1)
Jeśli wystąpi taki wynik, to wystąpienie w jego obrębie typu "2" oceniam na 57%, Typu "X", na 43%.
Wuachon United - Samut Songkhram FC ANTY 1 (-) (3:2)
Jeśli wystąpi taki wynik, to wystąpienie w jego obrębie typu "X" oceniam na 58%, Typu "2", na 42%.
Peru Primera Division
Inti Gas Deportes - Jose Galvez Chimbote ANTY 2 (-)
Tutaj, bukmacher uważa, że faworytem są Gospodarze a program ma opinię przeciwstawną. Tak więc znowu wypada (?) obstawić przeciw ("2" lub "X" faworytowi bukmachera ... Oczywiście kurs na typ dwudrogowy jest wysoki.
Poza tym zrobiłem tutaj pewne odstępstwo bo chwili gdy to piszę, gra liga peruwiańska. Nie jestem przekonany czy powyższa prognoza tak by wyglądała po zakończeniu trwających właśnie meczów ...
Edit: (1:0) Tym razem zasada ta nie sprawdziła się. Trafił Algorytm.