>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

L 29

lajzon

Użytkownik
remisy to najbardziej kusząca rzecz, ale w obstawianiu wydają się nieuchwytne... choć dziś trafiłem remis St. PAtricks-shamrock

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
remisy to najbardziej kusząca rzecz, ale w obstawianiu wydają się nieuchwytne... choć dziś trafiłem remis St. PAtricks-shamrock
To tylko pogratulować, bo np. ja mam kłopoty z zespołami wyspiarskimi innymi niż angielskie :grin:
Algorytm chyba też ...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]

GBK Kokkola-HauPa 1A kurs 1,4
Dodam, że jest to fińska Kakkonen Pohjoinen.

Wychodzi mi znów &quot;powtórka z rozrywki&quot; czyli nast. typy wynikowe:
2:1, 2:0, 1:0.

Przykładowe kursy:
2:1 = 8.50
2:0 = 8.50
1:0 = 10.00
Tylko proszę, nie napalajcie się Panowie bo to raczej faza testów jest ????
Po dup ... ch prędzej czy później w tej fazie musimy dostać. Nie da rady bezboleśnie ;)
Edit:
swoją drogą, gdyby Algorytm miał prognozować tylko takie typy i byłyby trafione, to nie sposób się na taką sytuację obrazić ;)

A 12

arek68

Użytkownik
Na jutro Algorytm nic nie wybrał ... dzisiaj na próbę wysyłam singla na remis ..
Konyaspor - Värmdö wynik 2-6
goście 11 meczy bez remisu i za drobne 0-0;1-1;2-2;

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na jutro Algorytm nic nie wybrał ... dzisiaj na próbę wysyłam singla na remis ..
Konyaspor - Värmdö
goście 11 meczy bez remisu i za drobne 0-0;1-1;2-2;
Jeśli chodzi o remisy to właśnie dzisiaj nastąpiła wtopa w meczu GBK Kokkola-HauPa. Wynik niestety 2:2. Algorytm na &quot;zwykłe&quot; wyniki remisów nie typuje więc i podając dokładny wynik remisy odpuściłem ... Może to błąd.
Nie wiem jak to wyglądało z przebiegu meczu, i w której minucie bramka na ostateczny remis została strzelona ...
Można się pocieszać, że to chyba 3 liga regionalna (?) ale niczego to nie zmieni ...

A 12

arek68

Użytkownik
Do kolegi tempozana :.. chyba kolega zauważył, że prowadzona jest statystyka z wszystkimi meczami które w obecnej ubogiej ofercie typuje Algorytm stąd różnie to bywa, podajemy typy przed spotkaniami, żeby nie było podejrzeń o manipulacje bo nikomu nie chodzi o fałszowanie tego co typuje Algorytm. Nikt tutaj nigdy nie namawia nikogo do kupna czy korzystania wyłącznie z Algorytmu i jego typów. Każdy w jakiś sposób szuka złotego środka... jedni szukają szczęścia w statystykach inni w wysokich kursach jeszcze inni w sieciach neuronowych itd..
Nikt nikogo nie zmusza do czytania tego wątku ani nie wypisuje w innych postach forumowiczów że jest oto taki Algorytm który da ci góry złota..
Po to są fora żeby wspólnie coś osiągnąć coś znaleźć, raz z lepszym skutkiem raz gorszym.
Z wyrazami szacunku dla wszystkich wypowiedzi i komentarzy Arek

A 12

arek68

Użytkownik
Dzisiaj przy braku typów Algorytmu próbuję z Haka 13 spotkań bez remisu, goły remis i za drobne 0-0;1-1;2-2; mam nadzieję że nie pograją na 3-3 powodzenia ..
Co o tym myślicie?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
... Nęci Cię ta Haka :grin:
ale faktycznie ciekawą ma sytuację w lidze.
Widzę, że jesteś już od wczoraj przygotowany na tę progresję więc nic Cię Arku nie powstrzyma ????
W tej lidze chyba w ogóle remisów jak na lekarstwo.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dzisiaj przy braku typów Algorytmu próbuję z Haka 13 spotkań bez remisu, goły remis i za drobne 0-0;1-1;2-2; mam nadzieję że nie pograją na 3-3 powodzenia ..
Co o tym myślicie?
Próbowałem popatrzyć jak to jest z remisami (dokładnymi wynikami) wg Algorytmu, dla tego typu meczów ...
Wychodzi mi 1:1 ale Algorytm na &quot;zwykłe typy&quot; przecież remisów nie wskazuje :grin:. Jeśli trafiłby ten mecz to uznam, że się nimi zainteresował ;)
Ponadto wyniki dla tego meczu to:3:0, 5:1.
Należy wziąć pod uwagę, że Algorytm na typy &quot;zwykłe&quot; nie bierze tego meczu pod uwagę &quot;do grania&quot; tak więc potraktujmy to bardziej rozrywkowo i na zasadzie &quot;a nuż, widelec&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Strasznie uboga dziś jest oferta. Nie mam nic na dokładny wynik chyba, że przyjmiemy te wyżej wymienione 1:1. 3:0. 5:1.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zbliża się Twoje 0:0 Arku.
Jest 62 minuta, tylko jeszcze coś takiego co znalazłem, zmącić może spokój ;)
44% strzelonych bramek Haka Valkeakoski zdobywa między minutami 61-75
Edit:
74 min. Gol dla Mariehamn, ale jest jeszcze szansa na 1:1.
Niestety, skończyło się 1:0 ale masz jeszcze następne szanse przecież ...

A 12

arek68

Użytkownik
Na jutro brak typów Algorytmu... jeden mecz ciekawy z serii bez remisu..
Assyriska FF - Brommapojkarna ( goście 14 meczy bez X 10Z;4P )
Fassbergs - Torslanda (0-0) brakło mi czasu bo sprawdzałem typy pod Algorytm pierwszy remis gospodarzy... od 11 kolejek

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik

Za jakiś czas powiem o co mi chodzi w poniższych typach, tylko wpierw muszę trochę ich &quot;wyłuskać&quot; z oferty.
30.06.2012 r.
Szwecja 1. Division Södra

IF Sylvia - Limhamn Bunkeflo 2 (4,80)

Litwa A Lyga
Pakruojo Kruoja - FK Tauras 2 (7,50)
01.01.2012 r.
USA Major League Soccer
Washington DC United - Montreal Impact 2 (4,50)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Będę ???? . Podam oczywiście.
----

Nowy &quot;eksperyment&quot; ;). Mam ostatnio tyle myśli w głowie i obawiam się, że mi &quot;umkną&quot; ...
----------------------
Jeszcze jedna uwaga ogólna: Nie gramy Algorytmem lig, w których już jest faza Playoff, Clasura itp. ale GRAMY w sytuacjach gdy jeszcze nie doszło do &quot;podziału&quot; tych lig/tabel na grupy, gdy tabela jest w fazie początkowej, &quot;niepodzielonej&quot; jeszcze ...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Arek68;2945715]typy Algorytmu na jutro: [...]
Dla tych meczów, typ na wynik: 2:1. 2:0. Jeśli padłby remis, to 1:1.
Marconi - Parranatta Eagles 1C
hacken - Sundsvall - 1C

Dla tych meczów, typ na wynik: 2:1. 2:0, 1:0
Seongnam - Gangwon 1A
Molde - Odd Grenland - 1A

Jak powyżej widać, schemat ten powstaje w powiązaniu z konkretnymi &quot;symbolami&quot;. Czy to dobra droga? Za mało spotkań ...

Do góry Bottom