>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

L 29

lajzon

Użytkownik
Na dziś mecz z Norwegii
Kristiania-Rosenborg 2 typ 1 1C kurs 1,25
Kurs niewielki ale może Yaro wspomoże dokładnym wynikiem?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na dziś mecz z Norwegii
Kristiania-Rosenborg 2 typ 1 1C kurs 1,25
Kurs niewielki ale może Yaro wspomoże dokładnym wynikiem?
Nie wspomogę ????
Drogę dokładnych wyników póki co, odpuściłem.
Zaczynam się zastanawiać w kontekście kursów, które są przyporządkowane do meczów typowanych przez Algorytm, czy ten pierwszy &quot;podpórkowy&quot; nie był najlepszy na niskie kursy ;)
Był bardziej pewny. I prosty jak konstrukcja cepa. Być może warto do niego powrócić i historia zatoczy koło ...
----
Edit:
Jeśli chodzi o wysokość kursów, to proszę o &quot;chwilę&quot; cierpliwości.
Mam nadzieję, dojścia do jakichś bardziej trwałych ustaleń związanych z tym Algorytmem na (nie wiem jak go nazywać) - w konsekwencji - kursy wysokie.
Czy efekt będzie podobny jak w przypadku &quot;łapania&quot; valuebetów? Chyba podobny, chociaż faktycznie bez zaglądania w kursy bukmacherskie.
Konkretnie, mam nadzieję na taką sytuację, w której typy nie dość, że będą trafione to jeszcze przez bukmachera szacowane tak, iż kursy dla Gracza będą (bardzo) wysokie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Jeśli chodzi o wysokość kursów, to proszę o &quot;chwilę&quot; cierpliwości.
[...]
... No ok ...
Sprawdzimy kolejny, taki mecz:

Irlandia Premiership

07.07.2012 r.
Sligo Rovers - Bray Wanderers
Typ: ANTY1
Kurs każdy sobie znajdzie. Sądzę, że nawet typ dwudrogowy to będzie bezproblemowo powyżej 3.00 ...
Są buki, które oferują ponad 5.00 za remis a ponad 11.00 za zwycięstwo Gości, to chyba wysokie kursy ????
Widzę, i to nawet powinno być oczywiste, że często ten Algorytm nie będzie generował takich właśnie meczów tylko raz na &quot;jakiś czas&quot; ...
Inna rzecz, jak przebiegnie ww. spotkanie i jak długo utrzyma się remis.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Sligo Rovers - Bray Wanderers ✅
Typ: ANTY1
[...]
Widzę, i to nawet powinno być oczywiste, że często ten Algorytm nie będzie generował takich właśnie meczów tylko raz na &quot;jakiś czas&quot; ...
Inna rzecz, jak przebiegnie ww. spotkanie i jak długo utrzyma się remis.
Remis 1:1.
o takie mecze właśnie chodzi.
Chciałbym przy tym zaznaczyć, że ten Algorytm jest trochę inny od &quot;prototypu&quot; sprzed kilku postów.
Denerwuje (mnie) jedynie świadomość rzadkości zdarzeń, które (jeśli) będzie generował.
Myślę nad rozszerzeniem zapisu tego Algorytmu i częstszego generowania wyników. Jednak za jakąś cenę. Zapewne jak to zwykle bywa(ło), za cenę &quot;trafialności&quot;.

A 12

arek68

Użytkownik
Algorytm remisowy na 4 wersje 3 podały czysty remis i typ 0:0 lub 1:1..
Dzisiaj dałem ciała bo bez netu byłem... na 5 remisów 3 weszły z kursem powyżej 4... ech tak to juz jest... grasz wtopa nie grasz wszyscy grają w typy wytypowane przez Algorytm..

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Tak plus SJK i Kristianstads...
Ten Algorytm grający przeciw faworytowi (wysokie kursy) faktycznie może być jakoś częściowo współbieżny z tamtymi &quot;prototypami&quot; algorytmów na remisy ...
Dodatkowo zawiera w sobie tę cząstkę konkretnego &quot;anty&quot; czyli opcję w konsekwencji absolutnie przeciw faworytowi i w rezultacie przyporządkowane do zdarzenia, kursy bardzo wysokie (&quot;1&quot; lub &quot;2&quot;).
Tutaj Gracz będzie musiał ruszyć głową, czy wybrać remis czy dać &quot;pewniaka&quot;. Nie otrzyma jak w przypadku algorytmów remisowych gotowego typu (&quot;X&quot;).
W dzisiejszym meczu Sligo - Bray, remisy podchodziły niekiedy pod kurs 6.00. Zwycięstwo Bray to było chyba maksymalnie ok. 14.00
Algorytm na remisy, wytypowałby remis i kurs 6.00. Wszystko ok. W tym konkretnym przypadku ok a w innych podobnych w przyszłości?
W innych podobnych ale jednak nie zakończonych pomyślnym remisem, Algorytm (&quot;przeciw faworytom&quot;) ma zabezpieczenie w postaci takiej, że typ dwudrogowy przeciw faworytowi to przeciętnie grubo powyżej 2.00 a często będzie to nawet i powyżej 3.50.
... No wiem, wiem, przy meczach wskazanych przez algorytmy remisowe też niby widać kto jest w danym meczu &quot;faworytem&quot; :grin: ale czy na pewno zagralibyśmy przeciwko temu faworytowi (a nie np. remis lub zwycięstwo faworyta)?
Natomiast algorytm grający przeciw faworytom wskazuje takie mecze, gdzie - mam nadzieję - naprawdę opłacało się będzie zagrać na zwycięstwo &quot;niefaworyta&quot;.

Czyli mam nadzieję na sytuacje, w których to jednak niefaworyzowany zespół wygra.
Kompilacja kilku takich spotkań &quot;przeciw faworytowi&quot;, rozpisana w systemie da mam nadzieję ciekawy efekt ...

L 29

lajzon

Użytkownik
Witam,
Mecze na dziś z algorytmu 2.1.3
Fluminense-Flamengo 1 1B kurs 2 zł
Sport Recife-Corinthians 1 1A kurs 2,1
PK 37-Kemi 1 1C kurs 2,3
Aeslund-Viking 1 1A kurs 2 zł
Skodve-Trolhatten 1 1C kurs 2,25

i tak ode mnie to Mypa-Kups 1 kurs 2,1

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Właśnie ponownie &quot;dokręciłem śrubkę&quot; Algorytmowi &quot;zwykłemu&quot;. Opatrzywszy wersję jako 2.1.4 przesyłam ją Wam. Nic się w nim nie zmieniło, oprócz wycięcia zapisu odpowiadającego za typ &quot;2B&quot;. Tak więc typ &quot;2B&quot; już nie istnieje.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Denerwuje (mnie) jedynie świadomość rzadkości zdarzeń, które (jeśli) będzie generował.
Myślę nad rozszerzeniem zapisu tego Algorytmu i częstszego generowania wyników. Jednak za jakąś cenę. Zapewne jak to zwykle bywa(ło), za cenę &quot;trafialności&quot;.
Tak właśnie zrobię. Za cenę &quot;trafialności&quot;.
Będą to spotkania o PREDYSPOZYCJI takiej, aby zasadnie móc sądzić, że padnie wynik, który nie będzie korzystny dla &quot;faworyta&quot;.
Decyzja o tym czy grać czy nie grać należeć będzie do Gracza, co zawsze mocno podkreślam.
Ostateczne zachowanie obciąża więc zawsze Gracza a nie Algorytm. Typ Algorytmu mozna bowiem zawsze odrzucić i być w zgodzie z posiadaną osobistą wiedzą bukmacherską.
Program nazwę roboczo, &quot;Antyfaworyt&quot; (aby m.in. nie było omyłek z typami Algorytmu &quot;zwykłego&quot;).
Ponieważ znowu w nim zmieniłem zapis i pewne zawarte w nim zasady, to oznaczę go jako Antyfaworyt 1.2.1 dla odróżnienia od wcześniejszych zapisów.
Nie mam teraz czasu, żeby siedzieć przy ofertach buków, tylko wezmę pierwszy z brzegu mecz, który ma jakieś &quot;predyspozycje&quot; ...:
Finlandia Veikkausliiga
Mypa Myllykoski - Kuopio PS TYP: ANTY1
Edit: Zresztą, właśnie się jakoś teraz zaczął ...
I jak zauważyłem, Antyfaworyt gra tym typem przeciwko Lajzonowi ????

L 29

lajzon

Użytkownik
Mówiłeś&quot;Przeciwko Lajzonowi&quot; typem przeciwnym do 1 jest 2 ???? więc się tak łatwo z algorytmem nie wywiniesz się ????
no nic, najważniejsze że dziś algorytm nieźle trafił ???? nie trafił Aeslund ale Ci z przebiegu meczu powinni wygrać

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=lajzon;2962753]Mówiłeś&quot;Przeciwko Lajzonowi&quot; typem przeciwnym do 1 jest 2 ???? więc się tak łatwo z algorytmem nie wywiniesz się ???? [...]
Tak masz rację. Nieprecyzyjnie się wyraziłem :grin:
[...] no nic, najważniejsze że dziś algorytm nieźle trafił ???? nie trafił Aeslund ale Ci z przebiegu meczu powinni wygrać
Fakt, trafił nieźle i zaczęły się w końcu jakieś wyższe kursy ;)
Teraz jeszcze Sport Recife gra ...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Antyfaworyt (przypominam, że rozluźniłem istotnie zapis tego Algorytmu z niekorzyścią dla &quot;trafialności&quot;, są to więc mecze - jeszcze raz podkreślam - bardziej predestynowane niż inne do tego, żeby faworyt w nich nie wygrał. Wybór należy do Was) :
Peru Primera Division
11.07.2012 r.
Leon de Huanuco - Cobresol FBC TYP: ANTY1
Kursy znajdziecie we własnym zakresie. Są prawdopodobnie bardzo duże.
Edit: największy chyba ok. 10 na zwycięstwo Gości a na remis przeważnie powyżej 4,50.

Patrząc na ww. mecz nie bardzo w to wierzę aby Cobresol zdołało wyciągnąć jakiś pozytywny dla siebie wynik :grin: ale wiara wiarą a boisko boiskiem ...
Dodam jeszcze, że to spotkanie jest inaczej charakteryzowane niż to ostatnie gdzie Antyfaworyt trafił. Zakłada o wiele mniejsze prawdopodobieństwo przegranej faworyta.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Leon de Huanuco - Cobresol FBC TYP: ANTY1 ⛔
[...]
75 min. Padła właśnie 2 bramka dla faworyta więc to nie będzie udany zakład.
Spuszczam kurtynę milczenia bo już 3:0 :grin:
Edit:
I takim wynikiem mecz się zakończył.

Do góry Bottom