>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Rovaniemi PS - FC Hämeenlinna Najbardziej prawdopodobny typ: 1:1
Dziwna sprawa z tym typem :grin: [...]
... I po typie. W tym momencie zrobiło się 2:0. I nawet 3:0.
Być może powinienem pójść inną ścieżką ... Do prognoz Algorytmu &quot;zwykłego&quot; dodawać dokładny wynik.
Zobaczymy czy padnie któryś z wyników 2:1, 1:0, 2:0 w odniesieniu do spotkania,
które zaproponował dzisiaj Arek.
Edit:
Nie doczekamy się. Mecz chyba został przełożony.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
na dzisiaj jeden mecz :
kurs : 1,35
VästeråsSK - Akropolis - 1A
P.S. to gdzie mogę poczytać o twojej &quot;działalności Algorytmicznej&quot; bo nie wiem gdzie szukać ?
Widać, można pytać, nie można odpowiadać ????
Tymczasem, z przeznaczeniem dla osób &quot;niedoświadczonych i naiwnych&quot; :grin: moja próbka dokładnego wyniku w meczu dzisiejszym:

Estonia Meistriliiga

JK Sillamae Kalev - JK Tammeka Tartu Najbardziej prawdopodobny wynik: 2:1, 2:0, 1:0.
Przykładowe kursy:
2:1 = 8.00
2:0 = 7.00
1:0 = 8.50
Paragwaj Primera Division
Independiente FBC - Rubio Nu Najbardziej prawdopodobny wynik: 2:1, 2:0, 1:0.
Przykładowe kursy:
2:1 = 8.50
2:0 = 10.00
1:0 = 9.00

T 4

tempozan

Użytkownik
:grin::grin::grin:
YAROOO widze ze po tym jak algorytmy na remisy czyste mecze mecze remisy i czyste remisy działaja,teraz wziales sie za dokladne wyniki.Pewnie bo 1 trafionym typie poiwesz ze skutecznosc 100% i wezmiesz sie za kolejny algorytm.Proponuje jaki zawodnik strzeli hattricka;]]
A teraz na powaznie:prosze proszee zbrob algorytm na 6 w totka bo potrzebuje :?troche kasy

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
:grin::grin::grin:
[...]
A teraz na powaznie:prosze proszee zbrob algorytm na 6 w totka bo potrzebuje :?troche kasy
Również na poważnie: Lotto? Nie zajmuję się hazardem.
Gdybyś dzisiaj zaryzykował i obstawił 15k na dokładny wynik 2:0 w meczu JK Sillamae Kalev - JK Tammeka Tartu, to w na koncie miałbyś już 105k :grin:

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Paragwaj Primera Division
Independiente FBC - Rubio Nu Najbardziej prawdopodobny wynik: 2:1, 2:0, 1:0.
Przykładowe kursy:
2:1 = 8.50
2:0 = 10.00
1:0 = 9.00
Ten mecz za chwilę ... Można go także traktować jako wybrany przez zwykły Algorytm (i typ &quot;1&quot;, kurs np. 1.95) pod warunkiem jeśli to faza Apertura a nie Clausura.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Obydwa ostatnie mecze weszły. Zarówno w sposób &quot;tradycyjny&quot; jak i wynik zmieścił się w prognozowanych typach.
JK Sillamae Kalev - JK Tammeka Tartu wynik 2:0
Independiente FBC - Rubio Nu wynik 1:0

Jeśli ktoś z obserwujących niniejszy wątek postanowił poeksperymentować i postawił zwłaszcza na dokładny wynik i wygrał, to szczerze gratuluję.
Można było &quot;pokombinować&quot; ze stawkami i kursami a nawet i stawiając jednolitą stawkę, przykładowo 100 zł na każdy z trzech proponowanych typów w obrębie każdego z meczów, wyszło się kilka dobrych groszy do przodu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ja dzisiaj zagrałem na wyniki podane przez Algorytm... no i zobaczymy jak będzie dalej... Dzięki Yar000.
pzdr
Nie ma sprawy Arku ???? i gratuluję!
Będziemy golić tę &quot;Bukę&quot; [&quot;Muminki&quot;] :grin:
Arek to ile zgarnałeś? jeśli można wiedzieć..:smile: ja zagrałem na zwykłe wyniki i wpadło ok 150 zł
Pięknie ????
Zastanawiam się czy w przypadku jeśli miałbym nawet konkretny dokładny typ &quot;wynikowy&quot; jako murowanego faworyta, to czy nie lepiej byłoby podawać to w takiej właśnie &quot;rozbudowanej&quot; formie, czyli trzy typy dokładnych wyników dla jednego meczu.
Arek pewnie z kilka kawałków wyciągnął ;)

A 12

arek68

Użytkownik
Jak pisałeś Yar000 po 100 zagrałem bo na więcej mnie nie stać nie jestem zawodowcem z wielką kasą... zaryzykowałem... Yar00, lajzon róbmy to co robimy szukamy typy podajemy i do przodu lub tyłu kto chce to skorzysta... Wolę więcej do przodu.. ????

L 29

lajzon

Użytkownik
gratuluje w takim razie. Osobiście nigdy nie zagrałem za więcej niż 100 ???? czyli Panowie, dzień udany, buki dostały po tyłku. Oby tak dalej.
Może coś na jutro wyłowimy, jest kilka lig

A 12

arek68

Użytkownik
z innej beczki... Analizując Algorytmem wszystkie ligi w Finlandii na 13 spotkań Haka jeszcze nie zremisowała myślę żeby pograć progresją na ten zespół co o tym myślicie? ligi wystartowały w skandynawii a kursy na remis fajne... ostatnio HJK 4,25 zaliczył...

L 29

lajzon

Użytkownik
czyli np zaczać od 10 na remis już w następnej kolejce? ciekawy pomysł, może Yaro wyliczy dokładny wynik np 1-1?

GBK Kokkola-HauPa 1A kurs 1,4

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Gdyby tak trafić remisik na konkretny wynik, to byłaby faktycznie super sprawa ;) a np. na 2:2 jest kurs 12,00, na 3:3 kurs 40,00 ...
Tyle, że z tym dokładnym wynikiem to jak na razie duże ryzyko jest ...
Dziś weszło ale to wciąż początki.
W tym momencie, Algorytmem na &quot;zwykłe&quot; wyniki nie wytypujemy remisu a jak zauważyłem dobrze on funkcjonuje w sprzęgnięciu z prognozami na dokładny wynik ...

A 12

arek68

Użytkownik
Na sam remis już jest fajny kurs ... przeszukując ligi warto takie perełki, które jeszcze remisu nie zaliczyły pograć... Wiesz to by było ciekawe lajzon spróbować 0:0, 1:1; 2:2
W Finlandii jest jeszcze parę innych drużyn bez remisu a kolejek juz rozegrali ponad 10 trzeba by historię tych drużyn prześledzić

L 29

lajzon

Użytkownik
Tokyo-Kashiwakurs 2,7 na 1, a z meczów wynika że sa bardzo wyrównane, uważam że kurs powinien byc ok. 2 zł, myślicie że pomyłka buków? zaanalizujcie sobie
algorytm go nie wybrał ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przepatrzyłem tę ligę japońską teraz. Faktycznie jest ona &quot;spłaszczona&quot; i wyrównana.
I Algorytm tego spotkania nie wybrał właśnie z tego powodu, że tu może stać się &quot;wszystko&quot; ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
... ale temat remisów jednak rozpala wyobraźnię, prawda? :grin:
Gdyby tak golić buki regularnie na kursach dokładnych wyników remisowych, 12.00, 40.00, marzenia ;)
Jeśli chodzi Arku o progresję, to faktycznie ciekawa sytuacja z tą Haka jest ... Zero remisów ...
Nie jestem zwolennikiem progresji ale jeśli czujesz się w tym dobrze ... i masz przygotowaną odpowiednia kaskę na stopniowanie stawki ;)

Do góry Bottom