>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wszystkim &quot;wątpiącym&quot; i/lub zniecierpliwionym/ewentualnie zawiedzionym ???? polecam powyższą wypowiedź Kolegi ziz99.
Wunderwaffe nie istnieje. Jeślibym teraz zareagował panicznie i zaczął zmieniać zapis Algorytmu, wyszłoby mu to tylko na gorsze i &quot;posypałby się&quot; w następnych meczach. Teraz, ma szansę przeczekać niedyspozycję (były nią zresztą chyba remisy) a w następnych próbować się odkuć.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
witam sorry ze tak późno, wcześniej nie mogłem,
Szwecja Dywizja 1
Sirius-Forward 1 1c kurs 1,7
Chyba weszło ...
Dzisiaj wprowadziłem niewielkie zmiany w Algorytmie. Aktualną jego wersję Koledzy otrzymali/ście już na emaile.
Nie ma w tym kolizji z moją ostatnią wypowiedzią bowiem są to zmiany nazwijmy je, &quot;eliminujące&quot; coś z zapisu i nie zakłócające pracy Algorytmu i wyników.
Raczej są to zmiany, które mi chodziły po głowie wcześniej tak więc nie w &quot;panice&quot; i nie w związku z jakimiś ostatnimi nietrafieniami.
W zw. z powyższym, Algorytm nie będzie już generował wyniku &quot;1BB&quot; oraz (prawdopodobnie o wiele) trudniej będzie wygenerować teraz wynik &quot;1B&quot;.
--
(Dla Osób śledzących ten temat a nieorientujących się w użytej tutaj terminologii: &quot;1BB&quot;, &quot;1B&quot;, &quot;2A&quot; itp. są to po prostu oznaczenia przyporządkowane prawdopodobieństwu trafienia).

Otrzymane punkty reputacji: +5
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na dzisiaj Algorytm podał 1 typ Naesby - Varde 2A, kurs 4,8 zobaczymy mecz trwa wynik do przerwy 0:1..
Ostatecznie 2:2. Było blisko (choć oczywiście żadne to pocieszenie). Wyrównanie padło w 85 min. Myślę, że trop był dobry, mając jeszcze na uwadze, że to 2 Dywizja duńska. Kurs swoją drogą, świetny.

L 29

lajzon

Użytkownik
Witam,
Typ na dziś:
Finlandia Kakkonen East
KTP-Mikkeli 1 (1A) kurs 2,45 (bet at home)
jest to typ z algorytmu, jak to Yaro mówi &quot;podkręconego&quot;. Miało być trudniej wyłapać odpowiedni mecz ale 1 jest i po dobrym kursie.
Do Arka i Yaro, przerobiłem wszystkie ligi z livesports

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam,
Typ na dziś:
Finlandia Kakkonen East
KTP-Mikkeli 1 (1A) kurs 2,45 (bet at home)
jest to typ z algorytmu, jak to Yaro mówi &quot;podkręconego&quot;. Miało być trudniej wyłapać odpowiedni mecz ale 1 jest i po dobrym kursie.
Do Arka i Yaro, przerobiłem wszystkie ligi z livesports
Lajzon, dobra robota, bo trochę chyba tego było ...
Jeśli ten typ nie wejdzie to wypada się załamać :grin:
Edit:
Chyba nie jest za dobrze ... Jednak ligi skandynawskie tym bardziej niższe, to jakiś problem jest dla Algorytmu. Dla Typerów/ludzi pewnie też ...

L 29

lajzon

Użytkownik
cóż nigdy nie miałem/nie bylo tak nie trafionego typu... w sumie coś w tym meczu śmierdziało bo KTP to był lider po dobrych meczach kurs był wysoki i jeszcze skoczył przed samym meczem aż na 3 zł. Więc nie zwalałbym wszystkiego na algorytm. Ciekawego czy wytypowałby zwycięstwo Danii ???? ?
Szacunek dla Wikingów

Z 47

ziz99

Użytkownik
Witam,
mecz faktycznie był chyba &quot;przekręcony&quot;, bo spadki kursów mocno podejrzane. W ogóle mam wrażenie, że tymi niższymi ligami skandynawskimi kręcą spekulanci, zwłaszcza teraz jak oferta piłkarska bardzo uboga. Dziś też np. podejrzewam mocno o przekręt Boca J... Prawie 90 min grali z przewagą 11-10 i tylko remis, a przeciwnik strasznie drewniany. Boca już w tym sezonie zrobiła wałek z Independiente (4:5).

Z drugiej strony, z moich wyliczeń predykcyjnych mecz KTP no bet. Zwróćcie choćby uwagę, że w zeszłym sezonie ledwo się utrzymali http://www.betexplorer.com/soccer/finland/kakkonen-group-a/?stage=8814. Jeżeli w algorytmie korzystacie ze zbyt krótkiego zakresu danych poprzedzających to siłą rzeczy realna siła danej drużyny będzie przeszacowana in + lub -.

Przy okazji tych ostatnich niepowodzeń, właśnie po to są testy &quot;na sucho&quot; (o których wspominałem), żeby zminimalizować &quot;niedopasowanie&quot; algorytmu/modelu do danych/ej lig/i.

Na koniec jeszcze mała &quot;refleksja matematyczna&quot; ???? Analizując na wiele sposobów bieżące wyniki w piłce nożnej, mam wrażenie jakby obecnie było więcej &quot;dziwnych&quot; wyników niż kilka lat temu. Zobaczymy jak ruszy normalny sezon na zachodzie, niemniej z tego co pamiętam ze 3-4 lata temu np w tych niższych ligach norweskich kto miał wygrać to wygrywał a teraz niespodzianka goni niespodziankę.

Pozdrawiam
ziz99

A 12

arek68

Użytkownik
Wracamy po krótkiej przerwie związanej z szaleństwem euro... typy na dziś:
Argentinos Jrs - All Boys - 2A wynik 1:0 i 4 czerwone kartki dla gości..
Rovaniemi - Viikingit 1C (6 wygrana gospodarzy lub remis..) wynik 2:0
Angellholms - Degerfors - 1A wynik 2:0 bramki 84 i 85 minuta...
staty algorytmu będę podawał co 10 spotkań.. Powodzenia

osom 36

osom

Użytkownik
1:0. 6 x ????, dopóki brama nie siadła 3 x ????, więc na pewno miało to jakiś wpływ na wynik tego meczu. all boys skuteczność miało o wiele gorszą w porównaniu do A Jr.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
1:0. 6 x ????, dopóki brama nie siadła 3 x ????, więc na pewno miało to jakiś wpływ na wynik tego meczu. all boys skuteczność miało o wiele gorszą w porównaniu do A Jr.
Zapewne tak.
Jednakże, proponowałbym nie grać faz PlayOff, Clausura itp. faz po podziałach tabel &quot;głównych&quot; ...
Algorytm nie jest do tego przystosowany. Liczyłem się z porażką w tym przypadku.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Planuję zrobić Algorytm na Over 2,5 (konkretnie, na minimum 3 gole w meczu) albo może i nawet Over 3,5 ????
Pomocne takie &quot;cóś&quot; byłoby? Proszę o wypowiedzi.
Przykładowo, w podanym wyżej przez Arka meczu byłby over 2,5.

A 12

arek68

Użytkownik
Jak najbardziej pomocne, wtedy wynik meczu nie jest tak istotny jak ilość strzelonych bramek no i kursy są odrobinę wyższe..

Yar000 masz zablokowaną skrzynkę? bo nie umiem wysłać wiadomości na PW.

Do góry Bottom