majorcom
Użytkownik
w buku bet365 tez nie ma tej niemieckiej ligi oberliga, tylko jest angielska ????Jesteś pewny ze to te mecze ? bo nie mogę znaleźć w ofercie buka
w buku bet365 tez nie ma tej niemieckiej ligi oberliga, tylko jest angielska ????Jesteś pewny ze to te mecze ? bo nie mogę znaleźć w ofercie buka
Witaj Sydney i dzięki za gratulacje.Cześć.Od jakiegoś czasu obsrwuję ten pojedynek za namową jednego z uczestników.Muszę stwierdzić,że Algorytm robi wrażenie.Gratuluję Yar000!.
Postanowiłem dołączyć do pojedynku i również podawać swoje typy, choć z góry mówię ,że uzasadnienie moich typów nie jest możliwe.Będzie to typowanie na zasadzie pierwszego impulsu, dlatego fajnie jest ,że wcześniej nie ma żadnej sugestii ;-) Pozdrawiam
Przed samym meczem.mozna wiedziec o której godzinie jutro zostaną przedstawione typy ludzi i algorytmu, przed samym meczem? czy tym razem już wcześniej?
Witaj i dzięki za gratki.Witam wszystkich! Z zainteresowaniem śledziłem postępy autora w pracach nad algorytmem i gratuluję Yar000 aktualnych efektów z tym związanych, a przede wszystkim zadowalającej, jak na razie, skuteczności programu. Z chęcią przyłączę się do współtypowania, oczywiście z chwilą przekroczenia magicznej granicy 10 postów
No to świetnie, dzięki za stworzenie takiej możliwości! ????Zainteresowanym, którzy mają poniżej 10 postów wysłałem na PW swój adres mail. Możecie pisać do czasu odblokowania PW.
Mam tą świadomość. Po prostu z góry mówię ,że nie mam pojęcia o II czy III lidze i nie śmiem konkurować z fachowcami.Wychodzę z założenia ,że i człowiek i algorytm , choć bazują na jakiejś wiedzy , również stosują swego rodzaju prekognicję a co za tym idzie można do idalnych trafień tylko się zbliżać a nigdy się ich nie osiągnie.Gdyby to było możliwe , to bukmacherka by się zwinęła błyskawicznie.Wniosek: możemy grać bo popełniamy błędy ???? Najwyżej będę najsłabszy.Ktoś być musi.PozdrawiamWitaj Sydney i dzięki za gratulacje.
Sprawa uzasadnień dla typów, zdaje się "zawiesiła się" i jest status quo tak więc zapraszam a kto wie .., być może Twoja pierwsza myśl będzie tą najlepszą.
W taki sposób też pewnie jakaś część Graczy na rynku bukmacherskim funkcjonuje ale trzeba jasno dopowiedzieć, że nie jest to obstawianie świadome i refleksyjne.
Ujęcie tego sposobu typowania meczów w naszym eksperymencie będzie więc również odzwierciedleniem tego co dzieje się na szerszym rynku.
Powinieneś mieć jednak świadomość, że jest to oręż obosieczny. Twoje typy bowiem zostaną tutaj na Forum zapisane i również poprzez ich jakość będziesz oceniany przez innych Użytkowników Forum teraz i w przyszłości.
Powodzenia!
Heh ????Koleżanka/Kolega asza
to siostra lub brat bliźniak Programu jest, bo typuje zupełnie identycznie? ????