majorcom
Użytkownik
w buku bet365 tez nie ma tej niemieckiej ligi oberliga, tylko jest angielska ????Jesteś pewny ze to te mecze ? bo nie mogę znaleźć w ofercie buka
w buku bet365 tez nie ma tej niemieckiej ligi oberliga, tylko jest angielska ????Jesteś pewny ze to te mecze ? bo nie mogę znaleźć w ofercie buka
Witaj Sydney i dzięki za gratulacje.Cześć.Od jakiegoś czasu obsrwuję ten pojedynek za namową jednego z uczestników.Muszę stwierdzić,że Algorytm robi wrażenie.Gratuluję Yar000!.
Postanowiłem dołączyć do pojedynku i również podawać swoje typy, choć z góry mówię ,że uzasadnienie moich typów nie jest możliwe.Będzie to typowanie na zasadzie pierwszego impulsu, dlatego fajnie jest ,że wcześniej nie ma żadnej sugestii ;-) Pozdrawiam
Przed samym meczem.mozna wiedziec o której godzinie jutro zostaną przedstawione typy ludzi i algorytmu, przed samym meczem? czy tym razem już wcześniej?
Witaj i dzięki za gratki.Witam wszystkich! Z zainteresowaniem śledziłem postępy autora w pracach nad algorytmem i gratuluję Yar000 aktualnych efektów z tym związanych, a przede wszystkim zadowalającej, jak na razie, skuteczności programu. Z chęcią przyłączę się do współtypowania, oczywiście z chwilą przekroczenia magicznej granicy 10 postów![]()
No to świetnie, dzięki za stworzenie takiej możliwości! ????Zainteresowanym, którzy mają poniżej 10 postów wysłałem na PW swój adres mail. Możecie pisać do czasu odblokowania PW.
Mam tą świadomość. Po prostu z góry mówię ,że nie mam pojęcia o II czy III lidze i nie śmiem konkurować z fachowcami.Wychodzę z założenia ,że i człowiek i algorytm , choć bazują na jakiejś wiedzy , również stosują swego rodzaju prekognicję a co za tym idzie można do idalnych trafień tylko się zbliżać a nigdy się ich nie osiągnie.Gdyby to było możliwe , to bukmacherka by się zwinęła błyskawicznie.Wniosek: możemy grać bo popełniamy błędy ???? Najwyżej będę najsłabszy.Ktoś być musi.PozdrawiamWitaj Sydney i dzięki za gratulacje.
Sprawa uzasadnień dla typów, zdaje się "zawiesiła się" i jest status quo tak więc zapraszam a kto wie .., być może Twoja pierwsza myśl będzie tą najlepszą.
W taki sposób też pewnie jakaś część Graczy na rynku bukmacherskim funkcjonuje ale trzeba jasno dopowiedzieć, że nie jest to obstawianie świadome i refleksyjne.
Ujęcie tego sposobu typowania meczów w naszym eksperymencie będzie więc również odzwierciedleniem tego co dzieje się na szerszym rynku.
Powinieneś mieć jednak świadomość, że jest to oręż obosieczny. Twoje typy bowiem zostaną tutaj na Forum zapisane i również poprzez ich jakość będziesz oceniany przez innych Użytkowników Forum teraz i w przyszłości.
Powodzenia!
Heh ????Koleżanka/Kolega asza
to siostra lub brat bliźniak Programu jest, bo typuje zupełnie identycznie?????