Bardziej tak, jak to opisał lajzon.Ten program algorytm to podaje spotkanie jak bardzo może być trafne, a jak słabo procentowo czy jak, przepraszam nie doczytałem na forum jak on typuje, czy po prostu 1x2?
------------------3. Oznaczając swoją prognozę Program posługuje się terminologią "mocne", "słabsze", "b.słabe" lub innymi określeniami doprecyzowującymi prognozę. Jednak do podsumowujących matematycznych obliczeń tutaj prezentowanych zawsze jest ona traktowana tak, jakby tych dookreśleń nie było.
Dzięki chłopaki za miłe słowa! Tak jest, musimy wziąć odwet na bukach za wszystkie nasze dotychczasowe niepowodzenia, hehe.Do kolego hynio
Jako jeden z Ojców Założycieli tego eksperymentu, cieszę się, że przesłałeś analizę Arkowi, właśnie o coś takiego mi chodziło. Myślałem, że ten pomysł się nie przyjął, ale skoro Ty dajesz analizę to ja też od jutra będę. Bardzo fajnie to Arek zapisał, wszystko czytelne i wszystko w jednym miejscu. Brawo Panowie! Pamiętajcie, że toczymy bitwy z algorytmem, ale wojnę prowadzimy z bukami ????
Do kolego hynio
Jako jeden z Ojców Założycieli tego eksperymentu, cieszę się, że przesłałeś analizę Arkowi, właśnie o coś takiego mi chodziło. Myślałem, że ten pomysł się nie przyjął, ale skoro Ty dajesz analizę to ja też od jutra będę. Bardzo fajnie to Arek zapisał, wszystko czytelne i wszystko w jednym miejscu. Brawo Panowie! Pamiętajcie, że toczymy bitwy z algorytmem, ale wojnę prowadzimy z bukami ????
Dzięki chłopaki za miłe słowa! Tak jest, musimy wziąć odwet na bukach za wszystkie nasze dotychczasowe niepowodzenia, hehe.a i analizy hynio miło się czyta
Gratuluję asza,[...]
Kolega asza podał także typy z podpórką i wszystkie trzy trafione: (1X, 1X, X2).
Cardiff zaczyna przypominać West Ham....
To ciekawa informacja, dzięki!=lajzon;2785971][...] Wczoraj w meczu w Anglii też brakło szczęścia algorytmowi bo drużyna Barnet nie wykorzystała rzutu karnego, byłby remis. [...]
Gratuluję[...] Nie wybrzydzam w końcu trafiłem i zarobiłem w tabelce ????
W algorytmie podpórkowym byłoby to X2. Program w obecnej formie musiał się na coś zdecydować. W obecnej wersji Programu, mecze o podobnych "parametrach" (nie powiem jakich) jak to spotkanie, prognozuje jako "2". Tak jest i w tym przypadku. Nie oznacza to, że ma racjęNie wiem czy wszyscy podali już swoje typy, ale typ w lidze hiszpańskiej jest dla mnie niespodzianką. Patrze w te statsy i ni jak nie mogę dojść do tego samego wyniku:grin:. Bo przecież algorytm podaje typy w oparciu o nie (statystyki).
Postawiłem w sumie 2 trixie i 1 kupon z podpórkami za grosze, więc luzik.... Nie oznacza to, że ma rację