>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ok. Miło, że się zgłosiłeś.
Nazywajmy to współdziałaniem/współpracą, bo ja raczej nie potrzebuję pomocy ???? ;)
Zachęcam pozostałych Obserwujących.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wrzucę jutro prognozę (Toto-Liga) programu, dla Zakładów nr: 1795 przyjmowanych do 2015-04-14 20:45.
Pytanie tylko, z jakim odstępem czasu do rozpoczęcia pierwszego spotkania?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W takim razie, jutro ok. godz. 19.45 załączę prognozę.
Niezależnie od tego, &quot;przygotować&quot; się można bezproblemowo wcześniej. Zdarzeń jest oczywiście 13.
Zestaw (nr 1795) jest dostępny: https://www.totolotek.pl/toto-liga
Przypominam, że w Toto-Lidze jest określona pula nagród. Jakimś problemem jest liczba osób, która zdąży ???? wysłać zakład. Godzina czasu równać się może setkom Userów z taką samą kombinacją typów.
Może przesadziłem ale kilkadziesiąt osób, nie tylko członków Forum przez godzinę może się przewinąć.

J 0

johan1989

Użytkownik
a powiedz mi, bo nie śledze Twoich wątków od początku, zajmujesz sie wyliczeniami tylko do toto-ligi za kzdym razem? a żeby nie zasmiecac forum o moje pytania i masz chwile zeby porozmawiac moze jakis priv?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ten temat o algorytmach jest wielowątkowy. Algorytmów było wiele.
W tym momencie, zajmuję się tylko Toto-Ligą i podobnymi (Supertoto) zakładami.
Nie znaczy to, że omawianych typów nie można obstawić niezależnie od Toto-Ligi. Wiadomo, że można.
Spokojnie możesz tutaj zadawać pytania i rozmawiać.
Zachęcam Obserwujących temat, do udziału.

J 0

johan1989

Użytkownik
jaką masz skuteczność % co do zdarzeń, oczywiście jeżeli można wiedzieć,i pytanie może nie na miejscu ale korci żeby zadać, czytając wcześniej ,że nie potrzebujesz &quot;pomocy&quot; a &quot;współpracy&quot;, na ile przez ten czas co sie tym zajmujesz udało sie ograć buka?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W przypadku Toto-Ligi faktycznie najważniejsza jest skuteczność (nie Yield).
Prognozy z tego aktualnego, konkretnego programu (a nie pozostałych moich programów) są pracą na &quot;żywym organizmie&quot;. Mogę tylko tyle napisać, że algorytmy na typy dwudrogowe a użyte w tym konkretnym programie, trafiały ze skutecznością pomiędzy 78% a 85%. W przeciągu dłuższego okresu i na względnie dużej liczbie zdarzeń. Oczywiście, zdarza się wiele odchyłów od normy, w jedną bądź w drugą stronę.
Patrząc np. z perspektywy wytypowania niewielkiej, np. 10, liczby wyników oczywiście bardzo możliwą jest sytuacja trafienia wszystkiego, w 100%.
&quot;Diabeł tkwi w szczegółach&quot;. I mam nadzieję, ze to jednak nie diabeł. Algorytmy nie biorą pod uwagę czynników &quot;ludzkich&quot; i/oraz pozaboiskowych. Jak będzie dalej? Nie wiem. Życie jak najbardziej może spłatać figiel, biorę to też pod uwagę.
Ten aktualny program, nadal jest eksperymentem.
&quot;Ograć buki&quot; to termin szeroki ???? . Jestem na plusie, używając wspomagania w postaci algorytmów.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W tym momencie, wszedł właśnie ostatni z meczów lig polskich (zakłady nr 1508).
Trafiona więc została &quot;jedenastka&quot;.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
codzienną analizę pojedynczych zdarzeń całkowicie odrzucasz?
Nie, ja niczego nie odrzucam ;). Moje działania poza tym wątkiem są w ogóle czymś osobnym.
Poza tym, codzienna analiza pojedynczych zdarzeń była tutaj wielokrotnie przerabiana.
Aktualnie przygotowuję program przede wszystkim na zakłady składające się z zestawów trzynasto lub czternastozdarzeniowych. W tym momencie nie zamierzam się rozczulać nad singlami. Zresztą, powtórzę. Czym jest zakład składający się z kilkunastu zdarzeń jeśli nie kilkunastoma singlami? (W sensie podejścia do analizy każdego z tych zdarzeń osobno).
Nie ma z mojej strony w tym momencie, opcji powrotu w tym wątku tematycznym, do typowania codziennego, spotkań które właśnie pojawią się w ofertach buków.
Userzy mieli tutaj wielokrotnie takie szanse ponieważ udostępniane były programy do pobrania.
I każda osoba pobierająca program, mogła tutaj takie typy wrzucać. Było, minęło.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W tym momencie, wszedł właśnie ostatni z meczów lig polskich (zakłady nr 1508).
Trafiona więc została &quot;jedenastka&quot;.
Czy się mylę czy jeszcze nie podano pełnej informacji (z T o t o l o t k a)?
Nikt niczego nie trafił? :grin::
0 wygranych 13 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 12 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 11 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 10 trafień po 0.00 zł .
----
Koszt zakładu z &quot;niezredukowanymi&quot; (do typów jednoznacznych) podpórkami oraz jednym typem jednodrogowym, wyniósłby ponad 4k zł. Zapewne jednak, podobnie jak w przypadku lig angielskich, po odpowiedniej redukcji podpórek zawarcie zakładu mógołby kosztować naprawdę niewiele.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jeśli nikt niczego nie trafił, to osoba grająca typy zaproponowane przez program miała szansę zgarnąć jedyną &quot;jedenastkę&quot; bardzo niewielkim nakładem.
Przypominam, że ostatecznie, kontynuowany był program B: #3614

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Czy się mylę czy jeszcze nie podano pełnej informacji (z T o t o l o t k a)?
[...]
... i chyba ostateczna informacja, bo nie ma tak dobrze ;):
0 wygranych 13 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 12 trafień po 0.00 zł, 1 wygrana 11 trafień po 5855.10 zł, 25 wygranych 10 trafień po 234.20 zł.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przypomnę. Prognozujemy to:

Będzie twardy orzech do zgryzienia, nieprawdaż?
Edit: nie tylko klasa tych rozgrywek (3 i 2 liga) ale to co widać w tabelach ligowych.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W takim razie, jutro ok. godz. 19.45 załączę prognozę.
[...]
Mam coraz większe wątpliwości (w zw. ze specyficznością Toto-Ligi), co do tej konkretnej godziny.
Może tak: jeśli zgłoszą się jeszcze (dzisiaj) jakieś osoby do publicznej tutaj &quot;burzy mózgów&quot; (redukowanie podpórek do typów jednodrogowych oraz potencjalne dodawanie trzydrogowców), to prognozę programu zamieszczę o godz. 19.45, ponieważ będę wówczas w tym widział sens całej &quot;zabawy&quot;.

Jeśli się nikt nie zgłosi:
to o godz. 19.45 prześlę prognozę programu do Kolegi johan1989. Nie widzę bowiem powodu dzielenia się publicznie pracą w sytuacji gdy potencjalni pozostali zainteresowani, oczekują tylko gotowego produktu finalnego. Zwłaszcza, gdy każda kolejna osoba w &quot;puli&quot; (Toto-Liga) zmniejsza wysokość wygranej przypadającej na zwycięzcę/zwycięzców.
Następnie, prognozę programu opublikuję tuż przed rozpoczęciem pierwszego spotkania z zestawu i mam nadzieję, że podobnie postąpi johan1989. Po redukcji podpórek, zamieści prognozę w wątku, tuż przed rozpoczęciem pierwszego spotkania znajdującego się w zestawie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ok, wrzucam typy programu.
Zaskoczyły mnie, jednak zaskoczenie czy brak zaskoczenia nie ma tu znaczenia.
Niewyszukane jakby i nieskomplikowane ????
... &quot;abo bedzie buza abo bedzie dysc&quot; jak mawia lud.

Może rozśmieszać sugestia programu dotycząca trafienia &quot;dwunastki&quot; .., no ale kto to wie ..?

Do góry Bottom