b_r_u_t_u_s
Użytkownik
spokojnie zaproponowałem tylko pomoc. . jak by była wskazana to PW. . Pozdrawiam
Radość swoją już wyraziłem w poscie wcześniejszym. Bardzo się cieszę ????[...] Jakby co Brutus jest następny bądź 4 jeśli Yarowi to nie będzie przeszkadzać[...[
Dzięki ????=adasko6910;2767473]Z tym podawaniem typów tutaj to po prostu zrobi się śmietnik i nie wiem czy to jest taki dobry pomysł tutaj je podawać. Niech podaje swoje typy tak jak podawał a wy po prostu piszcie mu na priv albo gadu i będzie sobie porównywał. To jest jego temat i jego algorytm [...]
Najlepsze były podpórkowe ponieważ wysoce skuteczne[...] Może wrócić do grania systemem który był najlepszy ( najbardziej dochodowy) [...]
Z % wiem tylko jaka jest mniej więcej skuteczność podpórkowych algorytmów. Zostały one definitywnie ukończone. Pozostałe algorytmy są w ciągłym "ruchu" stąd takie permanentne zmiany wewnątrz tego tematu.[...] Jedno pytanie czy obliczałeś w każdym systemie skuteczność typów i sprawdzałeś jaki % jesteś na plus czy minus? [...]
Dzięki raz jeszcze.[...] Powodzenia i oby jak najwięcej na plus
Właśnie chodziło mi o to, żeby z tych nisko kursowych zrobić ako ok 2.0 i zobaczyć jaka skuteczność będzie. Co do hokeja tam już 2-3 mecze z podpórką mogą dać spokojnie ako 2.0. Z tego co widziałem skuteczność na hokeju nie była taka zła. Jak podajesz np. z 5 typów na remis to jak możesz to podawaj jeden kupon z ako 2.0 do tego.Najlepsze były podpórkowe ponieważ wysoce skuteczne ale niskokursowe (wyjątek: podpórkowy na hokeja, tam są wyższe kursy z podpórkami).
To jest bardzo dobry pomysł.Moja propozycja Niech " Pogromcy " przesyłają ci swoje " Propozycje Typów" na PW a ty edytuje je w sposób np
TYPY ALGORYTMU:
20.03.2012 r.
Anglia.League One
Bury FC - Scunthorpe United Silne X -Program
Bury FC - Scunthorpe United Silne 1 - Antoni
Bury FC - Scunthorpe United Silne X - Ktoś
Bury FC - Scunthorpe United Silne 2 - Paweł
50%
Anglia Conference North
Guiseley AFC - Harrogate Town 1 - Program
Guiseley AFC - Harrogate Town 1 - Antoni
Guiseley AFC - Harrogate Town 1 - Ktoś
Guiseley AFC - Harrogate Town 1 - Paweł
100%
Ale to tylko moje zdanie
Dzięki wielkie za zgłoszenie się i chęć pomocy.Chętnie pomogę w publikowaniu tych danych.. Mam trochę czasu i mogę śledzić temat na bierząco i w miarę szybko aktualizować.
Pozdrawiam Arek...
Tak jak napisałem powyżej,Czyli my mamy dostosować się do tego co algorytm wybrał czy można podawać coś innego (nasze typy) i później ktoś podliczy jak to ma wyglądać