>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

Z 13

ziomeczek

Użytkownik
Staty wciąż statami, nie wiadomo jak zawodnicy podejdą do kolejnego meczu, ktoś może popełnić błąd, wynik się odwrócić itd. Ciekawostka spoko, ale raczej z dystansem podchodzę :p
Wczoraj islanderzy mnie zaskoczyli, mimo tak szybkiej straty 3 bramek i w sumie fartownego tego pierwszego gola nie poddali się i walczyli, dużo bardziej w tym meczu poprawili się w obronie, rzadko dopuszczali Pingwinów pod bramkę, którzy zmuszeni do strzałów dystansowych już nic nie uciułali w reszcie meczu. Ciągła presja i strzały w ofensywie, z którą Pingwiny miały problem by powstrzymać. Crosby piękny debiut po powrocie. Teraz czekają ich trudniejsze mecze w Nowym Jorku, ciekaw jestem jak się to potoczy.
Ah, no i ta bramka samobójcza, gwóźdź do trumny, nie wiadomo jaki byłby wynik spotkania gdyby nie ten błąd Fleurego.

Z 13

ziomeczek

Użytkownik
Holtby miał chyba ponad 0.97 % save&#39;ów w PO, po tym meczu będzie blisko setki ^^
/edit, w końcu ???? Co za gra defensywna i zacięta, przez ten wynik do końca nerwowa, na szczęście ostatecznie na korzyść Capsów ????

marcinkiko 172

marcinkiko

Użytkownik
Dobre i to ????
Ale mecz typowa jatka w playoff. Interwencje gk najwyższy poziom, Ovca też ładnie hasał. Spodziewałem się więcej po Rangersach. Prócz dobrego początku meczu nie pokazali za wiele. Prócz Hernika oczywiście. Pytanie czy to moc Stołecznych czy jednak Rangersi odstają od konkurencji?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Początek dobry, końcówka 3 tercji też niezła, a pomiędzy wielkie nic..miałem wrażenie że ciągle Rangers grają w osłabieniu mimo że było 5 na 5. Richards jest cieniem samego siebie sprzed lat. Nie wiem jaka jest sytuacja kontraktowa tego gościa, ale powinni go obciąć jak najszybciej.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Nie wiem jaka jest sytuacja kontraktowa tego gościa, ale powinni go obciąć jak najszybciej.
Z tego co pamiętam podpisywali go za coś koło 60 baniek na 9 lat. Nie wiem jak on dzisiaj wyjeździł te 20 minut. Koleś rusza się jak stary dziad.
Ze zwycięstwa, IMO absolutnie zasłużonego (może i subiektywnie z wiadomych przyczyn) wypada mi się tylko cieszyć. Takie nerwówki zazwyczaj przegrywaliśmy, bardzo przyjemnym wyjątkiem był OT goal Warda z Bostonem w ubiegłym roku.
Najbardziej rzuca się w oczy katastrofalna gra w man adv. Oni nie wiedzą co robić z krążkiem. To Caps byli bliżej zdobycia gola grając w osłabieniu (przewaga pod koniec 3 tercji). Jakieś cienkie slapery posyłane w kierunku Bradena tylko i wyłącznie z braku pomysłu na rozegranie nie są w stanie stworzyć zagrożenia. Nie oddali nawet jednego soczystego one timer&#39;a. Dziwi mnie też postawa Stepana.. koleś który w ostatnich meczach uratował NYR play offy dostosował się do reszty. No ale to już nie mój problem, bardzo bym chciał aby zakończyli te serię jak najszybciej.. po tym RS chyba nikt nie powie, że MSG jest nie do zdobycia.

Z 13

ziomeczek

Użytkownik
Ogląda ktoś mecz Canadiens? Dobre rzeczy się dzieją w 3 tercji ???? Po 1 golu i facoffie montrealczyk walnął kijem jednego z graczy Ottawy, drugi przybył na pomoc i parę sekund później, dosłownie wszyscy zaczęli się bić, przerwa trwała z 5-10 minut, faceoff, gol Ottawy sekundę później co daje 2 gole w 8 sekund, faceoff i kolejna walka, tym razem 1 na 1, którą zdecydowanie wygrał Montrealczyk ????

pacfik 46

pacfik

Użytkownik
pany wezcie mnie olsnijcie
by betsson :
New York Islanders - Pittsburgh Penguins Zwycięzca Klasyfikacji z wliczonym Handicap´em ( 0 : 1.5 ) : 2 3.10
dobrze widze ze jest to handi w strone pingwinow i taki kurs ?

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Jak coś to podobna sytuacja jak wyzej z meczem Wyspiarzy z Pingwinami jest w meczu Wild - Hawks. AKO z tego wyczodzi koło 9. Ja pograłem, jak cofną to nie będzie i tak straty, a jak zaliczą to będzie ładny plusik. Kto zdąrzy niech sobie pogra ;)

pacfik 46

pacfik

Użytkownik
nie przeszlo niestety ;)
Niestety byliśmy zmuszeni do unieważnienia Twojego zakładu na New York Islanders - Pittsburgh Penguins oraz zaniżyć wszelkie kursy na to zdarzenie do poziomu 1.00.
Ta akcja musiała nastąpić, gdyż zaklad zawieral blednie wystawiony handicap.
Z wyrazami szacunku,
Betsson Zakłady Sportowe&quot;

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Trochę z innej beczki.. coraz bardziej razi w oczy poziom sędziowania w NHL.. o ile w RS to aż tak bardzo nie boli, bo masz 82 spotkania, żeby udowodnić że zasługujesz na grę w post season, to w samych PO każda błędna decyzja może wiele kosztować, bo przegrywasz 4 mecze i arrivederci. Patrząc na ten obrazek zastanawiam się, na jakiej podstawie referee odgwizdał too many men on the ice dla Capitals, nie robiąc tego samego z gospodarzami. Stojąc na przeciwko całej sytuacji, nie widzi (?) d z i e w i ę c i u graczy NYR, a dopatrzył się szóstego grajka Caps, który jest ledwie widoczny wśród gąszczu chłopców z NY.. zresztą, co Wam będę mówił, zobaczcie :

Otrzymane punkty reputacji: +11
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
No niezłe, ale to jeszcze nic. Pamietam, w KHL raz była akcja co byli na lodzie w szóstke i tym czasie bramke strzelili, a sędzia tego i tak nie zauważył.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ta dwójka przy bandzie już podchodzi pod strefę zmian, o ile by nie mieli wpływu/kontaktu z akcją uznaje się ich za nieobecnych - no ale wciąż pozostaje 7 innych ... Cóż liga ogólnie co już parę razy podkreślałem idzie w złą stronę - tam gdzie powinny być zawieszenia ich nie ma, tam gdzie gra była czysta daje się duże kary itp.

Do góry Bottom