>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dobre wieści dla fanów Minnesota Wild, Mikael Granlund oficjalnie podpisał z klubem 3-letni kontrakt za który otrzyma 2.7 mln $$$
więcej na temat tego newsa, tutaj - &gt; http://sports.yahoo.com/news/finnish-star-granlund-signs-minnesota-154022673--nhl.html;_ylt=AlHABW_ItCW9rSBArHC4Or57vLYF
e: Zgadzam się z Tobą Uoniaki, najbardziej cieszą się z tego ruchu kibice Wild, którzy mieli już dość pasywnej postawy swojej ekipy w ostatnich sezonach, Granlund i Koivu mogą teraz stworzyć coś ciekawego, jeśli oczywiście będzie im dane grać w jednej linii. Wydaje mi się że taki ruch byłby najrozsądniejszy dla młodego gracza aby go dobrze wkomponować w zespół.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Moim zdaniem bardzo dobry ruch. Każdy szybki, efektowny i perspektywiczny zawodnik jest w Minesocie mile widziany. Oby nie spalił się w pierwszych meczach RS. Jeśli sobie poradzi, może choć trochę rozbuja wiecznie ospałą ofensywę Wild, przyczyniając się do zmiany bardzo defensywnego stylu gry, jaki od paru sezonów serwują nam Dzikusy. A jak widzieliśmy w tej kampanii, taki sposób gry sprawdził się tylko do pewnego momentu sezonu (mieli nawet lidera:razz ???? . Później już tylko równia pochyła i kolejny sezon zakończony po spotkaniu nr 82.

lipex 349

lipex

Użytkownik
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=633705
Weteran bramkarski Tomas Vokoun przechodzi na zasadzie wymiany do Pittsburgh Penguins. W zamian za to, Caps dostaną siódmą rundę NHL DRAFT 2012. Vokoun dostanie 4 mln dolarów za dwa lata gry.
A to wszystko oznacza, że Holtby na stałe został pierwszym bramkarzem Caps, bardzo fajnie wyrobił sobie miejsce - te play-offy na pewno były najważniejszymi i najlepszymi tygodniami w jego karierze. Ładnie się zareklamował.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Przypomnę tylko, że taka sama była historia Siemiona Warłamowa w Capitals. Też wystrzelił talentem którego nikt się nie spodziewał w play-off i też zrezygnowano w off season z Jose Theodora - ale Warłamow nie był jeszcze gotowy bronić na wysokim poziomie przez cały sezon i Capitals zostali bez bramkarza ... nie życzę tego, ale może się to tak skończyć.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Nius prawie tak świeży, jak wiadomość o śmierci Jacksona ;)
Z pewnością 80% z Was już to wie, ale jestem pewien, że nie wszyscy.
A że nie było wrzucane, to warto zanotować w tym dziale
http://bleacherreport.com/articles/1183658-washington-capitals-alex-semin-to-be-a-free-agent
No tak. Czyli zostaje nam jeden Alex w drużynie. Magiczne trio, któremu ostatnimi czasy nie było dane grać w jednej linii zostaje po części rozdzielone.
Sezon 2011/2012 był jednym z najsłabszych w karierze Saszy. Wpadło parę pięknych bramek, ale nic więcej - siadła skuteczność, zwłaszcza w batalii z Rangers, kiedy na bramki starszego z Alexów czekałem, czekałem i nie mogłem się doczekać. W dodatku zauważalny był brak Semina w kluczowych momentach. Wiem, że Hunter miał w zamyśle oszczędzać siły najlepszych (z Ovechkinem po części się udało), ale ten pomysł nie wypalił jeśli weźmiemy pod uwagę bohatera niniejszego niusa. Może poczuł się niedoceniony, może wypalił się w barwach WSH i potrzebna była zmiana otoczenia? Swoją drogą ciekawe, czy dziabnie go ktoś z NHL, czy zdecyduje się na KHL.. Bo chyba innych możliwości nikt nie bierze pod uwagę (no, może do mojej Aksam Unii za Rihę :grin ???? .
Jednak patrząc na cały pobyt w Stolicy, zasłużył On na miano The Great 28, a ja z pewnością nie zapomnę Jego wspaniałych zagrań.
PS: Trochę miejsca się nam zwolni pod capem, to może jakaś ofensywa transferowa? Potrzebujemy zapchać dziurę po Seminie, Halpernie (który chyba kończy swoją przygodę z Caps, a wypełnienie luki po tym zawodniku nie powinno stanowić problemu) oraz Knuble, który też powinien opuścić stolicę, bo nie potrzeba nam jeżdżącego po lodzie fortepianu.

lipex 349

lipex

Użytkownik
Semin na pewno będzie kluczowym celem jeżeli chodzi o Detroit Red Wings. Mają dużo wolnej kasy i działacze już zapowiedzieli ofensywę. Wszystko wskazuje na to, że sezon 12/13 będzie początkiem nowego, młodszego Detroit i taki skład będzie widniał przez co najmniej kilka sezonów. Dlatego liczę na dobrych i nie spleśniałych zawodników.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
No i w Detroit bardzo &quot;lubi się&quot; europejczyków i oni lubią tam grać. Szwedzka kolonia, ale także Rosjanie się dobrze odnajdują w DRW. Póki co to jednak plotki ploteczki ????

lipex 349

lipex

Użytkownik
No i Ktoś z dwójki Suter/Weber powinni wzmocnić DETROIT, chociaż wiadomo, że Nash chcą za wszelką cenę ich zatrzymać.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
W skrócie powiedział, że wszystko mu się podoba w NJD.
Nie jeden tak mówił ???? Chcę zostać ale na swoich warunkach - kontrakcie, klub natomiast może mieć inne zdanie co do wynagrodzenia i tyle wystarczy by Parise wybrał inny klub.

lipex 349

lipex

Użytkownik
Na stronie głównej aktualnie jest głosowanie:
goal of the year
hit of the year
save of the year
Bardzo fajne akcje. Dla mnie w kolejności Malkin, Orpik, Smith/Brodeur! Bardzo dobre akcje, szczególnie u Malkina widać tę dynamikę i umiejętności - po prostu bomba.

lipex 349

lipex

Użytkownik
&quot;Prawa do negocjacji z Bradem Stuartem oddane zostały przez Red Wings do drużyny San Jose Sharks w zamian za prawa do negocjacji z centrem Andrew Murray&#39;em oraz warunkowym wyborem w 7 rundzie draftu w roku 2014.
Przejścia do jednego z zespołów z Kalifornii spodziewano się już od początku sezonu, bowiem 26 lutego 2008 roku kiedy to Skrzydła pozyskały w wymianie kanadyjski obrońca pozostawił swoją rodzinę w tym właśnie stanie. Teraz z przyczyn rodzinnych postanowił nie przedłużać kontraktu z Red Wings.
W Skrzydłach Stuart rozegrał 306 meczy, zdobywając 78 punków (za 16 goli i 62asysty) oraz notując 119 minut karnych.&quot;
Od razu chciałbym zaznaczyć, że większość podawanych przeze mnie newsów na temat zmian kadrowych i jakichś przedsezonowych nowinek będzie dotyczyła drużyny Detroit Red Wings - z wiadomych przyczyn ????

lipex 349

lipex

Użytkownik
Jakby kogoś interesowało, a nie widziałby, to wstawiam plan treningów i sparingów przed sezonem - wiadomo jakiej drużyny, a to tak tylko dla kogoś, kogo interesuje przebieg ostatnich dni w klubach:
Turniej prospektów w Traverse City:

(15.09.2012 - 19.09.2012)

Obóz przygotowawczy:

(22.09.2012 - 25.09.2012)

21.09.2012 - Piątek
15th Annual Training Camp Golf Classic and Dinner

22.09.2012 - Sobota
Trening
9:30 am (15:30) -

23.09.2012 - Niedziela
Trening

24.09.2012 - Poniedziałek
Trening

25.09.2012 - Wtorek
Mecz
12:00 pm (18:00) - Red
:
White

Mecze przedsezonowe 2012:

26.09.2012 - Środa - 7:00 pm (1:00) -
:

28.09.2012 - Piątek - 8:30 pm (2:30) -
:

29.09.2012 - Sobota - 7:00 pm (1:00) -
:

30.09.2012 - Niedziela - 5:00 pm (23:00) -
:

03.10.2012 - Środa - 7:30 pm (1:30) -
:

05.10.2012 - Piątek - 7:30 pm (1:30) -
:

06.10.2012 - Sobota - 7:00 pm (1:00) -
:

07.10.2012 - Niedziela - 5:00 pm (23:00) -
:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Już jutro rozdanie nagród za miniony sezon (Las Vegas). Prośba z mojej strony o podawanie linków z transmisją video do tego wydarzenia. Jestem na wyjeździe służbowym w dodatku nie posiadam tu swojego laptopa czyli też swoich zakładek itp, przyda mi się pomoc i myślę że parę osób skorzysta. Potem oczywiście wszystkie linki złącze w całość.
Pozdrawiam

Do góry Bottom