>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

lipex 349

lipex

Użytkownik
Znowu staruszki z Detroit nie dostaną nikogo ciekawego w drafcie. Masakra, ostatnio chyba Kronwall w 2000 roku był dość przyzwoitym &quot;drafciarzem&quot;...

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Jak tak dalej pójdzie i Edmonton dalej będzie wybierało tak dobrze jak w poprzednich latach to kto wie czy za 5-6 lat Oilers znów nie będą potęgą. Na razie z roku na rok budują coraz lepszą drużynę, opartą przede wszystkim na młodych zawodnikach. Warto pamiętać, że Oklahoma City w tym sezonie jest jedną z najlepszych drużyn w AHL, a tacy zawodnicy jak Cornet czy Hartikainen powinni być może już w przyszłym sezonie przebić się do podstawowej kadry Oilers. W tegorocznym Drafcie wydaje mi się, że jest nieco mniej ciekawych graczy niż przed rokiem, ale np. taki Tomas Hertl, Mikhail Grigorenko czy Nail Yakupov na pewno byliby sporymi wzmocnieniami. Sporą szansę na dobry pick mają włodarze Columbus, którzy dzięki swojej słabej postawie i dobremu losowaniu mają drugi pick. Podobna sytuacja jest także z Montrealem, który też dzięki swojej gorszej grze może wybrać jakiegoś ciekawego juniora. Osobiście bardzo kibicuje Oilers, żeby im się znów udało, bo budują sobie kadrę na lata, nie wykładają jakiś bajecznych pieniędzy za graczy z nazwiskiem. Przydałby im się jeszcze jakiś porządny goalie i może przyszły sezon będzie już zdecydowanie lepszy od ostatnich.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Znowu staruszki z Detroit nie dostaną nikogo ciekawego w drafcie. Masakra, ostatnio chyba Kronwall w 2000 roku był dość przyzwoitym &quot;drafciarzem&quot;...
Ja Cie proszę chyba nie wiesz o czym mówisz. Detroit to akurat ostatni przykład na jaki można się powołać chcąc wskazać kogoś kto nie umie draftować. Red Wings od lat nie dysponują dobrymi cyferkami w drafcie a mimo to wybierają zawodników potencjalnie równych lub lepszych co czołowe numerki.
Henrik Zetterberg wydraftowany jako 210 w 1999 roku, Paweł Dacjuk jako 171 w 1998, Johan Franzen jako 97 ... wyliczać można bardzo długo.
Draft tu sztuka, nie trudno jest wybrać top prospecta z numerem jeden tak jak to robił Pittsburgh z Crosbym i Małkinem (ten drugi akurat &quot;dwójka&quot; ale rok po roku taki duet..) lub Tampa z Lecavalierem i Stamkosem.
W Czerwonych Skrzydłach zwróć uwagę na Mursaka, Abdelkadera i Nyquista w przyszłości będą jeszcze lepsi i podejrzewam że będą stanowić o sile DRW.
Aha temat mimo wszystko przeniosę razem z postami do &quot; Newsy, pytania i rozmowy na temat NHL, AHL...&quot; ale to jutro ???? Spokojnie można kontynuować dyskusje.

lipex 349

lipex

Użytkownik
No ale sam przyznaj, że wymieniłeś starsze lata, a ja wymieniłem ostatniego Kronwalla, jako osobę która być może była ostatnią dość znaczącą dla zespołu postacią. Ty wymieniłeś kluczowych graczy, ale wydraftowanych praktycznie 15 lat temu, dlatego napisałem &quot;dziadki&quot;. Ostatnio jakichś szałowych draftów nie ma, głównie właśnie z powodu złych &quot;cyferek&quot;.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Raczej chodzi o to że Detroit ma taką politykę prowadzenia zespołu, wprowadzają nowych graczy stopniowo. Nie tak jak Edmonton które mimo trzech lat pod rząd na prawdę wysokich draftów nadal goni ogon. Wrzucają całą tą swoją umówmy się jeszcze nie ukształtowaną młodzież w czołowe linie i dziwią się że to na dłuższą metę nie działa.Teraz czwarty rok dla nich, ponownie mają &quot;jedynkę&quot; i jak w przyszłym roku będzie muł to się GM pożegna tam z robotą.
W ogóle to z tego co wyczytałem z wywiadu z GM Edmonton to oni tak niespecjalnie chcą trzymać tą jedynkę. Wiadomo że top prospect to Jakupow, Oilers nie potrzebują kolejnego niskiego skrzydłowego i mówi się dosyć głośno że jak pojawi się dobra oferta to wybór jedynki mogą komuś sprezentować - moim zdaniem będzie to dla nich najlepsze.

W 0

wute

Użytkownik
Cześć wszystkim;)

Możecie mi podpowiedzieć, który z internetowych bukmacherów oferuje najwięcej jeśli chodzi o zakłady NHL? Obecnie gram na BaH, gdzie oferta dla NHL jest bardzo uboga. Przeglądałem kilka innych bukmacherów i wygląda to o wiele lepiej niż na BaH;) Chcę jednak wybrać tego najlepszego, gdzie polecacie utworzyć konto? Z góry dzięki za pomoc;)

cala 37

cala

Użytkownik
Panowie gdzie w Tv ogladacie NHL????Macie moze jakas stronke co pokazuje jakie mecze na jakich kanalach???
Osobiscie ogladam na kanale Viasat Hockey ale tam nie zawsze jest mecz ktorego oczekuje ????
Dzieki za pomoc

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Witam wszystkich.
Mam pytanie do bardziej obeznanych w hokeju ???? Co myślicie o graniu over/under na ilość strzałów w meczu? Zdecydowałem się grać tylko takie systemu gdyż częściej mi się trafiają niż obstawianie 1,x,2.
Na obecną chwile w Unibet jest oferta:
Florida Panthers - New Jersey Devils, linia 55,5
Ostatni mecz: 48
Nashville Predators - Detroit Red Wings, linia 59,5
Ostatni mecz: 63
Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers, linia 60,5
Ostatni mecz: 54
Vancouver Canucks - Los Angeles Kings, 60,5
Ostatni mecz: 65
Niestety nie znam się zbyt dobrze na NHL, więc może ktoś mi doradzi ? ????

michbrze 387

michbrze

Użytkownik
znawcą nie jestem, ale obstawianie ilości strzałów w playoffach to zagadka. Taktyka poszczególnych drużyn zaplanowana na drugi mecz serii może być całkiem inna niż na pierwszy i wtedy te statystyki nic nam nie mówią ????

lipex 349

lipex

Użytkownik
Wie ktoś, w jakim buku oferują zdarzenia, że będzie remis i w dogrywce wygra jakaś tam drużyna?

nigdy nie spotkałem się z takim zdarzeniem
Baqu

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
NHL: Radułow i Kosticyn odsunięci od składu Predators
jedno co mnie dziwi, to to, że pochlali w sobotę a odsunięto ich od składu we wtorek...
czemu tak długo zwlekano ?

btw

Marc Bergevin został mianowany Generalnym Managerem Montreal Canadiens

The Montreal Canadiens have selected Chicago Blackhawks assistant GM Marc Bergevin as their new general manager, as first reported by Chris Kuc of the Chicago Tribune and later confirmed by the Canadiens, who have a 2 p.m. press conference on Wednesday.
http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck-daddy/marc-bergevin-named-montreal-canadiens-gm-according-report-061030002.html

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Flames zatrudnili na rok Cervenka za 3,775 mln dol.​

Klub Calgary Flames zatrudnił na najbliższy sezon ligi NHL za sumę 3,775 miliona dolarów 26-letniego Romana Cervenka. Czeski hokeista od dwóch lat grał w rosyjskiej KHL w zespole Awangard Omsk. W 105 meczach zdobył tam 54 gole i miał 46 asyst.

Jego dorobek w ostatnim sezonie to 31 bramek i 30 podań krążka w 51 występach. Cervenka stał się liderem drużyny z Omska po tym jak w lecie ubiegłego roku Awangard opuścił jego rodak Jaromir Jagr, który postanowił wrócić do NHL, gdzie gra w Philadelphia Flyers.

Zespół z Calgary zakończył w kwietniu rozgrywki regularne na dziewiątym miejscu w Konferencji Zachodniej z dorobkiem 90 punktów. Nie zdołał się jednak zakwalifikować do rywalizacji o Puchar Stanleya, bowiem wyprzedzili ich o pięć punktów Los Angeles Kings.

lipex 349

lipex

Użytkownik
Malkin, Stamkos i Lundqvist nominowani do Lester B. pearson award.
Ci trzej gracze zostali nominowani do nagrody dla najlepszego zawodnika sezonu, który wybierany jest przez członków National Hockey League Players&#39; Association.
Lundqvist jest pierwszym od 2007 roku nominowanym bramkarzem do tej nagrody (w 2007 było to Roberto Luongo). Ma szanse być również trzecim bramkarzem w historii, który zdobył tę nagrodę (dotychczas nagrodę zdobyli Mike Liut i dwa razy z rzędu Dominik Hasek).
Malkin zdobył w tym sezonie 109 punktów i jest to najlepszy wynik od 2010 roku, kiedy to Henrik Sedin zdobył 112 punktów w sezonie. Oddał również 339 strzałów na bramkę, co jest najlepszym wynikiem w tym sezonie. Może zostać czwartym zawodnikiem Pingwinów, który zdobędzie ten tytuł.
Stamkos to najlepszy strzelec ligi z 60 trafieniami w sezonie. Zdobył również najwięcej w lidze decydujących goli dla swojej drużyny (12). Był drugi w punktacji kanadyjskiej, zaraz po Malkinie. Stamkos w zeszłym roku zdobył drugie miejsce w głosowaniu na najlepszego zawodnika sezonu, został pokonany przez Daniela Sedina.
Taki krótki newsik.

Do góry Bottom