>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

achieve the objectives, stick to the rules

samin1 524

samin1

Użytkownik
I tak podjąłem męską decyzję. Ten turniej albo jutro wróci na właściwe tory albo go sobie odpuszczam typerski zasiądę jako kibic...

PANIE

113. Watson + Clijsters + Stephens ▶ 3.95 ▶ 5j ✅

+14,8j

----------

coś przebąkiwałem na temat tego wyboru stronę wcześniej...

TAK MIAŁO BYĆ... ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
PANOWIE
114. Delgado/Skupski + Fleming/Hutchins + Stepanek + Malisse ▶ 5.24 ▶ 10j ⛔
-10j

FLEMINGI !!! ????
---------------------
POWODZENIA WSZYSTKIM !! :spokodfhgfh:

samin1 524

samin1

Użytkownik
115. Portugalia awans ▶ 2.81 ▶ 2.7j ⛔
-2,7j

-----------
a dokładnie nazwa zakładu brzmi : Hiszpania odpadnie w 1/2 finału..
Chyba warto zaryzykować grę przeciwko Marii zważywszy na to że za chwilę TB i kończyć będą jutro...Sam zagrałem przy stanie 5-6 i 0*-40 dla Tsevy... parodia jak przegra 1seta... 2,5j do tyłu...

samin1 524

samin1

Użytkownik
na tą chwilę tylko panie moim zdaniem są opłacalne jeżeli chodzi o Wimbledon. Panowie piorą się strasznie i dziś z ciekawszych kursów trudno ustrzelić a faworyzowanie Roanica lub Dolgo moim zdaniem przesadzone i nie zdziwię się jak któryś przegra spotkanie.
Dziś u Pań może podochodzić do mini sensacji gdzie zawodniczki niedoceniane odprawią zawodniczki z nazwiskami ale bez formy ;-)
i tak oto :
116. Baker + Zakopalova ▶ 2.31 ▶ 5j ✅
+6,1j

117. Pliskova ▶ 2.75 ▶ 2j ⛔
-2j

118. Cepelova ▶ 3.35 ▶ 2j ✅
+4,6j

-----------------
To co robi Zakopalova woła o pomstę do nieba !! z drewnianą Olgą która ma tylko 1 serwis i fh ???? DAWAJ KLARA !!

samin1 524

samin1

Użytkownik
119. Levine + Vinci + Kops-Jones/Spears ▶ 5.40 ▶ 2j ⛔
-2j

-------------
tutaj myślę że spokojnie Levine nawiąże walkę z Gufim. Roberta powinna poradzić sobie po dobrym kursie (skoro Ula sobie radziła do czasu.. ), a debel Amerykanek cenią bardziej od składaka stworzonego na potrzeby turnieju.
-------------------------
Przeciwko Bagiecie nie grałbym po kursie 1.50. Już szybciej jakieś +1,5s lub +2,5s bo nie sądzę że polegnie tam 3-0. Grigori pokonał serwismena który zbytnio nie ma urozmaiconych zagrać z linii końcowej. Bagieta to posiada i do tego potrafić zrobić show w którym Grigori może się na początku zagubić. Może w tym meczu jakiś over gemowy też byłby ciekawym rozwiązaniem.
Ward - tutaj typ wariat ale nie do końca... Oglądałem rybkę w akcji w pierwszej rundzie i jakiegoś przebłysku nie widziałem w jego grze. Mocno nieregularny był. Ward ma już chyba najgorsze za sobą (5setówka z kelnerem w tym *0-3 w 5secie). Widownia powinna pomóc mu wykrzesać dodatkowe pokłady energii i umiejętności. Może jakiś TB ?

samin1 524

samin1

Użytkownik
120. Nadal over 28.5 gemów + Baltacha +6,5gema ▶ 3.33 ▶ 2j ⛔
-2j

Brytyjka ???? w pierwszym secie nic nie grała... a drugi to już nawiązanie walki. Liczyłem od początku na coś takiego i 3-6 4-6 ale nie 0-6 w pierwszym !!

-----------
No nic... taki tam wariat ... liczę i czuję że to nie będą szybkie mecze dla faworytów.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Jest to ostatni kupon w temacie na dłuższy czas. Euro typersko skończyło się wcześniej. Wimbledon do wczoraj więcej dawał niż zabierał, jednak Ward na żywo zabrał coś około 20j (200zł) grałem go po kursach 9,5,11... Emocji co niemiara była i do tego miał piłki w piątym secie aby przełamać rybkę.... SZKODA... Baltacha to co zrobiła w pierwszym secie to woła o pomstę do nieba i też zaszokowała mnie. Rosol kolejna mega sensacja i nie sądziłem że Nadal może odpaść, jednak w piątym secie Rosol grał jak natchniony i kolejne kilkanaście jednostek zagranych na Nadala przed decydującym setem poszło...
Dlatego dziś ostatni wariat... nie polecam ;-) bo może wywalić wszystko... Jednak nikt z nich nie stoi na straconej pozycji !!

122. Clijsters + Giorgi + Rus + Malisse ▶ 14.12 ▶ 7j ⛔
-7j
RUS ty............ jak tak można oddać bez walki !? równy 1000 był do wygrania... szkoda że tak to się kończy ale jestem tym zmęczony. Dziękuję za uwagę i do usłyszenia.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Podsumowanie 100-122
Kupony trafione : 8
Kupony nietrafone : 15
Typy zagrane : 54
Typy trafione : 36
Typy nietrafione : 18
Zainwestowane środki : 106,6j (1066,00zł)
Zysk/Strata : -9,7j
----------
tak nierówne podsumowanie ze względu że w temacie nastaje przerwa. Nie chciało mi się tego robić bo to nie miłe uczucie przeglądać te &quot;po jednym meczu&quot; a było tego teraz sporo... Szczęście nie sprzyjało ale i kupony były bardziej &quot;zabawowe&quot; bo treble i więcej za takie można nazwać. Od dwóch dni nawet nie spojrzałem na sport. Teraz delektuje się finałem Euro. Jutro postaram się coś podać na Wimbledon, ale czy to zagram okaże się jutro od przychylności jednego z userów... ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
123. Kim + Sabina +5,5 gema, Michaił + Jo-Wilfried + Brian +2,5seta ▶ 7.37 ▶ 2.5j ⛔
-2,5j

--------------
dzięki uprzejmości Dawki ????. Kupon o wdzięcznym numerze przyniesie szczęście.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Coś spróbuję. Jedyne środki jakie posiadam to 3,2j i zobaczymy czy uda się z tego coś zrobić...
124. Azarenka + FH Hafnarfjörður (HC-1 3-way) ▶ 1.97 ▶ 3,2j

samin1 524

samin1

Użytkownik
124. Azarenka + FH Hafnarfjörður (HC-1 3-way) 1.97 3,2j ⛔
dawno mnie tutaj nie było, ale chyba nic mi nie umknęło. Sporo dziwnych wyników w tenisa przed przygotowaniami do nawierzchni twardych. Gramy sobie na mączce, trawie i powoli zaczyna nam się hard...
Koszykówka zeszła teraz na dalszy plan... do czasu Euroligi oczywiście ;-)
MLB to dla mnie magia i czasem sobie coś tam pogrywam jak podpatrzę u innych userów ;-)
ale i czasem jest piłka nożna.. po wyborze Fornalika na trenera PZPN nie umiałem sobie powiedzieć dość i zagrałem tą cudną dyscyplinę kopaną..
Rewanże w tak zacnej rundzie ligi europy nie można odpuścić i tak dublet cięty na miarę ;-)
125. Honved (-1,5gola) + Bohemian ▶ 4.84 ▶ 15j

samin1 524

samin1

Użytkownik
125. Honved (-1,5gola) + Bohemian ▶ 4.84 ▶ 15j ⛔
takie życie ... nie spodziewałem się że Thor wyeliminuje ich a do tego ten wnik... :;/:. Przynajmniej nie było na styku ????
-----------------
dziś też wariat ale już za dużo mniejszą gotówkę bo w sezonie ogórkowym (no tak teraz olimpiada) ale mam inne priorytety i gdzie indziej ładuje gotówkę...

126. Rosenborg + Twente + Lech + Tromso over 2,5 + AIK over 2,5 ▶ 15.53 ▶ 2.5j ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
OLYMPIADA ;-)

127. Fleming/Hutchins + Ryan Harrison + Alexandra Privalova + Argentyna + Brazylia -7.0 + Yanina Wickmayer ▶ ..... ▶ 5j ⛔

--------------------
takie życie.... jak nie idzie w temacie to nie idzie... i znowu oderwanie od rzeczywistości czyli albo zmiana podawania tutaj typów albo.... zakończyć tutaj jak na razie podawania ...

samin1 524

samin1

Użytkownik
ciekawe czy los będzie łaskawy... przedstawiam dwa kupony który dziś zagrałem i więcej już dziś nie tykam bo za chwilę wyjeżdżam przez co nie będę miał możliwości dogrywania czegokolwiek...

129. Czechy -5,5 + Śląsk under 2.5 ▶ 2.66 ▶ 8j ⛔

130. Maria Kirilenko + Venus Williams ▶ 3.82 ▶ 3,5j ⛔

--------------
oprócz tego są jeszcze mini dwa kilery w grze ... na jednym zostały same kobiety tj. Olga Govortsova + Jana Cepelova + Magdalena Rybarikova ⛔, a drugi to po tym co poczytałem na temat kolarstwa na którym się nie znam ... zagrałem Chris Froome po kursie 16.00 w 365.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Kończę z bukmacherską zabawą na dłuższą chwilę... nawet nie chce mi się myśleć, patrzeć, analizować bo wszystko to o kant dupy...

załączam kilka ciekawostek abyście mogli czasem za głowy się złapać ;-) ..

Pozdrawiam wszystkich którzy odwiedzali mój temat i dobrze mi życzyli, a także tych którzy byli mi wilkiem...

Wszystkim życzę sporych sukcesów na polu zarówno prywatnym jak i bukmacherskim.

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ....

niemniej ... jeszcze tu wrócę :]

samin1 524

samin1

Użytkownik
Ze względu na start lig powoli, małymi kroczkami, wchodzę w sezon... choć już teraz wiem że będę miał o 50% czasu mniej na śledzenie, oglądanie i głębszą analizę postaram się coś pomóc jeżeli chodzi o basket i Euroligę.
Niemniej teraz jedziemy z piłką kopaną. Bez zbędnej analizy, po przeczytaniu wątków na FB i własnych przekonań wybieram 3 najpewniejsze moim zdaniem mecze weekendu i gram za 50.00zł.

131. Legia Warszawa + Mallorca + Marsylia BTS ▶ 7.22

-------------
Statystyki tutaj postaram się zrobić na weekendzie ale z tego co widzę to granie na dochodzonego nie daje rezultatów a bardziej zabawę.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Legia Warszawa + Mallorca + Marsylia BTS 7.22 ⛔
wiecie co .... nie bawi mnie &quot;to&quot; już na tyle aby codziennie grać... nie bawi mnie też z doskoku granie akumulatorów bo jest większa irytacja niż radość z wygranej... (zawsze jeden ten jeden z 10 w selekcji nie wchodzi...i &quot;zawsze&quot; go trafiam), dlatego też postanowiłem (chyba że trafię ;) ) podziękować definitywnie takie zabawie i wrócić jak uzbieram sobie jakąś normalną kwotę.

Postaram się w miarę znalezienia czasu wrócić i pomóc coś w koszykarskich zmaganiach.

także KUPON 132 ....... czas podać :

1. Podbeskidzie Bielsko-Biała v Wisła Kraków ▶ Wisła ▶ 2.00
2. AC Milan v Sampdoria ▶ Samdoria strzeli ▶ 1.72
3. KV Kortrijk v Waasland-Beveren ▶ Kortrijk ▶ 1.53
4. Ajax v NAC ▶ Ajax ▶ 1.12
5. Notts County v Walsall ▶ Notts ▶ 1.75
6. Greuther Furth v Bayern Monachium ▶ Bayern ▶ 1.36
7. St Etienne - Brest ▶ St.Etienne ▶ 1.72

i to jest szczęśliwa siódemka vel killer ......

bo ze sceny wypada zejść z pompą :grin:

STAWKA : 250.00 (w 5 kuponach po 50).

ps. nawet nie zdaje sobie sprawy jakie dziecko potrafi być absorbujące...;) i jak mało czasu zostaje na przyjemności

nie zapomniałem o statystykach .....

samin1 524

samin1

Użytkownik
Jeszcze coś takiego poszło za 50 i to już koniec na dziś... (jeden mecz już w trakcie, ale nie miałem czasu podać wcześniej...)

133.

1. Remis lub Wisła Kraków @ 1.22 ✅
2. Man Utd - czyste konto - Nie @ 1.80 ✅
3. Betis Powyżej 2.5 @ 1.80 ✅
4. Bayern Monachium-1.0 @ 1.65 ✅
5. Remis lub Lille @ 1.22 ✅
6. Gerald Melzer @ 1.95 ⛔

JAK WIDAĆ PASMO PT. &quot;JEDEN&quot;

---------------------------------------------------------

STATYSTYKI ........123 - 133

Kupony trafione : 0 ????
Kupony nietrafone : 11

Typy zagrane : 43
Typy trafione : 26
Typy nietrafione : 27

Zainwestowane środki :

Zysk/Strata : - 89,7 (-897,00zł)

---------

i tak oto kończy się zabawa w temacie.... ⛔⛔⛔ ......

Temat oczywiście zostaje i będę starał się go uzupełniać i coś pisać...

niemniej wczoraj widziałem kilka cudów ... jak ostatni mecz Kim i jej porażka z Robson (mega mecz zagrała), wielki powrót z nicości gulbisa po kursie ponad 26 (złapałem tylko 15 ;-) .... oczywiście nie omieszkam dodać tego że oglądając pierwszą połowę rewanżowego meczu Superpucharu Hiszpanii czułem się jakbym grał w Fifę 2008 z jakimś noob-em ???? długie piły, obrońcy na prawie na połowie przeciwnika (czyli presing i kontry...a że Barcelona nie gra longów to widzieliśmy co się działo, niemniej Real zasłużenie wygrał).

-------------

dziś tylko Apoel, Newcastle, Bordeaux i Begu. Reszta live...

Do góry Bottom