powiem jedno. To co ja tutaj podaję to jakaś żenada... Fakt faktem że Ako czasem wyglądają fajnie, ale wszystko dosłownie wszystko co tutaj gram nie siada... ????
Single siadają bez problemu ale tutaj nie widzę sensu tego podawać i robić z tego wielki temat bo nie o to mi chodzi. Chyba wszyscy ze mną na czele muszą zdać sobie że to pamiętnik do tego aby wiedzieć na koniec co wybrać i grać grubiej , czy może układać w single, duble, treble itp.
Nie wiem.
BASKET by Wilqu Brunszwik i Limoges zapożyczam, Zagaroza obydwaj się zgadzamy co do ich zwycięstwa, a od siebie dodam Kubań i to pewnie nie siądzie
siadło wszystko oprócz Kubania
BASKET NA WIELKI
Noga w temacie na wielki
Granie remisów na
live wyszło dziś na wielki

, ale to loteria mniejsza lub większa. Progresja najgorsza zakończona i teraz przychodzi kolej na PRO. Betis dziś odpuściłem już i albo będzie strata albo ominę jeden próg. (a że byłem na początku progresji to sobie na to pozwoliłem).
Żałuję tego ako z Lubinem ale nie mam pretensji bo ten typ był zapożyczony. Ja się na tym nie znam ale ufam innym. Single siadły fajnie.
Ogólnie dzień na

i to najważniejsze szkoda tylko że nie korzystają inni, a wprost przeciwnie tracą patrząc na te typy.
-----------
NIEDZIELA z basketu jest moim zdaniem dniem posuchy. Widzi mi się under Rosy 164,5 jak i Crvena -5,5 (lub ich zwycięstwo -> Wilq bet). Myślałem trochę nad Blusens i ich zwycięstwem ale ostatecznie odpuściłem. Kurs 3.00 jednak jest zawyżony moim zdaniem.
Noga to na tą chwilę Lazio X i to będzie tak jak dziś z Angers
Reszta to coś zaraz sobie wydumam jak i zapewne poczytam FB.
Także dziękuję wszystkim z których wiedzy korzystam

i cenię bardzo ten "nasz" open source.
ale wzięło mnie na refleksje ???? :zoltakartka: