Niedzielę odpuściłem w temacie ze względu na dobrą sobotę i to aby nie zapeszyć... szło kiepsko bo a tutaj ranny
tenis zawalił ciekawie zapowiadający się akumulator. Ogólnie powtarzałem ciągle te same 4 mecze (Real -2,5 + Vive + Bogdanka + PSV -1,5) i tak grałem ... ostatecznie siadło ako 10 i wystarczy...ale tu nie o tym .. .robiłem podejść 4
... więc trochę mogłem stracić.
Basket nam się rozpoczął w najlepsze i osobiście w tym roku czuję że będą tylko starał się być na bieżąco z 3 ligami : ACB,
PLK i Euroliga. Reszta to będzie albo zapożyczenie on innych albo własna dedukcja na podstawie cyferek i tego co wiem na danym zespole.
Obejrzałem dziś dwa mecze ACB : Realu i Caja. Po pierwszym tak naprawdę nic ciekawego nie mogę powiedzieć
CIA ma fajne zagrywki na wysokich w izolacji. Ogólnie mecz nie porywał a Caja go przegrała zdecydowanie choć na 3min przed końcem meczu nie można było powiedzieć nic kto wygra. Caja ma dziwny skład któremu muszę się przyjrzeć bo Nocioni i Rochestie zrobili na mnie wrażenie. Caja ma pakę jednak ale potrzebują zgrania. Nie wiem tylko czy tam nie potrzeba zmienić trenera.
Real natomiast ma taką głębie składu że w głowie się nie mieści. Do tego znowu są strasznie niestabilini i prawie wymknęło im się pewne zwycięstwo. To co zrobili prowadząc +15 woła o pomstę do nieba i tylko dwie trzy sytuacje pozwoliły uspokoić grę i wygrać już zasłużenie. Unicaja będzie w tym sezonie ciekawa bo Repesa ma z kogo ułożyć ciekawy zespół.
na jutro z innej beczki :
143.
Di Wu + Elena Vesnina + Sam Querrey 4.76
50.00
E: to co zrobił Wu to ban dla tego pana, dobrze że skontrowałem go jak prowadził 2-4 w 1 secie bo coś mi śmierdziało...!!!
------
typ w ako na potrzeby tematu, oczywiście poszły też single, ale to tym wspominam ostatni raz. W temacie gram tylko jakieś większe AKO itp.