>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

achieve the objectives, stick to the rules

samin1 524

samin1

Użytkownik
134.
Zagłębie Lublin lub remis + Swansea straci bramkę + Mallorca BTS + Tuluza lub remis + Schalke ▶ 6,77 ▶ 3,5j ⛔

----------------

rekreacyjnie czyli zabawa na sobotę.

ZNOWU ZABRAKŁO JEDNEJ BRAMKI !! ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
A wiecie co..... ? ;-) takie coś puściłem for fun

Kursy 8.23
Stawka na zakład 40.00 PLN ⛔
Ewentualna wygrana 329.21 PLN
1. Polska - Mołdawia ▶ Ile goli strzeli team 1? ▶ 3 gole lub więcej ⛔
2. Belgia - Chorwacja ▶ 1X2 ▶ X ✅
3. Izrael - Rosja ▶ Podwójna szansa/połowa spotkania ▶ X lub Rosja ✅

PATRIOTA IDIOTA !!!!!!!! dziady to mało powiedziane, super taktyka aby bronić się przed Mołdawią która przy odrobinie szczęścia mogła zremisować. Karny z kapelusza bo gdyby nie to to byśmy nawet im nie zagrozili i jeszcze byśmy przegrali !! ŻENUA !!

samin1 524

samin1

Użytkownik
136.
PSG over 2,5 + Arsenal DNB + Schalke x2 + Ajax strzeli + Malaga BTS ▶ 15.15 ▶ 25.00 ⛔

---------------------------------------
Zagrane w singlach, dublach poskładane przeróżnie (nie liczone do statystyk). Tutaj podaje akumulator.
------------------
no cóż plecy to plecy większe czy mniejsze nei mają znaczenia....;_)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Teraz trochę inaczej bo bardzo udanie się zaczął weekend. Sobotę gram płaską stawką 50.

137. Tigres strzeli + Robson ▶ 1.89 ⛔

-------------
grunt że kontra przy stanie 1-2 w pierwszym secie za 3.25 na Hsieh, potem kontra na Robson po kursie 17 i na koniec przy stanie 0-3 w 3secie kontrana Hsieh po kursie 5.75 która dała zarobić... żenujące są te kobiety .........

samin1 524

samin1

Użytkownik
A oto główny na sobotę ze stawką 100...

138. Bayern nie przegra + Real Madryt (basket) + Espanyol strzeli ▶ 2.22 ⛔

-------------
poważnie myślę o remisach w meczach Nordsjaelland i Nagoya. Tenis jaki za mną chodzi to Ghem i Desnieres de Veigy ale to będą single nie liczone tutaj.
---------------------
tenis nie udany to trzeba przyznać otwarcie. Szukanie niespodzianki nieudane. Ale tutaj nie o tym... to już X raz gdy 92.49min zawala cokolwiek... Dziś właśnie w tej minucie Nagoya straciła bramkę i dupa... odechciewa się grać ... Nordsjaelland trafione co nie zmienia faktu że wymiotuje już nogą... i wilqu ma rację basket to jest coś na czym się znam...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Ze względu na dziwną zależność przestaję prowadzić temat do odwołania. Wszystko co gram poza nim jest na + a tutaj cokolwiek podaje jest na - . I nie chodzi że tutaj są AKO czasem z komsmosu czy inne podobne gady.
Chodzi o to że irytacja sięgnęła zenitu ;) .... bo ileż razy może być 90+

Otrzymane punkty reputacji: +7
samin1 524

samin1

Użytkownik
Miało mnie nie być ale zaryzykuję za 50.00 bo na tym się znam... ;)

139. Oostende -3,5 + Cantu ▶ 3.21 ⛔
----------
wilqu będzie na Ciebie ???? No i jest na Ciebie ;), a nie mówiłem ;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
141. Igokea + Angers X + Schalke ▶ 10.49 ▶ 50.00 ⛔

-------
do tego zagrane single.
---------
E: Schalke mnie rozbawiło i dzień na ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
142. Zastal + Badalona + Malaga + PSG ▶ 3.66 ▶ 50.00 ✅
-----------
Zagrane jeszcze Badalony HC, PSG HC i różna kombinacja z tych 4 meczy. Powodzenia

PRZEŁAMANIE ......jaka piękna sobota ???? wszystko siadło co miało siąść + jeszcze więcej...

---------
E: już się zaczeły mecze ale mam coś takiego w grze :
Lorient X2 + Montpellier Azjan 2 (0/-0.5) + Anderlecht ✅ ✅ ✅
ten kupon postawiłem o 19.59 ???? .... zdążyłem po rozliczeniu powyższego za all in... nice...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Niedzielę odpuściłem w temacie ze względu na dobrą sobotę i to aby nie zapeszyć... szło kiepsko bo a tutaj ranny tenis zawalił ciekawie zapowiadający się akumulator. Ogólnie powtarzałem ciągle te same 4 mecze (Real -2,5 + Vive + Bogdanka + PSV -1,5) i tak grałem ... ostatecznie siadło ako 10 i wystarczy...ale tu nie o tym .. .robiłem podejść 4 ;) ... więc trochę mogłem stracić.

Basket nam się rozpoczął w najlepsze i osobiście w tym roku czuję że będą tylko starał się być na bieżąco z 3 ligami : ACB, PLK i Euroliga. Reszta to będzie albo zapożyczenie on innych albo własna dedukcja na podstawie cyferek i tego co wiem na danym zespole.

Obejrzałem dziś dwa mecze ACB : Realu i Caja. Po pierwszym tak naprawdę nic ciekawego nie mogę powiedzieć ;) CIA ma fajne zagrywki na wysokich w izolacji. Ogólnie mecz nie porywał a Caja go przegrała zdecydowanie choć na 3min przed końcem meczu nie można było powiedzieć nic kto wygra. Caja ma dziwny skład któremu muszę się przyjrzeć bo Nocioni i Rochestie zrobili na mnie wrażenie. Caja ma pakę jednak ale potrzebują zgrania. Nie wiem tylko czy tam nie potrzeba zmienić trenera.

Real natomiast ma taką głębie składu że w głowie się nie mieści. Do tego znowu są strasznie niestabilini i prawie wymknęło im się pewne zwycięstwo. To co zrobili prowadząc +15 woła o pomstę do nieba i tylko dwie trzy sytuacje pozwoliły uspokoić grę i wygrać już zasłużenie. Unicaja będzie w tym sezonie ciekawa bo Repesa ma z kogo ułożyć ciekawy zespół.

na jutro z innej beczki :

143. Di Wu + Elena Vesnina + Sam Querrey ▶ 4.76 ▶ 50.00 ⛔

E: to co zrobił Wu to ban dla tego pana, dobrze że skontrowałem go jak prowadził 2-4 w 1 secie bo coś mi śmierdziało...!!!
------

typ w ako na potrzeby tematu, oczywiście poszły też single, ale to tym wspominam ostatni raz. W temacie gram tylko jakieś większe AKO itp.

samin1 524

samin1

Użytkownik
144. Wisła z remisem + Pro Vercelli remis : arrow: 4.05 ▶ 50.00 ⛔

--------------
to jest mój jedyny i główny na jutro z nogi. Pro z seria B jest moim zespołem progresywnym i jest zagrane również jako singiel. Ten dubel to taka moja wariacja z progresją związana. O reszcie na jutro się nie wypowiadam bo widzę parę takich dziwnych wyników ;) np. M. Saransk remis lub Ceahlaul nie przegra (możliwy remisik).

--------------------
E: ah najważniejsze aby nie było przestaje podawać kwoty. Jutro postaram się wyprowadzić statystyki do 30.09.2012 i rozpoczynam stawkowanie 0,5j = 50zł i jest ona stała na potrzeby tematu, dopuszczalny wyjątek to bomby ;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
STATYSTYKI 1-144

Kupony trafione : 51
Kupony nietrafone : 92
Skuteczność : 35%

Typy zagrane : 349
Typy trafione : 230
Typy nietrafione : 119
Skuteczność : 66%

Zainwestowane środki : 6625,60 pln

Zysk/Strata : -639,00zł

-------------------

Kilka słów podsumowania

Pierwsze co się rzuca w oczy to ilość typów ???? przegięcie aby w 5 miesięcy tyle postawić. Skuteczność całkiem znośna jak na taki okres i to co grałem. Skuteczność kuponów żenująca ale to przede wszystkim przez akumulatory które tutaj podaje.

Cóż temat oderwany od rzeczywistości ale te mecze które tutaj podaje gram w rzeczywistości. Oprócz tych AKO gram single i duble.

Postaram się to jakoś uporządkować. Na ten moment nie mam na żadnym koncie pieniędzy, tylko to co w grze.

Chce zacząć od 0.00 z czystą kartą. Zastanawiam się nad ilość wpłat jak również myślę coraz głośniej o systemie Obserwatora(M) bo mnie to mocno zaciekawiło ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Kupon nie będzie liczony do niczego ... zagrany bardziej for fun.

Bayern ⛔ + Barcelona ✅ + Lille strzeli ⛔+ Zenit strzeli + Real + Malaga strzeli + Arsenal ▶ 10.63 ▶ 50.00 ⛔

------

A to takie moje predictions

wtorek :

Sp. Moscow - Celtic ▶ 1 i under 2,5 ⛔i ⛔
BATE - Bayern ▶ 2 bez kombinowania ⛔
Benfica - Barcelona ▶ 2 i over 2,5 ✅ i ⛔
CFR Cluj - Manchester Utd ▶ NO BET
Galatasaray - Braga ▶ NO BET
Juventus - Shakhtar ▶ BTS ✅
Nordsjaelland - Chelsea ▶2 bez kombinowania ✅
Valencia - Lille ▶ goście strzelą i BTS ⛔ i ⛔

środa :

Zenit Petersburg - AC Milan ▶ gospodarze strzelą
Ajax - Real Madrid ▶ 2 i over 3,5
Anderlecht - Malaga ▶ goście strzelą lub X2
Arsenal - Olympiakos ▶ 1 bez kombinowania
Din. Kiev - Din. Zagreb ▶ NO BET
FC Porto - PSG ▶ BTS
Manchester City - Dortmund ▶ over 2,5
Schalke - Montpellier ▶ BTS​

samin1 524

samin1

Użytkownik
O reszcie na jutro się nie wypowiadam bo widzę parę takich dziwnych wyników np. M. Saransk remis lub Ceahlaul nie przegra (możliwy remisik).
✅ ✅ ✅

nie mam pytań jak można takie cuda ustrzelić...

144. Wisła z remisem + Pro Vercelli remis : arrow: 4.05 50.00
⛔ ⛔ ⛔

a to już błazenada. Wisła gra taką padakę że to trzeba byłoby podłożyć bombę a potem zaorać.

-----------------------------------------------

Jeszcze podrzucam kilka typów z kórych może ktoś coś wybierze...

Spartak Moskva Under 2.5 goals ⛔
Crvena Zvezda Under 157.5 points ⛔
Umana Reyer Venezia (+8.5) ⛔
Lille to score ⛔
Na Li ✅
Nikolay Davydenko ✅
Andreas Seppi ✅

----------------

Jak noga siądzie jak tenis to będzie miodzio i zaczynam zbierać na FF euroligi w londynie. W końcu trzeba jeździć i oglądać na trybunach a nie przed szklanym pudełkiem. :jupi: NO TO POZBIERANE ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
zaczynam z wysokiego C ;). Numeracja od początku i teraz postawię statystyki miesięczne. Stawka mniejsza niż zakładana bo taśma pod tytułem &quot;killer...&quot;
------
1. Zagłębie Lubin + Total Bookings Points Over 42.5 in Lizbona + Ipswich X2 ▶ 10,51 ▶ 0,5j ✅ ✅ ✅
+4,755
-------

skoro Polonia osłabiona to czas na pierwszą porażkę. Angielski klub to zapożyczenie od użytkownika Ruichi który moim zdaniem ma wiedzę więc ryzykuję i zaufam mu. Over 4,5 kartki w meczu Barcy po 1.85 wszędzie a tutaj Expekt daje over 42,5 punktów gdzie sam zawodnik jeden może złapać ich 35 ;). .

samin1 524

samin1

Użytkownik
Nie da się wszystkiego jednak grać płaską stawką... szkoda ;)

2. Oprandi + Jankovic ▶ 5.07 ▶ 0,2j ⛔
-0,2j

----------------
DOŻYWOTNI BAN DLA TEJ PSEUDO TENISISTKI JANKOVIC !! 2-5 w pierwszym prowadziła. Przegrała 7-5. W 2 secie nie utrzymała swojego podania ANI RAZU !!! ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
samin1 524

samin1

Użytkownik
3. Cedevita + Arsenal i Real strzelą w obu połowach + Zagrzeb strzeli ▶ 7.85 ▶ 0,5j
-0,5j
------------
myślę że komentarz zbędny do tego co zagrałem. Liczę na sporo bramek w dzisiejszych meczach LM.

----------
E: oj szkoda tego zagrzebia oj szkoda... tak samo jak live ułożony i PSG w 83min wywala...oj szkoda ;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
4. Rubin + Basel - Genk Over 1.5 goals + Twente z X + Fenerbahce strzeli + Club Brugge z X ▶ 4.15 ▶ 0,5j ✅
+1,575j

--------------------------
na bank nie będę miał czasu przez te dwa dni więc podaję już teraz i do usłyszenia...

Do góry Bottom