>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

achieve the objectives, stick to the rules

samin1 524

samin1

Użytkownik
95. USA (-1,5seta) ▶ 1.85 ▶ 2.5j ✅

+2,1j

---------------

dziś oprócz Euro ciężko coś będzie ugryźć z tenisa bo poprzez przełożone mecze mogą dziać się cuda. Dobrze wygląda Cabal J.S./Tursunov D. Reszta do grania moim zdaniem na live tylko.

samin1 524

samin1

Użytkownik
97. Ebersole + Funch ▶ 6.49 ▶ 2.7j ⛔
-2,7j
-------------------
nie znam się na tym kompletnie (jakieś tam walki ;) ). Wiem jednak że ludzie o tym piszących zjedli zęby więc im ufam a po tych kursach to dubel wyśmienity ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
99. Hioki + Gambino ▶ 2.63 ▶ 3.5j ⛔
-3,5j
-----------------------
typy z tematu zapodane od Pudzianxx . Wierzę w niego i to co mówi.???? E: Oj Pudzian... tak jak koszykówka to te walki są bardzo nieprzewidywalne...

samin1 524

samin1

Użytkownik
No to możemy podsumować pierwsze 99 &quot;strzałów&quot;.
Podsumowanie 1-99​

Kupony trafione : 42
Kupony nietrafone : 55
Skuteczność : 43,3%
Typy zagrane : 218
Typy trafione : 147
Typy nietrafione : 70
Skuteczność : 67,4%

Zainwestowane środki : 422,2j (4222,00zł)

Zysk/Strata : +63,5j

-------------------------------
W grze dalej Sławek Nowak i jego autostrady... liczę że jednak jako pierwszy poda się do dymisji ???? )
-------------------------------
Początek bardzo kiepski i pierwsza pięćdziesiątka na minus -200 i w rzeczywistości tylko live ratował. Finisz natomiast bardzo pozytywny zarówno tutaj jak i na żywczyka.
... powoli wyciągam wnioski. Jest coraz mniej typów loteryjnych, a coraz więcej popartych wiedzą. (Ale to pożera czas :;/ ???? , trzeba ograniczyć żywczyka bo w robocie ciężko się skupić, ale jak skoro jest Wimbledon.
Do rzeczy...

100. Pironkova + Clijsters + McHale + Doi ▶ 3.40 ▶ 5j ⛔
-5j

Z czego wybieram ? :
- Pioronkova ✅
- coś kombinuję w stronę Pliskova Karoliny (łatwo przegrała)
- Hlavackoca też całkiem dobrze wygląda ✅
- Clijsters ✅
- McHale
- Makarova ✅
- Villiams Venus --&gt; * typ długoterminowy że pyknie Agę ⛔
- Tanasugara
- oczywiście nie może zabraknąć grania pod Brytyjki i tak przyglądam się : Broady, Watson. ✅
- interesujące pary to na pewno mecz z Martic ⛔ , Zaniewska ⛔, Urszulą Radwańską.
- Doi - wygląda nader apetycznie, aż za dobrze... ⛔ ŻENADA
- Govortsova
- Lepchenko
- Voskoboeva
- Kuznietsova i Vinci to &quot;pewniaczki&quot;
- i nie mogę przejść obojętnie obok meczu kwalifikantek w pierwszej rundzie.
........ co wybiorę ostatecznie ukarze się wyżej.

samin1 524

samin1

Użytkownik
101. Matt Brown + Nick Catone + Rick Story ▶ 2.99 ▶ 4,8j ⛔
-4,8j

--------------------
podkreślam ja się na tym całkowicie nie znam... ;-) No ale to mogło siąść... Catone dwie rundy prowadził na punkty ale dostał i się zalał krwią. Doktorem przerwał walkę ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
103. Kerber + Germany (-1.5seta) + L.Huber/L.Raymond + Holder (h2h Crump) + Quilmes ▶ 6.94 ▶ 2,5j ⛔
-2,5j

--------------
składak na cały dzień ze względu na bardzo ubogą ofertę i brak chęci do gry czegokolwiek. Udanej soboty wszystkim....
E: nie wiem czy jest sens wrzucać to co zrobiłem z Kerber ;-) kurs 9 i 5 złapałem i nawet nie liczyłem na to że wpadnie ;-) jak widziałem ten break i tyle razy Paszek na widelcu... niemniej na końcu się udało ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
106. Ferreira + Werdum + São Paulo BTS ▶ 3.21 ▶ 3.1j ⛔
-3,1j

----------------
E: tego że tutaj nie będzie BTS spodziewałem się najmniej. Już szybciej walki myślałem że nie odpalą...

samin1 524

samin1

Użytkownik
107. Turcja + Serbia DW 3-0 ▶ 3.69 ▶ 4j ⛔
-4j
-------------
E: Jednak Turczynki odpuściły w kolejnych 3 setach... blee
---------------
tutaj zanim kliknąłem &quot;potwierdź&quot; powiedziałem sobie ... zaryzykuję .... kobiety i siatka to jedna z moich ulubionych dyscyplin hazardowych:;/:

samin1 524

samin1

Użytkownik
108. Marma Rzeszow (+22) ▶ 2.00 ▶ 8j ✅
+8j

Typ od Feekus-a... skoro chciał mnie budzić to znaczy że warto.. ????
-----------------------------------
może będzie coś jeszcze z formuły ale to jakiś wariat...;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
109. Ryan Sullivan over 10,5 ▶ 1.55 ▶ 8j ⛔
-8j

-----------
dalej od Feekus-a. Dziś już chyba więcej nie będę grał...

samin1 524

samin1

Użytkownik
110. Ward + Schepper + Sweeting + Bemelmans ▶ 3.84 ▶ 5,5j ✅
+11,4j
---------------
myślę że to idealny akumulator na pierwszą rundę Wimbledonu. Oczywiście są i inne perełki i uważam że w następnej rundzie zobaczymy Davida Nalbandiana, Yen-Hsun Lu, Olivera Goldinga i Paul-Henri Mathieu.
Na pewno coś będę z tego grał ale chyba będą to 4 single i może ze 2 dublety wg własnego przekonania i uznania.

samin1 524

samin1

Użytkownik
111. Yen-Hsun Lu + David Nalbandian ▶ 4.77 ▶ 10j ⛔
-10j
--------------------
a ja powiem tak nie spodziewałem się że na to Ci zawodnicy będą minimalnymi dogami w swoich pojedynkach. Zarówno Lu jak i Dawid moim zdaniem są w formie i obydwaj są zawodnikami lubiącymi grać na trawie. Co się tyczy ich przeciwników to Janko w formie na trawie jest groźny ale z tym pierwszym u niego kiepsko ostatnio. Harrison natomiast nie przekonuje mnie do siebie swoją grą ale i chyba ktoś w dziale podniósł ten prozaiczny argument przeciw Amerykaninowi.
E: i znowu muł ;-0

samin1 524

samin1

Użytkownik
112. Kuznetsova, Wozniacki, Karlovic, Ward, Roger-Vasselin ▶ 4.75 ▶ 5j ⛔

-5j

E: No nie ładnie... na jutro tylko z głową albo odpuszczam Wimbledon i tylko go obejrzę.
--------------

no dobra ;-) gorzej być zawsze może, ale liczę że dziś zaświeci słońce i będzie coś na granie Wilmbledonu. Spora taśma ale mecze wydaję się być ciekawe z większymi lub mniejszymi faworytami. Woźniacka to bh na bh więc może być ciekawie.

E: nawet nie wiedziałem że się nie wkleiła taśma.. poprawiam już..

samin1 524

samin1

Użytkownik
oj narazie ten Szlem daje nam się we znaki (nie mówię tylko o sobie ale o połowie forum) ;-)...
Proszę Państwa... ścisnąć pośladki bo jutro też jest dzień ;-)
ja powoli będę wybierał z Pań :
- Elena Vesnina - jakieś hc w jej stronę na pewno zagram. Aga jak aga regularnością przeszła nie bez kłopotów Rybarikową ale mnie swoją grą nie zachwyciła. Nie widziałem Eleny i dlatego wahania przed czystą grą na nią.
- Watson I Clijsters powinny wygrać swoje mecze spokojnie.
- Stephens chodzi mi po głowie ale to trzeba pozbierać informacje teraz ;-)
z tego będę coś wybierał.. mężczyźni :
Myślałem że będzie trudniej a jutro mamy jedną perełkę i 2-3 typy z dobrymi kursami... to musi się udać ???? Gulbis perełka... Monaco, Malisse i Stepanek powinni ogarnąć i tak ich zagram bez kombinowania ????

Do góry Bottom