>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

achieve the objectives, stick to the rules

samin1 524

samin1

Użytkownik
74. CKM Włókniarz Częstochowa ▶ 2.30 ▶ 3j ⛔
-3j

--------------------------
Skoro handi spadł do +2,5 to ja już wolę bez zabezpieczenia zagrać zwycięstwo gospodarzy. Ładnie opisane w dziale, nic tylko grać

samin1 524

samin1

Użytkownik
75. Cilic DW 2-0 ▶ 3.00 ▶ 2j ZWROT

------------------------
Euro zaczyna być do typowania na żywo tylko. Są to ostatnie kolejki i trzeba oglądać to co się dzieje na boisku (patrz przykład Rosji).
Na dziś to tyle, chyba że przeglądając forum coś rzuci mi się w oczy.

samin1 524

samin1

Użytkownik
77. Holandia ▶ 2.48 ▶ 3j ⛔
-3j

--------------------
to była głupota... choć na początku fajnie to wyglądało, a potem się zepsuło. Do tego dograłem remisik w tym meczu i jestem cholernie niezadowolony...

samin1 524

samin1

Użytkownik
78. Barbora Zahlavova Strycova ▶ 2.00 ▶ 2,6j ⛔
-2,6j
79. Melanie Oudin ▶ 2.80 ▶ 2,5j ✅
+4,5j

------------------
tenis. Dziś sporo zdarzeń i powoli się zaczynam do niego przymierzać... typy z męskiego i damskiego już wkrótce się pojawią...
-------------------------------
Sezon trawiasty rozpoczęty. Strycova bardzo mnie zawiodła. Miała 4BP przez pierwsze dwa podania Moniki. Potem wyciągnęła do TB i miała 0-3 i go przegrała. Drugi set to jeszcze większa głupota w grze mojej zawodniczki ???? .

samin1 524

samin1

Użytkownik
cóż... będę się skupiał na turnieju pań... dziś myślę o Robson, Hsieh, Pironkovej i Hlavackovej. Ogólnie wszystkie mecze mocno wyrównane i mogą podać przeróżne wyniki. 1.15 na Agnieszkę jest nie do przyjęcia tak samo jak wczoraj Stosur. Na razie wróżę sobie z fusów i wypisuje na karteczce co by można zagrać.
Z innego turnieju : Vinci i Petrova. Jankovic gra piach więc też na Sofię może +1,5seta.
Kwalifikacji Wimbledonu nie ruszam, chyba że inni z forum przekonają mnie swoimi typami.

--------------------------
81. Petrova + Pironkova (+1,5seta) ▶ 3.32 ▶ 2,5j ✅
+5,8j
-------------------------

samin1 524

samin1

Użytkownik
82. Robson + Vinci ▶ 2.21 ▶ 3,5j ✅
+4,2j

83. Hlavackova ▶ 2.50 ▶ 3.2j ⛔
-3,2j
-----------------------------
tutaj pojawi się jeszcze single jak Tobet wystawi kurs na Hlavackovą. Pinnacle 2.71 ale tego nie oczekuje... coś w granicach 2.50.... E: Nie pomyliłem się co do kursu wystawionego przez mojego buka.

samin1 524

samin1

Użytkownik
84. Vesnina (+5gemów) + Cirstea (+5gemów) + McHale (+4,5gema) ▶ 6.56 ▶ 2j ⛔
-2j

-------------------
Zwroty traktuję tak jakbym danego zdarzenia nie obstawił. Nie wliczam do statystyk.

samin1 524

samin1

Użytkownik
85. Smyczek + Kuznetsov + Grigelis ▶ 2.43 ▶ 2,8j ⛔
-2,8j
-------------------
koniec tenisa na dziś... Powiało niespodziankami zarowno w kwalach jaki i w kobiecym tenisie.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Podsumowanie 71-85
Kupony trafione : 6
Kupony nietrafone : 8
Typy zagrane : 29
Typy trafione : 19
Typy nietrafione : 10
Zainwestowane środki : 44,2j (442zł)

Zysk/Strata : +19,5j

samin1 524

samin1

Użytkownik
86. Szwecja - Francja Subs Over 5,5 + First substitution : Ukraine ▶ 2.63 ▶ 2.5j ⛔
-2,5j
jakaś paranoja ;-) przegrywają i bez zmian. ah..... no tak Sheva 15sekund później wszedł ???? Hazard się nie udał można by rzecz bo myślałem że będzie odwrotnie... Najpierw Sheva potem Anglik.... życie...
-----------
dziś zmianowo. Liczę że Ukraina będzie wprowadzać albo Shevę albo Nazarenkę w czasie przerwy. Mam nadzieję że obędzie się bez kontuzji. O meczu Szwecji zostało powiedziane wszystko w odpowiednim temacie.

samin1 524

samin1

Użytkownik
87. Portugalia ▶ 1.72 ▶ 13j ✅
+9,4j

--------------------
Gram już teraz bo nie ma na co czekać. Przed meczem zapewne pogram jeszcze HC i to będzie tyle. Oglądając turniej od początku nie widzę zbyt wielu argumentów aby Portugalia nie miała tego wygrać w 90minutach. Przed turniejem wiele się mówiło o tym że Portugalia nie wyjdzie z grupy śmierci po tym jak różni piłkarze &quot;balowali&quot; i przegrywali sparingi. Euro pokazało że Portugalia może być czarnym koniem tych mistrzostw przez osobę Ronaldo. Nigdy jakoś nie lubiłem tej drużny ale szacunek za to co teraz prezentują się im należy.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Tenis na jutro aż tak bogaty nie będzie..

Jeżeli chodzi o mężczyzn to do grania są : Melzer i B.Baker. Skłaniałbym się również w stronę : Sweeting-a, Chvojk-i i Serra.

Co się tyczy kobiet to idę w zaparte ;-). Na Angielskiej ziemi kilka chwil przed wimbledonem gram na angielki... Robson +1,5s jak i Watson.

--------------

i z tego będą jutro układał single, duble i ze dwa treble.

--------------------------------

E: dzisiejszy tenis sprowadził mnie na ziemie i przykrył kilogramami mułu ???? to co się dziś wyprawiało to już głowa mała. Pal licho z Melzerem który olał temat z beznadziejnym Ito. Najbardziej niewytłumaczalne rzeczy działy się w meczu Begu z Schavione ... abstrahując od wszystkiego co tam się działo to TB trzeciego seta to mistrzostwo świata !???????? Grałem oczywiście Begu przed meczem i dołożyłem po pierwszym secie przegranym przez nią. Kurs był magiczny i ... TB 3seta 2-6 dla Begu i serwuje... przegrywa 4 piły pod rząd wychodzi na 6-7... Serwis Schavione i 7-8 po DF i piłka meczowa w górze (dwa podania własne) i PRZEGRYWA !!! ???????? ręce opadły...dobrze że prowadziłem wtedy to nie było nic pod ręką tylko soczysty epitet ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
88. Harrison + Muller ▶ 2.85 ▶ 2j ✅
+3,7j
89. Serra + Melzer ???? + Seppi + Kerber + K. Peschke/K. Srebotnik + Pironkova ▶ 3.96 ▶ 4j ⛔
-4j
-----------------------------
i co z tego skoro powtórzyłem to po pierwszej przegranej melzera i dodałem Robson +1,5seta ???? ... dziś live bardzo ale to bardzo uszczuplił moje konto...

samin1 524

samin1

Użytkownik
90. Washington Mystics ▶ 1.60 ▶ 7.8j ⛔

-7,8j

------------------

Zdarzenia zaproponowane przez typplejer-a. Liczę na jego wiedzę i wyczucie tematu. Do tego taka magiczna liczba ;-) E: EH :;/: prowadziły jeszcze na 2min przed końcem 4punktami a potem to już jakbym koszmar oglądał.

samin1 524

samin1

Użytkownik
92. Dolonc + Bartoli + Kerber + Paire + Vandeweghe ▶ 7.92 ▶ 3j ✅
+20,7j

---------------

liczę że dziś tenis mnie nie zawiedzie i to będzie ✅

E : A NIE MÓWIŁEM ... zawsze gdy w czymś na czym się coś znam sięgam mułu to następnego dnia świeci słońce ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom