Podsumowanie pierwszych dni .... pt. "Pierwsze koty za płoty" Kupony 1-15 Kupony trafione : 7 Kupony nie trafone : 8 Typy zagrane : 37 Typy trafione : 27 Typy nietrafione : 10 Zainwestowane środki : 472,50 Zysk/Strata :-84.53
----------------------------------- na żywo wygląda to gorzej niż w temacie dlatego bet365 sam się wyeliminował ???? (granie live) zostanie zredukowane do minimum.
Kupon 20 - Expekt
1. ???? Agnieszka Radwanska - Svetlana Kuznetsova 2 3.15 Stawka : 30.00 Kurs : 3.15 Zwrot :94.50
-----------------------------------------
Pisząc tego posta nawet nie wiedziałem że to live po 1 breaku ze strony Svety... no ładnie ????
Konto na b365 wyczyszczone .. został kupon w grze i nic. Radwańska na 2 set i Jaziri rozbili mi gotówkę tam... życie. Kupon 21 - Tobet
1. Malezja - Filipiny 1 1.50
2. ???? David Goffin - Lukasz Kubot 2 1.50 Stawka : 47.00 Kurs : 2.25 Zwrot :-47,00
skomentuje w dwóch zdania : siatkarze hiszpańscy to jakaś żenada, aby z Danią zrobić TB. Ukrainy wynikiem jestem zszokowany ale i wnioski wyciągnę podczas euro.
Kupon 28 - Tobet
1. Polska - Andora 1 HT (0-1) 1.97 Stawka : 50.00 + 50.00 Kurs : 1.97 Zwrot :197.00
----------- Podbiłem... to musi być oczywistość ! Pierwszy skład i pierwsze 45min które zagrają tak aby to wygrać ze 2,3 - 0. Inny wynik niż 2-0 do przerwy uznam za wielkie rozczarowanie i blamanż ekipy Biedronki
No moje spostrzeżenia do gry Rogera i Qureshi okazały się może nie błędne ale jednak ta para nie dała rady z nimi wygrać. Sporo gemów przy serwisie zwycięzców moja para miała BP lub dochodziła do równowagi i się gubili, niemniej typ nietrafiony.
Stawka : 52.00 Kurs: 2.02 Zwrot :-52.00
a tutaj to się zawiodłem i to strasznie, może gdyby nie mikro uraz Stasia to by dał radę wcześniej to zakończyć. Jak nie skończyli tego jednego dnia, to śmiałem się dziś że mecz zacznie się od przełamania Stasia i da radę wygrać jeszcze... i coś było w tym tylko że teraz to jeszcze bardzie mnie boli ta jego porażka ;-)
Zmieniam trochę granie, znowu temat odrywa się od rzeczywistości... przyszedł czas na refleksję której start odbędzie się dziś na ranem... Podsumowanie 34 kuponów odbędzie się tam gdzie jest na to miejsce. Stawki ograniczam do podania jednostki gdzie 1j = 10.