>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

achieve the objectives, stick to the rules

samin1 524

samin1

Użytkownik
36. San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder ▶ 1st quarter handicap 1 (-1.5) ▶ 1.80 ⛔ 3j
-3j
------------------------------
Typ polecany więc zobaczymy jak z tym będzie ;-). Jak to z takimi typami ;-) odwrotnie....

samin1 524

samin1

Użytkownik
EURO 2012
pora zacząć ten turniej już teraz, nie gram długoterminowych bo nie będę mroził budżetu domowego. Przymierzam się do uderzenia całej pierwszej kolejki meczy grupowych na akumulatorze. Niemniej z tego co podam niżej wybiorę 3-4 mecze i zagram od 17j do 27j
Russia - Czech Republic ▶ 1x ▶ 1.27
Rep. of Ireland - Croatia ▶ over 1.5 ▶ 1.43
France - England ▶ 1x ▶ 1.35
Ukraine - Sweden ▶ over 1.5 ▶ 1.40
Spain - Italy ▶ 1x ▶ 1.18
Netherlands - Denmark ▶ 1x ▶ 1.12
AKO łączne to : 4.54
-----------------------------------------------
odrzucam najniższy kurs czyli Holandię to na 100% i powiem szczerze że reszta czyli 5 meczy wygląda nader ciekawie po kursie 4.05. POMOCY :)
-----------------------------------------------
Wybrane i zagrane : 170.00zł ▶ 2.02
39.
Russia - Czech Republic ▶ 1x ▶ 1.27
France - England ▶ 1x ▶ 1.35
Spain - Italy ▶ 1x ▶ 1.18

samin1 524

samin1

Użytkownik
40.
Iran + Serbia + South Korea ▶ 1.50 ▶ 13,4j ✅
+6,7j
-------------------------
Siatka oczywiście i turniej kwalifikacyjnym. Po wczorajszej nocy liczę na przełamanie i brak sensacji. Jeżeli to nie siądzie to robię sobie przerwę od podawania typów w tym temacie. Jestem dobrej myśli i liczę że zakończy się te mecze plusem. Powodzenia tym co to grają.

samin1 524

samin1

Użytkownik
41. Tursunov + Lorenzi + Brian Poniatowski ▶ 2.16 ▶ 7j ⛔
-7j
-----------------
odpuściłem sobie Sampdorię której 1x wygląda jak lokata, wygrana też jest na miejscu tylko taki jakiś kurs zaniżony. Odpuściłem też Ferrer-a i zobaczymy co się wydarzy na żywo i może wtedy coś spróbuję w tym meczu. 1.50 to za mało moim zdaniem na to co w tym turnieju widziałem. Zdecyduję się chyba na over 29,5gema z meczu Nadala. Kobietki można próbować na żywo bo na pewno coś będzie do ugryzienia. Przed meczem to Sharapovej bym nie ruszał. Shvedova z dodatnim hc +5 wygląda przyzwoicie. Real też próbuję ale to już gdzieś pisałem.

samin1 524

samin1

Użytkownik
42. Valladolid + Real ▶ 8,67 ▶ 2j ⛔
-2j
-----------------
Wariat... A co do meczu Prokom - Trefl to skwituję to jednym zdaniem : nie da się wygrać meczu przy takiej skuteczności ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
48. Tajki + Kubańczycy ▶ 1.56 ▶ 17j ✅
+9,52j
Raz się żyje... liczę na wiedzę ludzi o tym piszących ! Powodzenia panowie

---------------------
dzień żenujący i dobrze że coś się na live dało odrobić bo byłoby -350.. a tak tylko około 200. Masakra dziś Stosur 2 razy ją łapałem na live i nie skontrowałem bo nie było jak już ... głupota.

samin1 524

samin1

Użytkownik
49. Na umrzyka skrzyni (Który z ministrów gabinetu Donalda Tuska poda się do dymisji jako pierwszy?) ▶ Sławomir Nowak ▶ 7.00 ▶ 2,3j
-----------
Wobec tego nie mogę przejść obojętnie. Wszyscy się &quot;podnieciliśmy&quot; że A2 będzie przejezdne więc zatuszowaliśmy problem na czas Euro. Milionowe długi odezwą się z dwukrotną siłą po Euro. Do tego dojdzie problem z Hydrobudową i Narodowym. Moim zdaniem Mucha nie oberwie bo nie będzie podstaw... Do tego jeżeli Polacy się zbłaźnią i nie wyjdą z grupy, to frustracja tych mas społecznych wrośnie o 50%. Trzeba to zagrać

samin1 524

samin1

Użytkownik
50. Vicenza strzeli + Vasek Pospisil + Binstock/Reader + Stiekema/Varenhorst ▶ 5.06 ▶ 2j ⛔
-2j
----------------------------------
Mamy tutaj i tenis i plażówkę i wojnę o utrzymanie na froncie włoskim. Można by jeszcze myśleć o Australii, Uzbekistanie i Korei z kwalifikacji niemniej to odpuszczam.
Djokovica po kursie 1.40 nie będę grał i jeżeli już to DW 3-1 może za drobne. Siata opisana w działach i tylko odpowiednio dobrać coś pod siebie. Na euro jednak jestem sceptyczny i typuje DW 0-0 i X2 w meczu Polski i obym się mylił.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Podsumowanie nędzy i rozpaczy od 30-50 nie polecam oglądać tego ;-). Nie rozumiem tego i chyba nigdy nie zrozumiem. W rzeczywistości znowu wszystko wygląda dobrze i strat nie ma tak dużych. Zysk byłby gdy nie ta seria jednego meczu na kuponach od 50 wzwyż. No cóż życie ????

Kupony 30-50
Kupony trafione : 5
Kupony nietrafone : 13
Kupony w grze : 1 (na kwotę 2j)
Typy zagrane : 43
Typy trafione : 24
Typy nietrafione : 18
Typy w grze : 1
Zainwestowane środki : 113,7j (1137zł)
Zysk/Strata : -2,6j
--------------------------------------------------
Hm... wszystko może być na plusie ;-) jeżeli to co pozostało zostanie pozytywnie rozstrzygnięte. Nowak dopiero po Euro może wylecieć bo tak jak pisałem, jeszcze wróci temat autostrad i będzie to nędza, zaczną wychodzić dziury itp wtedy będzie parcie na Nowaka i mu się podziękuje. Co do najważniejszego kuponu Euro to tam zostały Hiszpania 1X i Francja 1X. Także tutaj jest wszystko możliwe... czekam...

samin1 524

samin1

Użytkownik
51. Korea Republic over 2,5 + Australia + Novak Djokovic ▶ 4.62 ▶ 3,1j ⛔
-3,1j
-----------------
dwa mecz to kwalifikacje azjatyckie do WC2014 i oczywiście Djokovic zamęczy Fedexa, co mnie osobiście boli ale tutaj nie ma miejsca na sentymenty.

samin1 524

samin1

Użytkownik
52. Sergiy Stakhovsky + Florian Mayer + Dmitry Tursunov ▶ 2.80 ▶ 3j ✅
+5,4j
------------------------------
typy zaczerpnięte od znawców tematu.

samin1 524

samin1

Użytkownik
53. Kuba(-1.5s) + Dania + Alejandro Gonzalez ▶ 3,59 ▶ 2.5j ⛔
-2,5j
---------------------------
Ostatnie kupony podsumuję tak : JEDEN JEDEN JEDEN........... jego mać, wszędzie jeden. Dania w siatę przegrywa, Australia nie daje rady Omanowi ???? Pospisil przegrywa..... Żenujące... wszędzie dupa... Irytacja mnie ogarnia

Do góry Bottom